Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az USAF pont nem az a "gagyi playstation" szimulátor volt.
Nem értem mi a problémád a tankolással, tök egyszerû, mindenféle segítség nélkül is.
Ha az USAF-ban is auto pilótával csináltad, akkor inkább ajánlom neked a PainKiller-t, oda nem kell semmi ügyesség...
Ugye azért nincs harag? 😊
ennek ellenére müködik😊))
Adam II
A gáz csak az ,hogyha egy sebességen megyek vele nem közeledek ha gyorsabb vagyok nekimegyek vagy elmegyek mellette.
A J betû lenyomása után azonnal visszaáll az alapból beállított sebességre.
Az lett volna a legjobb ,hogyha csináltak volna hozza egy training küldetést de túl lusták voltak.Egyszerûbb lenne ha az auto pilóta megcsinálná helyettem mint az USAF-ban (bár az inkább ilyen gagyi playstation szimul volt)

Full Mission Buliderben csinálj egy kis küldetést: elõtted a tanker 8000 méteren, mögötte te is ugyan ilyen magasan. A sebesség 6-700 km/h legyen.
Szép lasan közelítsd meg a tankert, mivel tudod a sebességét és a magasságát állítsd be ezeket az autopilótával (J és H). Engedd ki a probe-ot 2-300 méternél aztán csatlakozz finoman. Nem nehéz csak gyakorolni kell, csak úgy, mint a kötelékezést.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

én pl már elsõre is láttam de mivel nem tudtam nem is irtam semmit, és attól mgé hogy ez eredményre jutott nem kell ezt a stilust felvenni..., igyis az volt a mákod hogy valakinek emgsett rajtad a szive én egy ilyen után ha tudtam volna tuti nem irom be a megoldást...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adam II
kössz

Adam II
Csak azé lett ilyen a stílusom mert egy hete próbálkoztam de mintha nem is írtam volna senki nem válaszolt.
A bunkó caps lockos módszernek meg lett az eredménye mer erre mindenki felfigyel.

bfg900
Nekem is ilyen joy van és meg vagyok vele elégedve. 2 problémám van vele, az egyik, hogy ha sokáig van használaton kívül, akkor a winfos elfelejti, hogy bel van dugva és úgy gondolja, hogy nincs semmi ilyesmi a géphez csatlakoztatva, de kihúz-bedus és megy tovább.
A másik, hogy a "tûzgomb" a legbénább rajta, amit valaha is láttam. Úgy lötyög, hogy az elején azt vártam, mikor esik le 😊 Nem csak az enyémen, másik boltban is ilyen volt, szvsz félelmetesen gagyi. Egyébként jó darab, szeretem.
a 3d usb gold verzio meg állitolag az egyik ha nem a legjobb a saját kategoriájában és nem is oylan drága...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

cyborg joy-ok állitolag nagyon jok, sokan használják õket...

Légi utántöltéshez gyengébbek kedvéért:

Autothrottle: J
Altitude hold: H
Refuel probe: R

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Tikal
Cyborg 3D USB Gold, ezt néztem ki.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
saitek joyok milyenek? most néztem egy olcsobbat mert nagyobbra most nincs zsé, de repkedni meg jo lenne joyal 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
a tablazathoz megegy:

1) az 5600XT a sima 5600nal is lasabb
2) PH teszt

Forza.

arty
OFF

az ic7 az intel 875, az is7 pedig az intel 865os chipsetjere epul. ergo, az ic7 jobb lap, gyorsabb, tuningbaratabb, stb 😊 cegnel 6 db mukodik kifogastalanul, az egyetlen gond veluk az eszaki hid csipjenek hutoventije - hangos 😊

nemkene dezinformalni ... johogynem azt mondod, a mini cooper jobb kocsi mint a ferrari 360, mert kevesebbet fogyaszt ... RAMot egyebkent annyit raksz a gepedbe, amennyit akarsz, az 5600XT akkora otvar kartya hogy nem fog jolmenni a jatek rajta! inkabb azt csereld eloszor ... addigra talan a RAM arak is normalizalodnak...

egy teszt: (2x256ram, AMD64 3400+)

amugy irtak mar h 1 giga ram+gyors proci+9800XT n is akad a jatek... majd 2 ev mulva lesz ala hardver 😉

ON

Forza.

kötelékben repülés,nem ment az usaf-ban sem a sebbeségszabályozás miatt.hogy itt fog -e azt még nem tudom.??
tökmind1 mert addig már nem terjed az agya hogy megnézze...

bfg900
De van fakin manual a cd-n is pdf-ben 😊
pontosan 😊

Bucser
Vedd meg eredetiben és READ THE FUCKING MANUAL!!!!! Már ha ennyire értelmes a stílusod...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ha talán kicsit normális lenne a stilusod..., de igy még ha tudnám se lenne kedvem válaszolni szvsz...

