Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Még valami. A zenék címét és elõadóit meg tudnád mondani? Voltak nagyon király zenék, de nem ismerem õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

köszönöm az Õ nevében is!egy kérdés Uraim!létezi a FC-hez F-22-es skin?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Akkor ne töltsem fel amit felvettem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
A légiharc kupát nem lehetne ilyen steamen közvetiteni élöbe, esetleg belsö kamerábol ?Sokat lehetne tanulni belöle
Reaper
Köszi! Sok sikert a Forrestnek holnapra!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Na, elég gyorsak a szervezõk. Akik lemaradtak a tegnapi napról, azok az összes tegnapi bemutatót megnézhetik, lagmentesen a VFAT TV "On-Demand" részében.

Reaper gratulálok a produkciódhoz!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
Élõben repülünk...

Molnibalage
2008-ban volt ilyen.

Jah, és a legközelebbi kecskeméti repülõnap alkalmával Palik eszetlenkedése helyett szívesebben néznénk egy standot, ahol egy-egy légiharcot lehetne végignézni, amit ezen a játékon játszanak. Vagy létezik magyar katonai berkekben komolyabb szimulátor is?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Köszi az infót.
Akkor itt nem lesz eredmény hírdetés a vasárnapi bemutatókat követõen? De a bemutatókat élõben repülitek, vagy egy leadott replay-t vetítenek le? A helikopter-es bemutatók akkor nem is ebbõl a játékból lesznek bemutatva. Mert az elõbb olvastam olyat, hogy a Flaming Cliffs 2.0 már kompatibilis lesz a DCS szimulátorral, ami lehetõvé teszi, hogy ugyanabban a játékban vegyenek részt.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Reaper
Náluk fent volt egy elég elcseszett terrain mod, azért volt olyan fura...

Molnibalage
A Red Arrows az volt? Olyan fura volt a kép, mintha alacsonyabb felbontás lett volna élsimítás nélkül. "Recés" volt a kép. Vagy csak sávszél spórolás ment? <#fejvakaras>

Reaper
Köszi, de ez nem verseny. Sima repülõnap, max erkölcsi az elismerés!😊

Ka-50 pedig a DCS:Black Shark-ban van. Amúgy a repülõnap bemutatóinak 95%-a Lock On: Flaming Cliffs 1.12b-vel megy.

Grat a produkciódhoz.
A szimulátor kapcsán arra lennék kíváncsi, hogy ez verseny a Lock On melyik verziójával folyik? Csak a Flaming Cliffs-be csempészhetõ bele a KA-50 helikopter?

DummyBoy
Olvastam a cseten, mikor írtad ...

De nekem mint egységsugarú nézõnek, és nem mûértõnek ez annyira nem tûnt fel 😊

Szóval grat 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Reaper
Lesz egy komoly videó normálisan vágva, de ne kérdezzétek mikor... Be fogom ide rakni egyszer csak. Addig is a lentebb linkelt gyakorló vidit tudom ajánlani.

Reaper
Köszi, de én nem voltam megelégedve vele. Nem volt jó passzban.😊 El is szúrtam 2 figurát...

Molnibalage
Holnap jó lesz? Nem tudom, hogy meddig kódol majd. Van egy kis szakadás, mert pár másodperce kikapcsoltam a felvételt és állítottam valamit, hátha segít. Nem segített. 😞

Kicsit morocsan és fáradtan értem haza, de gondoltam, látok egy tök jó demót. Kicsit elment a kedvem az eseménytõl így a Red Arrosról lemaradtam és azt nem veszem.

DummyBoy
Köszi, a lag ellenére is nagyon tetszett 😊 <#taps> <#integet2> <#worship>

Reaper
netet=chatet természetesen😊

Reaper
Amúgy aki nem tudta normálisan megnézni, annak itt egy hevenyészett videó az egyik gyakorlásról:

VFAT09 training

Reaper
Megköszönném, ha felraknád, mert kíváncsi vok, hogy nézett ki. Amúgy igen, a szervezõknek lehetett volna annyi eszük, hogy kikapcsolják a netet...

Molnibalage
Nekem tiszta lagg volt az egész. A chat vágta haza az egészet. Mivel éppenhogy hazaértem nem volt idõm megnézni, hogy lehet -e mediaplayeren keresztül nézni és megkerülni a chatet. Felrakhatom, amit felvettem, de sok élvezet nem lesz benne.

Pedig jó kis repülés lett volt, jó volt az zene is.

Sanyo
Egy risszrossz gépen, hang nélkül mégis meg tudtam nézni, kiváló repülés, gratulálok!

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Gyerekek, aki tudja az vegye fel a nyitóképet. Nagyon megköszönném.
A repülésre talán hazaértek...

LeonSilver
Hát kolléga úr, nagyon-nagyon sok sikert avagy kéz, láb és egyéb töréseket!!
Szorítunk érted!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
A stream már megy, jobbnál jobb repcsis videókkal. Perpill Orosz Lovagos videó megy.

Reaper
Köszi skacok!😊

DonZorro
Jó mûsort és jó leszállást Reaper Mester!!! <#worship><#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Molnibalage
A mûrepüléseket elvileg igen. A nyitóképet nem. Lehet, hogy a nyitóképre én sem érek haza, hogy szakadna rá az ég...

