Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
valószínû v.-mi programhiba lehet igy nem szagathat v.mi vagy nagyon szar.na majd megpróbálom leszedni.
na majd meglátom
van más szimulátor(repülõSZIM.)a piacon jelenleg?
amit le is lehet szedni
A gépem pediglen: 2.5+ barton, 1 gb ddr, radeon 8500. Szóval nem egy leányálom jáccani vele, de szórakoztató maga a játék. Én tegnap pl csak a leszállást gyakoroltam 😊
mennyire futna ezen a játék?
a warezcenter cjb.hu-n le lehet tölteni a lomac-ot hogy mûködjön is?
vagy valahonnan?-megszerezni?-nem megvenni!
amugy a demoját most töltöm
HOGY A JÓ BÜDÖSBE LEHET LÉGI UTÁNTÖLTENI?????????
Mindig elhúzok a tanker mellett vagy felkenõdünk egymásra.
Sapphire Radeon 9600 vga kártyával
512 MB Rammal
FULL LOW beállításon akadni kezd amikor a Flanker 1000-rel
elhúz mellettem ,meg amikor megeresztem a GAU8-ast akkor is egy cseppet.
Hogy a pokolban kell légiutántölteni mert én vagy elhúzok a tanker alatt vagy felkenõdök rá😞(
II. JETfly Légiharc Kupa
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
P4 1.6 @2.4 512 rambus,gffx59xt...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szánalomra méltóan szerepel nálam a játék. Szivesen jáccottam volna vele, de ebbõl uninstall lesz. Ugyanis elképesztõen durvának tartom, hogy néha másodpercenre megáll, low grafikai beállításoknál. Múltkor leszállás közben akadt meg kb 3 másodpercre. Még azt a framet se tudta beadni, mikor nekicsapódtam a leszálló pályának. Csak egyik pillanatban a gépemet nézem, a másikban pedig egy levegõben lévõt. Hova a jóéletbe csökkentsem még a terhelést a gépemen? Meg amikor a10el géppuskázok. Jobb nem látni. Legutóbb meg kb 5 perc alatt sikerült abszolválni a játéknak egy kilépést...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hát, ez a maga 4x50 billentyûs kiosztásával nem egyszerû 😊)
pedig van egy FFB-s Joy-om is, de akko is 😊)
Sebességrõl : nemtudom, hogy milyen gépre tervezték, de az én gépemen 1280x1024-ben + FULL detail állókép a játék.
Ha leveszek mindent LOW-ra, akkor kezd olyan 35-40 FPS lenni. Szóval nagyon nincs kioptimalizálva a mai gépekre .((
Ja és nem fogom a felbontást lejebb venni, mert a TFT-m 1280x1024-ben adja ki élesen a képet, a többi felbontásnál kifolyik a szemem annyira elmosódik a kép 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Pontosan milyen géped van?
War. War never changes.
War. War never changes.
A játék Dx8.1-es kártyát kér (GeForce3 vagy Radeon 8500).
Az új videókártyáddal mindenképpen menni fog, de javaslom, hogy tölsd le az 1.01-es patchet (sokat javít), valamint használd a legújabb Cataclyst drivert (ez jelenleg a 4.3-as).
A pacth és a crack megtalálható a #714 és #716-os hozzászólásomban.
Észrevételek: ha a procid valódi P4 és nem Celeron, akkor a CPU-d is bõven elég lesz, viszont (nem csak e játék miatt) én javaslom, hogy gondold meg a WinXP+SP1 felrakását.
Valahányszor bekapcsolom nem látszik a menü csak nagy fehérség és zölddel a menüpontok.Néha a menü sikeresen megjelnik és elkezdenék repülni de a betöltés utolsó fázisában kilép a játékból.Csodával határos módon néha elindul és mûködik is csak akad.
A gépem adatai: Windows 98
P4 1800MHz
512 Mb DRAM
a videókártyám:GeForce 2 MX400 de pénteken
lesz egy Sapphire Atlantis Radeon 9600
Az új videókártyával fog szerintetek mûködni?
Ha nem mi lehet a baj?
Kéne csinálni egy honlapot...valaki nem tud ?
plz segítsetek már... Most raktam fel a LockOnt, elindítom, és kiír vmi hibaüzenetet, valami MOM.dll nem jó neki, és kidob a játékból...ez még full az elején van amikor egy repülõgépet mutat, és alul meg fut egy csík aza adarok betöltésével...
Crack nincs hozzá, mármint a CDn.(nem original: )
2500+AMD 512DDR 6900Radeon
Szal nem hinném hogy még ez a konfig elavut lenne neki. Ja és a DirectX9.0b van fenn...
Visszaolvastam..ilyen jellegû probléma még nem volt.Ha tudtok segítsetek. Köszönöm...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2.: Milyen driver van fent? Próbáld meg másikkal - figyelem nem biztos, hogy a legújabb a legjobb!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::