Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemugye?
Isten nem bottal, hanem VMware.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nemugye?<#wilting>#wilting>
hogy lehet ilyen Dúúúúrván??
<#wilting>#wilting>
hmm.. lényegében igen<#zavart1>#zavart1>
Szép is az.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az FC a lonci alaphoz képest pedig ég és föld😊 avionika meg az 52000polyis SU-25T
én szinte csak ez az egy dolog miatt szedtem le annó az fc-t meg szenvedtem vele
mind1... kontra pró egyebek😊 a lényeg hogy kint van
este én is elkezdtem letölteni remélem legalább a telepítõ kicsomizza magát, onnantól kezdve meg kicuppantom belõle a su-25.lom-ot cdds fájlokat aztán delete
" Final testing of EN release tonight "
" Test team will be testing what we hope is the FINAL English version of FC2 today. Fingers crossed. "
xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Még töltöm...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
És letudom tõleni 😄 <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ha lesznek benne új "pályák", lesz benne biztosan új f?gonosz is!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Isten áldja a pogányokat!
Amúgy meg az FC-ben azért ott a Su-25T és a DCS-be való integráláson kívül sokmindent megoldottak a modderek.
Kíváncsi leszek például arra, hogy milyenek lesznek a kabinok.Mert amit Ricardo elkövetett azért az odabasz rendesen.
Nem beszélve arról, hogy a qrva talajvizet elfelejthetnék már.
Na meg a soundbug meglétére is kíváncsi leszek ugyanis BS-ben is ugyan úgy benne van mint a lokkonban.
Amíg van aki megveszi és van aki fejleszti a simeket én nem bánom ha fizetni kell érte.
SZVSZ még mindig jobb mint a minden évben megjelenõ COD féle suttyóság vagy bármely egyéb tucatjáték.
De lehet flamelni, hogy mekkora gecik ezek az oroszok. Szerintem meg csak szaratnének keresni a munkájukkal. de akinek nem tetszik a módszer fejleszthet saját szimet. Kíváncsi vagyok hányszor tolja arrébb a megjelenést és hány bõrt próbál majd lehúzni róla😊
Nem nagyon gondolnak bele, hogy ezekkel a sumákolós dolgaikkal milyen károkat okoznak maguknak...
www.smart-bus.hu
bs-nél eljátszották már ezt
de azért mekkora suttyóság már teljes új szim árán adni valmit amiben szinte csak a GUI, meg pár pálya az új dolog..
többit kihozhatták volna 1.13as peccs néven
ingyé
www.smart-bus.hu
szerintem,ha halvány sejtésük lenne arról,hogy mikorra szögelik össze a FC2-õt,akkor annak a dátuma,1 méteres lángoló betûkkel lenne ki írva a honlapjukra,nehogy bárki is lemaradjon róla,aki megvenné.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Isten áldja a pogányokat!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Március 26
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.pcpilot.hu
Használják úgy mint egy végbélkúpot!
Bocsánat!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
a terep moddolható..
a többi gép modellje ugyanaz -> csúúúnya (a10,su33,f-15)
www.smart-bus.hu