Adam II
Szerintem senki sem tudja.
Képtelenség tartani a sebbességet mé nem tudták auto pilótával megoldani

én nem tudom de jó lenne tudni
most kezdtem
Adam II
ARGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Adam II
Választ kérek

azt hittem én is hogy az ic-7-es a jó alaplap de kiderült hogy az is-7-e jobb nála és olcsóbb is az ic-rõl azt hallottam hogy elég sok gond van vele-ezt tapasztalták vele kapcsolatban.egy sz. gépboltban!(nagyon melegszik?)
igy inkább is-em van nincs nagy gond a játékkal kissé szaggat2*256mb is7e es egy egyszerü 128mb 5600xt-vel.
az a lényeg hogy játszható.(2*512 -tõl v.színû nem szaggatna?)
maga a játék elég jó,a sérülések,a fegyverek,meg minden jó
fõleg a 30mm-es gatling😊)meg az a sok lyuk az a10 en,meg amikor leszakad a gép hátsó része😊 a légvédelem miatt.az usaf-nál jóval komolyabbra sikerült.amugy a dc++ rõl sikerült letöltenem, daemonnal meg megnyitni.akkor már a sturmovikot is letöltöm.hátha az is bejön.
Adam II
válaszolj!

-capslock...

Adam II
VÁLASZOLJON MÁR VALAKI A ROHADT ÉLETBE HOGY LEHET LÉGIUTÁNTÖLTEN MÁR VAGY HATASZOR KÉRDEZTEM DE NINCS VÁLASZ
EGYÁLTALÁN VAN HOZZÁ TRAINING MISSZIÓ ÉS HOL?
MELYIKRE KELL RÁKATTINTANI A TRAINING MENÜN BELÜL ,HOGY ELINDULJON?
MOST MÁR SZÁJJUNK LE GÉPIGÉNYRÕL MERT MÁR HETEK ÓTA CSAK ARRÓL VAN SZÓ MAJD ÖT ÉV MÚLVA AKADÁS MENTESEN FOG FUTNI MINDENKINÉL!

Charly
A gépigényrõl csak annyit:Ic7-es alaplap,2x512/400-as ram,ATI 9600pro és hurrá így is szaggat!!!

Adam II
Hogy lehet légiutántöltenI???????????
Hol van a training misszió hozzá??????????,,

nálam alig érezhetõen szaggat gyakorlatilag semmi baja.azt leszámítva hogy egy idõ után nem indul el. uninstall/install
-Látom visszaolvasni, vagy körülnézni a játék könyvtárába luxus...-
amugy meg viszaolvastam minden benne volt csak a gáz nem.
Tegnap lecseréltem a régi kártyát egy Radeon9800Pro-ra.1024-ben, minden maxon tökéletesen szaggatás nélkül fut.Egyedül a vizet kellett visszavenni very high-ról high-ra, mert vh-on keményen belassult, viszont high-on tökéletes és gyönyörû.Az 512 Ram is elégnek bizonyul, soha nem töltöget a vinyó játék alatt.
[NST]Cifu
A #747-es hozzászólásban Reaper kifejtette, hogy a soundengine az egyik gyenge pont, szóval vedd vissza a hardware-es gyorsítást, ha zavar a szaggatás...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Látom visszaolvasni, vagy körülnézni a játék könyvtárába luxus...

A bill. parancsokat megtalálod a ...\Lock On\Doc\KeyCommands.doc file-ban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

eddig kissé szaggatott 800*600-ban most hasonlóan megy 1024 768 ban beugrott gondolatban hogy korában atalitottam az
anizotrop szûrést ezt nem tom mi?? de leterheli a kártyát elég rendesen ha jol tudom es az élsimitást is kikapcsoltam amugy egész turhetõ.volt egy uninstal, a játék nem indult be.
az elején az instalnak van egy regisztráció ez 7napot vagy 7 alkalmat ad a játékhoz lehet ez jött be és ez tette tönkre????-nem tom -dc rõl lett lehuzva-
a gázt nyomogatni kell és nehéz billentyûzeten szabályozni kel majd szereznem egy usb-s yojsztikot.erre a nyomogatásra nem jöttem rá sehogy sem csak repülnöm nem kell elõrõl megtanulnom.amugy jo játék de a programmal sok baj van és elég komolynak is tünik.
Egyébként ahhoz, hogy 1280-ban minden maxon legyen és tényleg brutális legyen a látvány, ne szaggasson sehol, oda 1Gb Ram,és R9800Pro kell, plusz egy combos proci.
De gondolom nem mondtam ezzel újat 😊
2x256 400Mhz Hynix (Dualban NForce2-es lapban) 😊
és menyi ram? mert baszhatod a legjobb gépet is ha 32mega ram van benne... 😊

