17989
  • carlosfly
    kokos! Nem fontos az infra csapda! Figyeld a strellat tartsd szemmel! Engedd magadhoz közel a raketat majd amikor mar jó közel ért akkor egy kis manover és máris leakadt. Késobb lathatod ahogyan felrobban magatol...gyakorlas es sok ido kerdese. :)
  • DummyBoy
    Üdv!

Pár dologban talán tudok segíteni, de én sem vagyok profi:
    1: Labels: 2 megoldás van ... 1: figyeld mit rádiózik a wingman-ed, ha ben van kapcsolva a Radio Assist az options-ben, akkor bemondja hogy merre, milyen enemy-t lát ... ha az Air Defendse, akkor el is küldheted, hogy próbálja meg lelőni ...

A másik: van egy labels.lua file, abban lehet szerkeszteni, hogy milyen távolságból miket írjon ki a játék ... Abban át tudod állítani, hogy már messziről kiírja az objektumok neveit ...

2: Ez van :)

3: Ha kevés a csali és a fegyverzet, kapcsold be a unlimited weaponst, vagy próbáld meg kevesebbet használni őket ... Én béna vagyok, én előbb halok meg mint hogy elfogyna ...

4: passz

5: A Su-25 nem A2A-re lett kitalálva, de nekem nem volt vele gondom ...
    6: nézegess Tutorialokat, hogyan és milyen manőverekkel lehet kikerülni a rakétákat ... Ezt bizony sokat kell gyakorolni ... Valamint ugye nem mindegy milyen rakétára milyen csalit dobsz ...

7: Lehet hogy olyan modokat teszel be amik nem FC2 kompatibilisek ... Nekem egy valag mod fentvan, és megy az FC2 ...
  • kokos
    Hajaj!Az új patch megette a 4gb ramot 1óra játék alatt!...Betelt
  • Bögyörő
    Uj windows kéne feltegyek mert a mostani nagyon vacakol, és szeretném menteni az eddigi állásom az FC2-ben mert már van négy medálom, de nem találom sehol a mentést, ha valaki tudja hol található a mentés kérem irja meg, köszönöm.
  • kokos
    Hali!
    Nos leírom a véleményen a játékról!Ha megengeditek.

Szerintem az egyik legjobb szimulátor(harci).
    DE!!!!
    Vannak dolgok amik kiba zavarnak!Valószínű az én bénaságom is közrejátszik.
    1:Közelítek az ellen felé egy kis piros pöty látsik(nem reális de nembaj én így játszom)mire tudnám hogy mivel állok szembe,(tank,BTR,BMP,vagy esetleg strela..)ha strela, már késő mennek a csalik de akkor is betalál!
    Valahogy meg lehet azt csinálni,hogy elöbb látszódjon ,hogy mi is a cél?

2:Igen, nagyon pontosak a rakéták(de a rám lőttek is)
    3:Kevés a csali,ha már van két strela egy missió során és csak irányítatlan fegyverzeted van akkor vége a történetnek!

4:Újratöltésnél(fegyverzet)pont nem azok vannak a lehetőségek között amik kellenének.Ezt azért meg oldottam belenyúltam a szerkesztőn keresztűl a missióba.
    5:A SU-25 levegő levegő rakétája ..borzasztó, sipól de nem fogja be,meg maga a rakéta is nevetséges 1km-röl nem találok el egy helit.Néha sikerűl 500-ról...há de ez hülyeség!
    6:Nem igazságos!
    Én lövök egy rakétát megy megy megy ,dob egy csalit és már elszált a rakétám Kina fele!
    Az ellen lő rám egyet jön jön jön,csali csali csali,fordulás, átesés, még csali vagy 10,... bummmmmm benvan szevasz...megyek ,rágyujtok anyád!
    Biztos béna vagyok.
    7:MODMAN.Ha elkezdek modolgatni a játék nem indúl el!!!
    Amúgy meg nagyon jó a game a grafika is tetszik.

A patch kicsit lassította a betöltést...viszont kaptunk új kampányt!

Hali!
    Valaki reagálhatna...persze ha segítő a szándék!

• Sanyo
    Kiraktam, köszi. Helyi letöltési link is van.
  • priluki
    skacok nem vagyok egy hard játékos de ugyemlékszem lehetett egérrel is kapcsolgatni a gombokat a gépbe toloerö stb.. azt hogy tudom megcsinálni fc2 ben?
  • LeonSilver
    [URL=http://lockon.co.uk/index.php?scr=product&product_sid=lo_fc2_patch_1.2.1_en&end_pos=2539]Patch 1.2.1 for "LockOn: Flaming Cliffs 2"[/URL]
  • kokos
    Megoldottam!Nem a vezérlő a ludas hanem a modman!Ha felteszek valami módot akkor nem indul el!Valaki erre?
  • kokos
    Szevasztok!
    Vettem egy saitek x-52 vezérlőt.Azóta nem indul a játék,vagyis elindúl de hibaüzenetet ír ki..Black shark hibával! érdekes!
    Van valami megoldás?Hiába nyomom a pause/break-ot nem indul!Valaki?
  • Wampa
    Üdv

