Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem az idegesít (azonkívül hogy a recommended gépigény ellenére minimum grafikán is szaggat), hogy néhány gépnél, pl. az orosz gépeknél egyfolytában ingázik föl-le a gép orra, és mintha fel akarná húzni, így szinte irányíthatatlan... Ki kell kapcsolni vmit vagy mi? Az A10 Warthrognál ilyen nincs...

War. War never changes.

[NST]Cifu
Meg kell tanulni legalább alafokon repülni, ennyi az egész 😊))

Nem olyan nagy kunszt, csak gyakorlás kérdése, még az olyan kétbalkezesek is el tudják sajátítani, mint szerény személyem... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ez vicces 😄

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Adam II
Tudom de ez megnehezíti a játékot és elég idegölõ egy netes játékban ilyen miatt a földbe csapódni.

Bucser
NEmott oda kell figyelni, hogy ne kerülj Stallba😊) Nem csak ész nélkül fordulózni😊) Úgy az igazi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
IL-2vel gyorsan stallba lehet kerülni neten pedig nincs idõ ilyesmivel foglalkozni.

[NST]Cifu
Jó poén, anno a haverokat rávettem az IL-2 online-ra. A végén mindenkinek nagyon tetszett, csak éppen kiharcolták, hogy a "stall" opció ki legyen iktatva 😊)

Adam II
Szimulátor neten??? Még sosem próbáltam de kiváncsi vagyok milyen lehet!!!

Negwar
Nah azért ez is valami 😛 lehetne több i,s de talán elég mig jön a következö😄

\"This is a good day to die!\"

most nem másolom ide a javításokat, mert kb 6 képernyõnyi szöveg lenne... inkább nézd meg a hivatalos fórumon:

http://ubbxforums.ubi.com/6/ubb.x?a=tpc&s=400102&f=38610606&m=181100634

Negwar
Nem mondod hogy csak 1.02 patch jön én ennyi idö után legalább 1.5 v. 1.9 várnám, ezek szerint nem sok javitás lessz benne😞(((((

egyenlõre ne várj túl sokat a multiplayer-tõl mert elég bugos. ha minden igaz hamarosan kint lesz az 1.02-es patch, amivel már játszható lesz.

Negwar
http://hyperfighter.jinak.cz/ töltsd le innen a hyper lobbyt registráld magad. és már tudsz is neten játszani

gizzda
Hi! Valaki meg tudná mondani , hogyan lehet ezzel a game-val multiba játszani ( nem eredeti a game)?????
(All Seeng Eye)-val lehet vagy sem?
Kell-e valami patch vagy sem......stb!

Elõre is köszi!!!!!

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Tikal
még mindig itt jársz? mikor meg van a kuldi, összes célpontot kiloted, hazarepulsz, leszálsz majd esc és kilépsz, ott kiirja hogy succes majd nyomd a next mission gombot, bonyolult? lehet, de ez egy simulator....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Adam II
Mármint a nyáron ráérek vele játszani

Adam II
Én most ki sem látszom a tanulásból úgyhogy max 5 percet tudo rászánni majd a nyáron....

ezt már eléggé meguntam
fõleg a végtelen küldetéseket😊)))))))))
valamint a kissebb akadásokat is😊
magillagorilla
Ehh, Te mindenhol ott vagy? 😉
Jah, kösz megvagyok...

Aláiirás

!S Maggila remélem jól vagy 😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

munka_gorilla
Mit kell beallitani, hogy a trackbol-aviba konvertalasnal az avinak legyen hangja is?
Eddig csinaltam egy par tracket (szerkesztett) de egyikbol sem tudok rendesen avi csinalni (marmint olyat, aminek hangja is van...) Azt lattam, hogy miutan a videot megcsinalja bejon egy saving sound (vagy valami hasonlo) kep, de az avi olyan nema marad, hogy orom nezni. 😞

Tikal
dc-n megtalálsz, tõlem letöltheted a "jot" 😄

nekem nincs ilyen hiba és nem is volt lesz 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Glpetyus

khhmmm....HEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPP!!!!!!!!!!

Glpetyus
Köszi

Adam II
Huh dupla szivás!!!!!!

Glpetyus
A havernek dettó...
Pedig 2 külön helyen "vettük"...😞(((((((((((((((

Adam II
Hát akkor eztete megszívtad haver!!!!!!
Valami gáz lehet a CD-vel vagy hasonló.

