17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
SzKrisztian #15969 Lehet a játékba is saját fegyvercsomagot létrehozni vagy szerkeszteni, rákell menni jobb gomball a felfüggesztésre és tudod választani hogy milyen fegyver legyen rajta. De a régi megoldás ténleg jobb volt. -
#15968 Értem én, hogy a banner alján nem látszik rendesen, meg nehéz gyerekkor, kátrányos helyzet stb., és nagyjából le is szarná mindenki, hogy mit honnan töltesz, ha legalább nem vernéd erre a nyálad minden második hozzászólásodban.
Nemugye? -
#15967 mekkora süket dolog már ez az előredefiniált fegyvercsomag választási lehetőség.. tudom ezen lehet notepad-al segíteni, de akkor is..
-
MARE18 #15966 És sikerült legalább? -
#15965 Az autófeltörés és rádiólopás. -
#15964 mosmér lopás az hogy valmit kiszedek belőle? attól hogy az autórádiót kölcsönveszem de a kocsit otthagyom az nem autólopás...
nemugye? -
#15963 jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
hogy lehet ilyen Dúúúúrván??
hmm.. lényegében igen -
#15962 ergo lopsz.
Szép is az. -
#15961 én nem flémeltem.. , meg nem szídom a ruszkikat sem, csak annó úgy volt hogy 1,13 peccs wishlist elég régóta szaporodott, és megigérték hogy lesz is..
az FC a lonci alaphoz képest pedig ég és föld:) avionika meg az 52000polyis SU-25T
én szinte csak ez az egy dolog miatt szedtem le annó az fc-t meg szenvedtem vele
mind1... kontra pró egyebek:) a lényeg hogy kint van
este én is elkezdtem letölteni remélem legalább a telepítő kicsomizza magát, onnantól kezdve meg kicuppantom belőle a su-25.lom-ot cdds fájlokat aztán delete
-
#15960 Urak, angol verzió tesztelés alatt, elvileg az is lesz nemsokára :)
" Final testing of EN release tonight "
" Test team will be testing what we hope is the FINAL English version of FC2 today. Fingers crossed. "
xD -
Solt #15959 Ez hivatalos Uram... az ő oldalukról szedhető... :) Hogy kulcs kell-e hozzá... valószínű... egy próbát megér... :) -
#15958 Rosszak vagytok -
#15957 Csak az indításhoz kell a kulcs gondolom ... -
MARE18 #15956 Remélem kész lessz az angol is nem sokára:D -
Solt #15955 Én is töltöm az orosz verziót... a hivatalos torrent fájl szépen jön lefelé... :D -
MARE18 #15954 Na ez jó kérdés.
Még töltöm...
-
#15953 WTF? -
Solt #15952 És el is indul? -
MARE18 #15951 Megse vettem a Fc 2-t,csak a fc-t meg a exclusive.
És letudom tőleni :D -
#15950 már tölthetö az orosz verzio a hivatalos oldalrol . akkor már csak pár honap és localizálják az angol nyelvet is :) -
mcsaba #15949 Hello, valaki eltudná magyarázni hogy a besugárzásjelző pontosan hogy müködik, sajnos nem igazán tudok angolul, elolvastam a manualt, de sokmindent nem sikerült megértenem. Aminél azt irja hogy Your Aircraft in "Light Way" és egy háromszög van a besugárzásjelzőn arra nem jöttem rá mi akar lenni. Nem világos hogy azok a lámpák amik körbe vannak és ha jól értettem a rakáta távolságát jelzik, de nekem volt olyan hogy még nem éget mind és már robbantam. Azt sem értem hogy miért csak elől jelzi a szögeket ahonnan a rakáta várható, hátul miért nem, van két nyil ezek gondolom az irányok hogy jobról vagy balról jönn de miért nem úgy jelzi mint elöl? Néha előfordult hogy semmi jelzés nem volt csak felrobbantam, utólag jöttem rá hogy egy rakáta lőt ki, ez hiba vagy valamit nem csináltam jól amiért nem jelezte. Még arra is kiváncsi lennék hogy hogy érdemes kikerülni egy rakétát. Előre is köszönöm a segitséget. -
#15948 " meg pár pálya az új dolog.."
