17989
  • LeonSilver
    Én feltettem majd le is szedte.A junoszty például kurva szar a peccsel.
  • GaBika6
    Milyen gondokról olvastál konkrétan???
  • franko2
    Hello, több helyen olvastam hogy vannak gondok a pach-el, érdemes feltenni vagy jobb ha nem? Vagy jelent már meg újabb pach amivel nincs gond?
  • TG Gida
    Valószínű.
  • GaBika6
    A-10A vs SA-15 TOR brutál szopacs lett. AGM-65D nem képes befogni, de TOR már szórja a raksikat. Ez bug vagy a valóságban is hasonló???
  • GaBika6
    HyperLobby client fc 2.0-ra müxik???
  • kokos
    Viszont a sima su-25-nél jó a jelzés ha rakétát lőnek rám!
  • kokos
    Kösz!Király vagy 59th LeFty-vel együtt!Ki is próbáltam a "zavaró" dolgokat.
    Mindjárt más a kampány játék menete!
    Akkor végül is a cimborának is van ECM-je,meg IR-JAM-ja,és azért szedték mindig le mert nem volt bekapcsolva....

Ja ja most nézem ott is van a rádiónál ECM on...!
    Kösz!Hy!
  • LeonSilver
    ECM podot csak az 1-es és a 11-es pilonra tudsz rakni, MPS-410 a neve.

ECM - jobb oldali panel

IR jammer - előle, bal oldalon

A lézeres célmegjelölő más tészta mint ezek a zavarók, akármeddig bekapcsolva maradhat csak értelme nincs.

• kokos
    Ja és ha bekapcsolom ezeket akkor meddig lehet bekapcsolva hagyni?

Mert már az fc1.12-ben benyaltam a lézerrel!
  • kokos
    Kösz!Ok ez lett volna a következő kérdésem!
    És melyik pod kell mert lehet a törzs alá is tenni meg a szélre is?
    Hol látom ,hogy működik-e az ECM,IR-JAM?
    Ebbe is beavathatnátok és már nyomom is a kampányt!
  • LeonSilver
    ECM csak akkor működik ha teszel fel POD-ot.Ha van fent akkor "E"

Az IR jammer pedig E+Bal Shift ( itt nem kell feltenni semmit )
  • kokos
    És olyan nincs,hogy ha bemértek akkor sípol valami ami jelzi,hogy rámlöttek rakétával!
    Valamikor sípol,akkor el is tudom kerülni a becsapódást,de volt úgy támadás után elfordultam mentem a domb mögé...persze belső nézetben és...bumm...mi volt ez???????És már égek is!
  • kokos
    Kösz!Az IR JAM-ot hol kapcsolom?Meg az ECM-et?Az FC2-ben.Mert én eddig így kinlódtam végig a kampányt,hogy nem használtam ezeket!

A veszélyes helyekre meg persze jön a cimbora, de ráküldöm az air defensre azt bumm....maradtam egyedűl.
  • 59th LeFty
    Nincs ezzel semmi baj, őket erre találták ki, hogy neked ne legyen jó :)

A baj nálad vlószínűleg a taktikával van. Ahol előfordulhat ilyesmi, oda kétféle képpen megyünk: Vagy magasan, 4km felett és akkor veszélytelenek rád, vagy alacsonyan, gyorsan, és csak egyszer. Előbbi, ha sok célt támadsz, utóbbi, ha csak egyet, mert akkor egy áthúzásból megoldod. Alacsonynál Shiift+Q-val csalidobálás, illetve IR JAM KÖTELEZŐ.

A másik pedig, hogy veszélyes helyekre Szu-25T nem megy egyedül. Vagy egy másik, vagy 2db 25A az illendő kíséret :)

Remélem segítettem.
  • LeonSilver
    Milyen zavaróra gondolsz ?
    ECM van, IR jammer van, csali van.
  • kokos
    Egyszerűen addig lehet játszani a su-25T repcsivel a játékkal míg nincs benne strela vagy valami más föld-levegő rakétával ellátott egység!Vagy legalább lenne benne zavaró,vagy jelzés,hogy kilőttek rám egy rakétát!!!
    Külső nézetből játszani egy szimulátort nem nagyon jó!
  • PhantomAss
    írtam neked privátot a hardveraprón :)
  • Pitti
    Sziasztok, eladó Saitek X52 18.000,-
    hibátlan
  • Sharks
    Ez az interjú valami katasztrófa. Csodálom, hogy Matt Wagner nem hagyta ott a srácot 1 perc után a hülye kérdéseivel! Egyébként szerintem a platinumnak semmi értelme. Fillérekért beszerezhető az alapjáték, főleg mire ezt kiadják...
  • Sanyo
    Lock On Platinum - kérdések és válaszok.
  • GaBika6

• beci43
    Megerősítem,+ MediaMarkt,szintén 3990...
  • carlosfly
    Tesco 3990 FT... Nem nagyon hittem a szememnek de aztán haver megnyugtatott hogy ő is ott vette :D
  • Papa01 #16465
    Egy MÁSIK link.. :) Bocs a multipost-ért.
  • Papa01 #16464
    Szia!
    Nem voltál valami alapos.. :)
    Tessék, ITT megvásárolhatod.

