17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#15929 Remélem nem kell új gépet vennem hozzá. -
#15928 addig is... -
#15927 Pontosan!!
Használják úgy mint egy végbélkúpot!
Bocsánat! -
#15926 valami olyasmi -
Solt #15925 Motorcsónakos vagy nem? Az nekem ladik... :D -
#15924 hát ez az:) új GUI, multicpu support, új su-25 model, új pályák, +blackshark multi kód
a terep moddolható..
a többi gép modellje ugyanaz -> csúúúnya (a10,su33,f-15) -
#15923 ladikos? -
#15922 Mondjuk azoknak akik rendelkeznek FC-vel igazán adhattak volna valami kedvezményt még akkor is ha az csak mondjuk 1-2 dolláros, jelképes összeg lett volna.Engem igazából sokkal jobban dühít az, hogy megvesszük mert megvesszük de lényegében véve alig fogunk kapni valamit a pénzünkért amit a modderek már ne oldottak volna meg. -
Solt #15921 Amekkora címeres barom vagyok, én így is megveszem majd... arra lomra meg jó vagy nálam... te kis ladikos! :D -
#15920 ez már szopatás csimboraccccója
mondjuk engem csak a su-25A hoz tartozó *.lom fájlok érdekeltek volna
áhhhhhhhhh, nem is érdekel tovább -
Solt #15919 Van akit még ez az egész meglep? :D Késik, drágább, de pár dologtól eltekintve semmi nem változik igazán... ha jól tudom... -
#15918 Flaming Cliffs 2.0 áremelkedés... -
Solt #15917 Nagyon szívesen... örülök, hogy a szubjektív véleményem segíthet! :)) -
MiG man #15916 Hli!
Köszönöm a segítséged! Nem feltétlen új kariban gondolkozom.
A jelenlegi is használtan lett beszerezve.
Tényleg nagyon rendesek vagytok, hogy segítetek eligazodni a "kártyarengetegben". -
carlosfly #15915 Nem is tudom mennyit kellett rá várni. Talán egy évet? -
#15914 Tudom én? Aszonta ,hogy repül. -
#15913 Na, min repül?
-
#15912 Ja, emlékszem rá.Nőjön köröm a pöcsükre. -
carlosfly #15911 Ezt játszották a Black Shark-al is..:( -
#15910 :D :D :D
Europe: 26 March 2010
http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=14288 -
carlosfly #15909 Laca! Te nem javulsz :). -
#15908 Jé! Most esett le:) TE vagy az IGAZI pilóta:))))
Akkor nem szóltam semmit:) -
carlosfly #15907 Szivesen segitek ha tudok. Par pillanatom van ra hogy beirkaljak nem fogom meg kulon visszaolvasgani es kijavitani a hibakat. Ugy tunt megértette igy is mit kell csinalnia ha meg valakinek nem tetszik nem olvassa el ;)
Szivesen :) -
#15906 Nem unatkozik ,csak humoros, nem sértő formában szerette volna felhívni a figyelmedet az ilyetén hiányosságaidra. Jelzem ,ha magadtól nem sikerül átlendülni e nyomasztó problémán , akkor bátran ajánlom a böngészőben helyet foglaló helyesírás ellenőrző aktiválását ,mely piros aláhúzással jelzi ha hibát vétesz.
Különben a helyes írással megtiszteled a fórumot olvasó közönséget is,továbbá a saját épülésedre is nagy hatással lehet.
Kérlek ne támadásnak vedd eme kis szösszenetet,csupán segítő szándékom jeleként.:) -
carlosfly #15905 Nincs mit ;) -
#15904 Köszönöm a segítséged. -
carlosfly #15903 Unatkozol? Te kis szakértő nyelvÉsz..:) -
#15902 Hejeseeras2.0Hun -
carlosfly #15901 Akkor letöltöd a Hyperlobby-t inenn:Hyperlobby
aztán telepíted mikor készenvan elindítod kijelölöd a játékot amivel használni akarod ő megkeresi a játék exéjét regisztrálsz (=magával a progival kell) nem bonyolult egy felhasználónév és e pass kell majd es ugyemléxem ezeket meg kell erősítened majd a chat ablakban.. Nagyából ennyi. -
#15900 Persze hogy van 112-vel
-
#15899 van flamming cliffed? -
#15898 Öcsém, mégis ki a rák vagy, hogy ilyen hangnemben osszad itt az észt nekem?
Az nem gyanús, hogy a tapasztalat nem nálad és a haverjaidnál kezdődik és fejeződik nem is ott fejeződik be? Az hogy neked jó, még nem jelenti azt, hogy mindenkinek jó
utálom az ilyen fanatikusokat, akik elvakultan csak a maguk igazát hirdetik. Talán végigolvashatnád a fórumokat ebben a témában mielőtt idejössz ugatni, ajánlom a figyelmedbe a prohardvert, de ha tudsz angpolul akkor a kölföldi oldalakon is szétnézhetsz bátran. Én is tudok olyan emberről, aki sorban négy ilyen kártyát vitt vissza.
Fenntartom az állításom, igenis híhedten rossz széria.
-
#15897 El tudná mondani valaki, hogy a HyperLobby hogy is működik, hogy mehetnék valahova repkedni rajta keresztűl? -
kokos #15896 Oké,oké de azért ilyet kijelenteni"csaknem mind"!!! -
#15895 Ez az égvilágon semmit sem jelent.Volt egy széria Hitachhi ( IBM ) HDD anno amik sorba mentek tönkre, hordták vissza a boltba talicskaszámra.Nekem van egy ami azóta is ( 8-9 éve ) működik tökéletesen.Akkor most mondjam azt, hogy nem is volt hibás az a sorozat mert nekem fasza? -
Solt #15894 tapasztalat = tapasztalata -
Solt #15893 Ez az ő tapasztalat! A tiéd más... ennyi... miért kell ilyen stílusban beszélni? Próbáld meg picit simulékonyabban... -
kokos #15892 Nekem is az van meg még pár ismerősnek,és elárulom egyiknek sincs problémája a hűtéssel!Te nagyon kész vagy! -
kokos #15891 Ilyen badarságot ne írjál....agyas! -
#15890 nem akarlak elkeseríteni, de a 4850 hírhedten rossz széria, csaknem mind gyári hibás (hűtő)
ha tudsz rakj hozzá még pár ezrest és vegyél inkább 4870-est