Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az bizony bekavarhat... 😊

Úgy néz ki az én nyûgöm is megoldódott... félig...

Ha nem FULL nézeten van, akkor alt+tab, profiler alatt bármely gomb megnyom, vissza a játékba, és mûködik...

Viszont nem FULL-ban meg nincs vsync... 😄

Tisztára mint valami hisztis kurva... eszem megáll ezen a játékon! 😄

www.smart-bus.hu

Köszönöm!
Sajna már csak este lesz rá idõm, méék húzni az evezõt... szép napot mkinek!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

DummyBoy
Asszem nem ... Rá kell keresni a neten ...

Itt nézelõdj, sajna nem emlékszem pontosan melyik kell 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hali. Igen, win7.
A Starforce ezekszerint nem updateli magát a telepítés után?
Oks, ismét próba... ja és köszi a tippet!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

DummyBoy
Melyik Win?

Win 7 alatt update-elni kell a Starforce-ot, különben nem megy ...

És ahogy lentebb írták, Lonci után FC, utána 1.12 és utána Starforce update ...

Aktiválás után elvileg mennie kellene ...

@TitaniumRR: Ok, hazamegyek és csinálok párat ahol megstuccolom a fákat 😊

A legföldközelibb képeim talán ezek:

Hát nem mûkszik...<#szomoru1> A lentebb írt errort írja...

Nem, elõször Lock, aztán 1.02, FC, 1.12. Így csináltam. Most megpróbálom Reaper sorrendjét...

TG Gida
Úgy néz ki megoldódott.Az volt a baj talán,hogy volt egy régi FC az XP-s vinyómon és az kavart be.

Isten áldja a pogányokat!

Ok, megpróbálom emigyen. Alapból a rendes Lock On mappába akarja telepíteni.

Reaper
Rakd fel a sima Lock On-t, aztán Rá az FC-t és a végén az 1.12-t. Nem kell az 1.02. Ja és figyelj hova akarja rakni az FC-t, hogy egyezzen a Lock On mappával...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Felrakod a Lock On-t, FC-t majd peccseled ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Töröltem de ezt írja: internal error when accessing one of the applicaton's libraries. Contact your customer support. Error code: 1275.
Csak annyit tudok belõle kivenni, hogy valamelyik alkalmazásom könyvtárára utalhat...

Aha... köszi, máris próbálom. Tehát akkor egy sima shif+del.

LeonSilver
Annyit kér, hogy ha kint van a deszkán az elõzõ Lock On ikon akkor azt kézzel töröld.Ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok!
Megint elakadtam... telepítettem újra az (eredeti) alapjátékot, felhúztam 1.02-re, felhúztam 1.1-re, majd ezt is 1.12-re.
Az 1.12 telepítése után írt valamit, hogy manuálisan remoovoljak valamilyen Lock On fileokat. Mivel nem értem mit akart a game, ezért nem is tettem. Most meg valamilyen activation error üzivel nem engedi indulni.
Valaki tud ebben segíteni? Köszönöm.

Reaper
Kurva egyszerû (radar használata esetén), mivel ha befogod a célt, akkor a HUD bal oldalán megjelenik egy C betû (orosz nyelvû HUD esetén), ha sajátról van szó. Ellenséges cél esetén nincs ilyen. Amúgy sanszos, hogy átkapcsolsz KOLS-ra, mivel akkor lesz a HDD-n minden cél háromszög és a HUD-on is sima vízszintes vonal...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Az biztos, hogy valami nem kerek sem az Mk-20-al sem az orosz megfelelõjével.
Az Mk úgy viselkedik mintha egy szem töltet lenne.Itt a hat darab Mk20 1 gyógyikát iktatott ki.Persze nincs kizárva, hogy rosszul csinálom habár az FC-ben így volt jó és aprított is.

TitaniumRR
Kifejezetten szép képek. <#eljen>

Csinálj, légy szíves, néhány screenshot-ot föld közelben lakott és nem lakott terület felett.

