Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet a játékba is saját fegyvercsomagot létrehozni vagy szerkeszteni, rákell menni jobb gomball a felfüggesztésre és tudod választani hogy milyen fegyver legyen rajta. De a régi megoldás ténleg jobb volt.

sure
Értem én, hogy a banner alján nem látszik rendesen, meg nehéz gyerekkor, kátrányos helyzet stb., és nagyjából le is szarná mindenki, hogy mit honnan töltesz, ha legalább nem vernéd erre a nyálad minden második hozzászólásodban.

Nemugye?

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
mekkora süket dolog már ez az elõredefiniált fegyvercsomag választási lehetõség.. tudom ezen lehet notepad-al segíteni, de akkor is..

És sikerült legalább?

Bucser
Az autófeltörés és rádiólopás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
mosmér lopás az hogy valmit kiszedek belõle? attól hogy az autórádiót kölcsönveszem de a kocsit otthagyom az nem autólopás...

nemugye?<#wilting>

polluxware
jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hogy lehet ilyen Dúúúúrván??

<#wilting>

hmm.. lényegében igen<#zavart1>

Bucser
ergo lopsz.

Szép is az.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
én nem flémeltem.. , meg nem szídom a ruszkikat sem, csak annó úgy volt hogy 1,13 peccs wishlist elég régóta szaporodott, és megigérték hogy lesz is..

az FC a lonci alaphoz képest pedig ég és föld😊 avionika meg az 52000polyis SU-25T
én szinte csak ez az egy dolog miatt szedtem le annó az fc-t meg szenvedtem vele

mind1... kontra pró egyebek😊 a lényeg hogy kint van

este én is elkezdtem letölteni remélem legalább a telepítõ kicsomizza magát, onnantól kezdve meg kicuppantom belõle a su-25.lom-ot cdds fájlokat aztán delete

DummyBoy
Urak, angol verzió tesztelés alatt, elvileg az is lesz nemsokára 😊

" Final testing of EN release tonight "

" Test team will be testing what we hope is the FINAL English version of FC2 today. Fingers crossed. "

xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ez hivatalos Uram... az õ oldalukról szedhetõ... 😊 Hogy kulcs kell-e hozzá... valószínû... egy próbát megér... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Rosszak vagytok <#ejnye1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Csak az indításhoz kell a kulcs gondolom ...

Remélem kész lessz az angol is nem sokára😄

Én is töltöm az orosz verziót... a hivatalos torrent fájl szépen jön lefelé... 😄

www.smart-bus.hu

Na ez jó kérdés.
Még töltöm...

LeonSilver
WTF?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

És el is indul?

www.smart-bus.hu

Megse vettem a Fc 2-t,csak a fc-t meg a exclusive.
És letudom tõleni 😄 <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

repvez
már tölthetö az orosz verzio a hivatalos oldalrol . akkor már csak pár honap és localizálják az angol nyelvet is 😊
Hello, valaki eltudná magyarázni hogy a besugárzásjelzõ pontosan hogy müködik, sajnos nem igazán tudok angolul, elolvastam a manualt, de sokmindent nem sikerült megértenem. Aminél azt irja hogy Your Aircraft in "Light Way" és egy háromszög van a besugárzásjelzõn arra nem jöttem rá mi akar lenni. Nem világos hogy azok a lámpák amik körbe vannak és ha jól értettem a rakáta távolságát jelzik, de nekem volt olyan hogy még nem éget mind és már robbantam. Azt sem értem hogy miért csak elõl jelzi a szögeket ahonnan a rakáta várható, hátul miért nem, van két nyil ezek gondolom az irányok hogy jobról vagy balról jönn de miért nem úgy jelzi mint elöl? Néha elõfordult hogy semmi jelzés nem volt csak felrobbantam, utólag jöttem rá hogy egy rakáta lõt ki, ez hiba vagy valamit nem csináltam jól amiért nem jelezte. Még arra is kiváncsi lennék hogy hogy érdemes kikerülni egy rakétát. Elõre is köszönöm a segitséget.

sure
" meg pár pálya az új dolog.."

Ha lesznek benne új "pályák", lesz benne biztosan új f?gonosz is!

Isten nem bottal, hanem VMware.

TG Gida
A Ricardo féle kabinoknak nincs még "nem export" változata?Kicsit idétlenül néz ki a sok cirill felirat között az a néhány angol.

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
Szerintem nem azzal van a baj, hogy fizetni kell érte és még csak azzal sem, hogy ennyit.Nem olyan sok ez azért.Inkább arról van szó, hogy legalább egy gesztust tehettek volna azok felé akik kitartanak mellettük és akik eddig is megvették a cuccaikat.Sokkal jobban nézne ki ha azt mondanák, akinek van LockOn+FC párosítása ( akár dobozos akár letö9ltõs ) az 5$ árkedvezményt kap.

