17989
  • Boconadi
    vagy csak egyet teszel fel :D
  • Reaper
    De! Különböző bombákat raksz fel!:-D
  • Boconadi
    sehogy
  • parasztbicska
    Su27-el hogy lehet megoldani hogy csak egy bombát dobjon le? Nekem mindig kettesével dobja. FC2-esem van.
  • Papa01 #16565
    Oké, köszi szépen! :)
  • DummyBoy
    Jaja. Sima reinstalnál nem kell ...
  • Papa01 #16563
    Köszi a választ Dummy! :)
    Akkor van értelme deaktiválni, ha másik operációs rendszer kerül fel a gépre?
  • DummyBoy
    Annyi csak, hogy ha tudod hogy WIN reinstall lesz, akkor elindítod a protect.exe-t és kiválasztod, hogy "Deactivate" ... Majd újratelepítés után amikor ismét aktiválni fogod akkor nem a normál aktiváció fog fogyni, hanem a deaktiváció ... ennyi ...

Apropó, ha elfogy az aktivációk száma, akkor lehet újat kérni ... ezt elfelejtettem mondani :)

Akkor cocó ez az egész, ha elhal a win, mint nekem, akkor nem tudod deaktiválni, és akkor szépen fogy az aktiváció :)

Ez van mind BS mind FC2 esetén.
  • Papa01 #16561
    BS-t szerettem volna írni... :) Sry.
  • Papa01 #16560
    Urak, a deaktivációnak mi a menete? Illetve FC2 esetén is ugyanúgy működik?

Köszönöm a válaszokat!
    Papa
  • DummyBoy
    Na ja, sajna ez ilyen. Viszont csak akkor kell aktiválni ha komolyabb HW elem (VGA nem számít, de pl CPU cserénél kell ...) cserélődik ...

Ha csak újra akarod telepíteni, akkor nem kell aktiválni, ha win reinstall van, akkor pedig elég deaktiválni ... (Asszem 1 aktivációt valami 8-10-szer lehet deaktiválni ... erre nem emlékszem pontosan sajna.)

