Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Nagy gépigény, rengeteg bug stb. talán, majd 1-2 patch után királyabb lesz.
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy fog-e menni.
Konfigom: Celeron 1.8Mhz, 256mb ddr brandon, 30gb maxtor 7200Hdd, Cmedia integrált hang, Abit sa7-es alaplap, nvidia geforce 4 mx440 se 64mb.
Szerintetek???
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Az M$ FS 2004 letölthetõ gépekhez egy kis szomorú adalék - a letölthetõ gépek/helik kb. 10%-a használható, a többi sajnos eléggé trehány munka, arról nem is beszélve, hogy a korábbi FS-ekhez készült addonok egy része egyálltalán nem akar mûködni az FS2004 alatt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Addig meg maradok a Forgotten Battles-nél 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nemrég jött ki a Search and Rescue 4 és a S&R Vietnam Medevac, szintén nagyon jó kis játékok.
És persze MS Flight Sim 2004... rengeteg letölthetõ gép és helikopter itt: www.avsim.com
-A játék igen gépigényes
-A multi netkódja borzalmas, gyakorlatilag játszhatattlan
-Vannak benne bugok szép számmal
Ami (szerintem) nem:
-Kompatibilitási gondok (eddig ahogy olvastam a hivatalos bug fórumot, legalábbis ez jött le)
-Grafikai bugok (megfelelõen kell beállítani a grafikai részét, és kész)
Amit viszont nyújt:
-Irgalmatlanul szép grafika (sajnos csak csúcsgépen
)
-Meglehetõsen jó fizikai és sérülés model (sajnos csak a repülõgépeknél, a szárazföldi és vizi egységekre ez kevésbé igaz...)
-Az egyetlen utóbbi idõben kijött modern vadászrepülõgépszimulátor
(ergo nincs jobb nála a piacon jelenleg)
Fõleg ez utóbbi a fontos - a Lock-On messze nem tökéletes játék, ám jelenleg nincs olyan játék kint, amely ebben a stilusban jobb lenne nála! Tehát a kérdés, miszerint elbaszták a játékot nézõpont kérdése:
Ha azt nézzük, hogy a játékra rá fért volna még egy év fejlesztés (több, mint 3 éve fejlesztik!), akkor a válasz igen, minden további nélkül - tehát elb@szták.
Ha azt nézzük, hogy még ilyen állapotban is a szimulátorrajongók megvesznek érte, és gyakorlatilag döbbentesen nagy kvázi-rajongótábora van, akkor a kiadást mégse b@szták el. Egyszerûen nincs komoly ellenfele (egyedül a Falcon 4.0 lenne, de az eléggé elavult sajnos, és egyes-egyedül az F-16-al lehet repülni benne). Itt jön képbe az, hogy ha lenne egy normálisan megírt, normális fizikával rendelkezõ, rendes netkóddal megáldott vadászgépszimulátor, ami akár lehetne rondább is kicsivel (mondjuk IL-2 szintû), akkor a Lock-On messze nem lenne ekkora téma.
Szóval az igazság az, hogy a Lock-On-ra el lehet mondani a jó öreg bölcsességet: vakok között félszemû a király...
Ha nagyon mazohista vagy, rakd fel az OFP-t, rá a Resistance-t, arra pakold fel az azóta kijött patcheket (az uccsó a 1.94 béta), és rakd fel a Decisive Killing Machines (RAH-66 és Mi-28) illetve a Ballistic Addon Studios (MH-6/AH-6, AH-60L/K és MH-60L/K, MH-60 és HH-60, MH-47E valamint OH-58D) addonjait. Noha nem kifejezetten helikopter-szim, ettõl függetlenül nagyon jól el lehet szórakozni vele, és elég szép is.
nem magas a gépigénye, kb mint egy FPS-é, kompatibilitás gondok mindig minden játékkal vannak, grafika szép 😊))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Túl magas gépigény
-szar multi
-kompatibilitási gondok
-grafikai bugok
Jól látom? Még nem nyomtam, csak a topikot olvasgattam. Kár érte.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Lock-On multija katasztrófa, gyakorlatilag rakétával vagy gépágyúval bármit is eltalálni csak a host-nak van esélye...
csiholni, a muzsiknál rádióhang van, más nincs, ha kikapcsolom semmilyen hang sincs.
XP, SbLive
bár ha már az il2-vel sem tudtál felszállni, akkor multiban nagyon gyorsan lesöpörnek az égrõl
mondjuk én ilyen butító opciókat nem is vettem észre, lehet, hogy azért mert csak az IL-2 demóját láttam
multi milyen?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

