Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sima FC-t linkeltem! 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ez megvolt a sima FC-ben is nem? Mert ott nem volt ekkora különbség ...

Mindegy, csak futólag néztem eddig, majd este tesztelem 😊

De köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ezért! 😊

Elsõ oldal legalja, második oldal végig... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Csak nem értem miért ... Fõleg mivel az a kedvencem xD

Szépek!! 😊

Su-25T fps gyilkos... pontosabban proci gyilkos... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Kicsit feldobom a topikot:

Nekem elsõre bejön ... szépen fut, szebb lett, pikkpakk betölt, ésatöbbi ...

Sajnos a DCS "látóhatár függöny" fícsörét örökölte ez is ... ha valaki tudja hogy kell eltüntetni, akkor szóljon legyenszinves 😊

Szépen fut, már majdnem örültem is, de a Su-25T quick start mission-nél van hogy 15 FPS-re leesik ...

A bill. kiosztás változott, csinálhattam új profilt 😊

Tetszik, hogy minden gépnek külön beállítása van, zseniális ötlet ... (Csodálkoznék, ha nem a felhasználók javasolták volna ...)

Nem vagyok profi Lockonos, nagyon régen repültem az FC-vel, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni az FM-DM változásokról ... Viszont az AI mintha okosodott volna ... az A-10 quick mission-ben lévõ heli pl. rámtámadott ... FC-ben mindig agyaggalamb volt, szóval meglepõdtem 😊

Eddig tetszik 😊

Pár kép a quick missionökbõl:

DummyBoy

LeonSilver
Ha használsz valamiylen trekket ( TIR vagy free ) akkor tudtommal nem megoldható.Ha nem akkor a locfg -ben meg lehet változtatni.

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=16466

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Erõsen meggondolandó... 😊

www.smart-bus.hu

Hello, mikor elinditom a Lock On-t igy jön be, de igy nem látok minden müszert és igy szeretném, megoldható valahogy hogy ne keljen minden indulásnál állithgassam, és ha elfordulok a fülében ha az alapnézet nézetre kapcsolok az utóbbi nézet jöjjön be, megoldható ez valahogy?

Hátt, ha beállsz az ezredbe, kaphatsz.. <#smile>

Látod Reaper, így kell toborozni. Megkaphatom a hadkieg tiszti posztot? :-]
😄😄😄😄 kész... van még ilyen tabletta??? 😄

www.smart-bus.hu

Semmi gond nincs az ezreddel, sõtt, alapítjuk az újat, a 69th Fighter Squadront, itt az új festési séma, egyenlõre maketten:

69th_FS_Low_vis_paint_Scheme

Szóval minden rendben nálunk, bár az ezredorvos által kötelezõen felírt tabletták óta olyan bonyolultnak tûnik a világ..
Mi van Urak? Ciánoztak vmh-n? 😄

www.smart-bus.hu

Én azt szeretném kérdezni, hogy van e hozzá cheat kód, mert van az a fõellenség a 4. pálya végén és akárhogyan próbálkozom mindig lelövi a gépemet... 😞

Szerintem kicsit nehézre csinálták még easyben is... 😞

Valaki segítsen vagy küldjön mentést lécccciii!
polluxware
ez már nagyon szakállas... más fórumban is 😊

Ja, és ehhez az újhoz se lesz végigjátszás..?
Júúúúúúj... provokátor!!! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok, valaki nem tudja hol lehet felvenni valami extrát a gépekre? Pajzsot meg lézert vagy valamit, mert folyton kilövik a motoromat. Vagy ez csak késõbbi pályákon van? Meg azt be lehet kapcsolni, hogy valami mutassa merre kell menni a pályán? Ja, meg valaki átjutott már másik pályákra, ha igen, milyenek vannak még? Mert a Hawxban vannak városi pályák, meg új amerikai gépek, és azok sokkal jobbak mint ezek az oroszok.
próbáltad már a hozzá adott manualban megnézni a billentyûzet kiosztást?ki tudja,hátha mázlid lesz,és megtalálod benne?volt már olyan...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nem akarok köcsög lenni de:

A Flaming Cliffs 2be nem :S

Papa01
"t", sorry... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Nem Enter-t üdve indít rakétát az alapbeállításokkal?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Vagy velem van baj,vagy a játékkal.
Be méri a célpontot, és mondja is a gép "shot shot" de semmi.
Nem tudjátok mi a hiba?
Elõre is kösz

Mondjuk én meg fogom venni de kipróbáltam volna!
Hali!

