Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LeonSilver:
A patch végül is nem is hiányzik, megvagyok nélküle. A fentiek beszerzése úgy is kompenzálja majd a dolgokat. Egyébként most jól mûködik, elég ritkán fagy és valami APPCRASH problémára hivatkozik, de túlélem valahogy. A tankeres dolog az nagyon egyszerû, ahogy leírtad, csak például nem kapok választ a rádiótól, ha vektort kérek egy tankerhez (akkor sem, ha leszállópályát kérek, sem ALT-T, ALT-H kombinációra sem az F5-F3 stb.-re nem reagál, lehet, hogy épp elaludt a rádiós vagy kizárt dolog, mert nem tudom <#vigyor>#vigyor>), így elsõsorban magát a tankert megtalálni nehéz...
DummyBoy:
Meg tudnád mondani a segédprogram nevét? Mert pont Vista-m van. Bár elég jól fut, de ha lehet rajta még javítani, miért ne...
A tutorial-ban nem láttam levegõben való tankolást, de átnézem még1x és a manual-t is folyamatosan nézem. Bár nem tudok angolul, de elég jól haladok a dologgal, sok mindenre rájövök szépen lassan. Apropó, ha már itt tartunk, pl. a bázison sem tudok személyzetet hívni a géphez, pedig próbáltam a DEL-el és a rádión is az F5-F4-el...
Igazad van az F-15-el kapcsolatban, már sikerült azóta rájönnöm, hogy nem szerelhetõ fel levegõ-föld rakétával sajna. A másikkal még kísérletezek majd. A 7-es gomb az megvan, csak a továbbiakat nem tudtam pont, de szerintem ezen is segít majd a tutorial.
Thx még1x!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A többség FC-vel repült, annak pedig nemrég jött ki a második része, szóval az most a default ...
A Lomac és az FC között is jelentõs különbség van és az FC1 és FC2 között is ...
- Grafika: Sajna a Lomac elég procizabáló, és mivel a talajvizet is szimulálja, így az elsõ dolog amit érdemes megtenni, hogy a vizet a legkisebbre rakni ... Valamint ha Win7-et vagy Vista-t használsz, akkor kell egy segédprogram, hogy a lockon az összes magon fusson ...
- A tankeres dologra annyit tudok javasolni (Meg minden más kérdésre is jóformán ...), hogy nézd meg a tutorialokat és olvasd el a manualt párszor ... Én még sosem tankoltam a levegõben 😊
- Ahhoz hogy levegõ föld rakétát indíts, nagyjából a következõ dolgok kellenek: át kell váltani levegõ - föld módba (7-es gomb ...), kiválasztod rakétát (D gomb), majd ha irányítatlan a rakéta akkor tûûûûz ...
Ha irányított, akkor F-15 esetén nemtom ... De az Air superiority fighter, ergo kétlem, hogy hordozna levegõ-föld raksit ... arra ott az A-10-es ... De nem értek hozzá, szóval ezt majd nálam okosabbak megmondják ...
Su-25 esetén be kell kapcsolni a lézeres célmegjelölõ rendszert, befogni a célt, majd utána indíthatsz ...
A CDDS Browser pedig arra jó, hogy a cdds file-okba pakolt dolgokat tudod megnézni, és szerkeszteni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A második kérdésedre választ találsz az oktató videókban.
A cdds explorer meg a harmadik találat a gugliban.
( http://cosmonaut1.files.wordpress.com/2008/02/cddstutv3light.pdf )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Esetleg a jammer pod-ról tudnál irni!Gondolom azt is én kapcsolom.Csak nem találom a hozzátartozó gombot.Meg kéne olyan érzékelõ ami jelzi ha rámlöttek egy rakétát.Most jelzi de a stingernél és az iglánál nem jelzi!
Nekem a sima lomac-ról lenne pár kérdésem. Egyébként a patch-et eddig vagy nem tudtam feltelepíteni, vagy mikor sikerült (rendszergazdaként), akkor utána a HUD megjelent akkor is, mikor oldalra néztem ki (mint ezen a videón 3:30-nál pl.), nem tudtam nehéz fegyverzetre váltani (ill. váltani igen, de akkor is gépfegyverrel lõtt) és volt kifagyás, ill. ha én léptem ki, akkor is kiírta, h hiba a program mûködésében. Egyébként a patch nélkül nincs vele semmi gondom, de azért érdekel, h miért lehet ez, ha esetleg van hasonló tapasztalat. De a fontosabb kérdések:
1. Hogyan tudok tankernél tankolni? Maga az elérhetõsége is érdekelne és a konkrét folyamat is, pl. hogy tudom felvenni a sebességét és magasságát stabilan?
2. Hogyan tudok levegõ-föld rakétát indítani (elsõsorban F-15 és Su-25-ös modellek esetében)?
3. Mi a CDDSExplorer, a modmanhez kapcsolódó program?
Elõre is köszi a válszokat!
Na meg ha indítod a Vikhr-t akkor az automatikusan kapcsolja a lézert.
Hogy mennyire realisztikus illetve, hogy melyik az ( az 1.12 vs. 2.0 ) nemtudom.De talán Reaper vagy valaki tud erre válaszolni.
Ha a betonon állsz akkor a rádiózásnál fellehet venni a kapcsolatot a földi személyzettel és lehet kérni újrafegyverzést ill. tankolást.
Kilõttem az összes lõszerem,ha visszarepülök a reptérre akkor azt fel tudom valahogy tölteni?Mert nem akarok végtelen lõszerrel menni!Ugyan ez üzemanyaggal is kéne!
