Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
nem értek hozzá miaz a2500+proc.?

AMD Athlon XP 2500+ (~2,5Ghz-es P4-el egyenértékû proci)

raedon 128/256?

Ati Radeon dx9-es család (9500/9600/9700/9800) 128Mbyte-os videókártya. A 256-os egyértelmûen a 256Mbyte-os verziót jelöli.

A játék tényleg hardware-igényes, ez tény, de ez csak kis mértékben a készítõk hibája, ha belegondolsz, nagyon sok játéknál igaz, hogy a max. grafikához az akkori csúcs gépre volt szükség. Ha egy ilyet se ismersz, akkor nekiállhatok sorolni...
Persze tény, hogy lenne mit optimalizálni, de ezt már el is kezdték egyesek, custom-made textúrákkal, apróbb-nagyobb tweak-ekkel...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

GmorpH
Amellett, hogy igényes azért elég jól is néz ki, amihez azért kell a jó gép.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

nem értek hozzá miaz a2500+proc.?
raedon 128/256?
EZT A JÁTÉKOT VALÓBAN
ELBASZTÁK HA MÁR MOST
ILYEN IGÉNYES ROSSZ BELEGONDOLNI MI LESZ KÉSÕBB!!?
Tikal
2500+, 512MB RAM Radeon 9600, nekem szépen fut fullon, 1024-ben...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GmorpH
Szvsz proci minimum 2,4 GHz ajánlott, memória szintén minimum 1GB, videokártya pedig min. 128 Mb, és Radeon 9800 PRO, vagy ezzel "egyenértékû" Geforce FX (bár ilyen kevés van, már ha van egyátalán).

Persze ezalatt is simán elindul, csak legfeljebb butítani kell a grafikát és persze lassabb is lesz jóval.

kb milyen gépen futna normálisan ez a játék
1,8proc.jó? felette?-2/2,2/2,4(pentiumra gondolok)
videokártya milyen ajánlott?(64mb-os ge force ti?/vagy másmilyen?)
memoria?512elég?-hozzá?

gabesz752
Ok, thanks.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

[NST]Cifu
Lock-On kézikönyv (.PDF, 4,3M😎
Lock-On keycard (1,1M😎
A fenti kettõ egyben (5,3M😎

Ha esetleg nem akar elsõre lejöbb próbálkozni kell tovább, mivel az UBI szervere le van korlátozva, és nekem is csak sokadszorra sikerült kikapnom egy üres slot-ot...

[NST]Cifu
A Saitek R220 az egy kormány, amire te gondolsz, az a Saitek 3D USB Gold Joystick vagy a Saitek 3D Rumble Force Joystick USB, az elsõ egy sima Joy, mindkét kézzel használható (tehát a balkezes lámák, mint én is használhatják), ilyesmi volt egy ismerõsömnek, ennek hatására döntöttem a jelenlegi joyom mellett. Nála 2 évig bírta, gyûrte mondjuk rendesen, de tény, hogy nem elpusztíthatattlan. A srácnak jelenleg egy Saitek 3D Rumble Force USB-je van, ez annyiban különbözik, hogy egy ál-Force Feedback effektje, vagyis amikor a program FFB-parancsot ad, akkor egy villanymotor elkezdi rázni a joyt (de csak össze-vissza, mivel az FFB lekezelésére nem képes). Azt mondja, hogy nagyon elégedett vele.

Vagyis ha egy jó (kétkezes) joy-t akarsz, a Saitek olcsó joyai jó választásai. De ha jobb kezes vagy, kapsz ennyiért már olyat, amelyen két HAT-kapcsoló is van.

[NST]Cifu
ALT+F1, utána a normál (mûszerfalas) nézetre vissza ugyanezzel a kombinációval juthatsz. De csak azért repültem így, mivel sokkal látványosabb, amúgy jobban szeretem a pilótafülkés nézetett (élethûbb).

gabesz752
Tudom ciki, de hogy csináltad, hogy csak az .... (késõ van már) irányzék? látszik???
Nem jut eszembe a neve.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Ajánlom mindenkinek EZT az oldalt.

