17989
  • DummyBoy
  • TG Gida
    Köszi!
  • LeonSilver
    Ez ménem mondtad előbb teeeeeee ....
    ( hát mer nem kérdezted Leon ) ;)

Mit szoptam miatta.A legjobb helyen lévő gomb és már régóta nem tudtam használni ( xp alatt még másabb volt az sst és akkor működött )
  • DummyBoy
    Hmmm ... egy kérdés: Neked mire van állítva a profilod?

Valahol a Logitech Profiler-ben lehet állítani mire aktiválódjon ...

Launcher.exe-re vagy simulator.exe-re?

Lehet hogy ha simulator.exe-re állítanád (Ha nem azon van ...) akkor működne? Csak ötlet ... (Van ilyen topik ED fórumon ... Bár ott csak profil gondokkal küzdenek ...)
  • DummyBoy
    Elvileg de ... ki kell törölni az SST-ből a Pinkie-s modifieres oszlopokat, vagy átállítani a "shift" gombot a Pinkie-ről másra és kész ...

Utána már engedi szerkeszteni a Pinkie-t is.
  • TG Gida
    Még egy dolog.A win7 alatt az x52-n nem lehet valahogy a pinkie switch-re gombot beállítani?
  • Solt
    Az lesz, este variálok tovább... :)

Jaja... nekem cyborg volt a G940 előtt, hát a saitek is produkált dolgokat... :)

Egyébként meglepően jól muzsikál eddig a cucc... 1-2 ilyen gyermekbetegség van...
  • DummyBoy
    Akkor talán próbáld ki a Maxfps-t ... hátha :)

Érdekesek ezek a profiler-es mókák ... Saiteknek is vannak nyűgjei :) Logitech-nek is :)
  • Solt
    Ha nem FULL, nincs vsync, vagyis nincs függőleges szinkronizálás, TIR-l szétcsúszik a kép...

Ha FULL, akkor is működik az alt+tab, viszont akkor a profiler beállítás nem írja felül a játék alatti beállításokat!

DCS-l is szívtam egy sort, mire rájöttem, hogy ott meg csak akkor van vsync, amikor nem FULL-ra van állítva... viszont itt legalább emiatt működik rendesen a profiler...

Szóval úgy néz ki, hogy a profiler csak "ablakos" nézetben írja felül a játék beállításait...
  • DummyBoy
    Hmmm ... FULL-ban nem műxik az Alt+Tab, vagy úgy nem érzékeli a profiler?

Nekem eddig csak a ROF alatt volt ez probléma, asszem a többi szimben tudtam Alt+Tab-ot nyomni ...

De ha esetlegesen az a probléma, hogy kikapcsolt vsync-el van ahol Tearing jelenik meg ha felugrik az FPS, akkor próbáld meg azt, hogy valamelyik cfg file-ban van egy Maxfps bejegyzés ... azt írd át 60-ra mondjuk ... Elvileg az arra jó, hogy 60 FPs felé nem engedi a züsztemet ...
  • Solt
    Hát az bizony bekavarhat... :)

Úgy néz ki az én nyűgöm is megoldódott... félig...

Ha nem FULL nézeten van, akkor alt+tab, profiler alatt bármely gomb megnyom, vissza a játékba, és működik...

Viszont nem FULL-ban meg nincs vsync... :D

Tisztára mint valami hisztis kurva... eszem megáll ezen a játékon! :D
  • MiG man #16118
    Köszönöm!
    Sajna már csak este lesz rá időm, méék húzni az evezőt... szép napot mkinek!
  • DummyBoy
    Asszem nem ... Rá kell keresni a neten ...

Itt nézelődj, sajna nem emlékszem pontosan melyik kell :)
  • MiG man #16116
    Hali. Igen, win7.
    A Starforce ezekszerint nem updateli magát a telepítés után?
    Oks, ismét próba... ja és köszi a tippet!
  • DummyBoy
    Melyik Win?

Win 7 alatt update-elni kell a Starforce-ot, különben nem megy ...

És ahogy lentebb írták, Lonci után FC, utána 1.12 és utána Starforce update ...

Aktiválás után elvileg mennie kellene ...

@TitaniumRR: Ok, hazamegyek és csinálok párat ahol megstuccolom a fákat :)

A legföldközelibb képeim talán ezek:

