17989
  • TG Gida
    A 2.0-ban a lézer meddig lehet bekapcsolva?Úgy mint 1.12-ben?
  • LeonSilver
    Mert a célmegjelölő lézer felmelegszik és kikapcsol.Csak akkor kapcsold be mielőtt indítod a fegyvert és a lehető leghamarabb kapcsold ki.

Ha a betonon állsz akkor a rádiózásnál fellehet venni a kapcsolatot a földi személyzettel és lehet kérni újrafegyverzést ill. tankolást.
  • kokos
    Vagy ne játszak vele?
  • kokos
    És az utolsó ma!
    Kilőttem az összes lőszerem,ha visszarepülök a reptérre akkor azt fel tudom valahogy tölteni?Mert nem akarok végtelen lőszerrel menni!Ugyan ez üzemanyaggal is kéne!
    Kösz!Hy!
  • kokos
    Ja,és a lock on 1.02-ben ha egy stinger-el,vagy iglá-val rámlőttek akkor azt hallottam!De most nem!Erre ötlet?
  • kokos
    Ja,és a jammer podot felteszem akkor az automatán aktiv vagy nekem kell kapcsolni?
  • kokos
    Hali!Lock-on 1.12b-el kapcsolatosan.
    Megkérném írja már le valaki,hogy ha befogom a célt,miért megy el egy idő után!Pl:SU-25T....APU-8 Vikhr-M,S-25L..rakétákat néztem eddig!

Így néz ki befogva a HUD-on.
    TV
    LR
    ----------
    Így tudok lőni!

De egy idő után kb 20 mp és így néz ki:
    TV
    L-villog
    ----------
    Így nem tudok lőni!.....Nos ez mi?Volt olyan is befogtam a célt kilőttem a rakétát és menet közben elkezdett villogni az L..a HUD-on a rakéta meg elszállt...jó messze!

Másik kérdésem ,az FC 2 mikor jelenik meg dvd-s változatban!
    Előre is kösz!
  • carlosfly
    Micsoda ótvar ez a késleltetett fire :S:S Ez elég ratyi hogy nem lehet állítani benne..legalább is én nem találtam hogy hol.
  • Sharks
    Sziasztok! Ha már így témánál vagytok, had kérdezzem meg, hogy a sima lomac-nál milyen grafikai beállításokat javasoltok E8500, HD4870 és 3GB memória mellett? Gondolom az AA-t és AF-et driveresen kell rákényszeríteni catalyst-ből?
  • carlosfly
    Nagyon jó hogy beletették a triggeres lehetőségeket az editorba. Nem kell számolgatni mikor jöjjön a következő egység vagy zenét belehet rakni szöveget stb. Ezzel így sokkal hangulatosabb sztem. Jó hogy most már nem csak a BS be van :)
  • wittman
    Mert nagyon jó az a HD4850-es vga! Ebből látszik is, hogy az FC1.12 nem menne ilyen szépen városok fölött, mert ott a procit jobban fogyasztotta.
  • Caterpillar
    Háttő Wittman nekem mint tudod egy opteron ketyeg a gépben abból is egy x2 3000+ verzió meg 2giga ram meg 4850 512 vel és város felett nekem sem esik le 25 fps alá a játék igaz nem full highban de 1280 -ban 16x anizó 8x élsímítás on persze... Mindezt quick missionben pl!
  • LeonSilver
    Nem tudod, nincs még valami javítás hozzá?
  • wittman
    értettem én is, de FPS ügyileg egy kicsit orvosolható a dolog.
  • wittman
    Teljességhez hozzátéve az alábbi vga-khoz egy AMD 965 Phenom II X4 3,4GHz-es processzor, 2x1GB DDR800 CL4-es memória és SATA2-es vinyó párosul.

