17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16089 Kint az új Modman:
Modman 7.2 -
#16088 Nos, kell még ez:
MAR 2810 SIMMOD A-10A COMPATIBILITY PATCH.rar
Ebből az A-10A.lua-t be kell másolni ide:
x:\LockOn - Flaming Cliffs 2\Scripts\Database\planes\
Valamint ebben: \Config\View\Server.lua ki kell cserélni ezt sort: CockpitLocalPoint[PlaneIndex.iA_10]
Erre:
CockpitLocalPoint[PlaneIndex.iA_10] = {4.201, 1.55, 0.0}
És kész :)
-
#16087 Jaja ... Van hozzá egy FC2 Compatibility pack is, ami nekem nem települt fel rendesen ... Manuálisan bemásoltam és kész ... Ebben vannak a pylonok módosított értékei ... Utána pedig egy sort át kell írni (asszem a view mappában a server.lua), ami a javított cockpit nézőpontot tartalmazza és kész ... Most telefonról pötyögök, ha gép előtt leszek, akkor leírom pontosabban, sajna fejből nem vágom ... -
#16086 Ez a SimMod pakk kell Dummy ?
APR 2109 SIMMOD A-10A MODEL LOF MODMAN7.zip -
#16085 Városoktól távolabb még a junoszty is faszán muzsikál! -
#16084 Nemtom ... Nekem szépen futott eddig is, most is szépen fut ... most tesztelgetem, hogy földközelben mennyi AA- bír ...
Nem vettem észre, hogy a modok lassítanák a játékot ... -
#16083 Mennyire FPS killer? -
#16082 Jaja, ez a SimMod A-10-ese ...
Egy utolsó kép mára, mert megyek végre reppenek egyet :)
-
#16081 Ez nem beépített A-10? Ez s sim mod (?) vagy mifene? -
#16080 Nos, a Ricardo HD pites az egyszerűbb móka, azt pontosan ugyanúgy csináltam mint tegnap ...
Fogtam a modman packot, kicsomagoltam ... a 3 cdds filet (ricardo-HD1.cdds, ricardo-HD2.cdds, ricardo-HD3.cdds) bemásoltam a x:\LockOn - Flaming Cliffs 2\Bazar\World\ mappába, majd fogtam a graphics.cfg-be beillesztettem őket ... de most nem az elejére, hanem a közepe felé ... hmmm ... érdekes ...
Szóval ezt beillesztettem:
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD1.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD2.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD3.cdds";
így:
TextureCollections
{
highFolder = ".\\Bazar\\TempTextures\\";
common = ".\\Bazar\\World\\ter-lau-68.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\a-10-tga.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\a-10-bmp.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesBMP.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesTGA.cdds";
spring = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSprBMP.cdds";
spring = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSprTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSumBMP.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSumTGA.cdds";
autumn = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesAutBMP.cdds";
autumn = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesAutTGA.cdds";
winter = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesWinBMP.cdds";
winter = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesWinTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\MapTexturesBMP.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\MinvodyNEW.cdds";
common = ".\\Bazar\\Effects\\EffectTexturesTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\Effects\\EffectRiverTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\TexturesBMP_weapons.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD1.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD2.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD3.cdds";
Az utolsó 3 sort beraktam és kész ... ami a legjobb, hogy a Su-25-ös cockpitet nem cseréli :)
Az A-10-es kicsit mókásabb volt ... ott a modot beraktam Modman-al, majd 2 file-t módosítani kellett (A nézőpontot és a pylonokat ...) és kész ...
Ha kell, akkor azokat is leírom ... -
#16079 Fasza.Akkor most szépen, lépésről lépésre írj egy tutoriál.Plix ;) -
#16078 Hmmm ... ez érdekes ... bitről bitre ugyanazt csináltam mint tegnap ... És tegnap reinstall lett ... ma meg: Voila ...
-
#16077 lod distance... elvan írva sztem gyárilag:) -
#16076 Nem hinném, hogy lenne pedig qrva nagy lenne amikor majd a DCS meg az FC2 együtt fog futni.Így online játszani mekkora lenne már.
-
#16075 Eddig én is abban a szent meggyőződésben voltam, hogy a visible range a tájat állítja. Máshol ezt az állítás object detalinek hívják. -
#16074 Nemnem.Mint mondottam valami meg van keveredve ( szerintem gyárilag ) az FC2-ben mert ha az opciókban a visib range-t ( ami az én olvasatomban még mindig a "látótávolság" ) low-ra állítom akkor lesz ilyen fos a graf.
Egyébként ilyen.
-
#16073 egymásra rakta a két lod-ot:)))))
minden lonci töröl
fc2 felrak -
#16072 Jut eszembe. Van már legalább féldinamikus hadjárat? -
#16071 Na igen.Ezt kifelejtettem ;) -
Solt #16070 Meg a BoB... két hét múlva! :D -
#16069 Nekem is tetszik ... FC-t ugyan régen nem vettem elő, de most mióta megvan az új, azóta dolgozom azon, hogy próbáljam megjegyezni a billentyűzetkiosztást :) ... Előkaptam az FC manualomat is :) (Kinyomtatva, lefűzve ...)