Nekem mintha a sima lock onnal az lenne az emlékem,hogy ha egy baráti de nem az én kötelékemet megközelitettem (ugy hogy kötelékezzek velük)egy távolságon belül idegesek lettek és kifordultak.De lehet hogy rosszul emlékszem
  • czoli
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérek. Hol lehet FC2-ben beállítani a megjelenő chat üzenetek számát? A fél képernyőt kitölti. Be lehet állítani, hogy valamivel lentebb írja ki az elsőt? Mindig rátakar az AWACS üzenetekre. Előre is köszi.
  • leonforce
    azt nem tudom h van e kulonbseg az editorban az 1.12 es a 2.0 kozott, de az elsoben csak kotelek-parancsnok lehetsz, ha 1 rajban tobben repultok..
    ugy meg tudod csinalni h 1 kulon gepet beraksz utvonalakkal es magad kulon "raj"-kent teszed be..akkor tudod kovetni es gyakorolni a kotelekezest...
    legalabbis remelem...
  • leonforce
    csao..!
    koszi az infokat..! akkor hamarosan 2.0 install.. :)
  • Boconadi
    fel ne tegyél már rá semmit. Ha az 1.12b felment akkor csak játsz :D
  • bettly
    Igy van igazatok volt ,en sem gondoltam ,uninstaltam az Aca Mega Codecs-et, felraktam a VCL Media player 1.03-at , hirtelenjeben ezt toltottem le,es csoda......;Lazar feltamadt; elindult a jatek.Koszonom a sok vallaszt , segitseget, hasznalt is, egy regi gondom lejart, Most sietek jatszani.........apropo van ket patch 1.02 ,ezt most feltehetem a FC utan? Van is egyaltalan ertelme?
  • L Viper #16353
    Media Player Codec Pack

Ebben is benne van minden ami kell, lejátszót nem rak fel semmit.
    Szépen megy a Loncival. Amúgy KMPlayert használok, de ez is fent van.

Ennyi cuccot rak be:

• Bucser
    CCCP (Combined community codec pack) minden benne van ami kell.

Ráadásul nem bassza szét a rendszered ha uninstallálod. (anno nekem a Teamspeak/ventrilo által használt windows gsm codecjeit kitörölte ez a szar és csak gépújrainstall segített sajnos)

Azóta kerülöm mint a tüzet.
  • LeonSilver
    Én a Gom playert használok.Letölti ami kell neki oszt jónapot ;9
  • Molnibalage
    Lejátszás szempontjából lehet. Viszont vannak bene videókódoláshoz használható kodekek, amiket egyenként nem tudok leszedni. Tudtok ajánlani mást helyette?

Ha jól értem ez a Platinum akkor csak annyi, hogy alapjáték és FC2.0 egy kiadásban és integrálva a legújabb patch?
  • LeonSilver
    Ahogy a kolléga mondja, szedd le.Az ACE egyébként is a legszarabb kódpakk.
  • Reaper
    Ace Codec pack ver alá, uninstalláld és használj VLC playert, az mindent lejátszik codec pack nélkül is...
  • bettly
    Egyedul csak az Ace Mega Codecs pack van fent ,ennel kemenyebb jatekok mennek , pl COD osszes resze, a Modern Warfare2 , Crysis ,Farcray2 , a fene tudja, koszonom az angol forditasi segitseget.Gondolkozok ,probaljam meg leszedni valamelyik torrentrol a
    FC-t, es ugy probaljam meg, vagy......a big torrentrol szedtem le meg regebb a lock -ot es erre tegyem ra az eredete FC-t.....valahogy kibogozom.......meg volt olyan hogy eredeti jatek es hibas volt,mar en mondom,hogy tenyleg mennie kellene,mas minden jatekom megy nem hiszem a geppel lenne valami,,kepes lennek , hogy kulon-kulon vegyem meg a ket jatekot,dehat e szaros orszagban[ROM] nem is tudom ha meg megkapom valahol.
  • LeonSilver
    Amúgy ha nem boldogulsz az angol nyelvvel, akkor alapnak jó ez

http://www.webforditas.hu/index.php

akár angol- német fordításra is lehet használni.Nem tökéletes :) de azért el lehet vele boldogulni.
  • LeonSilver
    Nincs fent véletlenül mindenféle szaros kódpakk??
    Akkor szokott ilyesmit csinálni a lonci ( meg más is ) ha számára nem tetsző kódpakk van telepítve ( k-lite, meg mittudomén ).Ha van, javaslom szedd le és próbáld úgy.
  • bettly
    Most probaltam meg lepesrol lepesre ,sikerult feltennem az adott patchet, jatek inditaskor klikkeles utan a pohar gondolkozik ,kb 6-7 percet hagytam, hallszik a jatek alaphangja a radio beszelgetes tehat van hang , de nincs kep , nem akar beugrani a jatek. Nezem a jatek dobozat ,itthon vettem Marosvasarhelyt,nincs semmi kulonleges rajta ,egy dolgot kiemel viszont ,az en remes angol tudasommal nem ertem,hat leirom: Upgrades and feature additions to version 1.02 of
    Lock on[TM]:air combat simulation.
    Nem tudom ha mond valamit,de koszonom mindenki segitseget.Szoval , betegsege a lefagyas , nyugodt vagyok , csak akkor zavart mikor kuldetest[offline] csinaltam ,es ujra kellett kezdnem. Meg egszer kosz es kivanok egy kellemes ejt.
  • DummyBoy
    A Vista és a Win7 alatt azért nem érdemes C-re pakolni, mert az UAC szereti automatikusan védeni azt is mint a rendszermappákat, és csomó művelethez rendszergazdai jogosultságokat akar ...