Captain Sonar 2024 Remake

Boconadi
Ha van awacs a légtérben, akkor kérdezd meg elõször mindig hogy ellenség-e vagy barát. Ha nincs, és földi radar állomás sincs, akkor a radar nem mindig tudja biztosan megkülönböztetni a jelet, fõleg ha még az ECM is be van kapcsolva. A távolságtól függõen, minél messzebb van a befogott gép, annál bizonytalanabb a jel. F-15 nél az iff ezen könnyebben segít, de ha ott is messze van a cél az sem tudja mindig megállapítani hogy barát-e vagy ellenség.
GaBika6
MK-20-as bomba nálam nem "rotyog"... 😊 Semmilyen hatása nincs az enemire és detonáció sem történik. Nagyon nem oké még ez a gamma... 😞

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
A faxba.Azt hittem ez jó az Fc2-höz de nem.

LeonSilver

Csak tippem van. Minap felraktam én is újból. Sehogy nem akart a vsync mûködni, ezért ATT alól kényszerítettem... ment is szépen... aztán egyszer csak nem indult... fagyott...

Mégpedig azért, mert a LOCFG-ben nem volt 16:10-s ( az én monitoromnak megfelelõ ) beállítás belõve... amikor belépsz az options-be, akkor vissza írja magát 4:3-ra, és a következõ indításnál emiatt kifagyott...

Van már a búrámban pár deci rosé, ha valami nem világos nem a te hibád! 😄 Kérdezz rá...

www.smart-bus.hu

TG Gida
Ja és 64 bit

TG Gida
Szûz FC 1.12.

Csak akkor? Minden más mûködik? Használsz valami tweak-et?

www.smart-bus.hu

Megkérdem itt is, hátha...

Üdv Urak!

"Valakinek van már tapasztalata G940-l?

Én nyüstölöm pár hónapja, eddig nagyon tetszik... egy dologra viszont képtelen vagyok rájönni FC-ben...

A logitech profilert figyelmen kívül hagyja a játék, de ez nem lep meg... ami viszont igen, hogy, ha joy-on beállítok a játékon belül egy gombot "shift"-nek, akkor a beállításokban mûködik akkor is, ha a gázkaron alkalmazok shift+gomb kombinációt, viszont játék közben nem...

Tehát mondjuk joy-on shift + joyon gomb mûködik a játékban, de joyon shift + gázkaron gomb csak a beállításokban, a játékban már nem..."

www.smart-bus.hu

TG Gida
Mármint az FC win7 alatt,ha belépek az options-be.

TG Gida
lefagy

Bögyörő
Sziasztok, egy kis segitség kéne, ha jól tudom az ellenség a HDD-en hárömszög a baráti gépet meg körel jelzi, a HUD-on meg egy vonal az ellenség két vonal a barát, egy havernál próbálkoztam a neten a FC2-vel (sajnos nincs saját netem) de nem volt nagy sikerem, töbször is volt hogy a radar gépet jelzett a HUD-on egy vonal volt befogtam, a HDD-n háromszög, kilõttem, minusz 100 pont és mindenki szid. Néha meg ha befogok egy gépet a HUD-on jelzi hogy bevan fogva de a HDD-n semmi, pedig max távolságot állitok be de semmi. Kinyomtattam a manualt elolvastam de nem jövök rá mit csinálok rosszul, biztos hogy én bénázok el valamit de sajnos angolul se tudok jól ezért a manualba sem találtam segitséget, pedig lehet hogy irja csak én nem értettem meg, a barátomat meg nem érdekli a repülés és angolul még annyit se tud mint én. Ha valaki vágja mit csinálok rosszul segitsen, köszi.

DummyBoy
Kint az új Modman:

Modman 7.2

DummyBoy
Nos, kell még ez:
MAR 2810 SIMMOD A-10A COMPATIBILITY PATCH.rar

Ebbõl az A-10A.lua-t be kell másolni ide:
x:\LockOn - Flaming Cliffs 2\Scripts\Database\planes\

Valamint ebben: \Config\View\Server.lua ki kell cserélni ezt sort: CockpitLocalPoint

Erre:

CockpitLocalPoint = {4.201, 1.55, 0.0}

És kész 😊

DummyBoy
Jaja ... Van hozzá egy FC2 Compatibility pack is, ami nekem nem települt fel rendesen ... Manuálisan bemásoltam és kész ... Ebben vannak a pylonok módosított értékei ... Utána pedig egy sort át kell írni (asszem a view mappában a server.lua), ami a javított cockpit nézõpontot tartalmazza és kész ... Most telefonról pötyögök, ha gép elõtt leszek, akkor leírom pontosabban, sajna fejbõl nem vágom ...