576 KByte

CD Galaxis
  • carlosfly
    A BlackShark-ot ki forgalmazza itthon? mert azt ugye még a tescoban is lehet kapni...Egyébként az meg milyen már hogy megveszed és korlátozott az aktiválás???
  • sanya200
    A cdgalaxisnál nem lesz kapható a játék szóval ennyit erről, ez a magyar piac de bezzeg olyanokat meg lehet venni hogy Barkács Balázs: Űrhajót épít meg hasonló szarokat.
  • carlosfly
    Te már csak tudod... :) Az öreg a10 PILOT :)
  • GaBika6
    Pontosan a mavrick képe az ami segít neked...
    Gyakorolj úgy, hogy tegyél a szerkéztőbe shilkat és t80-at, aztán mavrickel jól figyeld meg a különbséget. Ha megvan, rögzítsd a képet a fejedben és jól fog jönni éles küldetésben.
    Amúgy segítségképpen baráti egységet fogjál be, akkor nem lő rád...
  • sanya200
    Köszönöm már jó.Látom itt vannak azért hardcore arcok is,ha nem baj lenne még 1-2 kérdésem az egyik az hogy ugye nem jelzi az ellenséges egységeket a játék, mármint nincs felette felirat hogy melyik mi.Gondolom ez beállítás kérdése a sima lock on-van is ki lehetett kapcsolni, az lenne a kérdésem hogyha ki van kapcsolva akkor honnan tudod hogy melyik egység melyik úgy értem melyik pl shilka meg melyik egy sima t-80 mert nagyon nem mindegy, ugyanis először a légvédelmet kéne kiszedni de a mavrick képe alapján nehéz megkülönböztetni ha van egyáltalán persze.A másik meg hogy honnan tudod melyik saját meg melyik ellenséges.
  • Sharks
    Tartsd nyomva... biztonsági késleltetés miatt később lő, mint az életben is.
  • sanya200
    Hát addig eljutottam hogy a-10-nél 7es gomb a ground mod a d betűvel lehet fegyvert kiválasztani bemértem próbaképp egy épületet mavrickel de nem lövi ki az alt+space-el.Az alap lock on-al pedig sokat játszottam és abba is így volt kb de itt a space-el csak a gépágyú lő.
  • TG Gida
    Előbb légiharc üzemmód kiválaszt,rakéta kiválaszt,radar vagy infra bekapcs.,cél befog,tűz.
    Oroszoknál ugyan azzal indít rakétát,mint a gépágyút.Amiknál asszem' enter.
    A főellenséggel meg még nem találkoztam.
  • sanya200
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy billentyűvel hogy a rákba lehet lőni?
    Mert csak gépágyúval tudok megnéztem a tutorialt ott right alt+space-t ír de hiába mérem be mavrickel a célpontot nem lő.És a bombákat se tudom kioldani van valami ötletetek?
  • carlosfly
    Win7 STARFORCE UPDATE
  • Sharks
    Na már a hivatalos oldalról is rendelhető a dobozos verzió + egyéb érdekességek!
  • macleody
    Megy.
  • sanya200
    A játék megy windows 7 x64-en mert nekem az van és nem akar elindulni.
  • GaBika6
    Hajtóművet leállítod betonon, aztán vársz 3 percet és go, go, go...
  • sanya200
    Na annyi kérdésem lenne hogy a fc2 minden botkormányt felismer csak mert haverom is felrakta de a 10000ft logitech botkormányt nem ismerte fel.
  • Bögyörő
    Nem tudtok valami irást amiben irja hogy a melyik Warning Lights milyen hibát jelez, főleg Su27-nél érdekelne, a manualba nem találtam, ott csak annyit ir az összes lámpára hogy warning lights de külön külön nem részletezi. Nemrég játszottam a neten multiba, találatot kaptam egy csomó minden elszállt, HUD, hidraulika stb, de nagy nehezen sikerült leszállnom, kimentem a parkolóhelyre leálitottam a hajtómüveket, majd választom egy másik gépet de a pontozásnál azt irta hogy meghaltam. Mit lehet ilyenkor tenni? Van rá mód hogy ha sérült a gép de le tudok szállni hogy valahogy megjavitsuk a gépet, vagy ha más gépet választok akkor miért tett be nekem egy death pontott? Vagy ez szervertől függ?
  • Solt
    Urak! Ha nem áll rendelkezésre elég infó, akkor a vélekedések alapján történő merész kijelentésektől tartózkodjunk már... Nem szégyen kérdezni, hogy pontosan mi miért, és miképpen van... Sokkal jobb ez így mindenkinek... ( szerintem )
  • DummyBoy
    Csak a Lock On az Ubiszofté ... Az FC az az ED tulajdona ...

Azért van az Ubi megemlítve, mert a Lonci hivatalosan az övé, és emiatt kénytelenek ...
  • sanya200
    A DCS Black sharkot én is láttam a cdgalaxison de külföldről nem fogom meghozatni 15-20.000-ért akkor inkább letöltöm,nem én tehetek róla hogy nem forgalmazzák itthon.Már nem azért de megnéztem az ubi oldalát és ki sincs rakva a fc2.
  • Sharks
    Tudom, hogy az kapható! Majd akkor szóljatok, ha a FC2 is kapható lesz...
  • Molnibalage
    Tudsz ezekről egy rövid videót csinálni?
  • Reaper
    A DCS is kapható a cdgalaxisban, sőt a tecsóban is...
  • Sharks
    Akkor már értem, miért kell a dobozos...
  • Solt
    A kis szerény!! :))
  • Sanyo
    Van némi rálátásom a dologra, elhiheted. :) Én úgy értettem, hogy a béka segge alatt levő forint miatt várok egy kicsit a vásárlással. Az összes korábbi dobozos verzió eredetiben megvan...
  • Solt
    A DCS még a tescoban is kapható... szerintem nem lehetetlen, hogy ez is kapható lesz itthon...
  • DummyBoy
    Szerintem sejti
  • Sharks
    Ez relatív, hogy kinek mi mennyit ér! Ez a játék tuti megér ennyi pénzt a fejlesztők munkájához viszonyítva! Azt nyugodtan felejtsd el, hogy cdgalaxisban kapható lesz... Ez nem Ubi vagy EA fejlesztés...
  • Sanyo
    Mivel most baromi drága az euró és a dollár, az én rendelésemre még várhatnak egy kicsit.