17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16449 Sziasztok.
Próbálta már valaki az FC2 Expanded Rearm Loadouts V1.2-t? Mert nálam nem működik valamiért. -
#16448 Köszi!Nem tudod valahogy kideríteni a bolt nevét,címét? -
#16447 Most akkor had kérdezzem meg, hogy сколько было его ценой?
How much were his price? Mennyi volt az ára??? -
lala42 #16446 Jéé! Kihalt a topic. -
lala42 #16445 .. -
lala42 #16444 Hali! Én hozattam Ukrajnából. Ungváron a belvárosban valami számtech. boltban vette a haver srác. megoldódott az angol menü kérdése is a korábban valaki által itt leírt módon. Azonban a multiplayer inditó ikonját kissé meg kellett buherálni, ahhoz, hogy elinduljon. Ez valószínűleg a win7 x64 miatt van, ami nem kimondottan kultiválja a kötegelt .bat fájlt. De ez is megoldódott.
A játék telepitési sorszámmal rendelkezik, azt telepítés elején kéri, onnan kezdve aktívált az-az nem kell külön ezzel bajlódni. Nem warez cucc. Dobozos, eléggé hivatalosnak tűnik. ( szerintem az is.) Több játékom is van Ukrajnából, ilyen az IL-2 1946, MW2, Battlefield Bad company2 .
Ja és egy érv mellette, az ár. -
#16443 Látod, amióta Lipótmezőt bezárták... -
carlosfly #16442 Akkor én bocs ;) -
SzKrisztian #16441 Nem okoskodni jöttem, csak mivel nekem müködött reg mentés gondoltam megirom hogy hátha másnak is müködik mielőtt elpazarol egy aktiválást, a végét poénnak szántam. -
#16440 Minden rehabost ide deportáltak? :D:D -
#16439 Angol dobozos nehezen, mert még nem adták ki... -
#16438 Dobozos FC2.0 és angol? Ha tényleg nem kell, akkor én megvenném. -
carlosfly #16437 Krisztián te nagyon ügyes vagy .....azt nem tudom hogy minek jarsz akkor ide? -
#16436 Ha gyorsabban mész, akkor ne csodálkozz, ha gyorsabban mennek feléd a rakéták A beszéd meg azért gyorsabb biztos, mert a földi irányítás aggódik érted és az izgalom hatására gyorsabban dumálnak... -
kokos #16435 Biztos rossz a gépem!! -
kokos #16434 A 16417-es re valaki?
Erre valami agyas kifogás? -
kokos #16433 Hy!Jó lesz a game az biztos!
1x max 2x!Maradok az fc 2-nél!
Majd jönnek a módok és megoldódik minden! -
#16432 Hoppá!Lemaradt egy kérdőjel. -
#16431 Hali!
Aki Ukrajnából hozatta a 2.0-t,pontosan honnan.Beregszász környékén lehet e valahol kapni? -
SzKrisztian #16430 Én is most cseréltem 32-bites Win7-et 64-bitesre Win7-re, szintém a ram miatt de nekem elfogadta a 32-bites registry mentést. Ez akkor most azt jelenti hogy az én FC2-esem hibás lenne ? -
#16429 tessék, megoldottam minden problémádat bár a földi személyzet tényleg jó lenne, mármint látható formában, de azért azt ne várjuk már el szegényektől, hogy 20 perc alatt javítsák a gépet, amit szitává lövettünk... -
#16428 Játsz a H.A.W.X-val :)
Tegnap sikerült kipróbálnom, nagyon tetszik, főleg, hogy már le tudok szállni az F-15-össel. De azért maradok a Black Sharknál :) -
#16427 Ez egy szimulátor. -
#16426 Van még ebből az anyagból?
-
kokos #16425 Hy!Na odanézz!Van itt élet!
Oké legyen 1mp várakozás lövés előtt.Nagyon realisztikus.
De akkor legyen földi személyzet aki ha bekapok a szárnyra egy találatot azt a reptéren ha leszállok kijavítsa.Mert elfolyik az üzemanyag!Foltozzák be 20 perc alatt kivárom.Legalább nem kell újrakezdeni!
Ez egy játék,nem az élet!!!!! -
#16424 Valamit elég erőteljesen félreértettél. -
#16423 Kedves Hungaro!
