Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Windows 7 64 oprendszeren nem indul a Flaming Cliffs,azt mondja a Starforce driver nem kompatibilis.Fennt van az 1.12b,azzal sem indul.Egy kis segítség kellene,köszi!

Ka-50

VITÉZ MÁTHÉ LÁSZLÓ VIRTUÁLIS REPÜLÕ BÁZIS

Ha valakinek egy baráti hangulatú csapatban van kedve repülni,annak várjuk a jelentkezését!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Falconer
Köszi az infot, most már jó a joy.

Grafikai bugok miatt raktam fel egy régebbi drivert, a friss install után jó volt, aztán amint beállítottam neki AA-t meg AF-et, ugyanúgy elõjött a bug, és utána már nem lehetett eltávolítani :/

Most megpróbálok néhány másik drivert is.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

L Viper
Az is lehet.
A letöltõshöz nem jó a CD-s verzió patch-e.
sure
Elvileg mindegy kéne hogy legyen, amennyire a kolléga hibaleírásából ki lehet venni...

Én inkább arra tippelnék, hogy a letöltõsre próbálja a CD patchet ráapplikálni, vagy fordítva, a cédésre a letöltõshöz való patchet.

Isten nem bottal, hanem VMware.

én úgy szoktam telepíteni,hogy felteszem az alap játékot,utána az 1.02-es patch-et,aztán a FC-t,ez után az 1.12-es patch,és én csak ez után szoktam elindítani,és starforce-ot telepíteni,majd reboot-olni.és eddig mindig jó volt.

DummyBoy
Dobozos Lockon és letöltõs FC ha jól értem 😊

Hányszor aktiváltad már az FC-t? Ugyanis lehet hogy lejárt az aktivációk száma ... Lehet újat kérni a hivatalos oldalon (Úgytudom ...)

Felteszed a Lockont, utána az FC-t, utána Reboot, utána a letöltõshöz való 1.12B peccset megint reboot és elvileg mennie kell ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

polluxware
mély levegõ...

meg érthetõ mondatok (írd le hogy mit ír ki pontosan a pécéd az arcod elé)

Na hát tele a hocipõm!!Alap játék nem warez,dobozos!!!!!Valami
nem okés,a FC az legállis ,az enyém letõltõtt......nem az a gond?
Ki kell irni lemezre??Hogy kell inditani..lemezrõl stb?
Valaki irjon egy komplett telepitést ,legyen szives!!

NEm akarok osobának tünni ,de ez valami miatt nem megy!
L Viper
Én raktam már 1.02-re és alap installra is, mûködött így is, úgy is.
De nyilván ha újrarakom akkor már nem 1.02-re szoktam, csak anno mikor lett FC-m 1.02-vel néztem meg.
Reaper
Viszont az FC-re rakd fel az 1.12b patch-et! Fontos, hogy ahhoz valót rakjál fel, amilyen verziód van (pl. letöltõs, dobozos). Az elsõ indításkor a starforce települ, ami után reboot jön. Utána gond nélkül mennie kell.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DummyBoy
jaja, próbáld ki úgy ... elvileg az FC elõtt nem kell peccselni a játékot!

Tehát dobozos alapjátékra rakjam fel a Flaming Cliffset..és menni fog?

ennyi az egész??
L Viper
Próbáld meg a rendszert újraindítani és egybõl indítsd a Lock Ont.
Néha csinálja nekem is, de ez megoldja.
Indul, töltõdik, már látom alul az ikont és kiakad.
Olyankor újraindítom a gépet és jó lesz.
DummyBoy
Az FC-t az alapjátékra rakd fel, nem kell hozzá a patch ...

Természetesen csak eredetirõl beszélünk ...

Skacok...sziaztok!!Meg van az eredeti alpjáték,fen van 1.02 patch is ,de valami okból kifolyolag ,ha felrakom a Falming Cliffset (bocs ha rosszul irtam)az nem megy !!Valami telepitési hibát vétek vagy mi ,,,??VAlaki legyen szives segiteni,mi lehet a gond,,valami Inditáskor valami cd elenõrzõ fut és utánna leáll!
DummyBoy
A .dat fileok a régi profil editorhoz vannak, a .pr0-k az újhoz ...

A www.saitekforum.com -on ha regisztrálsz, ott van külön fórumrész a profilokhoz, onnan valszeg tudsz leszedni .pr0-t is ...

Grafikai bughoz nem tudok hozzászólni, amíg 8800GTS-em volt, addig sosem volt gondom vele ... (Most meg nincs fent az FC ...)

Falconer
Köszi, de sajnos még mindig van egy kis gáz:

Csak a .pr0 fájlokat hajlandó használni (ami mellé van egy .dat), ebbõl csak egyetlen egy van, az F15höz.
A többi profilban .dat fájlok vannak, és azokat ignorálja.

Meg van egy grafikai bug is:
Felhõk széle kék, nincsen transition, nagyon bénán néz ki. Effectsek meg ilyenek maxon vannak, 8800GTS legújabb nvidia driverrel, és lock on 1.12b :/

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

LeonSilver
Lehet

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok.Ezzel a játékkal Multiplayerben lehet játszani?😊
DummyBoy
Hali!

Meg kell keresni a "Saitek SD6 Profiles" mappát és oda bemásolni ...