Na még ha valaki végre rittyent egy jól működő programot az X-52 Pro kijelzőjéhez, akkor teljes lesz az öröm xD (BS-ben gyárilag van, és gyárilag baszik is menni :) ) -
#16068 Már csak az új Falcon4 BMS ( vagy mi ) meg egy W7 alatt is faszán futó RoF hiányzik a boldogságomhoz ;)
( multipost rulZ ) -
#16067 Egyébként szerintem simán megéri az árát.Nem gondoltam volna de mégis. -
#16066 Jaja.Qrva faszán megy a cucc csak arra a hülye tvre találhatnának ki valamit mert katasztrofális.Mintha "túl jó" képet produkálna még 256-on is. -
#16065 Igazad lehet, az előbb találtam egy topikot, és abban az volt hogy most frissítették a FAQ-ot, mert eddig azt írta, hogy kell az FC is ... és most kijavították ...
Még jó, hogy nem a FAQ alapján telepítettem xD
@Leon papa: TV kivételével minden jobban fut nálam mint a sima FC alatt ...
Amit még le szeretnék tesztelni az ez a rész a cfg-ben:
MFD
{
L01 = 2000;
L12 = 8000;
}
Állítólag ez is segít ... Majd este kiderül :)
Most 1680x1050 - 8xCSSA - 16xAF - minden high, kivéve a vizet mert az normál, valamint a FRAZER féle DCS Tweaks-en végigmentem és hasonlóra beállítgatva olyan 40 és 60 FPS között produkál a quick mission-ökben ... és inkább 60 mint 40 ...
Ez a topik is erről szól: FC2 FPS Tweaks
És én ez alapján csináltam: DCS Black Shark Tweak guide Alpha
Jó cucc, mert nőtt az FPS, de látványra ugyanaz mint nélküle :) Legalábbis én nem vettem észre különbséget. -
#16064 Tuti mert most én sem tettem fel és műxik. -
#16063 Az érdekes, mert a fejlesztők eddig azt terjesztették, hogy kell hozzá a sima FC is. Ezek szerint marketing...
-
Solt #16062 Na pont erre akartam kilyukadni... a LOCFG progiban ez jól látható... ;) -
#16061 Orosz dezinformáció! -
#16060 Eszem faszom megáll.Ha a visib range-t low -ra állítom akkor iylen fos.
Megvoltam győződve arról, hogy a visib range a "látótávolság". -
#16059 Miért nem csinálták meg alapból ilyenre? -
Solt #16058 Csak ez ilyen? -
#16057 Én annno kicsit próbálkoztam. Elég nagy FPS killer volt nálam sajnos a TV. -
#16056 Felttetem most úgy, hogy csal lokkon és fc2.Simán megy megf minden de qrva randa ez a rohadt 25-ös.El nem hiszem, hogy ilyennek kell lennie.
-
#16055 Hmmm ... Én csak sima Lockon-ra telepítettem ... és működik simán ... Úgyis mellé települ ...
"Q: What would be the Flaming Cliffs 2 upgrade paths?
A: FC2 can be installed over any installation of Lock On, with or without Flaming Cliffs. FC2 is a separate install and does not overwrite your previous game(s). So, your options are either Lock On + Flaming Cliffs unofficial add-on (you would not have to activate) + Flaming Cliffs 2.0 upgrade or Lock On + Flaming Cliffs 2.0.
In some cases, it may be a good idea to fully uninstall your previous game (back up whatever you need first), reboot the PC and perform a clean installation of Lock On prior to installing FC2."
FC2 FAQ
Akkor a leszedést olvashattam el ... Valami olyasmit olvastam, hogy az FC1 starforce drivereit leszedi ... Na mindegy, lehet hogy csak valaki benézte, ezt valamelyik installos topikban olvastam, szóval nem szentírás :) -
#16054 Nem szed le semmit és kell hozzá a FC1. Majd a DVD-s verzióhoz nem fog kelleni a sima FC... -
#16053 Nem.Teljesen friss telepítés az összes. -
#16052 Sima Lockon-ra telepíteni elég ...Nem kell az FC-t is feltenni, mert úgyis leszedi ...
Mellesleg tényleg nem kerek ott valami Leon mester ... Ennél még a sima A-10-es is szebb otthon ... Bár a 25-öst nem nézem meg kívülről ... hazamegyek, megnézem ... Valami Tweak-et nem csináltál, ami ezt okozhatja?
@Ricardo cockpit megoldást lentebb írtam, ki kell próbálni, nekem nem akart működni, pedig elvileg oké ... -
#16051 Dummy próbálta de nem igazán jött neki össze.
Szerintem néhány nap és lesz fc2 comp verzió. -
#16050 Igen, ez külön mappába rakja magát.