Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nekem is tetszik ... FC-t ugyan régen nem vettem elõ, de most mióta megvan az új, azóta dolgozom azon, hogy próbáljam megjegyezni a billentyûzetkiosztást 😊 ... Elõkaptam az FC manualomat is 😊 (Kinyomtatva, lefûzve ...)

Na még ha valaki végre rittyent egy jól mûködõ programot az X-52 Pro kijelzõjéhez, akkor teljes lesz az öröm xD (BS-ben gyárilag van, és gyárilag baszik is menni 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Már csak az új Falcon4 BMS ( vagy mi ) meg egy W7 alatt is faszán futó RoF hiányzik a boldogságomhoz 😉

( multipost rulZ )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Egyébként szerintem simán megéri az árát.Nem gondoltam volna de mégis.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Jaja.Qrva faszán megy a cucc csak arra a hülye tvre találhatnának ki valamit mert katasztrofális.Mintha "túl jó" képet produkálna még 256-on is.

DummyBoy
Igazad lehet, az elõbb találtam egy topikot, és abban az volt hogy most frissítették a FAQ-ot, mert eddig azt írta, hogy kell az FC is ... és most kijavították ...

Még jó, hogy nem a FAQ alapján telepítettem xD

@Leon papa: TV kivételével minden jobban fut nálam mint a sima FC alatt ...

Amit még le szeretnék tesztelni az ez a rész a cfg-ben:

MFD
{
L01 = 2000;
L12 = 8000;
}

Állítólag ez is segít ... Majd este kiderül 😊

Most 1680x1050 - 8xCSSA - 16xAF - minden high, kivéve a vizet mert az normál, valamint a FRAZER féle DCS Tweaks-en végigmentem és hasonlóra beállítgatva olyan 40 és 60 FPS között produkál a quick mission-ökben ... és inkább 60 mint 40 ...

Ez a topik is errõl szól: FC2 FPS Tweaks

És én ez alapján csináltam: DCS Black Shark Tweak guide Alpha

Jó cucc, mert nõtt az FPS, de látványra ugyanaz mint nélküle 😊 Legalábbis én nem vettem észre különbséget.

LeonSilver
Tuti mert most én sem tettem fel és mûxik.

Reaper
Az érdekes, mert a fejlesztõk eddig azt terjesztették, hogy kell hozzá a sima FC is. Ezek szerint marketing...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Na pont erre akartam kilyukadni... a LOCFG progiban ez jól látható... 😉

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Orosz dezinformáció! <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Eszem faszom megáll.Ha a visib range-t low -ra állítom akkor iylen fos.
Megvoltam gyõzõdve arról, hogy a visib range a "látótávolság".

Molnibalage
Miért nem csinálták meg alapból ilyenre?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak ez ilyen?

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Én annno kicsit próbálkoztam. Elég nagy FPS killer volt nálam sajnos a TV.

LeonSilver
Felttetem most úgy, hogy csal lokkon és fc2.Simán megy megf minden de qrva randa ez a rohadt 25-ös.El nem hiszem, hogy ilyennek kell lennie.

DummyBoy
Hmmm ... Én csak sima Lockon-ra telepítettem ... és mûködik simán ... Úgyis mellé települ ...

"Q: What would be the Flaming Cliffs 2 upgrade paths?

A: FC2 can be installed over any installation of Lock On, with or without Flaming Cliffs. FC2 is a separate install and does not overwrite your previous game(s). So, your options are either Lock On + Flaming Cliffs unofficial add-on (you would not have to activate) + Flaming Cliffs 2.0 upgrade or Lock On + Flaming Cliffs 2.0.

In some cases, it may be a good idea to fully uninstall your previous game (back up whatever you need first), reboot the PC and perform a clean installation of Lock On prior to installing FC2."

FC2 FAQ

Akkor a leszedést olvashattam el ... Valami olyasmit olvastam, hogy az FC1 starforce drivereit leszedi ... Na mindegy, lehet hogy csak valaki benézte, ezt valamelyik installos topikban olvastam, szóval nem szentírás 😊

Reaper
Nem szed le semmit és kell hozzá a FC1. Majd a DVD-s verzióhoz nem fog kelleni a sima FC...