Sajnos ezzel "kulcs" nélkül 5 métert nem lehet repülni!De még az editorban se!Akár mire kattintasz kulcs kell!
Hmm!
Ezért a megjegyzésemért ünnepélyesen elnézést kérek a készítõktõl! 😊 Megleptek... 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
russian txt-ben

min

recommended: e6600, ati48xx

ha fc futott, és vistád,win7ed van akkor ugynaz a konfig jó

+multicpu supp

Hivatalos gépigényt hol találok?

Tökéletesen mûködik nálam, ráadásul már firefox plugin is van benne...

www.smart-bus.hu

Nekem 260kb/s volt eddig a max.
Átlag 155kb/s 😄

polluxware
bakker.. privát torrentre 2megával bírtam volna tölteni felfelé :/

sajna nem múkszott a modell pattintás..

átrakni átrakható, de a részletek (féklap egyebek) nem múkszenek
valmnt a fegyverzetet is kézzel kéne újra pozícionálni

repvez
hát egyszer probálkoztam vele de nem nagyon találtam meg vele a közös hangot, mert van amikor mindent le akart tölteni az oldalrol amit nem akartam amit meg szerettem volna azt meg nem csinálta ,meg olyankor is elindult amikor nem kellett volna.
Flashget 3.3 Uram! 😉

www.smart-bus.hu

repvez
nem tudom hogy neked hogyan sikerül ezt megvalositani nálam még mindig 2/209 arányba 70kb/s-el jön utorrenten az alább linkelt oldalrol
Próbaképpen elindítottam... 62/80 az arány és 500kb/s körül jön lefele...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én is.A qrva FC-t úgy is kétszer vettem meg ( letõttõs+dobozos ).Ebbõl csak a dobozost szándékozom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
csak 1 seeddel nem lehet csodát várni akkor sem , jelenleg 140en szedik attol az egytol 😞
Próbáljátok a torrentet... az az orosz verziónál is hasított... ( flashget-l... )

www.smart-bus.hu

majd megy este is a gép...
türelmetlen vagyok ...

Reaper
Ahogy várható volt, letérdeltek a serverek...:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Én kivárom a dobozost... addigra talán DCS patch is meglesz... 😊

www.smart-bus.hu

Jaj de lassan jön le...
Lehet hogy ma már lesem jön...<#pardon1>

Reaper
Roppant egyszerû a dolog, letöltheti bárki. Feltelepíteni feltudod, de csak az editor részt tudod akkor használni. A multi részben illetve a fly gomb lenyomásánál kérni fogja a kulcsot rögtön. A kulcsot veszed meg gyakorlatilag. A jó hír, hogy májusban jön a lemezes verzió. Addig is javaslom, hogy verõdjetek össze páran és vegyetek meg 1 darab kulcsot. Azt 8-an tudjátok egyszerre használni (8-szor lehet aktiválni +8, ha deaktiváljátok reinstallnál).

Molnibalage
Ehhez ígértek féldinamikus hadjáratot? Már nem emlékszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
itt le is lehet tölteni nem warez csak még a fizetés részét nem értem hogy akkor hogyan és mikor.
meg a telepités menete akkor alapLonci+FC+FC2.0 vagy kelenek a patchek is vagy mi kell még ?
Reaper
Kijött az angol is...

Molnibalage
Azt elõrebocsátom, hogy én nagyon rég nem repültem a Loncival.

Az MiG besugárzásjelzõjével kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni. Tudom, hogy mi mit jelent, de számomra már 3 db kontaktusnál is követhetetlenül villog a mûszer.

A kitérõ manõverek kapcsán olyan oktatófilmekkel tudok szolgálni, amik egy máis repszimmel készültek, de az ott látható manõverek itt is remekül mûködnek.

A 8-as sorszámú videókat nézd meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
mély levegõ, nyugalom<#papakacsint>