DummyBoy
F@sza, lehet én sem érek haza ... lesz késõbb lehetõség ezeket a repüléseket felvételrõl megtekinteni?

Sanyo
Én meg pont nem leszek gépközelben, hogy egyátalán lássam. 😞 Írtam róla egy rövid ajánlót, jó leszállást Reaper! 😊

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Élõben.

Jól hangzik, én is nézni fogom, lehet hogy hülyességet kérdek, de ezek elõre felvett videók lesznek vagy élõben fogtok repülni?

Molnibalage
Stream videóban szokott menni, ha jól tudom. Én megpróbálom majd felvenni a repülést és a nyitóképet. Kérdés, hogy lesz -e elég szabad helyem hozzá.

LeonSilver
Ehhez kell valami izé vagy csak simán lehet vizuálni ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Na urak, kis reklám!

Ma kezdõdik a VFAT! Itt lehet nyomonkövetni majd (a részletes program is megtalálható a linken):

VFAT TV

Magyar idõ szerint 17:00-tól indul a stream, maga a program pedig 18:00-kor. A magyar vonatkozás: Szerény személyem(59th_Reaper) ma 19:00-kor fog repülni, VML_Forrest pedig vasárnap délután 15:55-kor.

Jó szórakozást!

PhantomAss
<#worship>

GOOBY, pls

LeonSilver
http://www.lockonfiles.com/index.php

PhantomAss
már letöltöttem 😊
de ha kijön az új peccs azt megveszem dobozos verzióban
lenne még egy kérdésem:
repülhetõ gépet nem lehet vhonnan leszedni a játékhoz?
úgy tudom hogy a játék alapból nem nagyon moddolható, de pl láttam egy egész jó f18-ast, nem tudom az repülhetõ-e?
az nem igazán érdekel, ha kívülrõl új skint kap egy gép de belülrõl egy másik fülkéjét+repmodelljét használja
a másik, hogy szkint is szeretnék felrakni, pl magyar mig29 festést, stb
tudtok egy oldalt ahonnan ilyesmiket le lehet tölteni?
köszi

GOOBY, pls

Reaper
Az alap koncepciót igen, tavaly a mûszakiak tervezték. Azt gondoltam én egy "kicsit" tovább és így született meg ez a festés. A jobboldali a VML-es srácok alkotása és nagyjából a 119-es Alba Zümi festését ültették át Nagyvasra.

Molnibalage
Ja, az "ékes" festés azt ugye a karbantarók tervezték az igazi gépre? Szerintem jobban néz ki annál, mint ami repült tavaly.

A jobboldali dongómintás is nagyon állat. Ki tervezte? Nincs róla több szögbõl is fotó esetleg valahol?

Molnibalage
Ti kezdtek. Remek!

AZ viszont gáz, hogy késõ este van a TB és BA. 😞

DummyBoy
Kiváncsian várom, az eddigiekrõl valahogy mindig lemaradtam ... 😞

Sok sikert a repüléshez!

Reaper
Van már program:

VFAT2009 Time schedule

És egy kis beharangozó:

VFAT2009

LeonSilver
Hát ha rám hallgatsz akkor elfelejted a letöltõset és megveszed a dobozost.
Igaz, hogy kicsit várni kell amíg megérkezik de nem fogy el az aktiváció.
Én is elõször a letöltõset vettem meg és bár hw változás nem volt midnen egyes telepítésnél levont egyet az aktivációs számból.Van hozzá ugyan egy ilyen szar amivel ellehet menteni az regisztrit de nálam szart sem ért.Ezért megvettem a dobozost is, azóta nincs vele gond.

PhantomAss
rászántam magam hogy megveszem a fc-t, de nem tudom letölteni
elfogadom a feltételeket, elkezdi betölteni a következõ oldalt (ahol gondolom fizetni lehet), de a böngészõ nem tudja megjeleníteni
nincs vmi ötletetek?

GOOBY, pls

Molnibalage

polluxware
csak arra akartam célozni, ha már ez a szó felröppent a saját szájukból kimondva akkor biza ez a FC 2.0 amolyan utolsó kapaszkodó...

DCS ka50 fejlesztési költségei sztem jóval nagyobbak lettek mint azt várták volna, viszont az eladások meg messze nem olyan jók lehetnek mint annó az FC-vel voltak.
az a-10C bõven messze van még....
shö ha valki olvasgatta az ED fórumot, az biztos emlékszik rá hogy a nép jóideje sipákolt egy 1.13as peccsért

namostan ezt pénzért árulják ki, mint valmi újdonságot hogy addig is ellegyenek amíg be nem fejezik az A-10et..

ne értsetek félre, sztem is megéri 14dolcsit az hogy lesz multi-cpu támogatás, meg dcs-vel multi kompatibilitás, de azért ezt a dolgot megjátszhatták volna mielõtt kiadják a BS-t... annó kezdetben a ka-50 bizony FC-hez készült

ergó változott a plen

nem akarok vészmadárkodni, de ez a dcs sorozat bõven nem jut el a hõn áhított Su-27ig, vagy F-16C-ig

másrészrõl ahogy írtam annó, az F-18C különösen kidolgozott modellel rendelkezik az alap su-25,27-hez képest amikkel ellentétben ez csak AI gépnek készült. (legalábbis a végkifejletet tekintve...)