17989
  • Boconadi
    Ricardo féle cockpittal próbálta már vki?
  • LeonSilver
    Most leszedem megint a telepítőt aztán meglátjuk mi lesz.
    Az alap Lock On meg az FC egy mappába kerül de ez telepítésnél külön mappába rakja magát.Ez így fasza ?
  • LeonSilver
    Akkor nemértem.Felteszem a lokkont, FC-t, FC2-t.De nekem ilyen csúf a 25-ös
  • Reaper
    Kell hozzá az FC 1.12b...
  • LeonSilver
    Mielőtt az FC2-t felteszem kell neki a mezei FC ? Vagy csak a Lock On-ra kell tenni ?
  • Reaper
    Na valamiért nem rakta be, szal itt egy link:

Su-25A
  • Reaper
    Alapból nálad vmiért erősen lowpoly-nak tűnik, illetve a gerincnél baromira szögletes a modell... Így kéne kinéznie:

• Reaper
    Nálad valami nagyon nem OK, mert kurvára nem így néz ki az új 25A...
  • LeonSilver
    Most nem azért a kettőhúszért de elmennek ED-ék a picsába.Ez a szerencsétlen Su-25 nem sokkal lett szebb.Azt is mondhatnám, hogy lófasz és esti fény ..

Valamit igazán variálhattak volna rajta ha már egyszer ennyi zsetont kérnek érte.

• DummyBoy
    Simán ... És simán nem működött :(

Itt írják hogyan lehet

Be kell kopizni a telepítőből a Bazar\World-be a 3 file-t, majd beírni őket a graphics.cfg-be ...

Aztán beraktam a Simmod A-10-et ... Aztán Lockon Reinstall ...

Aztán megmókoltam a Modmant, és feltettem azzal ...

Azzal már elindult a Lonci, de nem változott semmi ... max annyi, hogy az A-10-esről eltűntek a textúrák :)

Meguntam, leszedtem és repkedtem inkább ... majd ma folytatom ...

A fórum szerint működik mindkettő tökéletesen, szóval nálam lehetett gond ... De mivel a Su-25 belseje új, kapott egy Short Navigation Panel-t, ezért jó ez így egyelőre ... mindenesetre próbálkozom még ...

FC2 mods fórumban van egy rész, hogyan lehet megmókolni a modmant, valamint Lockonfiles.com-on már van hozzá peccs is ... De elvileg a héten jön az új FC2 kompatibilis Modman is ...

Valamint van fent egy Mod kompatibilitási lista, melyik modok mennek FC2 alatt ... Simmod A-10, Ricardo Hd pitje és valami F15 az működik ... Csak nekem nem ment :)

Mindegy, én most rá akarok gyúrni a sima Su-25-re, amíg nem találunk megoldást a junoszty-ra ...
  • LeonSilver
    Nekem is, eszem ágában sincs kikapcsolni.

Ha jól emlékszem azt írtad, hogy beraktad a Ricardo féle russian kokpitet.Hoygan ?Csak simán vagy kellett valamit mószerolni?
  • LeonSilver
    Valamelyik, korábbi SST-vel volt baj a DCS alatt és én azóta a játékon belül állítom be.Ami meg oylan, hogy esetleg elfelejteném azt ráírom a gép elejére :D
    Jelenleg ilyen de ez már elavult :D

• DummyBoy
    Ezért lepődtem meg én is ... Minden géppel repültem egy gyors kört, majd nekiálltam a végén a Su-25T-vel ... Aztán meglepi ... diavetítés ...

Egy kérdés: hol érdemes beállítani a joy-t? (X-52 ...)

SST-ben vagy játékon belül? Átberheltem a régi FC-s profilomat FC2 alá, nagyjából oké is lett ... erre most olvasom, hogy egy srác rájött, hogy hogyan lehet a Mode gombot modifierként használni FC-n és DCS-en belül ...

Most azon morfondírozom, hogy mi is lenne a jobb megoldás ... Játékon belül gyorsan belőni a gombokat ... De akkor nem látom az MFD-n ha elfelejteném ... Vagy essek neki és csináljak egy normális profilt ...

Nemtom ...

@Leon: Szép :) gondolom nem véletlenül nem tettek full 6DOF-ot a játékba ... mindenesetre engem a jobbra-balra dőlés érdekel inkább :)

És kövezzetek meg, nekem bejön a fejmozgás az FC2-ben :)
  • Papa01 #16036
    Érdekes, a sima FC-ben sem...
  • LeonSilver
    Működik bár vannak hiányosságok ;)

Ez a qrva junoszty viszont tényleg egy katasztrófa!DCS-ben meg sem érezni, hogy be van kapcsolva, itt meg ...
  • DummyBoy
    Hmmm ...