Ez Vista és Win7 alatt: c:\Users\Public\Documents\Saitek SD6 Profiles\ itt van, WinXP alatt pedig asszem c:\Documents and Settings\all users\Documents\Saitek SD6 Profiles\ ...

Valahol ott 😊

Falconer
Hali
Valaki el tudná magyarázni, hogy Saitek X52-höz letöltött profilokat hogyan lehet beaktiválni?
Megvan a Saitek SD6 profile editor cucc, de sehogy sem tudom belerakni a lockonfiles.com-ról letöltött dolgokat :/

köszi elõre is 😊

Sanyo
A Logitech G940 teszt elsõ része. Folytatás várhatóan holnap. .9

www.pcpilot.hu

Reaper
A MiG-21-hez semmi köze az ED-nek, mivel az Beczl munkája. Innentõl kezdve nem marad más, hogy akinek kell az vár az ED változatra/megcsinálja maga/megkér vki modellezõgurut, hogy csinálja meg.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

polluxware
hát ez az! kész modell volt már, csak pár textúrát kellett volna a "részletekre" festeni... aztán eltünt a fórumról

az is lehet hogy el lett ásva...

ahogy mondottam szép az új mig-21, de tényleg hasznosabb lett volna ez:/

sokan szeretnek a Su-25A-val mai napig repkedni egyszerû rácsapásos küldiket, mert mozgékonyabb sokkal a T-nél.

DCS meg... mai napig nem dobtak ki hozzá fejlesztõi addonokat

Hali!

DCS (vagy akkor még FC) fórumon lehetett látni képeket készülõ új Szu-25A modellrõl (a T elemei vannak áthegesztve rá) szóval készülni készül, csak X hogy mikor, meg miben jön ki...
Üdv Urak!
EZEN A LINKEN lehet holnap,azaz október 4.-én figyelemmel kísérni a Vitéz Máthé László Virtuális Repülõbázis által megrendezett,nyílt légi harc bajnokság második fordulóját! 14 órától kezdõdnek az összecsapások!

L Viper
<#nyes>
L Viper
Szomorúan jegyzem meg, nagyon igazad van :-)
azért ez kemény volt... 😊

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

sure
OFF

A magyarítás a két új koma hozzászólásai közül néhányra szintén ráférne...

ON

polluxware
azéé adjátom ám a kedvet az új nemzedéknek<#hehe>

erre szokták aztat mondani hogy a béka is szereti elfeledni ,hogy õ is volt putyúúúka.

állítólag lesz valmi peccs.. tudni arról vmit?

másik.. ennek a Beczl nevezetû mûvésznek nem lenne kedve egy szép Su-25A modelt heggeszteni? csak elmélkedtem

<#whatever>

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

L Viper
Mert Te már biztos legyõzted a bosst és nem mondod el mi a vége <#eplus2>
Lécci please, nem vok még a közelében sem, bár nekem nem ien a joy -om.
De kár, hogy a magyarítás nem teljes <#rinya>
DonZorro
Bocs... <#rinya>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DummyBoy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És annak hanyadik szint után érdemes nekiállni? <#idiota> <#hehe> Jól droppol? <#idiota> <#hehe>

persze, tetézzed még, tetézzed! <#idiota><#banplz>

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

DonZorro
Igen, az is van, úgy mint végigjátszás és fõellenség is...<#idiota><#buck><#zavart2>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

sure
Nem fikázási szándékkal mondom, de a joystick ára valószínûleg gyárilag beépítve tartalmazza, hogy már újkorában, alaphelyzetben is húzzon valamerre. Az inputs menüben meg lehet próbálni kicsit több deadzone-t adni neki (Ez biztos elég kínaiul hangzott most...)

DummyBoy
Van Loncihoz magyarítás??? Bakker, nem is gondoltam vona hogy valaki nekiáll xD

Igazából nem volt szükségem magyarításra, azt reméltem, hogy a betanító küldetések alatt nem kell olyan gyakran kipausolnom a játékot.

De a magyarítás kb. a negyedét magyarítja le a teljes szövegnek, szóval tényleg értelmetlen volt.

adikakk
thx a segítséget

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

jogos a kérdés,minek a magyarítás?bár attól szerintem nem kellene hogy a joystick rosszul mûködjön,mivel szerintem semmi köze a kettõnek egymáshoz.

ezt a hangkártyán található port-ba kell "benyomni",már ha van olyan a hangkártyádon.

LeonSilver
"akkor kezdõdtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást."

Hogy mit ? Minek ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

adikakk
hy all
vki segítene nekem mert ien joyom van és nem tom benyomni a gépbe
vmi kell hozá v nem tom ha vki tud vmit akk írjon rám
A JOYSTIKOM

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Sz,

Újratelepítettem a game-et, újra felpeccseltem, és most mûxik rendesen, közepes tolóerõn egyenesen haladok. Kb. akkor kezdõdtek a problémák, mikor felraktam a magyarítást.

Köszönök minden segítséget!

Szesz,

próbáld meg kihúzni a joyt, mikor süllyedni kezd. amúgy a sebesség növekedésével emelkedni kéne, így erõsen az a gyanúm, hogy ez pedig joy hiba.

Hello,

Trimmelést próbáltam (Ctrl+.), ami segít is valamit, de amint újra megmozdítom a kart, ugyanúgy süllyed az orr (a HUD-on látom, hogy csúszom lefele negatív irányba).

Kalibrálást próbáltam, nem javított semmit a helyzeten.

Csak nekem van ilyen problémám?