Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sharks
Ez a FC-kre is vonatkozik, hogy csak külsõre lesznek újak a gépek, ha teszel bele újat? Csak mert már elég rég hajazok arra, hogy betehessek egy F-16-ost, de egy F-18, meg természetesen a grippen is tervbe van véve.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
Van de nem igazán cseréli csak "kicsit" átvariálja õket.Ehez nem értek de állítólag az ahogyan meg van csinálva nem teszi lehetõvé a kokpit nagymértékû változtatását.Sajnos.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
FC1 az a Flaming Cliffs ... FC2 az a Flaming Cliffs 2 ...

Vannak modok, www.lockonfiles.com ...

Mindezekelõtt olvasgasd a manualt és nézd végig a tutorialokat ...

Új gépeket elvileg nem, gyakorlatilag lehet betenni, de csak külsõre lesznek újak ...

Van 1-2 mod, ami cockpitet is cserél asszem, de nem tuti...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Vannak itt modok is , vagy csak ez a 2 patch? elnezest de mi is az F1 , F2 ? Csak ma leptem be e forumba es meg kerdezgetek? Hogy lehet nettre menni, a Hiperlobbyn probaltam es nem sikerult irja hogy nem kapja a jatekot,itt tenyleg nem tudom.Kosz a segitseget
kivancsisagbol kerdem mi ujat hoz ez a ket patch , es lehet-e betenni ujabb repulheto gepeket?
ok kosz
Sharks
A service pack 2 nem egy operációs rendszer, fuss neki még1x...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

service pack 2
Sharks
Milyen windows? vista? Patch-ekbõl 2 van, de egybe le tudod szedni innen.

Az alap jatekom van meg .Milyen patchek vannak es milyen sorrendben ?
hello sracok kezdo vagyok e jatekban bar nagyon szeretem a gond az hogy 2 helyrol vetteem le e jatekot egy ido utan le fagy meg kidob irja ki hogy lock on exe stb dont send , send error stb ,megvettem az erededit a LOCK ON GOLD pont ugyanaz a gond kidob es le fagy a jatek.Nem hiszem hogy ennyire szerencsetlen vagyok.A gepem intel dualcor pentium4 1800<2x> 2gb ram video kartya Nvidia g force8400 256 mb szerintem ez boven eleg ja a windows sp2,,nem tudom mi lehet , ezert fordulok hozzatok segitsegert
Sharks
Az általam linkelt kép sima lomac-os, már az elején írtam. Úgy néz ki viszont, hogy akkor ez nem VGA-optimalizáció miatt van, hanem a játék vagy az oprendszer hibája. Ez az FC2-s kép sokkal szebb, szeretni fogjuk...<#eljen>

LeonSilver
Hali!

Ez FC2 és itt még semmi más mod nem volt fent csak a Ricardo HD pitje amit FC1-hez csinált és a GrimReaper Su-25T skin ami szintén FC1-hez készült és 59th_Ducky variálta meg, hogy mûködjön FC2 alatt is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

leonforce
hello...
jo a video eleg elesek a texturak..
ez melyik FC.? 2..? (nekem a 1.2 van es egy halom homaly..)
leirnad(ha nem gond) h mi van telepitve es milyen sorrendben erdemes feltenni..?!
koszi

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
Nem is láttam, hogy ott is van szöveg

Egyébként FC2-ben talán nem annyira de hasonlóan ratyi.

GaBika6
A kép alatti szövegbõl értelmezem, akkor FC... 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Ez miez ?FC2 ?

DummyBoy
Na, este én is megnézem ...

GaBika6
Eddig észre sem vettem, de most hogy megnéztem nálam is olyan...
nvidia8800gt

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sharks
Abból a magasságból már nekem is olyan, de közvetlen a felhõréteg fölött:

Remélem, h FC2-nél már ATI-val is értelmesen fog kinézni közelrõl...

Siluro
A játék az nvidia kártyát támogatja a leginkább!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

GaBika6
Remélem segítettek a képek. Amúgy szúrd be hogy néz ki, hátha találkozott hasonlóval valaki és meglesz a megoldás...

Sharks
Jó kis képek! Csinálhatnál egy olyat, amin sûrû felhõzet van közvetlen a felhõréteg fölött (fõleg, ha Nvidia kártyád van), mert nekem régen nem volt csíkos, de most az... nem igazán tudom, h ez a játék miatt az oprendszer miatt vagy a vga miatt van...

GaBika6
Pár kép tõlem is FC:

FC2:

Sharks
Én is alkottam kicsit, persze ez sima lomac:

LeonSilver
A "koszos" textúra is simán felmegy és így kicsit élethûbb.
Egyébként ezek a DCS-hez készültek anno.

LeonSilver
A beczl féle podok simán mennek FC2-höz is!!!

