Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Most nem azér, de az elsõ 5 pont gyakorlásához miért nem jó az AI?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Persze, csak nem AI-val. Meg nem kezdésnek. 😊

Товарищ Путин

Boconadi
mûrep is lehet kötelékkel.
most mûrep, vagy kötelékezés?

Товарищ Путин

Boconadi
1. Tanács AI-val ne kezd a gyakorlást.
2. Tanuld meg finoman használni a gázkart és a joy-t.
3. Keress valami havert akivel megbeszélitek, hogy kötelékeztek.
4. Próbáljátok elõször sebességtartóval (J), hogy megtanuld felmérni a távolságot.
5. Ha már megy sebességtartóval egy irányba repülni, próbáljátok anélkül, de úgy hogy a leader "beáll" egy bizonyos fordulatszámra, és ehhez tartsd magad.
6. Próbáljátok változtatni az RPM-et, és úgy kötelékezni.
7. Gyakoroljátok a fordulókat, emelkedést, stb...

8. Sok sok gyakorlás 😊
Sziasztok a múlthéten néztem a virtuális repülõnapot és nagyon megtetszett a mürepülés, a repülés alapjaival tisztában vagyok de eddig csak még nem próbáltam a mürepülést, a múlthét óta párszor megpróbáltam de szörnyen sikerült, tudnátok valami tanácsot adni mit hogy kell, miket érdemes gyakorolni, stb. esetleg van valami leirés vagy oktató erre?

Papa01
Köszi szépen, ez volt az! 😊 Szép narancs színû füstje van! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Reaper
Ja

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Papa01
Köszi a segítséged! 😊

A pylon editor alatt mire gondolsz? A fegyverzet kiválasztó lenyíló menüt?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Reaper
Asszem B-8CM-ként szerepel a pylon editorban...

Papa01
Megnéztem a manualt, ott megemlítenek egy rakétát:

The S-8TsM is a smoke rocket variant, used to designate targets for friendly strike aircraft. The signal smoke indicates the position of the target.

De az az érdekes, hogy kiválasztani nem tudtam, amikor fel akartam fegyverezni a gépet, ugyanis ilyen típus rakéta nem volt, csak sima S-8-as..

Ennek mi lehet az oka? 😊

A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01

Papa01
Köszi szépen a választ! 😊
Reméljük lesz, mert inkább a Szu-25-el repülök, bár az A-10-est is elõ szoktam venni! 😊

Boconadi
A-10-re LAU-61WP, a su-25-re nem tudom van-e.
Papa01
Sziasztok!

Bocsi, ha ez buta kérdés, de a Lock On-ban létezik valamilyen fajta célmegjelölõ rakéta vagy bomba? (Intenzíven füstöl a ledobás után.)
Sokszor járok, úgy hogy nem vagy nagyon nehezen találom meg a célt például egy rácsapás után, és segítség lenne ha így nagyjából meg tudnám jelölni a helyet ahol vannak..

A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01

köszönöm szépen,mindjárt ki is próbálom!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
Elviekben ez megoldás a Su-33-as problémádra, viszont minden géprõl le fogja venni a csillagot...

Kitömöríted a Temptextures mappába és örülsz

persze!ha jól emlékszem,manual-nak hívják!

sziasztok !Tud valaki olyan leírást ami tartalmazza a mûszerfal részletes adatait ?? Pl: Ruszki gépeken különféle kontroll lámpák mit is jelentenek ?
üdv Urak!
gyártok egy su33-as skint,és szeretném a vörös csillagot,és feliratot eltüntetni róla!van valakinek ötlete?

Bucser
"Matt Wagner és Eugene Bivol reprezentálta a TFC-t (a DCS kiadóját) az amerikai I/ITSEC katonai kiállításon. A SimHQ cikkirója kipróbálhatta az új CH A-10C HOTAS rendszert és a katonai megrendelésre készülõ A-10C szimulátort. Elmondásuk szerint a jelenleg alfaverziós A-10C 80-90%-ban azonos lesz a kereskedelmi változattal."

Ez lesz 90%-a

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
gondoltam hogy volt már valahol csak nekem volt uj amikor azok megjelentek akkor még nem voltam rendszeres látogatoja a flyonline-nak, de azota potoltam a hiányosságomat és naponta rápillantok az uj hirekre

Molni: ha elolvastad a cikket akkor kiderül hogy a flightmodell és a avionika lesz 90% os mivel csak a rakéta figyelmeztetö rendszereket és egyéb titkos dolgokat szedig ki belöle .
LeonSilver
Épp írni akartam, hogy flyonlineon vótmá 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Molnibalage
Mármint minek a 90%-a lesz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Akkor én is linkelek egy DCS A-10-es képeket amiket eddig még sehol sem láttam, pedig nem olyan uj megjelenésüek:
SimHQ
warsim

ill a mostanába volt IITSEC2009 rol
Bucser
Nem tudom volt-e már!

Az egyik SimHQ-s srác a nov30 és december 3 közötti Los Angeles-i simulator kiállításon kipróbálta a DCS Warthog katonai változatát egy speciális CH HOTAS-al.