Glpetyus
Köszönöm,de már 3-szor megtörtént😞((

sosem tapasztaltam ilyet... nemtudom mi lehet. talán egy újrainstallálás segít.

Glpetyus
Elõzõre valaki??

Glpetyus
THX
Valóban jobb lett!

Viszont most van más gond...

A kampányban bármelyik géppel nyomom a 3.küldetést nem tölti be😞((((((
Csak ülök a gépben,ott a felirat(press S to start)de ba..ik bármit is csinálni😞(((
Csak a Ctrl-alt-del "segít"

Ez már a peccs elõtt is így volt,de most azzal is szar😞((

Ha valaki találkozott ezzel PLÍZ segitsen😞((

Köszönöm!

Glpetyus
Köszönöm!!
Megpróbálom!😊))

[NST]Cifu
Vedd le a Hardweres gyorsítás a hangkártyánál, a windóz vezérlõpultján. Ugyan a hangok kevésbé lesznek élethûek, ellenben megtáltosodik a program... 😊

Glpetyus
Azt hozzáteszem,hogy majd' minden opció alacsonyra van rakva...😞(

Glpetyus
Hi!
Kérdés:nem lehet valahogy még néhány fps-t kicsikarni a játékból??
Mer' nemiga',hogy egy P4 2.4,1 giga ram és egy 9600 konfig-nál,hogyha a kampányt nyomom úgy beszaggat mint az állat😞((

De amúgy is:közepes-alacsony beállitásoknál majd' ugyanolyan szar mint ha minden high-on van😞((
A peccs fennvan...
Az volt a legdúrvább amikor felhõk felett kezdtem:10 fps!!
(ez még nem lenne baj,de úgy szaggatott mint állat😊))

Szal:nincs vmi.megoldás?Valahol olvastam,hogy a felhõk poligonszámát lehet lejjeb venni(??),nemtom' ez igaz-e...?
PLÍZ,ha tudtok bármi módszert(tom' 9800xt)írjátok már le...
Mer szivesen nyomnám a kampányt,de így...😞(

Köszi elõre is😊)

Tikal
il-2 ben viszont elég nehéz kijönni a dugohuzobol, legalábbis nkem még nem sokszor sikerult.. mondjuk ott többet is vagyok foldkozelben

[NST]Cifu
Jah' kérem, aki földközelben nagy sebességgel fordulózik egy Szu-27-el, az ne csodálkozzon, ha ilyesmit tapasztal 😊)

Van erre valami cheat billentyûkombináció is 😊
Nézd meg a controls-ban.

hiba
Alataban egy eles fordulo utan jo nagy sebesseg vesztes kozepette belekerulok egy egy ilyenbe, raadasul szeretek foldkozelbe szorakozni, ughogy csak ejectig jutok 😊

[NST]Cifu
Én általában úgy szoktam, ahogy minden szimben szokás: elõretolom a botot, minközben a forgási iránynak ellentétesen kitérítem az oldalkormányt. Persze 1000 méter alatt inkább a CTRL+E a nyerõ megoldás 😊

hiba
Hogy kell egy su27est kiszedni a dugohuzobol?

Adam II
HMMMMM

Rossz helyen voltál, rossz idõben 😊

Tikal

az AI nem tud parkolni.... a társam nem sokkal késõb érkezett, õ is belém jott, és ki is gyulladtam miatta 😊

Adam II
Ja csak akkor fel akar menni és nem le...
Az F15-tel is elég jól lehet alacsonyan repülni.

Tikal
van benne vmi, de nekem nagy magasságban is bologat a mig...

cifuatwork
Nos ez cseppet sem meglepõ, mivel a MiG-29, Szu-27/30 és az F-15C nem földközeli repülésre lett tervezve. Arra a Szu-25 és az A-10A való...😊

Amúgy meg ki lehet trimmelni a gépet... 😊

Adam II
Jajh az orosz vasdarabok nagyon lefeléhúznák a belüket földközelben ,nagymagasságban felfelé ,úgyhogy kell rendesen rángatni a botot ,hogy célon maradjak.

Tikal
hogyan lehet felveni a repulésunket?

hmm nekem is dobálja kicsit az orrát de eddig fel sem tünt, annyira megszoktam már a Flanker-bõl. Szerintem nincs semmi baj ezzel, csak gyakorolni kell.