Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De rossz, mert sokpíz, ráadásul én úgy vettem észre hogy hiába van fent 3 szim, egyszerre csak 1-re tudok normálisan koncentrálni, mert ha egyre rákattanok, akkor a másik kettõt úgyis hanyagolni fogom ...
Jó példa a DCS és a FC mellett a ROF ... Nem találom az X52 profiljaimat, ergo újat kéne csinálni hozzájuk ... Ehelyett inkább repkedek, skinezek, vagy küldit hegesztek ROF-hoz 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Remélem nem lesz igaza.Qrvára várom!Lehet megint az lesz, hogy megveszem letöltõsben, hogy tudjam nyomni utána meg dobozost is mert az mégiscsak más.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha meg becsõdöltek akkor utána mindegy ... szóval én pozitívumként fogom fel ...
Nekem az "early 2010" nem tetszik, mert az ha az ED követi az eddigi szokásait akkor a "january 2010" megjelenési dátumban elõször az elsõ "változót" cserélték, utánna a másodikat fogják 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert ami 2010 január volt az early 2010 lett 😊
Mondjuk nem gáz csak jöjjön, már veszem is meg.
szinten azert kellett a DCS...<#falbav>#falbav>
Seven-Four-Seven--Heavy
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem is FC van 1.12b ... és ugyanennyi lehetõség is adott.
@LeonSilver: Kösz Fater, én is csak az eyecandy-kre gondoltam 😊
ez érdekes mámentum sztem
"Ha a szerencsétlen körülmények folytán az Eagle Dynamics tönkremenne, mindent megteszünk, hogy egy utolsó patch eltávolítsa a másolásvédelmet a játékból."
hányas verziód van?
nézd már meg légyszi, hogy ugyanannyi axis lehetõséget ad-e neked is, mint Leon kollégának a 15596 hsz-ban?
köszi
GOOBY, pls
Na felraktam a Loncit megint a hétvégén, és szomorúan konstatáltam, hogy elveszett a Lonci profilom ... na majd gyorsan hozzárendelgetek a játékban ... És tényleg mindenre Button33-at ad 😊
Szóval sorry ...
Neki kell állnom profilt heggeszteni 😞 Azt meg nem szeressem 😞
Régen nem repültem, milyen modokat érdemes feltenni? (Su25 és T fõleg ...)
Lényegében annyi, hogy mondjuk nem Su-27 kinézete lesz a jármûnek hanem teszem az F-14 de a paraméterek és a kabin is marad Su-27.Szóval értelme nem nagyon van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nálam csak kb fele ennyi axis lehetõség van, hud, radar scan, trim nincs közöttük
lehet azért mert nincs fc?
GOOBY, pls
Szóval ha van neki profil beállítva akkor nem fog mûködni ( asszem ) úgy, hogy itt beállítod neki csak akkor ha a profilba belövöd.
Mondjuk nekem a felsõ POV Hat kapcsolón van a pitch meg a roll.

egyetlen dolog nincs még belõve: a pilótafülke zoom a gázkar tekerõjén és a magassági trim
sst profilban ezt hogyan tudom belõni?
a játék menüben be tudom állítani axisra a zoomot, de játék közben nem reagál rá
viszont tudom hogy meg lehet oldani vhogy, mert a jetflyn a szim így volt beállítva
elevator trimet (axis) pedig nem találok az opciók között
szóval meg tudná vki mondani, hogy axist hogyan lehet programozni?
köszi elõre is 😄
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
1)
Csinálsz egy profilt, amikor "elfogynak" a gombok akkor átváltasz az sst-ben ( ahogy a képen is látszik ) majd folytatod tovább.
2)
Csinálsz több, különálló profilt.Amelyik kell azt ( akár játék közben is ) a következõ képpen tudod váltogatni.
Nyomvatartod az "I" gombot majd a POV Hat2 -vel ( a joyon az alsó ) fel - le lehet lépkedni a profilok között ( az LCD-n látod, hogy melyiken van ) majd a POV Hat2 jobbra kattintásával tudod a kiválasztott profilt aktiválni.
Remélem értehetõ volt.
még egy-két kérdésem lenne:
-a fülke zoomot nem tudom beállítani a gázkaron lévõ tekerõre, az axisnál beállítom, de a játékban már nem reagál rá, de láttam hogy sokan így játszanak, tehát elméletileg mûködnie kéne
- elevator trimet nem lehet axisra állítani valahogyan? az il2-ben van ilyen opsön, itt nem látok a tengelyek között elevator trimet
-említetted a mod váltást sst-n belül, ezt hogyan kell megoldani? csinálok 3 kölönbözõ beállítást, elmentem, és hogyan kapcsolom be õket?
azt tudom hogy a joyon van egy 3 színû modváltó, csak azt nem értem hogyan tudom vele aktiválni az elmentett modokat
bocs a hülye kérdésekért, csak sst-vel még nem volt dolgom
ja és vista alatt fut a game, nemtom ez számít-e
köszi elõre is
GOOBY, pls
Abból estetleg van már renderelt videó?
utánanéztem fórumokon is, de mindenhol csak ezt javasolják...
amennyit én már ezzel szívok 😄
GOOBY, pls
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
csak nem értem, hogy minden játéknál (il2, condor, fsx, arma, stb)pillanatok alatt be lehet állítani, itt meg szórakozok vele fél napot
GOOBY, pls
ezt leszámítva semmi olyan nincs benne amit külsõ moderrek ne oldottak volna meg...