• MiG man #16114
    Hát nem műkszik... A lentebb írt errort írja...
  • MiG man #16113
    Nem, először Lock, aztán 1.02, FC, 1.12. Így csináltam. Most megpróbálom Reaper sorrendjét...
  • TG Gida
    Úgy néz ki megoldódott.Az volt a baj talán,hogy volt egy régi FC az XP-s vinyómon és az kavart be.
  • MiG man #16111
    Ok, megpróbálom emigyen. Alapból a rendes Lock On mappába akarja telepíteni.
  • Reaper
    Rakd fel a sima Lock On-t, aztán Rá az FC-t és a végén az 1.12-t. Nem kell az 1.02. Ja és figyelj hova akarja rakni az FC-t, hogy egyezzen a Lock On mappával...
  • LeonSilver
    Felrakod a Lock On-t, FC-t majd peccseled ?
  • MiG man #16108
    Töröltem de ezt írja: internal error when accessing one of the applicaton's libraries. Contact your customer support. Error code: 1275.
    Csak annyit tudok belőle kivenni, hogy valamelyik alkalmazásom könyvtárára utalhat...
  • MiG man #16107
    Aha... köszi, máris próbálom. Tehát akkor egy sima shif+del.
  • LeonSilver
    Annyit kér, hogy ha kint van a deszkán az előző Lock On ikon akkor azt kézzel töröld.Ennyi.
  • MiG man #16105
    Sziasztok!
    Megint elakadtam... telepítettem újra az (eredeti) alapjátékot, felhúztam 1.02-re, felhúztam 1.1-re, majd ezt is 1.12-re.
    Az 1.12 telepítése után írt valamit, hogy manuálisan remoovoljak valamilyen Lock On fileokat. Mivel nem értem mit akart a game, ezért nem is tettem. Most meg valamilyen activation error üzivel nem engedi indulni.
    Valaki tud ebben segíteni? Köszönöm.
  • Reaper
    Kurva egyszerű (radar használata esetén), mivel ha befogod a célt, akkor a HUD bal oldalán megjelenik egy C betű (orosz nyelvű HUD esetén), ha sajátról van szó. Ellenséges cél esetén nincs ilyen. Amúgy sanszos, hogy átkapcsolsz KOLS-ra, mivel akkor lesz a HDD-n minden cél háromszög és a HUD-on is sima vízszintes vonal...
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy valami nem kerek sem az Mk-20-al sem az orosz megfelelőjével.
    Az Mk úgy viselkedik mintha egy szem töltet lenne.Itt a hat darab Mk20 1 gyógyikát iktatott ki.Persze nincs kizárva, hogy rosszul csinálom habár az FC-ben így volt jó és aprított is.

• TitaniumRR #16102
    Kifejezetten szép képek.

Csinálj, légy szíves, néhány screenshot-ot föld közelben lakott és nem lakott terület felett.
  • Boconadi
    Ha van awacs a légtérben, akkor kérdezd meg először mindig hogy ellenség-e vagy barát. Ha nincs, és földi radar állomás sincs, akkor a radar nem mindig tudja biztosan megkülönböztetni a jelet, főleg ha még az ECM is be van kapcsolva. A távolságtól függően, minél messzebb van a befogott gép, annál bizonytalanabb a jel. F-15 nél az iff ezen könnyebben segít, de ha ott is messze van a cél az sem tudja mindig megállapítani hogy barát-e vagy ellenség.
  • GaBika6
    MK-20-as bomba nálam nem "rotyog"... :) Semmilyen hatása nincs az enemire és detonáció sem történik. Nagyon nem oké még ez a gamma... :(
  • LeonSilver
    A faxba.Azt hittem ez jó az Fc2-höz de nem.
  • LeonSilver
    Locfg 3
  • Solt
    Csak tippem van. Minap felraktam én is újból. Sehogy nem akart a vsync működni, ezért ATT alól kényszerítettem... ment is szépen... aztán egyszer csak nem indult... fagyott...

Mégpedig azért, mert a LOCFG-ben nem volt 16:10-s ( az én monitoromnak megfelelő ) beállítás belőve... amikor belépsz az options-be, akkor vissza írja magát 4:3-ra, és a következő indításnál emiatt kifagyott...

Van már a búrámban pár deci rosé, ha valami nem világos nem a te hibád! :D Kérdezz rá...
  • TG Gida
    Ja és 64 bit
  • TG Gida
    Szűz FC 1.12.
  • Solt
    Csak akkor? Minden más működik? Használsz valami tweak-et?
  • Solt
    Megkérdem itt is, hátha...

Üdv Urak!

"Valakinek van már tapasztalata G940-l?

Én nyüstölöm pár hónapja, eddig nagyon tetszik... egy dologra viszont képtelen vagyok rájönni FC-ben...

A logitech profilert figyelmen kívül hagyja a játék, de ez nem lep meg... ami viszont igen, hogy, ha joy-on beállítok a játékon belül egy gombot "shift"-nek, akkor a beállításokban működik akkor is, ha a gázkaron alkalmazok shift+gomb kombinációt, viszont játék közben nem...

Tehát mondjuk joy-on shift + joyon gomb működik a játékban, de joyon shift + gázkaron gomb csak a beállításokban, a játékban már nem..."
  • TG Gida
    Mármint az FC win7 alatt,ha belépek az options-be.
  • TG Gida
    lefagy
  • Bögyörő
    Sziasztok, egy kis segitség kéne, ha jól tudom az ellenség a HDD-en hárömszög a baráti gépet meg körel jelzi, a HUD-on meg egy vonal az ellenség két vonal a barát, egy havernál próbálkoztam a neten a FC2-vel (sajnos nincs saját netem) de nem volt nagy sikerem, töbször is volt hogy a radar gépet jelzett a HUD-on egy vonal volt befogtam, a HDD-n háromszög, kilőttem, minusz 100 pont és mindenki szid. Néha meg ha befogok egy gépet a HUD-on jelzi hogy bevan fogva de a HDD-n semmi, pedig max távolságot állitok be de semmi. Kinyomtattam a manualt elolvastam de nem jövök rá mit csinálok rosszul, biztos hogy én bénázok el valamit de sajnos angolul se tudok jól ezért a manualba sem találtam segitséget, pedig lehet hogy irja csak én nem értettem meg, a barátomat meg nem érdekli a repülés és angolul még annyit se tud mint én. Ha valaki vágja mit csinálok rosszul segitsen, köszi.