17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16169 Be is mentem a hegyek közé.Az agyamat eldobtam ..
-
#16168 Nos, nem vagyok egy Ken Rockwell ... De gyorsan csináltam pár képet ...
-
#16167 30-50 m lakott és nem lakott terület felett. -
#16166 Ja, bocs ... kiment a fejemből xD Sorry ...
Még ma este csinálok párat ... Milyen magasságban csináljam ? xD -
#16165 Várom a fakopasztós képeidet.
:) -
#16164 Szia Witman! :)
Oké, akkor majd ehopgy megbeszéltük! :)
@Dummy: Köszi a leírást, kipróbálom amit írtál, a küldit meg most elküldöm priviben.. :)
Papa -
wittman #16163 A lényeget ki is mondtad Dummy!
"Szóval én a kettőt együtt használom ..."
Ezt így is kell. Igaz pl. IFR leszállás közben FC1.12 ha műszer szerint repültél, akkor a pálya bal szélére irányított be, de ott már könnyű korrigálni, mikor látod a betont. FC2.0-ban még nem teszteltem, de ez is eljön hamarosan, mert itt legalább sötét van éjszaka. -
#16162 Igen is és nem is :)
Kipróbáltam amit írtál ... Én pl.: nem kizárólag a HSI alapján repülök, hanem inkább az ADI alapján ...
Mondjuk az hajlamos szopatni az embert az elején, ezért pl: az út elején inkább a HSI-t követem (Ami a képeden van ...) és olyan 30-20km-re a céltól inkább az ADI-t ...
A HSI konyhanyelven (Aztán meg ne kövezzetek érte ...) azt mutatja, hogy pontosan merre van a következő WP ... Míg az ADI azt mutatja, hogy hogyan kell repülnöd pontosan, hogy rajta legyél a 2 WP által meghatározott vonalon ... azaz hogy a "hivatalos" útvonalon menj ...
Pont emiatt tud pl.: felszállás után össze - vissza menni ... (Flight manual 51-ik oldala ...)
Leteszteltem amit írtál, és csak HSI alapján simán el lehet repülni a WP mellett ... Én elrepültem mellette úgy, hogy 1km-ig lefelé számolt, majd elindult felfelé :)
Szóval én a kettőt együtt használom ...
WP-okra még valami: #16154-es képre ... Én eddig csak olyan mission-t próbáltam ahol az induló és a célreptér ugyanaz ... Nállad meg nem ... küld át a mission-t ha nem gond, és akkor este letesztelem ...
Vagy ez valamelyik gyári? -
wittman #16161 Szeva Papa!
A feltevésed helyes! Vazze elugrok hozzád és átbeszéljük!
Az RSZBN panel segítségével, legalább tudjuk melyik reptérre és melyik fordulópontra mutat a navigációs iránytűnk, ennyivel több mint az FC1.12, a többi ugyanaz. Az zavarhat bele a dologba, hogy az FC2-ben az első waypont a reptér közepe, hogy miért az ne kérdezd, viszont így eggyel kevesebb waypont-ot tud kezelni az RSZBN panelen. Az előttem szólónak viszont igaza van, hogy ettől még akár hány waypont lehet, igaz ha bevetést készítesz, akkor érdemes csak 3-at tervezni, mert igazából is így van. -
#16160 Nálam külső nézetben késik a hang...
Másnál is???
Lehet ezen állítani? -
#16159 Szerintem nem, bár lehet nem repülök pontosan...
Ugye a sárga csíkokkal jelölt szimbólumokat kell egy fonalba hozni?
-
#16158 Hmmm ... Nekem ilyet nem csinál ... nem lehet hogy nem pont a WP felett repülsz, hanem elrepülsz mellette?
@HungaroJet: xD Bár én nagyon csirke vagyok még, de majd lehet felnézek :)
Milyen küldi fut? Milyen géppel érdemes felnézni? (Vadász, csapásmérő, vagy menjünk helivel?) -
#16157 Örülök, hogy teljesült a kívánságod :)
Nekem, még nincs FC2-m. Várok vele. Jelenleg a DCS "szénné" mókolása köt le :D
Persze ha valaki jönni akar a szerveremre FC2-vel, annak sincs akadálya:
=MW= Mod World :)
Készül a zapacshoz a stinger :) reszkessetek RAPülők :)
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/JETs/ScreenShot_134-1.jpg
DCS topikba írom, mikor leszek elérhető !
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224783578&order=reverse&index=1
erről van szó:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=861375&postcount=18
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=861385#post861385 -
#16156 Ok, köszi szépen! :)
Tudod mi még az érdekes? Az hogy nem minden esetben számol vissza 0-ig... van amikor 8 km-nél nőni kezd.. pedig igyekszem pontosan repülni.. Ekkor nem is vált automatikusan a következő waypont-ra.... -
#16155 Nos, ez érdekes ... Én a Su-25 - Column march.miz -mission-t próbáltam, abban oké ...
Mivel a 4-ik WP az pont a Destination Airport, lehet Return módban mutatná ... nemtom ... Ennyire nem vagyok profi :)
Majd jönnek a hozzáértőek és megmondják ... -
#16154 Dummy, érdekes nem nincs olyan hogy "semmisemvilágít - semmisemvilágít - semmisemvilágít" A 3. után visszavált 1A3P - NNM1-re..
Ez lenne a mission:
Tettem fel egy vidit is:
Videó
Köszi a segítséget előre is! :)
Papa01 -
Solt #16153 Jó rég játszottam vele meglátszik... :S A feliratok zavartak, úgyhogy nagyon köszönöm... ;) -
#16152 Ducky mester ( megelőzve HunagroJET kollégát ) elkészítette et a remek szkint FC2 alá!Köszönet érte a magam és a többiek nevében !!