Kösz!Hy!
Megkérném írja már le valaki,hogy ha befogom a célt,miért megy el egy idõ után!Pl:SU-25T....APU-8 Vikhr-M,S-25L..rakétákat néztem eddig!
Így néz ki befogva a HUD-on.
TV
LR
----------
Így tudok lõni!
De egy idõ után kb 20 mp és így néz ki:
TV
L-villog
----------
Így nem tudok lõni!.....Nos ez mi?Volt olyan is befogtam a célt kilõttem a rakétát és menet közben elkezdett villogni az L..a HUD-on a rakéta meg elszállt...jó messze!
Másik kérdésem ,az FC 2 mikor jelenik meg dvd-s változatban!
Elõre is kösz!
Vga beszerzés terv alatt, de rohadt drága az HD5850-es is még...
Most jelenleg egy X1950XTX-et használok és FullHD-ban grafikai optimalizálás után 25-30FPS városok fölött is. Teszteltem HD5670-es 512MB-os vga-val és minõségjavítók bekapcsolásával(4XAA, Full SS, 8XAF) már elég gyér fps volt sok helyen, valószínû a 128bites memória vezérlõ miatt.
egy kis off:
nem tudom mutatta-e már itt valaki,de én alig hittem a szememnek!
A SZIMULÁTOR!
Favágás,otthon,a gép elõtt!
on
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Viszont köszönöm, hogy szóltál Dummy mert így megkíméltél a tesztelgetéstõl!
Egyébként várunk itt Téged is és akit még esetleg érdekel.
HA nincs ilyen izéd akkor tessék csinálni! Irgum & burgum 😉
Tegnap olvastam a hivatalos fórumon ...
Használni lehet amúgy, tehát ott van csak nem láccccik.
HungarJET mester biztos könnyebben tud segíteni mint én 😊
De ez a topik is errõl szól:
FC2 Human Cockpit = yes
www.smart-bus.hu
Az FC-t meg kétszer is 😊
Egyébként gyárival is szar az FPS a városok felett, ha meg a junoszty be van kapcsolva egyenesen katasztrófa.Még egy jobb, négymagos procit is megfektet.
Ettõl hangos az egész ED fórum.
Azt a redvás vízfelületet kivehették volna már a talaj alól.
Próbáld már ki ugyanazt a missiont a gyári Bõr(ök)-kel is 😊 Lehet, akkor jobb FPS-t kapsz. Egyébként hova került az a Grim Reapers skin ? Bazar\TempTextures-be .bmp fájlként ?
HAVE A BANDIT DAY !
Su-27, Su-33, Su-25, Su-25T, MiG-29, MiG-29S, F-15C, A-10A
Van ugyan valami hekk amivel szinte mindent repülhetõvé tesz de szerintem nem az igazi.
Nemrég tettem szert erre a játékra, de amikor mission editor modban lerakok egy vadászrepülõt ( F16C ) és elindítom a játékot, valami okból nem én irányítom a repülõt. Akár mit csinálok, semmire sem reagál, és belsõ nézetbõl sem tudom nézni, ez mitõl van???
Ettõl függetlenül mennek offline a dolgok, legalább is elõtte mentek ...
Sajna a Luftwaffe teszt elmaradt ... az ok eccerû 😊 FC2-zök 😊
@Leon: Sajna ez ilyen ... az FPS Tweak-ekkel lehet rajta javítani ugyan, de nekem alapból pl: Su25 felszállásnál volt hogy 17-20FPS volt ... Amint levegõbe emelkedtem meg 60 ...
Ugyanez volt Su-27 Quick start mission-nél ... a felhõk felett 30-40 FPS ... átírtam egy értéket ... látványra semmi sem változott, FPS meg stabil 60 lett 😊
Sosem voltam nagy vadász, mindig legyalultak az égrõl de tegnap jót szórakoztam vele 😊 De miután 2 Mirage 2 F15 és 2 A10 leszedte a wingmanemet, utána már nehéz volt az érkezõ rakéták elõl menekülni ... 😊
Marhára leesik az FPS néha.
A WOP-hoz amolyan PuhaUborka módra folyamatos netkapcsolat szükséges, vagy egyszeri netes aktiválás és utána offline-ban játszható folyamatosan?
Captain Sonar 2024 Remake
Szinténzenész.
Én vevõ vagyok az eyecandy-kra 😊 Most elõre elnézést kérek a rajongóktól:
Falcon-t anno, azért is nem erõltettem, mert hiába a fullextrás avionika, meg minden ha a grafika nem az igazi ...
És ezért játszom pl: Il-2 helyett WOP-al ... a szimuláció része lehet gyengébb ... De a grafika az mindent visz 😊
Most Lockon-ban 3 napja azt tweakelgetem, hogy hogyan maradhat ugyanilyen szép minden, és hogyan javulhat a teljesítmény ...
Normál reppenés 50-60FPS ... De földközelben és felhõtakaróban héha leesett nagyon ... a Felhõket megoldottam ED fórumok alapján, földközelben pedig egyre jobb ...
Mostmár egyre jobb eredményeket kapok, és látványra nem lett rosszabb semmi 😊
Így szebb, mint a Black Shark-é.
Múltkor szégyelltem is magam, 😊) de nagyon várnék egy olyan vadászrepülõ és/ vagy támadó helikopter szimulátort, ahol free flight módban végre a táj is 2010-es színvonalú ÉS ELÉRHETÕ hazánkban is.
Kössz mindkettõtöknek a fotókat. 😊
Captain Sonar 2024 Remake