, majd késõbb, de mégegyszer kösz az infót
megvan az il-2. csak sughajtásuakkal repkedtem
ki kell probálnom mostmár a csavarosokat is!
de ráér amig lesz új gépem,azt majd
tesztelem a LOMACK-KAL!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ahogy Cifu is írta tényleg kevés lesz szerintem a gép a játékhoz, mert elég nagy gépigényû progi.
Nekem 512 DDR400-as RAM-om van egy Radeon 9600PRO-val (Utóbbi sajnos SE) a proci pedig P4 2.4-es és így sem nagyon megy 25-30 FPS-nél feljebb, ami mondjuk elég ha nincs csata csak szépen repülök és nézelõdöm. (Eddig csak ezt volt idõm kipróbálni és ez nagyon bejött
)"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
A Lock-On csupán egyetlen CD, tehát a méreten nincs mit csodálkozni...
(legalábbis eddig!)
A CFS3-MAT töltöm
valóban a LOMAC az a tömörített 687,47MB???????
kevésnek tünik egy ilyen játékhoz!

elégé szar volt az utolsó jó az az USAF volt.
A gépem nem a legjobb: PIII 1000 Ghz, Abit VH-6II alaplap, 20 Gb, TNT 2 Pro vidk, 192Mb mem, Millennium opr, tudom gyenge, de szerinted, menne a játék?
Válaszod várom, segítséged köszi.
Ami az IL-2FB a II. VH-s szimulátorok terén, a Lock-On az a modern vadászgépes szimulátorok terén. Olyan szintig benne van minden, hogy a légnyomáson alapuló magasságmérõ nyomásküszöbét lehet állítani. Persze ahogy az IL-2-ben, itt is egészen arcade-szintig le lehet butítani mindent (sérthetettlenség, örök lõszer és üzemanyag, könnyû radar-befogás, rakéták hatékonyságának állíthatósága, stb.).
jól lehet vele repülni, a 29 -el érdekes volt a rep.
f-15 a10-jó gépek!

A Live-ot pedig az Audigyhez hasonlítgatni hülyeség, mert alig különbözik a két kártya egymástól és amiben mégis annak pedig itt nincs semmi jelentõsége.
Nekem fut a progi a szar ATI-mon és többek között ezt produkálja:

Csak lusta-béna-fasz programozó zsenik miatt van az egész hercehurca, és már megint bebizonyosodott, hogy a játék hibája okozta. Ennyit errõl.
Szeretik ezt mondani a live!ra, akik flancból már jobbat vettek, csak hogy legalább valamiben jobbnak mondhassák az audigy-egyéb kártyájukat, holott semmi különbséget nem hallanak.
A bug amúgy a játékban van, méghozzá a Haze opció okozza, állítólag a basicre való levétele megoldja a gondot.
Egyébként nekem évek óta ez van és egyetlen egy progival sem volt soha gondom eddig. Biztos csak szerencsés vagyok.
Az pedig hogy kikapcsolod a hangot szerintem inkább összefügg a kisebb memóriahasználattal, mintsem az SBLive!-val.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak ez rossz.
Tehát logikus a következtetés, hogy a játék van elbaszva. Hogy mi miatt, azt meg had ne én keressem meg, nehogymá rajtam akarják bétatesztelni a kalap szar enginejukat...
Az jóóó
hát nem erre az árra számítottam
ha megveszem a gépet le is töltöm+cfs3+il-2-akkor jó lesz!-
-már elvonási tüneteim is lesznek a repüléshiánytól.
Gépigényes szim? A Flight Simulator sorozat eléggé az szerintem...
a szim.-ra nem jellemzõ a nagy gépigény,
de erre úgy látszik igen
a szim.-ra nem jellemzõ a nagy gépigény,
de erre úgy látszik igen