[NST]Cifu
Mondom csinálok már egy videót is, de sajnos a FRAPS iszonyúan eszi a gépet felvevés közben, gyakorlatilag mediumra le kellett butítani a grafikát, hogy legalább 15-20 fps megmaradjon. A tömörítés se tett jót neki, de mostmár mind1, itt az eredmény:

F-15C a híd alatt (XviD)

Amúgy nem nagy kunszt, fél-egy óra gyakorlás, és meg is van.

[NST]Cifu
El kell keserítselek, legtöbbször épen maradtak a gépek, persze fõleg az elején olyan is volt, amikor nem (azonban pont az F-15C hátonrepülés esetén még le is száltam utána 😉)

Amúgy a képek a hídak/villanydrótok alatti átrepülést ábrázolják, amelynek ötlete még az IL-2 LAN-on jött, ahol elõször azon versenyeztünk, ki repül át elõször egy híd alatt (ha Bessenyei Petinek megy, akkor mi is megcsináljuk 😊), aztán már sorban repülve mentünk a híd alatt, végül fejjel lefele próbáltuk .
Na ezek után most nekiálltam mindezt 5-600km/h-s sebességgel a Lock-On-ban is. Az eredmények láthatóak a képeken 😉

JÓK A KÉPEK!!
EZ AZÉRT VALÓBAN JÓ GRAFIKA!
becsapódás elötti pillanatok!!!
az a hidpillér lecsaphatta az f-15 szárnyát!
a mig már majdnem a földben!
[NST]Cifu
Online War? Ugyan volt ilyen kezdeményezés, de a netkód olyan gyenge, hogy reménytelen - fõleg, hogy nincs Standalone szerver se egyenlõre...

A Flanker-szériából azért lett Lock-On, mivel már a Flanker 2.5-ben is ott volt a MiG-29, most meg már a Szu-27 (=Flanker) csupán egy a választható gépek közül. Az engine valóban a Flanker továbbfejlesztett változata, olyannyira, hogy még mindig csak két hajtómûves gépek lehetnek játszhatóak (ugye: MiG-29A/C, F-15C, A-10A, Szu-25, Szu-27 és Szu-33, plusz a beígért Szu-39 és F-18C).

Egyébként a proggyra találóbb elnevezés lenne a Flanker 2.8 mert én úgy érzem, hogy a több repülhetõ gépen és a szebb grafikán kívül nem igazán kaptunk semmit. Ennyi év fejlesztés után nem értem miért nem tudták megoldani a dinamikus kampányt és a légi irányítást. Valahogy halottnak érzem körülöttem a környezetet. Ez a csak a célkörzetben lerakott ojjektumok a küldetésszerkesztõben összedobva már a flankerben is nagyon zavart.

Hát sajnos ez elég nagy baj mert gyakorlatilag játszhatatlan így az F-15 😞
Amúgy a rettenetesen hosszú töltési idõt leszámítva nekem medium grafikán viszonylag jól fut. (p4 1.8, gef4 4600, 512MB rambus)
Online warról lehet már tudni valamit?

check sixen van egy új 3rd party tweek program, ami javíthat fps-en...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[NST]Cifu
Az F-15C radarja bugos, ez ismert tény, sajnos az elsõ patchban úgytünik ezt nem javítják. Megoldást az jelenthet, ha párszor váltogatsz az üzemmódok között. Kipróbáltam, volt hogy segített, volt hogy ez sem

Charly
Úgy tünik igen

Izé nem scan range hanem maga a vertikel scan azimuth... Nem tom hogy mondjam.

Sziasztok!

Az még a kisebb dolog, hogy elveszti az orosz gépek radarja a célt de ha F-15-össel bore sightba kapcsolok akkor utána nem mûködik rws és twsben a függõleges scan range manuálisan, hanem úgy marad.
Ez bug?

[NST]Cifu

[NST]Cifu
A Key Map megtalálható a játék Doc könyvtárában (KeyCommands.doc). Légi utántöltés van a játékban, de az mintha már a Flanker 2.5-ben is lett volna...

GmorpH
Key map-ot nem találtam, viszont alacsonyabb felbontású felhõket igen, amivel növelhetõ az FPS (legalábbis a készítõk szerint). Ha érdekel valakit itt megtalálja:

Overcast replacement to improve FPS

Tikal
mi van???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pentium 1,8felett?!
aim-9
bummm
ge-force4ti-
-asus/abit-alaplap?
Tikal
key map van a játékhoz?