Ennyi idõ alatt simán megnézhetted volna az optionsban.Ha már egy gáz adással problámáid vannak akkor bele sem kezdj, nem egy egyszerû játék.
Egyébként válaszolva a kérdésedre: numpadon + -
Ja és mi az a fullos gép, ha 800x600-ban nem megy akkor mégsem olyan fullos 😊
Nekem egy XP2500+-on és egy GF4-en 1024-ben minden maxon, kivéve a víz egész jól ment(igaz minden meg volt tuningolva rendesen) 😊
ha meg is lenne a gáz akkor mi az utánégetés????-és a gáz??😊

full minimumon van minden és még igy is szaggat érezhetõen
csak a sound hang van bekapcsolva
az xp nem zabál el tul sok memóriát a játéktól?
annyit azért megirhattál volna hogy kell gázt adni
milyen bill. kombináció?
cifuatwork
Olvass kicsit vissza a topicban, mind kérdésedre megvan a válasz 😊)

sikerült feltelepítenem nagy nehezen minden rendben megy azt leszámítva hogy a viszonylag fulos gépemmel 800 600
16bit felbontásban lehet vele játszhatóan játszani ez elég brutális.joystikom nem jo mert usb-s csatlakozásút kell majd vennem de addig is hogy kell gázt adni billentyüzettel??? mert ha gázt nem tok adni v.hogy lepotyanok😊)amugy játszhatóan fut.amikor pl körbenézek a pilótafülkében kissé szagatt ez természetes??(a dc++-rõl tudtam leszedni bin file formájában daemon tools-sal sikerült elinditani az instalt.szemét egy játék
van olyan pörgõs mint az USAF volt?
addig probálgatom hogy mit tud a sz.gépem
bfg900
Szóval szenvedni. Franc se tudja ezt mind megjegyezni 😊 Aztán meg kitudja pont melyik nem fog menni a peccs miatt.
bfg900
Nem hinném, hogy egyhamar felteszem. Akarok még szencedni a tutorialokkal.
cifuatwork
Nézd meg a földi objektumokat az IL-2-ben, és utána a Lock-On-ban, emelkedj fel 10.000 méterre az IL-2-ben, és nézz körül mit látsz, majd ugyanezt csináld meg a Lock-On ban is. Nézd meg, hogy a jármûvek mennyire árnyékolják önmagukat az egyik játékban, és a másikban.

Persze mindkettõt maximális részletességen, Dx9-es kártyán nézve értem.

Nálam sokka lsebb grafikája volt, mint a lock onnak, és alig szaggatott be néha (a füstöket nem szereti)

War. War never changes.

cifuatwork
Nana...
Az IL-2:FB messze nem rendelkezett ilyen szintû grafikával, mind a terepobjektumok, épületek, földi/vizi jármûvek sokkal kevesebb poligonból állnak és nincsenek ilyen szinten textúrázva. A légi jármûvek terén is szebb a Lock-On szerintem, a sérülésmodellel sincs gond, ráadásul itt ugye sokkal bonyolultabbak a gépek (nekem A-10A esetén volt, hogy ellõték az jobb hajtómûgondolát, a teljes jobb hátsó vezérsíkot, szita volt a gép egész fara, elment a hidraulika és vagy féltucat egyéb rendszer, de még arra jó volt a gép, hogy elvergõdjek a legközelebbi baráti egységek fölé, hogy ott katapultáljak 😊)).

Azon kívûl az IL-2:FB - AEP esetén is meg lehet fektetni a gépet, csak OpenGL módban rakd csutkára a terepmegjelenítést (Dx9-es kártya szükséges), és repülj víz fölé. Döbbenetesen szép, szó se róla (ez a része szebb, mint a Lock-On tengerábrázolása), de olyan 15-20FPS körül megy egy Barton 2500+@3200+, 1GB ram és Radeon 9800XT alatt - élsimitás nélkül 😊))

cifuatwork
A Demo nem túl jó ilyen téren, de a játék maga sem a programozás csúcsterméke, lenne mit rajta optimalizálni, finomítani. Vedd le a Vízfelületek részletességét amennyire csak lehet, sokat javít állítólag.

Milyen más szim van még?
Ha jó II.VH-s, akkor próbáld meg az IL-2: Forgotten Battles-t, és annak küldetéslemezést, az Ace Expansion Pack-ot.
Ha katonai szimet akarsz, akkor egyedül a Falcon 4 marad még, de az már kicsit szakállas.
Ha meg csak arcade-stilusban repkedni akarsz (nem szimulátort), akkor ott a Jetfighters V. 😊))))