Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
leonforce, leonsilver

eddig azthittem egy a kettõ...

csak ennyi😊

DummyBoy
Most nemtom, hogy sírjak vagy nevessek, de idén sok pénz elmegy a szimekre ... Ez jó, mert azt jelenti hogy jönnek ...

De rossz, mert sokpíz, ráadásul én úgy vettem észre hogy hiába van fent 3 szim, egyszerre csak 1-re tudok normálisan koncentrálni, mert ha egyre rákattanok, akkor a másik kettõt úgyis hanyagolni fogom ...

Jó példa a DCS és a FC mellett a ROF ... Nem találom az X52 profiljaimat, ergo újat kéne csinálni hozzájuk ... Ehelyett inkább repkedek, skinezek, vagy küldit hegesztek ROF-hoz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
59-en írta valaki, hogy lesz ez még 2010 xmas is 😄
Remélem nem lesz igaza.Qrvára várom!Lehet megint az lesz, hogy megveszem letöltõsben, hogy tudjam nyomni utána meg dobozost is mert az mégiscsak más.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Szerintem jó marketing ... mert ha becsõdölnek akkor ráb@szunk az aktivációval ...

Ha meg becsõdöltek akkor utána mindegy ... szóval én pozitívumként fogom fel ...

Nekem az "early 2010" nem tetszik, mert az ha az ED követi az eddigi szokásait akkor a "january 2010" megjelenési dátumban elõször az elsõ "változót" cserélték, utánna a másodikat fogják 😞

Boconadi
egyébként szvsz ez egy sima marketing szöveg, hogy mégtöbben megvegyék a játékot. Eszükben sem fog állni a másolásvédelmet kivenni a játékból. Szerintem.
LeonSilver
Mirüvanszó ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
bakker most látom hogy ti nem egyek vagytok😊)

LeonSilver
Nem lesz olyan mint a DCS.Csak részleges 6DOF támogatás, nem lesz klikkelhetõ a kabin, stb.Lehet olvasni róla ed fórumon.De egyelõre jelenjen meg.
Mert ami 2010 január volt az early 2010 lett 😊
Mondjuk nem gáz csak jöjjön, már veszem is meg.

leonforce
haat..bazze en is ettol felek..
szinten azert kellett a DCS...<#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy

Molnibalage
Stream videó volt, amibe nem lehetett beletekerni és elõtte még reklám is ment, de állandóan szakadozott.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

leonforce
van rola valahol vigyejo..?(Reaper tavalyi repuleserol)

Seven-Four-Seven--Heavy

DummyBoy
Üdv!

Nekem is FC van 1.12b ... és ugyanennyi lehetõség is adott.

@LeonSilver: Kösz Fater, én is csak az eyecandy-kre gondoltam 😊

polluxware
ha visszaolvastok...

ez érdekes mámentum sztem

"Ha a szerencsétlen körülmények folytán az Eagle Dynamics tönkremenne, mindent megteszünk, hogy egy utolsó patch eltávolítsa a másolásvédelmet a játékból."

LeonSilver
Annyit még, hogy a meinit.xml -t szerkesztgetni kell kézzel mert ha skineket rak fel az ember akkor általában az elõzõt felülírja és akkor az a skin nem elérhetõ.

LeonSilver
Én ezeket szoktam feltenni aminek a zöme ilyen eyecandy 😉

PhantomAss
Dummy!
hányas verziód van?
nézd már meg légyszi, hogy ugyanannyi axis lehetõséget ad-e neked is, mint Leon kollégának a 15596 hsz-ban?
köszi

GOOBY, pls

DummyBoy
Üdv!

Na felraktam a Loncit megint a hétvégén, és szomorúan konstatáltam, hogy elveszett a Lonci profilom ... na majd gyorsan hozzárendelgetek a játékban ... És tényleg mindenre Button33-at ad 😊

Szóval sorry ...

Neki kell állnom profilt heggeszteni 😞 Azt meg nem szeressem 😞

Régen nem repültem, milyen modokat érdemes feltenni? (Su25 és T fõleg ...)

L Viper
Az ADA modot ha felrakod, akkor tudsz repülni Mirage-t. Nagyon jó a kabin is hozzá.

LeonSilver
Lehetni lehet de sokminden "marad a régiben".
Lényegében annyi, hogy mondjuk nem Su-27 kinézete lesz a jármûnek hanem teszem az F-14 de a paraméterek és a kabin is marad Su-27.Szóval értelme nem nagyon van.

Molnibalage
A 3D modelleket le lehet cserélni bizonyos korlátozásokkal, de a lecserélt gépek repmodelljét használja ez estben, ha jól emlékszem. Bõvíteni nem lehet. Sajon alapvetõen nem nagyon moddolható a játék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ryan1991
Helló! azt szeretném kérdezni hogy lehet be rakni repülõket a játékba ? vagy csak az alapokkal lehet játszani ? Köszi elõre is a választ.