Innen tölthető. -
59th LeFty #16151 A kampányban ahogy haladsz, úgy lesz egyre "nehezebb", vagyis kikapcsolja előbb utóbb az összes segítséget. Shift+F2 meg F10-el eltüntetheted a zavaró feliratokat. -
Solt #16150 Urak, FC1-s kérdés...
Bármilyen kampányt indítok, egyszerűen nem engedi, hogy nehézségi szintet változtassak... vajon miért? -
#16149 Oks, köszi szépen Dummy, holnap kipróbálom! :) -
#16148 Eléred őket, és tudsz is válogatni köztük, csak megjeleníteni nem tudja a madárka ...
Ez egy jó leírás angolul ...
Mellesleg az A3P-es gombok azok reptereket jelölnek ... Az első a kiindulási, a második a tervezett "érkezési" a harmadik pedig alternatív reptereket jelöli ...
Ha "Route" módban vagy akkor az alsó bal 3 gomb (NNMx) jelzi az első 3 waypointot, utána nem kikapcsol a jelzés, de tudsz léptetni a WP-ok között ... Tehát a reptéren felszálláskor az 1A3P az aktív, majd szépen elindul ... pl: 6 WP esetén ha elkezded nyomogtani a ctrl+0-át akkor 1A3P - NNM1 - NNM2 - NNM3- semmisemvilágít - semmisemvilágít - semmisemvilágít - 1A3P - NNM1 ... stb lesz a sorrend ...
A 3-ik WP után érdemes fejbentartani hol vagy :)
Mellesleg a manualban szereplő ctrl+akármi az gyakorlatilag a ctrl + 0, csak angol billentyűzeten :) -
#16147 De az az érdekes, hogy több gyári mission is több mint 3 waypont-ól áll.. -
Caterpillar #16146 Őőőm Sehogy?
Tervezd úgy a küldetést hogy a Su-25 csak 3 fordulópontot kapjon... -
#16145 Köszönöm a választ! :)
Igen, ezt írja is a manual... de akkor többi waypontot vajon hogyan tudom elérni?
Üdvözöl:
Papa01 -
Caterpillar #16144 Mivel FC2 -m még nincs ezért csak a 4. kérdésre tudok válaszolni.
A Su-25A a valós életben csak 3 waypointot tud "kezelni" szerintem ezért nem tudod elérni a többit csak az első hármat. -
#16143 Sziasztok!
A Szu-25-ös navigációs rendszerével, lenne néhány kérdésem, remélem tudtok segíteni. :)
1. Ugye az ha az 1-est nyomom meg akkor tudok olyan üzemmódba kerülni, hogy a waypoint-ok között lépegetni tudjak?
2. Ez az az üzemmód?
[IMG][/IMG]
3. Ha jól értelmeztem a manualt, akkor az az első 3 waypont között váltani a Ctrl+0-val tudok?
4. De akkor a többit hogyan tudom elérni? (A manual ctrl+' ír, de azzal nem történik semmi.. )
5.Ugye akkor repülök a waypont felé ha szürke csúcsára állított háromszög pontosan egy vonalban van azzal a szimbólummal ami egy téglalap,amire egy háromszög van rakva? (Ööö, remélem, nem túl gáz ahogy fogalmaztam :) )
A válaszokat előre is köszönöm!
Papa01
-
#16142 Az orosz valóban jól működik de az Mk tuti, hogy szar.1500m-ről oldottam és egyetlen kupacban robbant. ( 4 db gyógyikából 1 döglott meg ) -
#16141 SimMod A-10 for FC2 ModMan pack released
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=51915 -
#16140 http://www.star-force.com/support/drivers/ -
#16139 Továbbra is fennáll a probléma a win7-tel.Indításkor azt írja,hogy sérült az FC, vagy vírusos.Telepítsem újra.Ránéztem a starforce oldalára és úgy látom,hogy a 7 alá másik driver kell,de nem találtam letöltő linket hozzá.Meg van ez valakinek? -
Solt #16138 Jaja... basszus, hát nekem teljesen az volt a logikus, hogy ott, abban a szekcióban a játékhoz tartozó ikont kell választani... hát nem. Mondjuk ugye itt bejön a nem alapos olvasás, meg a hiányos angol tudás... ergo júzer error... ez van, önkritika sosem árt!!! :D :D -
#16137 Működik? xD
Akkor szívesen xD -
Solt #16136 Hát basszus... megint ugye a júzer error... :S
A profileren belül a lock-on ikon helyett a logitech ikont választottam, és így makulátlant... az ember tényleg holtig tanul...
Köszi a tippet... -
#16135 Ehhh ... Neked van g940-ed nem? xD
A Profiler-nél van egy olyan rész, hogy "Select a Game" ...
Gondolom ott ...
De most gondolkodom ... ez sima FC1 ... Akkor tárgytalan xD Bocsi :) -
Solt #16134 Aztán eztetet meg hun? :D -
wittman #16133 Én eddig csak az orosz megfelelőjét teszteltem. Ott a megoldás az volt, hogy magasabbról kell oldani, hogy legyen ideje a bombának szétnyílni. Viszont a KMGU alacsonyról is szépen szór. Amúgy az RBK-k sem egy sávot fed le mint az FC1.12-ben, hanem ahogy a kis "csomagokat" széthordja a zuhanás vagy éppen a szél. -
#16132 -
#16131 Április 1. rlz... -
#16130 Holnap jön egy patch, magasabb poligonszámú ( vagy mi ) A-10, repülhető Mi-24G és full dx10 support!!