Real 6DOF in FC2
  • DummyBoy
    Az ilyen szimulátorok általában a "földön" kezdődnek, egy jó kis RTFM szakkörrel ... Majd miután ez megvolt, jöhetnek a jutubos tutorialok meg a gyakorlás xD
  • Reaper
    Próbálkoztál már a manual böngészgetésével?:)
  • mcsaba
    Az orosz gépeken a warning lights hibajelzéseit honnan lehet megtudni hogy mejik mit jelent? Esetleg tudtok valamijen oldalt vagy leirást ami mindent részletesen leir ami a pilótafülkében van, főleg a Su-27-nek érdekelne. Ha meghibásodott a gépen valami de le tudok szállni kilehet valahogy javitni a hibát?
  • DummyBoy
    Nem hinném...
  • Papa01 #16029
    Urak, az FC2-ben a lézert a Szu-25/25T-ben már folyamatosan lehet használni?
  • polluxware
    végülis
  • DummyBoy
    Köszönöm az infót, fel is dobtam a kérdést a fórumotokba ... hátha ...

1 ötletem még van, de az nagyon vad, majd ma este életesztelem ... (Beállítom a VGA drivert single desktop performance-ról multira, hátha külön megjelenítőként kezeli ... Loncinál nem lehet tudni ...)
  • Reaper
    Nálunk a csapásmérők pont az ellenkezőjét állapították meg. Szerintük kevésbé viszi a TV az fps-t... Nálad vmi más probléma lesz, mert nálunk mindenkinek jó az fps.
  • DummyBoy
    Azzal is ilyen ... próbáltam ... érdekes ... a DCS-t nem öli meg ennyire ...
  • LeonSilver
    Tök olyan a setup mint a DCS.
  • polluxware
    ha a dcsre üt ez is.. akkor a mfd felbontást az options-ban vedd 256x256-ra
  • DummyBoy
    Megvan mitől esik az FPS ... a Qrva junoszty ...

A kistévé (Igen a Vikhr monitor ...) zabálja meg az FPS felét :(
  • DummyBoy
    Jaja ... 8 ... mostmár 7 :)
  • LeonSilver
    Óóóó dehogynem volt, csak nem vetted észre ;) A Su7-25T -t nagyon jól megcsinálták.Az egész kupacban az a gép ér valamit!Nem hiába nekem is a kedvencem :D

Ez az FC2 is oylan mint az FC, aktiválásilag ?Van mittudom én mennyi ( nyóc ) lehetőség és kaputt?
  • Solt
    A sima FC-t linkeltem! :)
  • DummyBoy
    Ez megvolt a sima FC-ben is nem? Mert ott nem volt ekkora különbség ...

Mindegy, csak futólag néztem eddig, majd este tesztelem :)

De köszi!
  • Solt
    Ezért! :)

Első oldal legalja, második oldal végig... :)
  • DummyBoy
    Csak nem értem miért ... Főleg mivel az a kedvencem xD
  • Solt
    Szépek!! :)

Su-25T fps gyilkos... pontosabban proci gyilkos... :)
  • DummyBoy
    Kicsit feldobom a topikot:

Nekem elsőre bejön ... szépen fut, szebb lett, pikkpakk betölt, ésatöbbi ...

Sajnos a DCS "látóhatár függöny" fícsörét örökölte ez is ... ha valaki tudja hogy kell eltüntetni, akkor szóljon legyenszinves :)

Szépen fut, már majdnem örültem is, de a Su-25T quick start mission-nél van hogy 15 FPS-re leesik ...

A bill. kiosztás változott, csinálhattam új profilt :)

Tetszik, hogy minden gépnek külön beállítása van, zseniális ötlet ... (Csodálkoznék, ha nem a felhasználók javasolták volna ...)

Nem vagyok profi Lockonos, nagyon régen repültem az FC-vel, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni az FM-DM változásokról ... Viszont az AI mintha okosodott volna ... az A-10 quick mission-ben lévő heli pl. rámtámadott ... FC-ben mindig agyaggalamb volt, szóval meglepődtem :)

Eddig tetszik :)

Pár kép a quick missionökből:

• DummyBoy
  • LeonSilver
    Ha használsz valamiylen trekket ( TIR vagy free ) akkor tudtommal nem megoldható.Ha nem akkor a locfg -ben meg lehet változtatni.

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=16466
  • Solt
    Erősen meggondolandó... :)
  • mcsaba
    Hello, mikor elinditom a Lock On-t igy jön be, de igy nem látok minden müszert és igy szeretném, megoldható valahogy hogy ne keljen minden indulásnál állithgassam, és ha elfordulok a fülében ha az alapnézet nézetre kapcsolok az utóbbi nézet jöjjön be, megoldható ez valahogy?