PhantomAss
hoppá, nekem nem ad ennyi lehetõséget
nálam csak kb fele ennyi axis lehetõség van, hud, radar scan, trim nincs közöttük
lehet azért mert nincs fc?

GOOBY, pls

LeonSilver
Ja.Elfelejtettem.

Szóval ha van neki profil beállítva akkor nem fog mûködni ( asszem ) úgy, hogy itt beállítod neki csak akkor ha a profilba belövöd.

LeonSilver
Trim pitch -ként keresd.
Mondjuk nekem a felsõ POV Hat kapcsolón van a pitch meg a roll.

PhantomAss
srácok, köszi az eddigi segírséget, mindent belõttem, profilt csináltam, mûködik minden
egyetlen dolog nincs még belõve: a pilótafülke zoom a gázkar tekerõjén és a magassági trim
sst profilban ezt hogyan tudom belõni?
a játék menüben be tudom állítani axisra a zoomot, de játék közben nem reagál rá
viszont tudom hogy meg lehet oldani vhogy, mert a jetflyn a szim így volt beállítva
elevator trimet (axis) pedig nem találok az opciók között
szóval meg tudná vki mondani, hogy axist hogyan lehet programozni?
köszi elõre is 😄

GOOBY, pls

Sanyo
Boconadi
PhantomAss
igen, köszi
ki fogom próbálni

GOOBY, pls

LeonSilver
Két módszer is lehetséges.

1)

Csinálsz egy profilt, amikor "elfogynak" a gombok akkor átváltasz az sst-ben ( ahogy a képen is látszik ) majd folytatod tovább.

2)

Csinálsz több, különálló profilt.Amelyik kell azt ( akár játék közben is ) a következõ képpen tudod váltogatni.

Nyomvatartod az "I" gombot majd a POV Hat2 -vel ( a joyon az alsó ) fel - le lehet lépkedni a profilok között ( az LCD-n látod, hogy melyiken van ) majd a POV Hat2 jobbra kattintásával tudod a kiválasztott profilt aktiválni.

Remélem értehetõ volt.

PhantomAss
hali
még egy-két kérdésem lenne:
-a fülke zoomot nem tudom beállítani a gázkaron lévõ tekerõre, az axisnál beállítom, de a játékban már nem reagál rá, de láttam hogy sokan így játszanak, tehát elméletileg mûködnie kéne
- elevator trimet nem lehet axisra állítani valahogyan? az il2-ben van ilyen opsön, itt nem látok a tengelyek között elevator trimet
-említetted a mod váltást sst-n belül, ezt hogyan kell megoldani? csinálok 3 kölönbözõ beállítást, elmentem, és hogyan kapcsolom be õket?
azt tudom hogy a joyon van egy 3 színû modváltó, csak azt nem értem hogyan tudom vele aktiválni az elmentett modokat
bocs a hülye kérdésekért, csak sst-vel még nem volt dolgom
ja és vista alatt fut a game, nemtom ez számít-e
köszi elõre is

GOOBY, pls

Molnibalage
Ki repül majd magyar színekben? Tavaly Reaper kibaszott jót repült.

Abból estetleg van már renderelt videó?

PhantomAss
na most megy, de nemtom mitõl javult meg 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
Ja.Mondjuk nekem FC 1.12b

LeonSilver
Nekem TR5 van.Amikor elõször indítom a loncit ( telepítés után ) akkor nem mûködik a trekk.De kilépek majd vissza ( még csak nem is törlök semmit ) és onnantól megy faszán.

PhantomAss
hát a trackir még mindig nem megy..letöröltem minden fájlt amit írtak, de valami nem jó
utánanéztem fórumokon is, de mindenhol csak ezt javasolják...
amennyit én már ezzel szívok 😄

GOOBY, pls

LeonSilver
Én ma délelõtt állítgattam és hát ha nem is pikk & pakk de azért sikerült.

Reaper
Azért ez nem teljesen igaz! Ennél kissé többrõl van szó...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

PhantomAss
hujj, ne tudd meg hányszor próbáltam...akármelyik gombra akárhányszor kattintok, mindig 32...de nincs beragadva Dummy 😄
csak nem értem, hogy minden játéknál (il2, condor, fsx, arma, stb)pillanatok alatt be lehet állítani, itt meg szórakozok vele fél napot

GOOBY, pls

LeonSilver
Nekem is ezt csinálja bár egy kis türelemmel és 3-4 próbálkozással azért belehet állítani.EGyébként elvileg 33-as gomb nincs is az x52-n ha megnézed a control palnel.A 32-es gombot is beszokta közbe adni, az az "egér görgõ" ami a gázkaron van.De mondom, kis türelem, néhány kattintás és megoldható. 😉

DummyBoy
Nincs beragadva neked az a gomb véletlenül? 😊

polluxware
new su-25 model😊

ezt leszámítva semmi olyan nincs benne amit külsõ moderrek ne oldottak volna meg...