LeonSilver
Nem.Teljesen friss telepítés az összes.

DummyBoy
Sima Lockon-ra telepíteni elég ...Nem kell az FC-t is feltenni, mert úgyis leszedi ...

Mellesleg tényleg nem kerek ott valami Leon mester ... Ennél még a sima A-10-es is szebb otthon ... Bár a 25-öst nem nézem meg kívülrõl ... hazamegyek, megnézem ... Valami Tweak-et nem csináltál, ami ezt okozhatja?

@Ricardo cockpit megoldást lentebb írtam, ki kell próbálni, nekem nem akart mûködni, pedig elvileg oké ...

LeonSilver
Dummy próbálta de nem igazán jött neki össze.
Szerintem néhány nap és lesz fc2 comp verzió.

Reaper
Igen, ez külön mappába rakja magát.

Boconadi
Ricardo féle cockpittal próbálta már vki?
LeonSilver
Most leszedem megint a telepítõt aztán meglátjuk mi lesz.
Az alap Lock On meg az FC egy mappába kerül de ez telepítésnél külön mappába rakja magát.Ez így fasza ?

LeonSilver
Akkor nemértem.Felteszem a lokkont, FC-t, FC2-t.De nekem ilyen csúf a 25-ös

Reaper
Kell hozzá az FC 1.12b...

LeonSilver
Mielõtt az FC2-t felteszem kell neki a mezei FC ? Vagy csak a Lock On-ra kell tenni ?

Reaper
Na valamiért nem rakta be, szal itt egy link:

Su-25A

Reaper
Alapból nálad vmiért erõsen lowpoly-nak tûnik, illetve a gerincnél baromira szögletes a modell... Így kéne kinéznie:

Reaper
Nálad valami nagyon nem OK, mert kurvára nem így néz ki az új 25A...

LeonSilver
Most nem azért a kettõhúszért de elmennek ED-ék a picsába.Ez a szerencsétlen Su-25 nem sokkal lett szebb.Azt is mondhatnám, hogy lófasz és esti fény ..

Valamit igazán variálhattak volna rajta ha már egyszer ennyi zsetont kérnek érte.

DummyBoy
Simán ... És simán nem mûködött 😞

Itt írják hogyan lehet

Be kell kopizni a telepítõbõl a Bazar\World-be a 3 file-t, majd beírni õket a graphics.cfg-be ...

Aztán beraktam a Simmod A-10-et ... Aztán Lockon Reinstall ...

Aztán megmókoltam a Modmant, és feltettem azzal ...

Azzal már elindult a Lonci, de nem változott semmi ... max annyi, hogy az A-10-esrõl eltûntek a textúrák 😊

Meguntam, leszedtem és repkedtem inkább ... majd ma folytatom ...

A fórum szerint mûködik mindkettõ tökéletesen, szóval nálam lehetett gond ... De mivel a Su-25 belseje új, kapott egy Short Navigation Panel-t, ezért jó ez így egyelõre ... mindenesetre próbálkozom még ...

FC2 mods fórumban van egy rész, hogyan lehet megmókolni a modmant, valamint Lockonfiles.com-on már van hozzá peccs is ... De elvileg a héten jön az új FC2 kompatibilis Modman is ...

Valamint van fent egy Mod kompatibilitási lista, melyik modok mennek FC2 alatt ... Simmod A-10, Ricardo Hd pitje és valami F15 az mûködik ... Csak nekem nem ment 😊

Mindegy, én most rá akarok gyúrni a sima Su-25-re, amíg nem találunk megoldást a junoszty-ra ...

LeonSilver
Nekem is, eszem ágában sincs kikapcsolni.

Ha jól emlékszem azt írtad, hogy beraktad a Ricardo féle russian kokpitet.Hoygan ?Csak simán vagy kellett valamit mószerolni?