Egyébként letöltősben bármikor megvetted eddig is.. Az FC2 is megvan Neked, nem? :)
  • bettly
    sziasztok. Letoltottem a nettrol a Black Shark jatekot.Ok minden ,de amikor inditom kiirja Black Shark activation....ker valami serial numbert ....itt elakadtam , a jatek az 1.0 verzio. Segitsegeteket kernem van remeny valahogy elinduljon , tud tobbet valaki ? 2 eve keresem az eredeti jatekot de itt nallunk semmi esely. Koszonom a vallaszokat
  • LeonSilver
    Teljesen jól használható ez a funkciója az x52-nek.
    Ha lenyomod és nyomva tartod az "i" gombot akkor :

- ha megnyomsz egy gombot kiírja a funkcióját az MFD-re anélkül, hogy a leírt esemény bekövetkezne

- a POV1 ( ami alul van ) fel / le kapcsolásával váltogatsz a profilok között, jobbra kattintással kiválasztod az adott profilt ( írja az MFD ), balra kattintással pedig törlöd az aktuális profilt ( persze nem fizikailag, csak nem lesz a program a joyban )
  • SzKrisztian
    A túl hosszú név miatt akadt ki, az ékezetes nevekkel úgy tünik nincs baja. Nekem jól jön ez a kijelző mert nagyon feledékeny vagyok, mig ezt a sok gombot meg kombinációt megjegyem biztos jópárszor ránézek majd. Kösz a segítséget.
  • macleody
    Valami olyasmit olvastam, hogy ne legyenek benne ékezetek meg ne legyen túl hosszú a név amit ki akarsz íratni a kijelzőn. Viszont sok értelmét nem látom, nem szoktam figyelni repülés közben mit ír ki.
  • SzKrisztian
    Akadt még egy gondom, próbáltam én is beállitani egy két gombot, sikerült is és azt is beállitottam hogy az mfd kiirja hogy éppen mire jó a megnyomot gomb, egy darabig nincs semmi gond de egy idő után bent marad egy gomb neve az mfd-n hiába elengedem, hiába nyomok mást csak ugyanazt irja, ez mitől lehet és van rá valami megoldás?
    Bocs hogy ebbe a fórumba irok joystikkal kapcsolatban de sehol nem találtam x52-es fórumot, itt már régebben sokat láttam hogy irtatok róla ezért talán akad aki segiteni tud.
  • SzKrisztian
    Azt elfelejtettem irni hogy FC2-hez kéne.
  • SzKrisztian
    Kösz a segitséget, időközben én is találtam egy linket amiről le tudtam szedni, de most meg egy másik gondom lett, nem fogadja el a .dat kiterjesztésü profilokat csak a .pr0 tipúsut. Most ezt keresek már egy ideje de eddig semmi, esetleg ha valaki tud egy linket ahonnan letölthető kérem irja meg. Ha van olyan aminél be van állitva hogy a kijelzőn kiirja meik gomb mit csinál az volna a legjobb. Köszönöm.
  • macleody
    Ez biztos, hogy jó, én is ezt használom. Ha ez se megy akkor UAC kikapcs, vagy rendszergazda mód.
  • SzKrisztian
    Sziasztok, ma lettem boldog tulajdonosa egy Saitek X52-nek, de sajnos a progijával van egy kis gond a cd-n csak xp és xp-64 driver meg software volt én meg 64-bites win7-et használok. A cd-ről próbáltam telepiteni de a következő hibaüzenetet kaptam:
    The fallowing files did not self-register or unregister:
    C:\Program Files(86)\Saitek\Software\SAI3dVIEWER.dll"
    Es a profil manager progi mindenféle hibákat csinál. Próbáltam a Saitek oldaláról leszedni a 64 bites win7 drivert meg softwar-t, a diverrel nem is volt gond de a software miután lejött azt irta hogy a fájlt nem tudja kicsomagolni mert korrupt, leszedtem még egy párszor de ugyanaz a hiba volt, próbáltam más helyről letölteni de mindenhol a saitek oldalát linkelték be. Ha tudtok segiteni vagy egy linket adni ahol müködő software van kérlek irjatok.
  • LeonSilver
    Nem beszélve arról, hogy az A-10 feladatából adódóan kitűnő manőverező képességekkel rendelkezik.
  • carlosfly
    Hát azt azé sztem lehet állítani ....
  • moho
    arra gondolok, hogy egy A-10-essel ugy orsózok mint egy műrepülő géppel.
    illetve éppen megmozdítom a joy-t és máris mocorog a gép, szinte alig érek a joy-hoz és baromi nagyokat kileng a gép
  • macleody
    Nem tudom, pontosan mire gondolsz? Bár én pár napja játszok csak az FC2-vel, és nem próbáltam arcade módban.
  • moho
    FC2-ben nálatok is nagyon gyatra az irányitás?
    Hiába állítom realistic-ra olyan érzésem van mint egy arcade játékban repülnék. Ennek ilyennek kell lennie?