Bízunk benne,hogy jönnek majd a tapasztaltak is!<#lookaround>
Sharks
Reméljük felébrednek majd az emberek, ha megérkezik az fc2 dobozos verziója <#vigyor2>

Hay!De kihalt ez a forum!!!!
A Triggerekrõl tud valaki valamit írni!Hogy kell kezelni õket!
Sharks
Ott a pont... 😄 Már írtam lentebb, hogy nekem a sima van még csak egyelõre <#vigyor4>

Na igen az lehet 😊.Akkor viszont bal ctrl+W valamelyik reptéren leszállás után. Kicsit várni kell!!!
Tán nem FC2 van meg neki? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Nemtudom te mit hogy csinálsz ...nekem alap fc 2.0 van és alapbol mindnehol ott az f7 a rádiónál... mindenhol meg a quick missionoknál is...
Sharks
Egyébként valaki más kérdezte múltkor ezt a szárazföldi támaszponton való felfegyverzést, amit Wampa kolléga szintén megoldott: CNTRL+W. Azonban nekem elsõsorban a személyzet hiányzik itt is. Kicsit olyan kiábrándító, hogy feltankolok, meg felfegyverzem a gépet és se egy kocsi, sem semmilyen kiszolgáló személyzet nem mûködik közre benne. Bár biztos csak én vagyok ilyen látvány-b..i, de nekem bejönnek az ilyen apróságok, ettõl lesz élethû. Azt esetleg meg tudná mondani valaki, h az AWACS-nál az F4 betû mire jó? Értelmes dolgot nem találtam rá angol szótárban (vmilyen döfést írt, asszem <#vigyor4>)

Sharks
Sajnos nincs is F7 lehetõség a rádiónál..., a maintenance-t pedig nem találtam meg sehol, h be lehetne állítani. Azért thx.

GaBika6
Fater mi a helyzet???<#wow1>

Nos meg is vettem az FC 2.0-át!
JaaaaajDeeeeNAgyonjooooooo!
û-betû aztán f7 asszem maintenance.
Nagyon nagy ez a játék!
Sharks
Na megint én voltam hülye... bedobtam egy tankert és jó hosszú egyenest adtam neki, ahogy Wampa tanácsolta. Igazából annyi eszem nem volt, hogy az AWACS-ot is be kell rakni, ha már vele szeretnék kommunikálni <#lama><#nyes>. Mondjuk viszonylag hamar rájöttem, de itt azért elgondolkodtam, hogy akár le is szívhatnám a kerozint a gépbõl... (ahogy magyarokhoz illik) <#vigyor5>. Aztán jött az AWACS és ímeg: diadal <#falbav><#nyes>. Köszönöm a segítséget és a türelmet <#worship>.

Sajnos a bázison való kiszolgáló személyzet hívására még nem jöttem rá, de ami késik, nem múlik.

Hááát... végül is logikus, de nálam tényleg nem volt különbség... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Loncinál nemtom, de a peccs elõtt pl: Black Sharkhoz jól jött 😊

Csak ezért gondoltam hogy itt is ez a helyzet 😊

Próbáltam, semmi különbség W7 alatt nálam... XP-n valóban jó volt... 😉 Legalábbis nálam...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
A Win 7 igen ... de a proggi attól még nem fut több magon sajna ... ezért kellett a peccsig a DCS-hez is a DCSMax nevû proggi ...

Ok,megnéztem.Az AWACS annyit tud hogy ad irányt a tankerhez,illetve az AWACS adja az irányt a home felé is,vagy a legközelebbi reptér felé

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

W7-hez nem kell segédprogram... jól kezeli már a többmagos procikat! 😉

www.smart-bus.hu

Csak akkor válaszol a tankeresnél,ha van tanker

Sharks
Köszi nagyon a helpet, de amit leírtál, azt már pont tudom. A magasságot eddig is tudtam rögzíteni, a sebességet is ma tanultam meg és gyakoroltam pár orosz teherszállító mögött. A fõ problémám most az, h az AWACS nem akar válaszolni (még annyit sem, h nincs tanker a légtérben v. vmi). Egyébként még nem tettem be tankert, de nem tudom, mit fog mondani, ha leszállópályát sem hajlandó adni, mikor az meg van elvileg. Meg ez a bázison lévõ személyzet-hívás sem akar mûködni... persze tankolni még tudok nélkülük is CTRL-R-el, de azért még is máshogy néz ki.

Üdv
Évekkel ezelõtt tankoltam Lock onban utoljára,pedig nekem is az 1.02 van fennt.
Azt hiszem az AWACS ad vektort tankerre,meg kell közeliteni,ha közel vagy lehet használni H,J gombot,rögziteni magasságot,sebességet.Én azért használtam,mert billentyûzeten volt a gázkar😊ha a J rögzitve,még lehet növelni,csökkenteni kicsit a sebességet,az elég.Mikor kinyitod,R el (azt hiszem )az üzemanyagtöltõt,és megfelelõ távolságban vagy ,a tanker is csipogja hogy jöhetsz tankolni.....meg kigyullad a zöld fény(ha igaz😊
Rá kell állni a csõre,de szerintem szimulálva van a töltõ kezelõ,annyiban hogy ha rendesen rárepülsz,akkor automatikusan rácsatlakozol.
Megszakitani lehet a sebesség csökkentésével.A10 el vigyázni kell,jártam ugy hogy tul nagy sebességet irtam a tankernek,nem birtam utólérni😊))))
Illetve a tanker utvonal tevezéskor jó hosszú egyenseket kell beirni,mert szarik rá hogy tankol,simán neki áll fordulózni.
Szuhojnál tömlõ van emlékeim szerint,ott bele kell találni,de jobban is látni,azt szerettem a legjobban.