17989
  • beci43
    Sziasztok!
    Az FC 2-ben nincs olyan fülkenézet az A-10-nél,mint a Black Sharkban?Nem tudom hogy aktiválni.(3d)
  • kokos
    Hy!
    Szerintem az A-10-es vulkánt nagyon elrontották!A hang is más,meg a becsapodás is más.Az sima fc-ben jobb volt a becsapodás!
    Viszont találtam az fc-hez GAU/8-as módot.De nem sikerűlt a hangokat előcsalogatni.GAU/8Megnézné,és leírná valaki mit kell csinálni?Kösz!Hy!
  • lala42
    Oks. És köszi.
    Olyan bort ittam hajdanában. Cukorból és szeszből készül. Egxy korty lecsúszott és olyan érzés volt, mintha a tarkómban egy 200-as szeget ütöttek volna. XD
  • carlosfly
    Nem bonyolult...Aktiválás
  • TG Gida
    Lehet valamit tudni a 2.0 lemezes megjelenéséről?Vagy egyszerűbb,ha nem várok és letöltöm?Ez az aktiválós dolog hogyan működik?
  • sindelnet
    Ja és jössz egy üveg ukrán borral.Zsukov van a címkéjén ,és olyan mint egy lórúgás..:)
  • sindelnet
    1.Leszeded a "http://lockon.co.uk"-ról az angol verziót,a letöltés ingyenes.
    2.Telepíted az angol változatot,és kiműtöd a "LC_MESSAGES" mappát,
    vhol a"Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\l10n" mappában lesz.
    3.Kicseréled az orosz mappáját erre,előtte backup..
    A menü angol lesz,a missionoket,a kampányt is átmásolhatod.
    A "Doc"mappában ott lapul angolul a kézikönyv is.

• lala42
    dfgfdsgsdfgsfg
  • lala42
    Bocsi lassu lett a net-em. XD
    A kérdés még áll.
  • lala42
    Hali lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem Ukrajnából behozott eredeti Flaming Clifc 2-es, de ukrán nyelvű verzióm van. Benne van az angol, francia, német nyelvü támogatás is. Hol lehet átállítani a nyelvezetet, mert ukrán nyelven települ. Köszi előre is az infót.
  • lala42
    Sziasztok. Megkaptam a Flaming Cliffs 2-t. Igaz Ukrajnából hozták a srácok. Nos annyi kérdésem van, hogy (mivel két nyelvü) hol tudom a nyelvezetet átállítani angolra?
    Előre is köszi a választ.
  • DummyBoy
    Na akkor mostmár csak a cockpiteket kell hozzájuk megcsinálni és kész is

Lehet kérni klikkelhetőset?
  • DonZorro
    És honnan???
  • Reaper
    Remek! És mikor lehet letölteni?:-D
  • DummyBoy
    Gratula!

Nem semmi :)
  • HungaroJET
    Kicsit be voltam havazva mostanában - megszenvedtem vele, de ennyit sikerült egyenlőre kihozni...ALL Flyable :)

