Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Mindegy, csak futólag néztem eddig, majd este tesztelem 😊
De köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Su-25T fps gyilkos... pontosabban proci gyilkos... 😊
www.smart-bus.hu
Nekem elsõre bejön ... szépen fut, szebb lett, pikkpakk betölt, ésatöbbi ...
Sajnos a DCS "látóhatár függöny" fícsörét örökölte ez is ... ha valaki tudja hogy kell eltüntetni, akkor szóljon legyenszinves 😊
Szépen fut, már majdnem örültem is, de a Su-25T quick start mission-nél van hogy 15 FPS-re leesik ...
A bill. kiosztás változott, csinálhattam új profilt 😊
Tetszik, hogy minden gépnek külön beállítása van, zseniális ötlet ... (Csodálkoznék, ha nem a felhasználók javasolták volna ...)
Nem vagyok profi Lockonos, nagyon régen repültem az FC-vel, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni az FM-DM változásokról ... Viszont az AI mintha okosodott volna ... az A-10 quick mission-ben lévõ heli pl. rámtámadott ... FC-ben mindig agyaggalamb volt, szóval meglepõdtem 😊
Eddig tetszik 😊
Pár kép a quick missionökbõl:

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=16466
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Látod Reaper, így kell toborozni. Megkaphatom a hadkieg tiszti posztot? :-]
www.smart-bus.hu
69th_FS_Low_vis_paint_Scheme
Szóval minden rendben nálunk, bár az ezredorvos által kötelezõen felírt tabletták óta olyan bonyolultnak tûnik a világ..
www.smart-bus.hu
Szerintem kicsit nehézre csinálták még easyben is... 😞
Valaki segítsen vagy küldjön mentést lécccciii!
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Be méri a célpontot, és mondja is a gép "shot shot" de semmi.
Nem tudjátok mi a hiba?
Elõre is kösz
Sajnos ezzel "kulcs" nélkül 5 métert nem lehet repülni!De még az editorban se!Akár mire kattintasz kulcs kell!
Hmm!
www.smart-bus.hu
min
recommended: e6600, ati48xx
ha fc futott, és vistád,win7ed van akkor ugynaz a konfig jó
+multicpu supp
www.smart-bus.hu
Átlag 155kb/s 😄
sajna nem múkszott a modell pattintás..
átrakni átrakható, de a részletek (féklap egyebek) nem múkszenek
valmnt a fegyverzetet is kézzel kéne újra pozícionálni
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
türelmetlen vagyok ...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
www.smart-bus.hu
Lehet hogy ma már lesem jön...<#pardon1>#pardon1>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg a telepités menete akkor alapLonci+FC+FC2.0 vagy kelenek a patchek is vagy mi kell még ?
Az MiG besugárzásjelzõjével kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni. Tudom, hogy mi mit jelent, de számomra már 3 db kontaktusnál is követhetetlenül villog a mûszer.
A kitérõ manõverek kapcsán olyan oktatófilmekkel tudok szolgálni, amik egy máis repszimmel készültek, de az ott látható manõverek itt is remekül mûködnek.
A 8-as sorszámú videókat nézd meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM