Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
neuronak köszönhetõen már megvan a crack, letölthetõ innen: LockOn.exe (cracked, 3.15 Mbyte)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ha esetleg a hivatalos oldalt megnéznéd... Lock-On 1.01 US patch

De a patch magában kevés, kellene hozzá crack is.
Még a Kazaa-n vagy E-mule-n se látok ilyet viszont...

Charly
Lock On 1.01 US patch-et honnan lahat leszedni?

cifuatwork
Az addig szép, csak sehol sem találom...

Ez a GCW egyre megbízhatattlanabb

Lock On 1.01 US patch-hez tud valaki nocd-t? elvileg a deviance már adott ki hozzá...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

az il-2 honnan lehet letölteni?
Gratulálok a tartalmas hozzászóláshoz ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Repülõ!
[NST]Cifu
Vedd vissza a grafikai részletességet (kb. Med szintre, ha 512MB ramod van, 256MB-nál inkább az uninstall opció használata javvalott...) 😉

raziel.
csá!

AMD 2100+, ati 9600 proval szaggat nekem...........

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

[NST]Cifu
Igen, a teljes neve lockonmanual.pdf. Én a Shareaza-ról szedtem le.

nem rossz helyre töltöttem le az egyik és másik felét ideg düh rohamot kaptam de mindegy ráér még.
szép az a kép elég élethû
Tikal
Van egy 15 megás pdf doksi, részletes leirással, gépekrol, trainingrol stb...meg van nektek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez a festés a magyar légierõ új "hivatalos" MiG-29 alacsony észlelésû festése.
A lomac szkint természetesen én csináltam, és azért láthattátok elõször a 42-esek oldalán, mert tagja vagyok a századnak és oda raktam ki elõször 😊

[NST]Cifu
Szépen néz ki, ez saját munka, vagy a 42nd-sek skinje?

[NST]Cifu
Hmm...
Ez esetben tényleg hibás lehet a letölttöt file...

Amúgy volt próba szilveszteri LAN-on, hát... elkeserítõ, sajnos csúnya warpolások közepette játszottunk, és volt, hogy az ütközésfigyelés sem volt a helyzet magaslatán...

Így inkább OFP-ztünk... 😉

kezdhetem majd elölröl😞(
kár volt hozzáfogni😞
szarok a warezek még jó hogy egy fillért se adtam nekik😊)))))))
BE KELL jelölni az összeset és ugy kibontani-erre én is gondoltam hogy valahogy így lehet csak bementem az info file-ra (az volt az elsõ)az külön lehet a többitõl -erre írt ki hibát ki se kell csomagolni!-gondoltam ha már ez rossz milyen lehet a többi
de ha így van akkor valamennyire megnyugodtam.
nem bízom valahogy a letöltött file-ok használhatóságában😊
[NST]Cifu
Anyám borogass...

A tagolt file-okat csak akkor képes CRC hiba nélkül olvasni, ha minden file megvan...

ki töltötte le ezt a játékot a warezcenter cjb.hu-ról rámegyek az elsõ letöltött file .ra és már kiirja hogy sérült menni is fog ha letöltöm?????????????
CRC FAILED IN DEV-LOCK.BIN THE FILE IST KORUPT????
ki töltötte le ezt a játékot a warezcenter cjb.hu-ról rámegyek az elsõ letöltött file .ra és már kiirja hogy sérült menni is fog ha letöltöm?????????????
K.András

1.az a bajom hogy akármit is állitok be legközelebb belépek és állithatom megint,ugye nem kell taglalni hogy ez nem tarthato állapot.A sémák alatt pedig azt értem hogy nálam a joyban vannak beállitva amit te a játékban megadtál neki,és elvárnám hogy használja is,erröl beszéltem szar joy támogatás alatt...
2.alapbol én állitottam be virtuális memoriát,méghozzá a meglévö memoria kétszeresére ahogy a nagykönyvben meg van irva.Plusz kilépsnél csak ugy tudok kilépni hogy kilövöm a task manager-ben

Amugy persze nincsen játék bug nélkül és én ezt el is fogadnám,de ilyeneket,nem is érdekelne ha nem lennék megörülve a szimekért,lehet bevárok egy javitást bár mérgemben letöröltem még a bin-t is 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

[NST]Cifu
1.: Nem teljesen vágom, mi a probléma a joy sémával. Simán beállítod, hogy melyik gomb mit csináljon, és kész. Nekem szépen megjegyezte, minden további nélkül...

2.: A kilépési hibaüzit a virtuális memória beállításával lehet eltüntetni, ne hagyd, hogy a win szabályozza a mértetét, de amúgy ettõl még simán ki lehet lépni a játékból...

Tény hogy bugos a lelkem, de az általad említett dolgok nem gázok szvsz...

K.András
Meg nem lehet kilépni a játékbol sem,valami hibaüzit ir ki,és persze semmilyen beállitást nem tart meg!!!LOL töröltem le ezt a szart,nagyon sajnálom olyan dühös vagyok hogy nem is emlékszem mikor haragudtam igy játékkészitökre,de ezek ugy leszerepeltek ezzel hogy az vicc.

