Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
2. Tanuld meg finoman használni a gázkart és a joy-t.
3. Keress valami havert akivel megbeszélitek, hogy kötelékeztek.
4. Próbáljátok elõször sebességtartóval (J), hogy megtanuld felmérni a távolságot.
5. Ha már megy sebességtartóval egy irányba repülni, próbáljátok anélkül, de úgy hogy a leader "beáll" egy bizonyos fordulatszámra, és ehhez tartsd magad.
6. Próbáljátok változtatni az RPM-et, és úgy kötelékezni.
7. Gyakoroljátok a fordulókat, emelkedést, stb...
8. Sok sok gyakorlás 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A pylon editor alatt mire gondolsz? A fegyverzet kiválasztó lenyíló menüt?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
The S-8TsM is a smoke rocket variant, used to designate targets for friendly strike aircraft. The signal smoke indicates the position of the target.
De az az érdekes, hogy kiválasztani nem tudtam, amikor fel akartam fegyverezni a gépet, ugyanis ilyen típus rakéta nem volt, csak sima S-8-as..
Ennek mi lehet az oka? 😊
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01
Reméljük lesz, mert inkább a Szu-25-el repülök, bár az A-10-est is elõ szoktam venni! 😊
Bocsi, ha ez buta kérdés, de a Lock On-ban létezik valamilyen fajta célmegjelölõ rakéta vagy bomba? (Intenzíven füstöl a ledobás után.)
Sokszor járok, úgy hogy nem vagy nagyon nehezen találom meg a célt például egy rácsapás után, és segítség lenne ha így nagyjából meg tudnám jelölni a helyet ahol vannak..
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Kitömöríted a Temptextures mappába és örülsz
gyártok egy su33-as skint,és szeretném a vörös csillagot,és feliratot eltüntetni róla!van valakinek ötlete?
Ez lesz 90%-a
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Molni: ha elolvastad a cikket akkor kiderül hogy a flightmodell és a avionika lesz 90% os mivel csak a rakéta figyelmeztetö rendszereket és egyéb titkos dolgokat szedig ki belöle .
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
SimHQ
warsim
ill a mostanába volt IITSEC2009 rol
Az egyik SimHQ-s srác a nov30 és december 3 közötti Los Angeles-i simulator kiállításon kipróbálta a DCS Warthog katonai változatát egy speciális CH HOTAS-al.
El volt tõle ájulva. elmondása szerint az FM-et nagy mértékben továbbfejlesztették a Su25T AFM-je óta. 90%-ban ugyanez lesz majd a végleges verzióban. (titoktartási kötelezettségek miatt ki kell vágniuk a civil programból majd)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van valakinek tapasztalata Lockon+win7 viszonylatában?
A fõ problémám, hogy ha szerverre bemegyek és már vannak bent akkor iszonyatosan zúg, ha egyedülk elsõként vagyok bent ,akkor nem illetve offline módban sem. A zúgás olyan mintha 900-nál ledobnám a kabintetõt és akkor hallanám.
Valaki ?
Kösz!
mikor jött ki a fc? 2 éve?
azóta ennyire futotta? 😮)
jó, tudom, kijött a dcs-is
na mindegy, nem akarok elégedetlenkedni
GOOBY, pls
Jo tudom, hogy ez a video nem egy demo volt ami az összes ujjitást bemutassa, de akkor is.Hamár pénzbe kerül és legalább egy lemez méretet kitesz akkor legyenek benne olyan változások amik egybol szemetszurnak, hogy ne csak az érezze változást aki éveken keresztül használta.
Ahogy más forumon is olvastam lehetett volna kibövitett slot rendszer hogy ne egy meglévö gép felülirásával lehessen csak betenni egy modolt gépet. vagy variálhato lenne a kabin és a géphez tartozo adatsruktura, hogy mondjuk egy csapásméro gépet bemodolva az A-10-es kabinjával. de mondjuk az F-15-os repadataival lehessen használni és igy irányitott fegyverzetet használni stb..
Külsösök álltal készitett részletes modelleket betenni vagy kicserélni a régieket.(szu-27,F15)DCS-bol a MI-24-est stb...
Isten áldja a pogányokat!
Tehát hogy a gép ide-oda rángatozik és a stabilizátor is szinte véghelyzetekig csapkod.
DE nem csak nála láttam ez hanem kötelékeknél is.
Ez a netkapcsolat lagja miatt lehet vagy a joystick érzékenysége vagy a "pilota" rángatja és nem nyugott mozdulatokkal vezeti a gépet?
Reapernél nem volt ilyen.
Egyébként grat mindkét pilotának .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
besz*rás
nem hittem volna hogy ezt meg lehet csinálni
egyébként Reaper is kiváló programot repült, le a kalappal
<#worship>#worship>
GOOBY, pls
Tegnap megnéztük a lurkóval együtt 😊 Tetszett neki is!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Itt van.
Azért érdemes lehet megnézni, hogy ebben mennyi élvezet volt így.
Rögzítem a feltett jó verziót, ha van rá igény.
02. 009 Sound System - The hero waits