F-18C-hez csinálhattak volna egy kabint (modell az bõven jó), valmint A-G harcmódot hozzá

rókabõr 2.0

PhantomAss
köszi!

az sst megy, ez az asztali gépre vonatkozik, laptopon nem megy
így már értem a dolgot, csak azt nem tudtam, hogy mi alpján programozzam be a gombokat, szal akkor kell a billentyûzetkiosztás a loncihoz
az a gáz, hogy játékon belül egyáltalán nem lehet a gombokat hozzárendelni a joyhoz, mindig a 32. gombra ugrik, nemtom miért ilyen
axist viszont lehet állítani...ki érti ezt
köszi mégegyszer így már menni fog sztem <#worship>

GOOBY, pls

DummyBoy
Üdv!

Asszem valahol van valami TrackIR.ini amit le kell törölni ... Valahol itt a fórumban volt régebben róla szó, bár szar a keresõ, próbáld meg megnézni ... (Nekem nem mûködik, de tuti beszéltünk róla, utánnajárok, ha meglesz ideírom ...)

Megvan, gugli megmondta: ...\Lock On\Input\TrackIR.ini-t töröld ki és indítsd újra a játékot, remélem ez segít (Csak 2 vagy 3 DOF van!)

A profil írásra ami elmondható: Ha jól olvasom, akkor neked nem megy az SST (Érdemes lenne utánanézni mi a bibi vele, nekem megy az SST win7 64bit alatt ...), szóval az egyszerûbb dolog, bár ez nem profil igazán az, hogy Lonciban belépsz a controls menübe és ott úgy nyomkodod a gombot, ahogy használni szeretnéd ... ezzel csak az a baj, hogy így elvész a modeválasztás lehetõsége ...

Ha sikerül életet lehelned az SST-be, akkor 2 lehetõség van ... Fogod a Lockon billentyûkiosztását és az alapján állítod be a profilt az SST-ben, szépen bepötyögsz mindent ...

Vagy töltesz le egy kész profilt, és azt saját kedved szerint testreszabod (Ez kényelmesebb, nem kell annyit pötyögni ...)

SST használatakor érdemes a Lockon belsõ inputjában a Joy-hoz tartozó összes hozzárendelést törölni, hogy kiküszöböld az esetleges ütközéseket ...

Amit érdemes figyelni hogy a sima gombnyomogatós dolgokat az SST-ben kell beállítani (Befogás, ilyenek ...), de a slidereket és axisokat, mint pl.: a zoom, vagy oldalkormány, azokat a Lockon configjában kell ... Axis Commands alatt megtalálod õket asszem ...

Valamint érdemes a Mode 1-2-3-at úgy beállítani, hogy kézreálljon ...

2 példát láttam erre: Van aki úgy lõtte be, hogy a Mode 1 az az amcsi gépekhez volt belõve, a Mode 2 pedig az oroszokhoz ...

Nekem a Mode 1 az Navigation volt, Mode 2 - Air to Ground - Mode 3 - Air to Air ... Ez vált be legjobban ...

Valamint ha kicsit is érdekel a Lockon, akkor érdemes a 15 dollárt beruházni az FC-be! 😊

Ha valami kérdés van akkor nyugodtan jöhet 😊

PhantomAss
még egy kérdésem lenne, hátha vki olvassa:
a trackir sem mûködik a loncival
minden más játékkal megy, de ezzel nem tudtam mûködésre bírni
van vmi külön kapcsoló esetleg a játékban ami aktiválja?
az x52-höz visszatérve, el tudná vki röviden magyarázni, hogyan kell profilt írni?
addig oké, hogy megnyomom a gombot amit be akarok programozni, de honnan tudjam, hogy a játékban mi az az alap kombináció amit hozzá akarok rendelni?
pl a gázkar tetején a tekerõt a fülke zoom-ra akarom rakni, ezt hogyan tudom beprogramozni?
amúgy vista alatt megy és a game verzió 1.1 (vagy 1.01), fc nélkül

GOOBY, pls

PhantomAss
sajna a sst nem megy laptopon
amikor felrakom, lefagy az egész , és csak a rendszervisszaállítás segít
win7
valszeg a tapipad kever be
más megoldás nincs?

GOOBY, pls

42nd Intruder
A joy SST programjában állítsd hozzá gombokat, egyszerûbb és jobb.

PhantomAss
hello
lenne egy kérdésem:
letöltöttem a lonci demóját, de egyszerûen nem tudom belõni az x52-n a gombokat
állandóan magától a 32. gombra ugrik, és ennyi
billentyûzeten be tudok mindent állítani, de joyon nem
ennek van vmi trükkje, vagy csak a demó ilyen bugos? megvenném a játékot, és ki akarom használni a joyt...
remélem peccselve már nem ilyen vagy csak én vagyok béna...

GOOBY, pls

repvez
Reaper
Ez igaz, de engem annál jobban nem érdekel a a kávédarálózás😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DummyBoy
o.O ... Na azért az Arma2 helói és a BS között van egy "hangyafasznyi" különbség xD