Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ha valakinek egy baráti hangulatú csapatban van kedve repülni,annak várjuk a jelentkezését!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Grafikai bugok miatt raktam fel egy régebbi drivert, a friss install után jó volt, aztán amint beállítottam neki AA-t meg AF-et, ugyanúgy elõjött a bug, és utána már nem lehetett eltávolítani :/
Most megpróbálok néhány másik drivert is.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én inkább arra tippelnék, hogy a letöltõsre próbálja a CD patchet ráapplikálni, vagy fordítva, a cédésre a letöltõshöz való patchet.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hányszor aktiváltad már az FC-t? Ugyanis lehet hogy lejárt az aktivációk száma ... Lehet újat kérni a hivatalos oldalon (Úgytudom ...)
Felteszed a Lockont, utána az FC-t, utána Reboot, utána a letöltõshöz való 1.12B peccset megint reboot és elvileg mennie kell ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nem okés,a FC az legállis ,az enyém letõltõtt......nem az a gond?
Ki kell irni lemezre??Hogy kell inditani..lemezrõl stb?
Valaki irjon egy komplett telepitést ,legyen szives!!
NEm akarok osobának tünni ,de ez valami miatt nem megy!
De nyilván ha újrarakom akkor már nem 1.02-re szoktam, csak anno mikor lett FC-m 1.02-vel néztem meg.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
ennyi az egész??
Néha csinálja nekem is, de ez megoldja.
Indul, töltõdik, már látom alul az ikont és kiakad.
Olyankor újraindítom a gépet és jó lesz.
Természetesen csak eredetirõl beszélünk ...
A www.saitekforum.com -on ha regisztrálsz, ott van külön fórumrész a profilokhoz, onnan valszeg tudsz leszedni .pr0-t is ...
Grafikai bughoz nem tudok hozzászólni, amíg 8800GTS-em volt, addig sosem volt gondom vele ... (Most meg nincs fent az FC ...)
Csak a .pr0 fájlokat hajlandó használni (ami mellé van egy .dat), ebbõl csak egyetlen egy van, az F15höz.
A többi profilban .dat fájlok vannak, és azokat ignorálja.
Meg van egy grafikai bug is:
Felhõk széle kék, nincsen transition, nagyon bénán néz ki. Effectsek meg ilyenek maxon vannak, 8800GTS legújabb nvidia driverrel, és lock on 1.12b :/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meg kell keresni a "Saitek SD6 Profiles" mappát és oda bemásolni ...
Ez Vista és Win7 alatt: c:\Users\Public\Documents\Saitek SD6 Profiles\ itt van, WinXP alatt pedig asszem c:\Documents and Settings\all users\Documents\Saitek SD6 Profiles\ ...
Valahol ott 😊
Valaki el tudná magyarázni, hogy Saitek X52-höz letöltött profilokat hogyan lehet beaktiválni?
Megvan a Saitek SD6 profile editor cucc, de sehogy sem tudom belerakni a lockonfiles.com-ról letöltött dolgokat :/
köszi elõre is 😊
www.pcpilot.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
az is lehet hogy el lett ásva...
ahogy mondottam szép az új mig-21, de tényleg hasznosabb lett volna ez:/
sokan szeretnek a Su-25A-val mai napig repkedni egyszerû rácsapásos küldiket, mert mozgékonyabb sokkal a T-nél.
DCS meg... mai napig nem dobtak ki hozzá fejlesztõi addonokat
DCS (vagy akkor még FC) fórumon lehetett látni képeket készülõ új Szu-25A modellrõl (a T elemei vannak áthegesztve rá) szóval készülni készül, csak X hogy mikor, meg miben jön ki...
EZEN A LINKEN lehet holnap,azaz október 4.-én figyelemmel kísérni a Vitéz Máthé László Virtuális Repülõbázis által megrendezett,nyílt légi harc bajnokság második fordulóját! 14 órától kezdõdnek az összecsapások!
Товарищ Путин
A magyarítás a két új koma hozzászólásai közül néhányra szintén ráférne...
ON
erre szokták aztat mondani hogy a béka is szereti elfeledni ,hogy õ is volt putyúúúka.
állítólag lesz valmi peccs.. tudni arról vmit?
másik.. ennek a Beczl nevezetû mûvésznek nem lenne kedve egy szép Su-25A modelt heggeszteni? csak elmélkedtem
<#whatever>#whatever>
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Lécci please, nem vok még a közelében sem, bár nekem nem ien a joy -om.
De kár, hogy a magyarítás nem teljes <#rinya>#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Товарищ Путин
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
De a magyarítás kb. a negyedét magyarítja le a teljes szövegnek, szóval tényleg értelmetlen volt.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Hogy mit ? Minek ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
vki segítene nekem mert ien joyom van és nem tom benyomni a gépbe
vmi kell hozá v nem tom ha vki tud vmit akk írjon rám
A JOYSTIKOM
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Újratelepítettem a game-et, újra felpeccseltem, és most mûxik rendesen, közepes tolóerõn egyenesen haladok. Kb. akkor kezdõdtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást.
Köszönök minden segítséget!
próbáld meg kihúzni a joyt, mikor süllyedni kezd. amúgy a sebesség növekedésével emelkedni kéne, így erõsen az a gyanúm, hogy ez pedig joy hiba.
Товарищ Путин
Trimmelést próbáltam (Ctrl+.), ami segít is valamit, de amint újra megmozdítom a kart, ugyanúgy süllyed az orr (a HUD-on látom, hogy csúszom lefele negatív irányba).
Kalibrálást próbáltam, nem javított semmit a helyzeten.
Csak nekem van ilyen problémám?