K.András
Komolyan mondom ilyen nincsen,hát van egy joyod és arra nem képesek a készitök hogy elöre készitsenek sémákat(amit kint a sidewindernél állitok be nem eszi használja!!!),iszonyat gagyi,és itt nem fizikárol beszélek meg grafikárol hanem egyszerü joy beállitásrol,egy jobb prg-ben hozzá sem kell nyulni egyböl felismeri a joyt,nem értem ezt a mértékü le sem szarom a játékot hozzáállást a készitök részéröl,nem igaz hogy nem fért bele egy rendes joy támogatás!!!Annyira vártam ezt a játékot és annyira elbaszták ilyen dolgokkal hogy el sem hiszem,nem hiszem el hogy igy el lehet adni egy játékot, mind1 remélem tiz forintot nem keresnek ezzel a szarral.

igen ez volt az elsõ és utolsó normális szim. amivel repültem😞((((((((((((
Számítógépes játékra gondol.
A Jane's USAF címû játékára ahol ezekkel a gépekkel lehet repülni.
Tikal
ezt most hogy érted? 😊
mig29 nem usaf...
f-105 jo régi, f117 meg nagyon jo 😊
f22 még nem nagyon repult...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

usaf -ban a legjobb gépek sorrend szerintem:
f-22leleslegjobb,f-15,f-16,a-10,f-4,mig-29,
nem jottek be:f-105,f-117nagyon nem,
TETSZIK A SORREND?😊
Tikal
jaja, láttam egy screenshot-ot az urrepulorol 😊

[NST]Cifu
X-Plane: az a játék, amely egyértelmûen a fanatikusoknak készült, nem a grafikájával, hanem a roppant sokrétû MOD-olhatóságának köszönhetõen mindenféle elmebeteg dolgot lehet csinálni vele - akár ûrrepülõt is vezethetsz 😉

hallotam csak éppen még helyet nem találtam sehol ahonnét le lehetne szedni 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
x-plane-rõl hallotatk már? Lehet benne repulni v-22 vel 😊

© end 2003. dec. 22. 08:12 | Privát | Válasz | #667
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

a lomac-ot akarom letölteni
warezcenter cjb. hu felhívom telefonon ott mondanak be egy kódot??
vagy elküldik e-mail-ben??
hogy van ez meg tudja valaki mondani?
köszönöm
Charly
Kellemes ünneeket mindenkinek és Békét a földön!!!

Tikal
Kellemes Ünnepeket!

GmorpH
Részemrõl köszönöm szépen, és hasonlóan jókat kívánok Neked is.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

[NST]Cifu
1.: A játék bizony erõforrásigényes, 512Mbyte, de inkább 1 Gbyte ramot igényel, e nélkül nagyon sokat tölt. A GeForce 256 videókari pedig nem egy mai darab - sajnos

2.: Brutálisan le lehet butítani a játékot, teljesen arcade szintre (könnyû radarbefogás, 100%-os rakétahatékonyság, cimkék minden egyes objektum (vadászgép, tank, stb.) mellett, stb.).

3.: Szimulátoroknál ritka az igényes kezelõfelület, se az M$ Flight Simulator, se az IL-2 nem rendelkezik szebb menüvel...

Ha egy kevésbé szimulátorszerû játékot akarsz, akkor inkább a Jetfighter V.-öt próbáld ki, igaz, az is azt állítja magáról, hogy "Realistic flight physics and weapon platforms...", de azért messze arcadedosabb, mint a Lock-On, és sokkal kisebb a gépigénye is...

[NST]Cifu
A fene, sokat ittem 'aszem...
Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!

[NST]Cifu

Szereték Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!

NA MAJD FELHÍVOM
a lomac-ot akarom letölteni
warezcenter cjb. hu felhívom telefonon ott mondanak be egy kódot??
vagy elküldik e-mail-ben??
hogy van ez meg tudja valaki mondani?
Tikal
ma járt nálunk egy mi-8-as, katona festés volt rajta, de nem láttam rajta zászlot, de leeht csak vak voltam, nagyon király hangja volt, de csak jot és ment, aztán rogton a játék jutott eszembe 😊 Kár hogy helcsiket nem lehet vezetni 😊 meg hogy nincs ilyen játék mostanság

mármint hogy már nem adnak ki több játékot
a janes még kiadta a a-10 -es szimulatorát?
tudja valaki?(azt már tudom hogy befejezték)
vegye meg csak 25e -deha van pénze?😞
[NST]Cifu
Szerintem barátunk a dobozos "verzióra" céloz, és nem a "TDK-disztribucióra".

Amúgy én még nem láttam eddig, de a CD Galaxis szerint még karácsony elött várható...

Amúgy sajnos ritka gyenge a körítés, semmi komolyabb kézikönyv, semmi extra...