• GaBika6
    Ott van az, csak kicsit másképp...
    Ahol a fegyverzetet választod, ott a jobb alsó sarokban lesz.
  • SzKrisztian
    Multiban FC2-nél hogy lehet kiválasztani milyen skinnel legyek? Vagy az FC2-ben nem lehet, régi FC-ben volt ilyen opció.
  • GaBika6
    Én sosem adom fel, max kifordulok... (néha magamból is)
  • carlosfly
    Igen találkoztam! Egyszer waroztam(tunk) 3 v 2 ben külföldiekkel egy serveren :) És a társam felakarta adni (kifordult és elment más irányba)de aztán visszajött és nyertünk mint mindig :) Jelentkezek majd nyugi .....
  • Sharks
    A gyáva nyúl...
  • GaBika6
    FC2 Campaign
    A-10 kísérő gépet utasítom támadja az éppen előttünk lévő ellenséges földi egységet, erre elmegy járőrözni a mellettünk lévő hegyekbe. Találkozott más is hasonlóval???
  • refa
    Üdv!
    Off.Használt SAITEK Rudder Pedals lábkormányt keresek megvételre.
    email: faucet kukac freemail pont hu
  • GaBika6
    Szájbarágósan nem akartam írni azért...
  • hooah
    Közben arra is rájöttem, hogy kell használni, köszi azért.
  • LeonSilver
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=16466
  • LeonSilver
    http://www.google.hu/search?hl=&q=LoCFG&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_huHU377HU378&ie=UTF-8
  • hooah
    Ja köszi már megvan, de ne mtudom, akkor hogy is kell elérni azt a funkciót, valaki segítene?
  • hooah
    Igen én a külső nézetre gondoltam, és felvett track-ből szeretném megcsinálni, és azt a LoCFG nevű progit hol tudom elérni?
  • GaBika6
    Ha jól gondolom, akkor külső nézetről beszélsz. Azt tudomásom szerint felvett repülésből szerkesztették meg a videó hatása miatt. Olyan mód vagy kamerabeállításról nemtok. Ötletem annyi van, hogy a LoCFG nevű progiban a Multiplayer résznél, F4 view fülnél úgy emlékszem ahova teszed a piros x-et, ott lesz a külső nézeted. Remélem segítettem vele.
  • hooah
    Üdv mindenkinek!
    Lenne egy olyan problémám, hogy egy bizonyos kameranézetet nem tudok beállítani a FC1-ben.
    Valaki legyenszíves és segítsen megmondani, hogy ebben a videóban, 1:15 nél, a nézetet, hogy kell bekapcsolni, és tudom, hogy ez nem FC1 de láttam már abban is.
  • GaBika6
    Ok megvan!
    view.lua-ba átírni a sort:
    "UseDefaultSnapViews = true"-ról
    "UseDefaultSnapViews = false"-ra.
    Elindítani a kívánt repülővel a játékot és beállítjuk a kedvenc nézetet, majd RAlt+Num0-át nyomunk, utána RAlt+Num5-t és kész.

TG Gida tudomásom szerint nincs még progi ami kezelné ezt...
  • GaBika6
    FC2-t is?
  • TG Gida
    LoCfg-vel egyszerűen lehet állítani.
  • GaBika6
    Kérnék 1 kis segítséget. Hogy tudom állítani azt, hogy az alapnézet pár fokkal lefelé tolódjon???
    Alap kameraállás:

Ilyet szeretnék:

Lock On FC1-ben LoCFG nevű programmal a wiews menü alatt a vertical position csuszkánál kellett ezt állítani, de FC2-re nem tudok ilyen progit.
    Valami ötlet??? TXT file-ban mit kell átírni a kameraálláshoz???
  • kokos
    Nálam a patch elött is így volt!Lehet benthagyod a lézert!
    Én úgy oldottam meg,hogy kilöttem a rakétát,persze tv+lézer bekapcs.És ha nem volt elég 1 rakéta akkor gyorsan lézer ki,majd be és úgy löttem a másikat.Meg kicsit hosszabban kell nyomni a tűz gombot.Én ezt vettem észre!
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Az új peccs óta senkinek sincsenek gondjai a Su-25T TV raksijaival?

Az elsőt ellövöm, talál, újra ráfordulok a célra, új célpontot választok, és a másodikat már nem tudom az istennek sem ellőni ... mit sakkozok el?
  • Boconadi
    " bummmmmm benvan szevasz...megyek ,rágyujtok anyád! "

:D
  • kokos
    Viszont a patch nem tett neki jót az biztos!1 óra után megeszi a ramokat!Ki nem lép de mire helyre jön hajaj!
  • kokos
    Ohh!Kösz nektek utána, néztem a dolgoknak!Tényleg jobb így inden!Balfék voltam mert mindig menekültem a rakéta elől.Persze full gázzal.Most az van,hogy lő rám csinálok egy fordulót hajtómű teljesen vissza,kettő csali azt már le is ráztamés gépágyuval már le is vadásztam!Mostmár így a Shilkák,vulkánok veszélyesebbek arra meg hagyok valami jó kis rakétát!Stratégia váltást kell eszközölni!
    Dummboy?Nemtudom de nálam valami bekever a modmannal!A 7.2-es van meg,feltelepítem,valami vista okosságot ír ki, utánna indúl.Majd csinál egy backupot a játék mappában. Szerintem ott lesz a gubanc.

Az fc 1.12b-ben jó volt!
    Erre csak fc2-es dolgokat tennék de kidob hibával..Black shark hiba...????Az is fent van de külön mappában!Hy