Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt is kijelentették, hogy, hogy online repülhetõ a kettõ és összeköthetõ.
Ha a DCS vonal megy tovább, akkor lehet, hogy a kompatbilitás is "továbbgyûrûzik"? Tehát két cuccban valósítják meg, amit eredetileg ígértek. Tehát a cél megvan, csak éppen kétszer húznak le érte. Na ez ami kicsit, khöm...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amiatt viszont aggódom, hogy ez az új gépek bekerülését lehet, hogy elkaszálja? Mert én bizony azért vettem DCS-t, hogy egyszer talán más jetekkel is repkedhessek.
Tehát akkor a talajvizet 😊
Személy szerint én nagyon örülnék a dolognak. (És emellett maximálisan egyetértek Putyin-nal ...)
Vicc, hogy hónapok óta irkálják, hogy jön a peccs az FC-hez meg minden, és a végén persze fizetõs lesz (UAAÁ) meg gyakorlatilag csak azért csinálják, hogy életben tartsa a BS-t ... Ellenkezõ esetben várhatnánk ...
Szó ne érje a ház elejét, én szeretem a BS-t, és fõleg single-ben repkedek (Noob vagyok émmég a multihoz ...) de a több géptipus miatt lényegesen több a lehetõség az FC multijában ... Ha oda bedobják még a BS-t, és készülnek direkt erre multis Coop missionok, akkor elvileg (józan paraszti ész ...) nagyon hangulatos kis online dolgot kaphatnánk (Persze ehhez kell netkód, meg egy kis optimalizáció ...)
Bár mondjatok még olyan hihetetlenül komplex repülõszimulátort, ahol még a belvizeket is szimulálják? xD
A DCS sosem lesz olyan sikeres, mint most az FC 1.12, hát akkor tupírozzuk fel gyorsan a meglévõ gépeket, meg a tájat DCS szintûre, legyen hálózatban játszható a két szim, stb.
Pénzt látnak benne, így kevesebb melóval is megkeresik azt a lóvét, amit a DCS-hez ígért gépekkel keresnének.
Az elgondolás logikus és üzleti is! Szerintem fogják venni, mint a cukrot, de rohadjanak meg :-)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
FC2.0
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Mekkora lenne ha a Wingman-ek ilyen Alvin és a mókusok stílusban rádióznának 😊
www.pcpilot.hu
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Товарищ Путин
ha még valaki nem látta
Ka-50
FC vásárlás
15 dollár, nem nagy pénz érte ...
Szerinted egy reinstall segíthet?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
nekem is hasonlo volt..a tapom nem birta es lakapcsoltak az usb-k..minden komoly gamenal..
kb fel ora utan..
Seven-Four-Seven--Heavy
Jön egy új HOTAS-uk. A neve HOTAS Warthog. (bár semmit nem tudni róla még csak egy szimbólum jelzi, hogy jönni fog meg egy 4 slideból álló teaser)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van ötletetek? Eléggé el vagyok kenõdve, eddig nem csinálta ezt... 😞(
Köszönöm a válaszokat! 😊
ui:
A rendszeremben annyi változás történt, hogy kb 1,5 hónapja befingott a VGA-am (4890 VaporX)amíg gariban volt addig egy barátom adott kölcsön egy másikat (8800 GTX). Ezzel a karival nem indítottam el, mert féltem hogy újra aktiválni kell.. az új kártyát megkaptam a héten, szintén egy 4890-es MSI
De más játék alatt semmi gond.. (ROF, BS, Condor, ARMA2)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
a FC-ben melyik értéket kell megváltoztatni ahhoz,hogy a kamerát külsõ nézetben a föld szintjéig le lehessen vinni,illetve még a föld alá is.az 1.02-es verzióban be tudtam állítani,de a FC-ben nem megy.
Ka-50
Ka-50