Vga beszerzés terv alatt, de rohadt drága az HD5850-es is még...
  • LeonSilver
    Ezek hasonlóan voltak már az FC1-ben is valamint Solt kolléga tisztában van ezekkel.Csak ironizált ahogyan máskor is szoktunk ;)
  • wittman
    Amúgy egy jó 4magos 3GHz környéki processzor, min. 2GB memória és egy 4870-es 512MB-os vga már bőven jó Full HD felbontásban is. Persze 4GB memória és 1GB-os vga még dobhat rajta. Elég szépen használja az FC2 a vga-kat, ami öröm számunkra.
    Most jelenleg egy X1950XTX-et használok és FullHD-ban grafikai optimalizálás után 25-30FPS városok fölött is. Teszteltem HD5670-es 512MB-os vga-val és minőségjavítók bekapcsolásával(4XAA, Full SS, 8XAF) már elég gyér fps volt sok helyen, valószínű a 128bites memória vezérlő miatt.
  • wittman
    A viz effektjei nagyon szépen nézz ki, ahogyan a felhők és stb. tükröződik, de zabálja az erőforrást. A viz effektjeit vissza lehet venni, fényesre csak nem tükröződik benne semmi és 5-10FPS többletet eredményezz. Keress rá az FC2 telepített könyvtárban az option.lua-ra. Abban van egy graphics rész és ott van a water. Gyárilag 2-es vagy 3-as opciót állítható a FC2 Option menüjében(ez high és very high azt hiszem. Írd át az értéket 1-re, majd mentsd el. Készítem a grafikai beállítás optimalizálását mert van egy-két feleslegesen hardvert megterhelő butaság benne.
  • gsg16
    Üdv!
    egy kis off:
    nem tudom mutatta-e már itt valaki,de én alig hittem a szememnek!
    A SZIMULÁTOR!
    Favágás,otthon,a gép előtt!
    on
  • LeonSilver
    Gondoltam, hogy valamelyik mod mert éppen most szedtem le ill. raktam újra az FC2-t és az alap játékban látszik a pod.

Viszont köszönöm, hogy szóltál Dummy mert így megkíméltél a tesztelgetéstől!

Egyébként várunk itt Téged is és akit még esetleg érdekel.
    HA nincs ilyen izéd akkor tessék csinálni! Irgum & burgum ;)
  • DummyBoy
    Ezt az egyik MOD okozza ... az amelyikben benne van az A10 az F15C és a Su27 együtt ...

Tegnap olvastam a hivatalos fórumon ...
  • carlosfly
    Igazából ami még nagy hangulatot tudna adni a simuhoz az egy 2 szemelyes gép lenne. Pilóta + operátor PL: F-14....
  • Boconadi
  • LeonSilver
    Valaki lenne olyan kedves és megnézné, hogy az S-8OFP2 látszik rendesen külső nézetben Su-25T-n ? Nekem ha ezt teszem fel ( bárhova ) üresek a pilonok.
    Használni lehet amúgy, tehát ott van csak nem láccccik.
  • DummyBoy
    Az FC2-ben ez kicsit körülményesebb, de megvalósítható ...

HungarJET mester biztos könnyebben tud segíteni mint én :)

De ez a topik is erről szól:

FC2 Human Cockpit = yes
  • Solt
    Jaj Leon... nem tudtad, hogy ez szimuláció... itten még a talajvíz is szimulálva van no... :D Micsoda elvárás... ne hullámozzon a víz a szárazföld alatt... nem is értelek... :D
  • LeonSilver
    AZ elsők között vettem meg a loncit anno én is.
    Az FC-t meg kétszer is :)
  • LeonSilver
    xy:\LockOn Flaming Cliffs 2\Bazar\World\Su-25T_Fictional_GrimReaper.cdds

Egyébként gyárival is szar az FPS a városok felett, ha meg a junoszty be van kapcsolva egyenesen katasztrófa.Még egy jobb, négymagos procit is megfektet.
    Ettől hangos az egész ED fórum.
    Azt a redvás vízfelületet kivehették volna már a talaj alól.
  • carlosfly
    Mióta megjelent tolom egészen az 1.0 tól. Folyamatosan fejlődött a gép nőtt csak nőtt :D::D lockon meg lassú maradt. Voltak helyek ahol átlag 15 21 fps volt hát mit mondjak majdnem hogy annyi is maradt...Ez ilyen igy kell szeretni. Online még szörnyűbb tud lenni :D:D
  • HungaroJET
    Te Leon !
    Próbáld már ki ugyanazt a missiont a gyári Bőr(ök)-kel is :) Lehet, akkor jobb FPS-t kapsz. Egyébként hova került az a Grim Reapers skin ? Bazar\TempTextures-be .bmp fájlként ?
  • carlosfly
    Nem kell nagyon hekkelni. Egy helyen kell átírni egy no-t yes-re ennyi..
  • LeonSilver
    Ezek a repülhetőek :

