Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
A detoxban csak akkor kezdõdik az élet.
Kancsalok a szemek,a fejek kékek,
Mámorosan kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A másik meg, hogy nem gyengén szar géppel repülök úgy ahogy. Azóta is az a gépem van, ami akkor volt, nem sorolom milyen szar. Mégis megcsináltam azt, és megcsinálom most is, amit valaki 20 magos tökömtudja milyen geforce-val, vagy atival, meg 5000Gb memóriával sem csinál meg, joyyal, trackirral, meg pedállal, meg minden szarral még most sem.
Én nem szidlak titeket, szó sincs róla, én most is ugyanúgy elismerem a repülõszimulátori tudásotokat mint régen, azt hiszem régen a levelemben amit neked írtam a 2005-ös VFAT után, tükrözi, hogy mennyire tetszik amit csinálsz/csináltok. Ti magasabb szinten toljátok, van közületek aki gyengébben, van aki jobban. De nem kell valakinek vmh-snak lennie hogy faszán és precízen repüljön, és ez itt a lényeg.
De áhh.... Hagyjuk szerintem, Ti sem fogtok igazat adni, és én sem. Felesleges folytatni, mert az egész szünetet végig "vitázhatnánk", olyan ez mint az autósok és a motorosok téma: Nektek (és bocs hogy így fogalmazok), és nekem is igazam van részben, de nem mindenben. Inkább szeressük egymást és akkor könnyebben megférünk egymás mellett. Boldog karácsonyt, nektek is, mindenkinek mégegyszer, és ünnepeljetek, rúgjatok be, öleljétek meg azt akit lehet! 😉
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy Boldog Karácsonyt minden topiclakónak!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Igaz nem ma volt már, akkor volt idõm játszani, egy kis gyakorlással most is megcsinálnám, akármennyire is fáj.
Egyébként egérrel és billentyüzettel (meg trackir nélkül), van akinél sokkal precízebben repülök, mûrepülök. Lehet röhögni.
Az etalon pedig nem gyengén túlzás, sokan csak titeket ismernek. Azért írtam, hogy lehessen viszonyítani.
Egyébként nektek is Boldog karácsonyt, és kellemes ünnepeket!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Товарищ Путин
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Szerintem Reaper engem akkor is leverne Locniban, ha a egyik kezét hátrakötném, nem lenne Track IR-re. Miért? Mert hozzám képest 1000-szer többet repült a MiG-gel szerintem.
Repülétél már olyan ellen, aki tényleg nagyon tud?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most a Wiimote nem a monitor tetején van, hanem mellette a kishangszóró tetején, de tökéletesen mûködk így is ... annyira megszoktam, hogy ha nem mûködik, vagy nem úgy ahogy én szeretném akkor nem is repülök ... egyszerûen idegesít, hogy nincs 😊
Most lehet lesz lehetõségem TrackIR-t venni normál áron, csak nem tudom eldönteni megéri-e nekem azt a pluszpénzt ... a Wiimote és a FreeTrack tökéletesen mûködik mindenben ... Bár néhol trükközni kell vele ... Egyedül az FSX-ben nem tudok bele életet lehelni, de ez az én bénaságom, másoknak mûködik szépen ... FSX-et meg csak kipróbálni szerettem volna, szóval így kiesett 😊
A beállítgatással érdemes szórakozni ... mindig ezzel kezdõdik a szimtelepítés: Progam települ, Joy beállít, Freetrack beállít, utána lehet repkedni meg finomhangolni mindent 😊
Mellesleg én is ahhoz a csapathoz tartozom, akinek úgy van belõve a cucc (Sensitivity Curve ... érzékenység görbe talán a jó szó rá), hogy amikor egyenesen elõre nézek, akkor kevésbé érzékeny, így az apróbb fejmozdulatokra mikor elõre nézek akkor nem reagál olyan hevesen, nem olyan zavaró ... Ráadásul így könnyebb kezelni a klikkelhetõ cockpit-et és a Vikhr sisakcélzóját is BS-ben 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ma már full érzékenyre van állítva, elég néhány centit mozgatni a fejem és full belátom a hátsó légteret, pedig régebben ettõl hányingerem volt
egy 24"-os monitor tetején van, nagyjából egyszintben a sapkával (vagy kicsit magasabban)TR4-es
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ti kb. fejmagasságba raktjátok az érzékelõt vagy magasabbra?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azután be kell állítani, hogy mennyi legyen az érzékenysége azaz adott fejmozgást mekkora virtuális mozgásnak értékeljen. a kis fejemblémák nagyon hatékonyak ebbõl a szempontból, de az 5.0-ás driver is nagyon jó ilyen célból.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Abban egyetértünk, hogy mindenképp jobb egy haverral online gyakorolni.
Nincs megfelelõ sapim hozzá és lusta voltam elmenni eddig venni egyet. Az érzékelõhöz képest nem tudom rendes szögbe beállítani a fényvisszaverõ felületeket.
Egyes esetekben elég durva FPS estét tud sajnos csinálni.
Ahogy közelítettem az 1-1,5 gépes távhoz ott kezdett gond lenni, mert egy olyan pozícióban ahol oldara kell nézni, hogy lásd a vezért sokkal nehezebb repüli és itt nem érzel erõket, mint a valóságban.
Persze ha mondjuk 200 méterenként raksz le waypointokat, akkor bezavarodik, bemutató mûrepülõ program gyakorlására nem alkalmas.
Ha sebességtartó robottal repülsz, szerintem nem az elõtted repülõ AI változtatja a sebességét, hanem a saját humán géped "AI"-ja próbál folyamatosan korrigálni.
Természetesen össze sem lehet hasonlítani a játékélményt online humánokkal vs offline gépsonkák ellenében, de szerintem mindenki idegeit kíméli, ha elõször pár óra single player gyakorlás után nem online tördeled kezdõként a többiek gépét. Oké, hogy türelem meg tolerancia, de pl. publikus free flight szerveren, "jó mókának" nézel elébe, ha a "mivel indul a hajtómû" vagy "hogyan kell felszállni" kérdéssel indít a friss belépõ a cseten, nem?