El volt tõle ájulva. elmondása szerint az FM-et nagy mértékben továbbfejlesztették a Su25T AFM-je óta. 90%-ban ugyanez lesz majd a végleges verzióban. (titoktartási kötelezettségek miatt ki kell vágniuk a civil programból majd)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Lockon+win7 viszonylatában?
A fõ problémám, hogy ha szerverre bemegyek és már vannak bent akkor iszonyatosan zúg, ha egyedülk elsõként vagyok bent ,akkor nem illetve offline módban sem. A zúgás olyan mintha 900-nál ledobnám a kabintetõt és akkor hallanám.
Valaki ?
Kösz!
PhantomAss
pontosan
mikor jött ki a fc? 2 éve?
azóta ennyire futotta? 😮)
jó, tudom, kijött a dcs-is
na mindegy, nem akarok elégedetlenkedni

GOOBY, pls

repvez
És sajnos ez a baj vele ,hogy meg se lehet különböztetni a simátol , mert semmi egetrengetö változás nincs benne ezt a kabin forgatást leszámitva és ezért még pénzt is kérnek.
Jo tudom, hogy ez a video nem egy demo volt ami az összes ujjitást bemutassa, de akkor is.Hamár pénzbe kerül és legalább egy lemez méretet kitesz akkor legyenek benne olyan változások amik egybol szemetszurnak, hogy ne csak az érezze változást aki éveken keresztül használta.
Ahogy más forumon is olvastam lehetett volna kibövitett slot rendszer hogy ne egy meglévö gép felülirásával lehessen csak betenni egy modolt gépet. vagy variálhato lenne a kabin és a géphez tartozo adatsruktura, hogy mondjuk egy csapásméro gépet bemodolva az A-10-es kabinjával. de mondjuk az F-15-os repadataival lehessen használni és igy irányitott fegyverzetet használni stb..
Külsösök álltal készitett részletes modelleket betenni vagy kicserélni a régieket.(szu-27,F15)DCS-bol a MI-24-est stb...
TG Gida
Mert jobb a zene😊

Isten áldja a pogányokat!

repvez
Mert mozog benne a feje a bácsinak a kabinba ugy ahogy az FC1.12-be nem.Meg a lockon forumán az orosz részen azt irták .
sure
Ezt honnan tudni, hogy FC2.0 vidi?

Isten nem bottal, hanem VMware.

TG Gida
Most már tényleg kíváncsi vagyok,hogy valóban jobban fut e majd,mint az FC.

Isten áldja a pogányokat!

jól fog kinézni,az egyszer biztos,ha majd 3010 elején kijön!

repvez
Reaper
Egyébként gratula Forrestnek! Szép debütálórepülést nyomott a VFAT-on. Üdv a klubban!

Reaper
Elsõsorban a kliens (+ a server) internetjének minõsége(ping, pocket loss). Másodsorban pedig a kormánymozdulatok finomsága. Sajnos a Lock On netkódja nem szereti a hirtelen kormánymozdulatokat...

repvez
Néztem a VML bemutatoját és feltünt néhány dolog amit nem tudom hogy mi okozhat.
Tehát hogy a gép ide-oda rángatozik és a stabilizátor is szinte véghelyzetekig csapkod.
DE nem csak nála láttam ez hanem kötelékeknél is.
Ez a netkapcsolat lagja miatt lehet vagy a joystick érzékenysége vagy a "pilota" rángatja és nem nyugott mozdulatokkal vezeti a gépet?
Reapernél nem volt ilyen.
Egyébként grat mindkét pilotának .
Reaper
Nincs ezirányú info perpill és én nem is számítok a közeljövõben ilyen feature-re...

Molnibalage
Faszán lemaradtam róla. Remélem ehhez is lesz link utólag.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Urak!most ugye várható egy patch a FC-hez!az túl nagy munka lenne megoldani,hogy pl a su27-nek betenni a játékba az UB változatát,és abban ketten is repülhetnének online?tehát két ember ugyanabban a gépben!vagy ez már olyan kérés,ami kivitelezhetetlen?mert ugye ígérte a BS-hoz is AH64-est,ha jól tudom,meg talán még MI24-est is,és ezekben bizony ketten kezelik a technikát!egyszóval várható ilyen jellegû fejlesztés?

Reaper
köszi

PhantomAss
valami eszméletlen amit a "Berkutok" lenyomtak a su 27-ekkel
besz*rás
nem hittem volna hogy ezt meg lehet csinálni
egyébként Reaper is kiváló programot repült, le a kalappal
<#worship>

GOOBY, pls

JoeDestroy
Gartula Reaper!
Tegnap megnéztük a lurkóval együtt 😊 Tetszett neki is!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Most már mindegy. Felment.

Itt van.

Azért érdemes lehet megnézni, hogy ebben mennyi élvezet volt így.

Rögzítem a feltett jó verziót, ha van rá igény.

Reaper
Elõre meg van beszélve, plusz csomó team saját kamerással dolgozik, aki meg ismeri a programot az elejétõl a végéig.

Reaper
01. La Tour - Blue
02. 009 Sound System - The hero waits

Reaper
Nem kell kösz!

Molnibalage
Még egy technikai kérdésem lenne, pusztán csak érdekességképpen. A repülés alatt a szervezõk döntenek, hogy milyen kameraállásból látszik a show, vagy errõl van elõzetes egyeztetés? Mert gondolom te jobban tudod, hogy mikor és honnan látványos az amit repülsz.