Su-27, Su-33, Su-25, Su-25T, MiG-29, MiG-29S, F-15C, A-10A
  • LeonSilver
    Ecccerű.Az F-16 nincs a repülhető típusok között.
    Van ugyan valami hekk amivel szinte mindent repülhetővé tesz de szerintem nem az igazi.
  • akos
    Helló mindenkinek!!!
    Nemrég tettem szert erre a játékra, de amikor mission editor modban lerakok egy vadászrepülőt ( F16C ) és elindítom a játékot, valami okból nem én irányítom a repülőt. Akár mit csinálok, semmire sem reagál, és belső nézetből sem tudom nézni, ez mitől van???
  • DummyBoy
    Elvileg oké offline, de most "tesztelném" az új Luftwaffe addont, aminél rákérdez (A coop mode miatt ...) a netre mindig ...

Ettől függetlenül mennek offline a dolgok, legalább is előtte mentek ...

Sajna a Luftwaffe teszt elmaradt ... az ok eccerű :) FC2-zök :)

@Leon: Sajna ez ilyen ... az FPS Tweak-ekkel lehet rajta javítani ugyan, de nekem alapból pl: Su25 felszállásnál volt hogy 17-20FPS volt ... Amint levegőbe emelkedtem meg 60 ...

Ugyanez volt Su-27 Quick start mission-nél ... a felhők felett 30-40 FPS ... átírtam egy értéket ... látványra semmi sem változott, FPS meg stabil 60 lett :)

Sosem voltam nagy vadász, mindig legyalultak az égről de tegnap jót szórakoztam vele :) De miután 2 Mirage 2 F15 és 2 A10 leszedte a wingmanemet, utána már nehéz volt az érkező rakéták elől menekülni ... :)
  • LeonSilver
    Lassan - lassan új professzor kell ebbe a qrva komputerbe.
    Marhára leesik az FPS néha.

• TitaniumRR #16173
    Egy pici off:

A WOP-hoz amolyan PuhaUborka módra folyamatos netkapcsolat szükséges, vagy egyszeri netes aktiválás és utána offline-ban játszható folyamatosan?
  • LeonSilver
    "Én vevő vagyok az eyecandy-kra "

Szinténzenész.
  • DummyBoy
    Engem is meg lehet kövezni emiatt, de nekem a szimulációhoz picit az is hozzátartozik, hogy próbálja a környezetet élethűen leszimulálni ...

Én vevő vagyok az eyecandy-kra :) Most előre elnézést kérek a rajongóktól:

Falcon-t anno, azért is nem erőltettem, mert hiába a fullextrás avionika, meg minden ha a grafika nem az igazi ...

És ezért játszom pl: Il-2 helyett WOP-al ... a szimuláció része lehet gyengébb ... De a grafika az mindent visz :)

Most Lockon-ban 3 napja azt tweakelgetem, hogy hogyan maradhat ugyanilyen szép minden, és hogyan javulhat a teljesítmény ...

Normál reppenés 50-60FPS ... De földközelben és felhőtakaróban héha leesett nagyon ... a Felhőket megoldottam ED fórumok alapján, földközelben pedig egyre jobb ...

Mostmár egyre jobb eredményeket kapok, és látványra nem lett rosszabb semmi :)
  • TitaniumRR #16170
    Egészen szépen alakul a táj.
    Így szebb, mint a Black Shark-é.

Múltkor szégyelltem is magam, :)) de nagyon várnék egy olyan vadászrepülő és/ vagy támadó helikopter szimulátort, ahol free flight módban végre a táj is 2010-es színvonalú ÉS ELÉRHETŐ hazánkban is.

Kössz mindkettőtöknek a fotókat. :)