Tikal
utántölteni lehet?

amugy az 1,8MHz a 80 evekben volt divat 😛
mar 1,8GHz a sem nyero 😛

May the force serve you well!

a masik felen meg veszel hozza egy alaplapot

vagy egy 2,5+os bartont ami fele anyiba kerul mint a p4

de kilyugatnám már egy gattling sorozatlyukasztóval ezeket a szép gépeket!
milyen vid.kártya kell hozzá
és milyen konfiguráció?
Charly
köszi

[NST]Cifu
Egyenlõre annyit tudni, hogy a patch várható megjelenése egy-két héten belül. Sajnos semmi több...

gabesz752
A hibák a kép jobb alsó sarkában azért vannak, mert épeen a flashgettel töltöttem.
A patch engem is érdekelne.

gabesz752
Na és ez???

gabesz752
Szerintem ez sem,oylan gáz😊
Pedig én csináltam játék közben.

gabesz752
Hát nemtudom megy-e vagy nem. Szerintetek???

gabesz752
"1.8 MHz-en még régi játéktermi gépek futottak úgy-ahogy"
Azért a legtöbb játék megy vele full grafikán pl. nfsu 😊)

Charly
A patch mikorra várható???

HÁT IGEN!!!
K.András
Vérzik a szivem,igy elbaszni egy játékot 😞

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Charly
Ugya ezt csak viccbõl mondtad te se gondolod komolyan!

dikki*yysw
1.8 MHz-en még régi játéktermi gépek futottak úgy-ahogy, de az nem x86 architektúra volt. Szerintem újíts be valamit 😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Na majd meglátjuk!
Halottam hogy a korábbi 2004 elötti
flight sim.-ok nagyon realisztikusak
valamiért-(talán01.9.11) 2004-es kiadáson még rontottak is!
[NST]Cifu
Menni fog, bár elõre szólók, hogy rengeteg töltésre és egy nem túl látványos grafika fog fogadni. Sajnos a fõ probléma a ram, amit látványosan zabál a program...

[NST]Cifu
"Hello folks,

Today we got the first beta version of the patch, and for the most part, things are looking good. Work continues, but I wanted to drop you a quick note regarding some of the things that have been addressed. Please keep in mind that this list is not final and will not be a first and last patch. As to when it will be released… as soon as we possibly can.

1- Track to AVI video tool fixed.
2- SA-10 (S-300PS) fixed
3- Hide list remains hidden in classified mission now
4- Players can change their payload in classified single and campaign missions
5- External fuel tanks now have weight and effect balance
6- A-10 and Su-25 low speed AoA > 30 (such as a tail slide) has been corrected
7- Aircraft switching (ability to change from player to AI aircraft during mission has been corrected.
8- Meto visibility selector has been fixed
9- Re-attack range for bombs has been reduced.
10- Gun and rocket attack pop-up has been reduced to 500m
11- A-10 horizon line on HUD is correct now when in bank
12- Look down reduction on F-15 radar has been reduced
13- TVV has been removed from A-10 HUD when it is within the gun/rocket reticule
14- Bank and steering indicator has been removed from F-15 HUD when in non-NAV mode
15- Padlock is now functional over entire in-cockpit FOV
16- Radar scan footprint is now visible on HDD when A-15 is in mission
17- Rudder inputs have been adjusted
18- S-3 now has folding wings and tail
19- Max G for Su-27, Su-33, and MiG-29 increased to 9
20- Payload screen how has correct seeker type for AGM-65D and K
21- Rmax for AIM-120 increased from 32 to 45 km
22- Adjusted campaigns for better frame rates
23- Radar performance when operating at low altitudes has been greatly increased
24- AI will no take multiple missile shots at enemy (much more aggressive)
25- TrackIR centering problem fixed
26- A-10 low fuel indicators fixed
27- Visible distance of Goal targets greatly increased
28- RCS values of some aircraft adjusted
29- MiG-29 now has 150 rounds
30- Campaign save function adjusted
31- Fixed record/playback for tracks with voice overs
32- Our initial tests on Windows 98 look very promising

Again, these are just some the fixes; will be more.

Thank you for you patience,
Matt

Matt "Wags" Wagner
Producer / Ubisoft"

Magyarul - hamarosan jön az elsõ patch...

gabesz752
Nemsokára megtudjuk az igazságot.
Amúgy SLRR-t a gépigényhez képest hasonlítottam.