Amennyiben nem osztod meg a modod, akkor f*sznak linkeled be? -
#16422 Az eddig leírtak alapján talán jobb is lenne, ha továbbadnád valakinek... -
carlosfly #16421 Biztosan valamit nem jól csináltok :) Ezt nem lehet megbánni hogy megvettétek. Sztem inkább csinálunk majd vmi közös reppenést (+TS) és ott lehet majd okosakat kérdezni. Aztán más lesz a vélemény biztosan..
-
#16420 "Már bánom,hogy megvettem!"
Egyetértünk :D -
Caterpillar #16419 Erre csak azt tudom mondani, ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál VOLNA... -.-
Utána kellene olvasni nem pedig anyázni mi miért van!
Azért kell a rakétaindításra várni mert a valóságban is van egy sec amíg húzni kell a billentyűt hogy elinduljon a fegyver pont azért hogy véletlenül ne lehessen indítani semmit de legalábbis minimalizálják a dolgot!
A Gau-8 ról nem tudok érdemben nyilatkozni de amikor én kipróbáltam igen nagy hatásfokkal sikerült az ellenséges HK -at kilőnöm a segítségével!
Szerintem nálad valami oltári probléma van fejben és gépben egyaránt... Én kérek elnézést! -
kokos #16418 Hát ez nagyon komoly!Ahogy adom a gázt nem a repülő lesz gyorsabb hanem maga a program...pull up,pull up!Már bánom,hogy megvettem! -
kokos #16417 Ja!És még egy oltári nagy böszmeség:
Ha eddig még nem vettétek észre akkor csináljatok egy pályát SU-25T-vel,majd utána egy Mig 29-el tegyetek be egy föld-levegő egységet ami majd titeket fog lőni és rájöttök ,hogyha a mig 29-el mész gyorsabb minden..a beszéd,de még a rakéták is gyorsabban jönnek feléd!Hihetetlen nagy otvarság! -
kokos #16416 Hali!Miért van az FC 2-ben,hogy a tankelhárító rakétával akarom lőni az ellent és ahogy megnyomom a gombot 1mp eltelik mire kilövi!!!!!!!Az fc1.12b-ben ez reagált egyből!Csak azért mert ilyeneken múlik a csata kimenetele!És párszor már rá bas.tam miatta!
Nem hiszem el,hogy 7 év alatt nem lehetett kijavítani vagy normálisan megcsinálni az ehez hasonló hibákat!Ami az fc1.12b-ben jó volt itt miért nem jó?Egyszerűen nem értem!
Ott van az A-10-es GAU/8!A játék készítőinek halvány fingja nincs ennek a fegyvernek a pusztító erejéről.Az FC 2-ben 400-500 lövedék kell mire kilövöd a tankot!Érdekes az fc1.12b-ben ez is jó volt!
-
#16415 Nem, de Hungaro még azt is elintézi neked, ha kéred, hogy a Kuznyecov pályára álljon a Föld körül, miközben iskola buszokkal szőnyeg bombázza az Armed Assaulttal multiban játszó emberkéket. :) -
sindelnet #16414 Az"autoexec.cfg"-ben? -
beci43 #16413 Sziasztok!A Lonci 2-ben be lehet állítani a CPU affinitást? -
#16412 Az FM is eltérő lesz? -
carlosfly #16411 Nem lesz jo. Sima fc-nél sem volt jo ha masik opot raktam fel...Nem fogja elfogadni. Csak ha uyganazt a wint hasznalod. Régebben probaltam ilyen takolt wineket ott vettem észre hogy lockonfc csak azon indul ujra a régi reggel ami alatt regeltem. Hiába hogy azok is xp-k voltak...nem ment velük. -
parasztbicska #16410 Pár haverral összedobtunk egy BS2-esre és mindenki kapott egy kódot, mentetem a registry bejegyzést és mikor uj wint raktam jó volt, eddig 32 bites win7-est használtam de most 64 bitest szeretnék feltenni mert vettem még ramot és a 32bites nem ismeri fel és az érdekelne hogy a registryből kimentett adatokat elfogadja a 64-es windows vagy nem, amúgy min jobb futtatni a FC2-őt 32 vagy 64bites windowson?