F-18C-hez csinálhattak volna egy kabint (modell az bõven jó), valmint A-G harcmódot hozzá
rókabõr 2.0
az sst megy, ez az asztali gépre vonatkozik, laptopon nem megy
így már értem a dolgot, csak azt nem tudtam, hogy mi alpján programozzam be a gombokat, szal akkor kell a billentyûzetkiosztás a loncihoz
az a gáz, hogy játékon belül egyáltalán nem lehet a gombokat hozzárendelni a joyhoz, mindig a 32. gombra ugrik, nemtom miért ilyen
axist viszont lehet állítani...ki érti ezt
köszi mégegyszer így már menni fog sztem <#worship>#worship>
GOOBY, pls
Asszem valahol van valami TrackIR.ini amit le kell törölni ... Valahol itt a fórumban volt régebben róla szó, bár szar a keresõ, próbáld meg megnézni ... (Nekem nem mûködik, de tuti beszéltünk róla, utánnajárok, ha meglesz ideírom ...)
Megvan, gugli megmondta: ...\Lock On\Input\TrackIR.ini-t töröld ki és indítsd újra a játékot, remélem ez segít (Csak 2 vagy 3 DOF van!)
A profil írásra ami elmondható: Ha jól olvasom, akkor neked nem megy az SST (Érdemes lenne utánanézni mi a bibi vele, nekem megy az SST win7 64bit alatt ...), szóval az egyszerûbb dolog, bár ez nem profil igazán az, hogy Lonciban belépsz a controls menübe és ott úgy nyomkodod a gombot, ahogy használni szeretnéd ... ezzel csak az a baj, hogy így elvész a modeválasztás lehetõsége ...
Ha sikerül életet lehelned az SST-be, akkor 2 lehetõség van ... Fogod a Lockon billentyûkiosztását és az alapján állítod be a profilt az SST-ben, szépen bepötyögsz mindent ...
Vagy töltesz le egy kész profilt, és azt saját kedved szerint testreszabod (Ez kényelmesebb, nem kell annyit pötyögni ...)
SST használatakor érdemes a Lockon belsõ inputjában a Joy-hoz tartozó összes hozzárendelést törölni, hogy kiküszöböld az esetleges ütközéseket ...
Amit érdemes figyelni hogy a sima gombnyomogatós dolgokat az SST-ben kell beállítani (Befogás, ilyenek ...), de a slidereket és axisokat, mint pl.: a zoom, vagy oldalkormány, azokat a Lockon configjában kell ... Axis Commands alatt megtalálod õket asszem ...
Valamint érdemes a Mode 1-2-3-at úgy beállítani, hogy kézreálljon ...
2 példát láttam erre: Van aki úgy lõtte be, hogy a Mode 1 az az amcsi gépekhez volt belõve, a Mode 2 pedig az oroszokhoz ...
Nekem a Mode 1 az Navigation volt, Mode 2 - Air to Ground - Mode 3 - Air to Air ... Ez vált be legjobban ...
Valamint ha kicsit is érdekel a Lockon, akkor érdemes a 15 dollárt beruházni az FC-be! 😊
Ha valami kérdés van akkor nyugodtan jöhet 😊
a trackir sem mûködik a loncival
minden más játékkal megy, de ezzel nem tudtam mûködésre bírni
van vmi külön kapcsoló esetleg a játékban ami aktiválja?
az x52-höz visszatérve, el tudná vki röviden magyarázni, hogyan kell profilt írni?
addig oké, hogy megnyomom a gombot amit be akarok programozni, de honnan tudjam, hogy a játékban mi az az alap kombináció amit hozzá akarok rendelni?
pl a gázkar tetején a tekerõt a fülke zoom-ra akarom rakni, ezt hogyan tudom beprogramozni?
amúgy vista alatt megy és a game verzió 1.1 (vagy 1.01), fc nélkül
GOOBY, pls
amikor felrakom, lefagy az egész , és csak a rendszervisszaállítás segít
win7
valszeg a tapipad kever be
más megoldás nincs?
GOOBY, pls
lenne egy kérdésem:
letöltöttem a lonci demóját, de egyszerûen nem tudom belõni az x52-n a gombokat
állandóan magától a 32. gombra ugrik, és ennyi
billentyûzeten be tudok mindent állítani, de joyon nem
ennek van vmi trükkje, vagy csak a demó ilyen bugos? megvenném a játékot, és ki akarom használni a joyt...
remélem peccselve már nem ilyen vagy csak én vagyok béna...
GOOBY, pls
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...