LeonSilver
Ez a SimMod pakk kell Dummy ?

APR 2109 SIMMOD A-10A MODEL LOF MODMAN7.zip

LeonSilver
Városoktól távolabb még a junoszty is faszán muzsikál!

DummyBoy
Nemtom ... Nekem szépen futott eddig is, most is szépen fut ... most tesztelgetem, hogy földközelben mennyi AA- bír ...

Nem vettem észre, hogy a modok lassítanák a játékot ...

Molnibalage
Mennyire FPS killer?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Jaja, ez a SimMod A-10-ese ...

Egy utolsó kép mára, mert megyek végre reppenek egyet 😊

Molnibalage
Ez nem beépített A-10? Ez s sim mod (?) vagy mifene?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Nos, a Ricardo HD pites az egyszerûbb móka, azt pontosan ugyanúgy csináltam mint tegnap ...

Fogtam a modman packot, kicsomagoltam ... a 3 cdds filet (ricardo-HD1.cdds, ricardo-HD2.cdds, ricardo-HD3.cdds) bemásoltam a x:\LockOn - Flaming Cliffs 2\Bazar\World\ mappába, majd fogtam a graphics.cfg-be beillesztettem õket ... de most nem az elejére, hanem a közepe felé ... hmmm ... érdekes ...

Szóval ezt beillesztettem:

common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD1.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD2.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD3.cdds";

így:

TextureCollections
{
highFolder = ".\\Bazar\\TempTextures\\";
common = ".\\Bazar\\World\\ter-lau-68.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\a-10-tga.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\a-10-bmp.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesBMP.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesTGA.cdds";
spring = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSprBMP.cdds";
spring = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSprTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSumBMP.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesSumTGA.cdds";
autumn = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesAutBMP.cdds";
autumn = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesAutTGA.cdds";
winter = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesWinBMP.cdds";
winter = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\LandTexturesWinTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\MapTexturesBMP.cdds";
common = ".\\Bazar\\Terrain\\Surface\\MinvodyNEW.cdds";
common = ".\\Bazar\\Effects\\EffectTexturesTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\Effects\\EffectRiverTGA.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\TexturesBMP_weapons.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD1.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD2.cdds";
common = ".\\Bazar\\World\\ricardo-HD3.cdds";

Az utolsó 3 sort beraktam és kész ... ami a legjobb, hogy a Su-25-ös cockpitet nem cseréli 😊

Az A-10-es kicsit mókásabb volt ... ott a modot beraktam Modman-al, majd 2 file-t módosítani kellett (A nézõpontot és a pylonokat ...) és kész ...

Ha kell, akkor azokat is leírom ...

LeonSilver
Fasza.Akkor most szépen, lépésrõl lépésre írj egy tutoriál.Plix 😉

DummyBoy
Hmmm ... ez érdekes ... bitrõl bitre ugyanazt csináltam mint tegnap ... És tegnap reinstall lett ... ma meg: Voila ...

polluxware
lod distance... elvan írva sztem gyárilag😊

LeonSilver
Nem hinném, hogy lenne pedig qrva nagy lenne amikor majd a DCS meg az FC2 együtt fog futni.Így online játszani mekkora lenne már.

Molnibalage
Eddig én is abban a szent meggyõzõdésben voltam, hogy a visible range a tájat állítja. Máshol ezt az állítás object detalinek hívják.

LeonSilver
Nemnem.Mint mondottam valami meg van keveredve ( szerintem gyárilag ) az FC2-ben mert ha az opciókban a visib range-t ( ami az én olvasatomban még mindig a "látótávolság" ) low-ra állítom akkor lesz ilyen fos a graf.
Egyébként ilyen.

polluxware
egymásra rakta a két lod-ot😊))))

minden lonci töröl

fc2 felrak

Molnibalage
Jut eszembe. Van már legalább féldinamikus hadjárat?

LeonSilver
Na igen.Ezt kifelejtettem 😉

Meg a BoB... két hét múlva! 😄

www.smart-bus.hu