Akár ki van kapcsolva, akár nem, okozhat bonyodalmakat, emiatt nem érdemes C-re pakolni ... Mondjuk én amúgy sem szeretek C-re telepíteni, csak felhasználói programokat ...

@bettly: Én is azt ajánlom amit Leon linkelt ... Próbáld meg leszedni és feltelepíteni a LO Gold Europe peccset ... gondolom itthon szerezted be a GOLD-ot ...

Ha nem megy, akkor kitalálunk valamit :)
  • LeonSilver
    lock on
    flamin cliff
    1.12b patch ( letölteni onnan, ahonnan lentebb linkeltem )

A lokkonnak sajnos "szokása" a fagyogatás, ezzel semmit sem tudsz kezdeni.
  • bettly
    Koszonom segitseged es egyben barat...[mar nem is merem kimondani] mindenki segitseget tenyleg en szegeny nem tudok jol angolul ,de ellentete a nemet, azt vagom,windows xp,van sp2-es,es van hogy a sima lock-om is egy ido utan lefagy, mindenesetre megprobalom aval amit irtal...FC utan teszem a flammiing cliffs patch 1.1 ?
  • LeonSilver
    A C még hagyján, ezt csak a biztonság kedvéért mondtam neki de az említett mappákat valamiért nem kedvelik ED szoftverei.Egészen konkrétan a DCS-nél írják ( aki oda telepítette annak nem ment ) és lehet az FC2-nél is hasonló a helyzet, ezt nemtudom.Jelen esetben a jobb félni, mint .. elvet vettem figyelembe.Az ember nincs ott, nem látja a gépet, a telepítés folyamatát és így próbáljuk meg orvosolni a hibát.Ezért javaslom, mint lehetőséget, hogy inkább máshova telepítse.Ártani nem használ ;)
  • Sharks
    Na most nekem is felkeltetted az érdeklődésemet! Miért ne a C-re?
  • LeonSilver
    Hubazz, kkora egy multipostot :D

SZóval.Ha esetleg vistát vagy win7 oprendszert használsz akkor lehetőleg ne a C meghajtóra telepítsd de semmiképpen ne a program files vagy program files (x86) mappába!!!!AZ FC-t pedig rá kell telepíteni a loncira.
  • LeonSilver
    lol

ruzt = ezt

:D
  • LeonSilver
    Próbáld meg azt, hogy INNEN letöltöd ruzt --> Flaming Cliffs Patch 1.1 - 1.12b (LO Gold Europe)
  • LeonSilver
    @ bettly

Egészen pontosan légyszives írdf ide, hogy melyik peccset próbálod felerőszakolni a loncira!
    Van ahol azt írják, hogy rossz foltot próbál felrakni az akinek iylen hibakódja van.
  • Sharks
    Már írta egy csomószor szegény, hogy nem tud jól angolul...
  • LeonSilver
    Nem viccből postoltam ám azt az ED fórumos linket.
    Azt mondják többen is, hogy az 1.12b nem megy fel a Gold verzióra.Olvasd el.
  • Sharks
    Rendelt már valaki egyébként ettől a Sanyo által linkelt cégtől?
  • bettly
    Most megertettem oszinten ezt nem tudtam meg egyszer kerlek ne haragudj , nem volt szandekomban semmi rossz,igazolva hiteles e forumon levo regi barataid kozbenszolasa megvedesed alkalmabol, en is ezt tettem volna barkiert , en itt csak egy uj egyen vagyok ,bele kapaszkodtam egy segitsegert, de nem megy ,meg egy jatekkal sem kinlodtam ennyit,vajon ha kulon mappaba masolom a 2 [lock on , fc ] jatekot,lessz-e valtozas? Oszinten nem vagyok profi a szamitogepezeshez, de egyik legkedvencem jatekom nem tudom feltenni.
    Mindent ugy csinaltam ahogy mondtad: lock On....FC ,es amikor teszem a 1.12b patchet nem engedi feltenni . valamit ir angolul en nem ertem , ha van turelmed lennebb megkapod leirtam.Aszem teszem kukaba az eredeti Lock on Gold-omat , es leveszem valamelyik torrentrol a sima Lock-ot es jatszom aval , legalabb nem faj a fejem. Koszonom megertesed es segitseged....Gyula
  • Sharks
    Nekem sem kell platinum, de ott meg azt írták, hogy a patch miatt csúszik az FC2 is. Ha tényleg ennyit csúszik, akkor lehet, hogy addig beszerzem a sima FC-t.