Ha lesznek benne új "pályák", lesz benne biztosan új f?gonosz is! -
#15947 A Ricardo féle kabinoknak nincs még "nem export" változata?Kicsit idétlenül néz ki a sok cirill felirat között az a néhány angol. -
#15946 Szerintem nem azzal van a baj, hogy fizetni kell érte és még csak azzal sem, hogy ennyit.Nem olyan sok ez azért.Inkább arról van szó, hogy legalább egy gesztust tehettek volna azok felé akik kitartanak mellettük és akik eddig is megvették a cuccaikat.Sokkal jobban nézne ki ha azt mondanák, akinek van LockOn+FC párosítása ( akár dobozos akár letö9ltős ) az 5$ árkedvezményt kap.
Amúgy meg az FC-ben azért ott a Su-25T és a DCS-be való integráláson kívül sokmindent megoldottak a modderek.
Kíváncsi leszek például arra, hogy milyenek lesznek a kabinok.Mert amit Ricardo elkövetett azért az odabasz rendesen.
Nem beszélve arról, hogy a qrva talajvizet elfelejthetnék már.
Na meg a soundbug meglétére is kíváncsi leszek ugyanis BS-ben is ugyan úgy benne van mint a lokkonban. -
#15945 Nem akarok kötekedni és az ED mellett állni, de ha azt nézitek az FC sem tartalmazott többet anno mint most a FC2, és az is pénzbe került. -
#15944 Valszeg ők meg húzzák le a rolót:)
Amíg van aki megveszi és van aki fejleszti a simeket én nem bánom ha fizetni kell érte.
SZVSZ még mindig jobb mint a minden évben megjelenő COD féle suttyóság vagy bármely egyéb tucatjáték.
De lehet flamelni, hogy mekkora gecik ezek az oroszok. Szerintem meg csak szaratnének keresni a munkájukkal. de akinek nem tetszik a módszer fejleszthet saját szimet. Kíváncsi vagyok hányszor tolja arrébb a megjelenést és hány bőrt próbál majd lehúzni róla:) -
Solt #15943 Na igen... egyelőre ez az egész max egy nagy patch-nek néz ki... de nagyon maximumként egy 1-2000 forintos kiegészítőnek...
Nem nagyon gondolnak bele, hogy ezekkel a sumákolós dolgaikkal milyen károkat okoznak maguknak... -
#15942 simw.com-on meg április 30 van...
bs-nél eljátszották már ezt
de azért mekkora suttyóság már teljes új szim árán adni valmit amiben szinte csak a GUI, meg pár pálya az új dolog..
többit kihozhatták volna 1.13as peccs néven
ingyé -
Solt #15941 Ergo fingjuk nincs róla mikorra lesz kész... az is meglepne, ha pontosan tudnák már, hogy mi lesz benne! :D :D -
gsg16 #15940 Üdv!
szerintem,ha halvány sejtésük lenne arról,hogy mikorra szögelik össze a FC2-őt,akkor annak a dátuma,1 méteres lángoló betűkkel lenne ki írva a honlapjukra,nehogy bárki is lemaradjon róla,aki megvenné. -
JELENTKEZÉS HELYE -
#15938 A hivatalos oldalon nem szerepel semmilyen dátum,úgyhogy nem valószínű a március 26. -
#15937 Jaja, a március 26-ika az új megjelenési dátum megjelenési dátuma xD -
#15936 :)))))))))
aztán március 26-án meg kiírják hogy május 10
3x változtatták itt már a dátumot
-
MARE18 #15935 http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=14288
Március 26 -
#15934 Most nyomtam le vele egy légiharcot, egy földiharcot, egy tankolást és egy leszállást... KIRÁLY VOLT!!! -
#15933 Ooooooo bakker!Mennyit toltam anno az ACE-t! -
#15932 Az új FC-2.0...
-
#15931 Sima Lock On vagy a Flaming Cliffs kell. -
#15930 A 2.0 alá kell majd a Flaming Cliffs,vagy anélkül is megy?