LeonSilver
Valamelyik, korábbi SST-vel volt baj a DCS alatt és én azóta a játékon belül állítom be.Ami meg oylan, hogy esetleg elfelejteném azt ráírom a gép elejére 😄
Jelenleg ilyen de ez már elavult 😄

DummyBoy
Ezért lepõdtem meg én is ... Minden géppel repültem egy gyors kört, majd nekiálltam a végén a Su-25T-vel ... Aztán meglepi ... diavetítés ...

Egy kérdés: hol érdemes beállítani a joy-t? (X-52 ...)

SST-ben vagy játékon belül? Átberheltem a régi FC-s profilomat FC2 alá, nagyjából oké is lett ... erre most olvasom, hogy egy srác rájött, hogy hogyan lehet a Mode gombot modifierként használni FC-n és DCS-en belül ...

Most azon morfondírozom, hogy mi is lenne a jobb megoldás ... Játékon belül gyorsan belõni a gombokat ... De akkor nem látom az MFD-n ha elfelejteném ... Vagy essek neki és csináljak egy normális profilt ...

Nemtom ...

@Leon: Szép 😊 gondolom nem véletlenül nem tettek full 6DOF-ot a játékba ... mindenesetre engem a jobbra-balra dõlés érdekel inkább 😊

És kövezzetek meg, nekem bejön a fejmozgás az FC2-ben 😊

Papa01
Érdekes, a sima FC-ben sem...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Mûködik bár vannak hiányosságok 😉

Ez a qrva junoszty viszont tényleg egy katasztrófa!DCS-ben meg sem érezni, hogy be van kapcsolva, itt meg ...

DummyBoy

DummyBoy
Az ilyen szimulátorok általában a "földön" kezdõdnek, egy jó kis RTFM szakkörrel ... Majd miután ez megvolt, jöhetnek a jutubos tutorialok meg a gyakorlás xD

Reaper
Próbálkoztál már a manual böngészgetésével?😊

Az orosz gépeken a warning lights hibajelzéseit honnan lehet megtudni hogy mejik mit jelent? Esetleg tudtok valamijen oldalt vagy leirást ami mindent részletesen leir ami a pilótafülkében van, fõleg a Su-27-nek érdekelne. Ha meghibásodott a gépen valami de le tudok szállni kilehet valahogy javitni a hibát?

DummyBoy
Nem hinném...

Papa01
Urak, az FC2-ben a lézert a Szu-25/25T-ben már folyamatosan lehet használni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

polluxware
<#rolleyes> végülis

DummyBoy
Köszönöm az infót, fel is dobtam a kérdést a fórumotokba ... hátha ...

1 ötletem még van, de az nagyon vad, majd ma este életesztelem ... (Beállítom a VGA drivert single desktop performance-ról multira, hátha külön megjelenítõként kezeli ... Loncinál nem lehet tudni ...)

Reaper
Nálunk a csapásmérõk pont az ellenkezõjét állapították meg. Szerintük kevésbé viszi a TV az fps-t... Nálad vmi más probléma lesz, mert nálunk mindenkinek jó az fps.

DummyBoy
Azzal is ilyen ... próbáltam ... érdekes ... a DCS-t nem öli meg ennyire ...

LeonSilver
Tök olyan a setup mint a DCS.

polluxware
ha a dcsre üt ez is.. akkor a mfd felbontást az options-ban vedd 256x256-ra

DummyBoy
Megvan mitõl esik az FPS ... a Qrva junoszty ...

A kistévé (Igen a Vikhr monitor ...) zabálja meg az FPS felét 😞

DummyBoy
Jaja ... 8 ... mostmár 7 😊

LeonSilver
Óóóó dehogynem volt, csak nem vetted észre 😉 A Su7-25T -t nagyon jól megcsinálták.Az egész kupacban az a gép ér valamit!Nem hiába nekem is a kedvencem 😄

Ez az FC2 is oylan mint az FC, aktiválásilag ?Van mittudom én mennyi ( nyóc ) lehetõség és kaputt?