Amúgy meg az FC-ben azért ott a Su-25T és a DCS-be való integráláson kívül sokmindent megoldottak a modderek.

Kíváncsi leszek például arra, hogy milyenek lesznek a kabinok.Mert amit Ricardo elkövetett azért az odabasz rendesen.

Nem beszélve arról, hogy a qrva talajvizet elfelejthetnék már.
Na meg a soundbug meglétére is kíváncsi leszek ugyanis BS-ben is ugyan úgy benne van mint a lokkonban.

Boconadi
Nem akarok kötekedni és az ED mellett állni, de ha azt nézitek az FC sem tartalmazott többet anno mint most a FC2, és az is pénzbe került.
Bucser
Valszeg õk meg húzzák le a rolót😊

Amíg van aki megveszi és van aki fejleszti a simeket én nem bánom ha fizetni kell érte.

SZVSZ még mindig jobb mint a minden évben megjelenõ COD féle suttyóság vagy bármely egyéb tucatjáték.

De lehet flamelni, hogy mekkora gecik ezek az oroszok. Szerintem meg csak szaratnének keresni a munkájukkal. de akinek nem tetszik a módszer fejleszthet saját szimet. Kíváncsi vagyok hányszor tolja arrébb a megjelenést és hány bõrt próbál majd lehúzni róla😊

Na igen... egyelõre ez az egész max egy nagy patch-nek néz ki... de nagyon maximumként egy 1-2000 forintos kiegészítõnek...

Nem nagyon gondolnak bele, hogy ezekkel a sumákolós dolgaikkal milyen károkat okoznak maguknak...

www.smart-bus.hu

polluxware
simw.com-on meg április 30 van...

bs-nél eljátszották már ezt

de azért mekkora suttyóság már teljes új szim árán adni valmit amiben szinte csak a GUI, meg pár pálya az új dolog..

többit kihozhatták volna 1.13as peccs néven

ingyé

Ergo fingjuk nincs róla mikorra lesz kész... az is meglepne, ha pontosan tudnák már, hogy mi lesz benne! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Üdv!
szerintem,ha halvány sejtésük lenne arról,hogy mikorra szögelik össze a FC2-õt,akkor annak a dátuma,1 méteres lángoló betûkkel lenne ki írva a honlapjukra,nehogy bárki is lemaradjon róla,aki megvenné.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

TG Gida
A hivatalos oldalon nem szerepel semmilyen dátum,úgyhogy nem valószínû a március 26.

DummyBoy
Jaja, a március 26-ika az új megjelenési dátum megjelenési dátuma xD

polluxware
😊))))))))

aztán március 26-án meg kiírják hogy május 10

3x változtatták itt már a dátumot

http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=14288

Március 26

DonZorro
Most nyomtam le vele egy légiharcot, egy földiharcot, egy tankolást és egy leszállást... KIRÁLY VOLT!!! <#taps><#puszi><#law><#love11><#love12><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Ooooooo bakker!Mennyit toltam anno az ACE-t!

DonZorro
Az új FC-2.0... <#idiota>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sanyo
TG Gida
A 2.0 alá kell majd a Flaming Cliffs,vagy anélkül is megy?

TG Gida
Remélem nem kell új gépet vennem hozzá.

polluxware
Papa01
Pontosan!!
Használják úgy mint egy végbélkúpot!
Bocsánat!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

polluxware
valami olyasmi<#miaz>

Motorcsónakos vagy nem? Az nekem ladik... 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
hát ez az😊 új GUI, multicpu support, új su-25 model, új pályák, +blackshark multi kód

a terep moddolható..

a többi gép modellje ugyanaz -> csúúúnya (a10,su33,f-15)

polluxware
ladikos?

LeonSilver
Mondjuk azoknak akik rendelkeznek FC-vel igazán adhattak volna valami kedvezményt még akkor is ha az csak mondjuk 1-2 dolláros, jelképes összeg lett volna.Engem igazából sokkal jobban dühít az, hogy megvesszük mert megvesszük de lényegében véve alig fogunk kapni valamit a pénzünkért amit a modderek már ne oldottak volna meg.

Amekkora címeres barom vagyok, én így is megveszem majd... arra lomra meg jó vagy nálam... te kis ladikos! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
<#wilting> ez már szopatás csimboraccccója

mondjuk engem csak a su-25A hoz tartozó *.lom fájlok érdekeltek volna

áhhhhhhhhh, nem is érdekel tovább