Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A gépek repmodellje jelentõsen változott igencsak elõnyükre(fordulékonyság, megnövelt szögsebességek, kis sebességeknél vezethetõbb, normálisan modellezett átesés)
- HUD üzemmódok valóságosak(10-es lépték, vertical mód, javítva etc.), ellenben reméljük a félig meddig MFD-t is javítják, mert jelenlegi formájában még mindig semmi köze a valósághoz)
- Avionika eléggé fejlesztve(teljes mértékben és reálisan mûködõ besugárzásjelzõ, lokátor javított paraméterei). Saját gépet befogsz akkor is jelzi a besugárzásjelzõ, AWACS folyamatosan besugároz, stb.
- Rakéták paraméterei elég jók lettek elõzõ patch-hez viszonyítva(lerázhatóak bizonyos értékek között, infracsapda végre ér vmit, az infrafejes rakéták ellen:-D)
- Grafikai engine-n javítottak láthatólag, a játék gyorsult mind grafikailag, mind pedig betöltõdés terén. Földközelben nagyon szembetûnõ a folyamatos nagyobb sebességérzet.
- Nézetek jól sikerültek(F4-es nézet amolyan Top Gun-os feelinget kelt és paraméterezhetõ, egyszóval jó). F2-es nézetben egér mûködik, görgõvel lehet zoomolni. Kabinban is sokat gyorsult a körbenézés folyamata.
- Netkód: Alapból így kellett volna kiadni😊 Folyamatos valósághû mozgás, nincs csúszkálás, egyszóval jó.
- Multiban mozog a többi gép vezérsíkja, látszódnak a fékernyõk.
- Normálisan mûködõ debriefing.
Na és a 2 bug amit eddig tapasztaltunk:
- Multiban a többi gép álló hajtómûnél is hangot(megjegyzem baromi hangos) ad, továbbá van heat effektje. Ez fenáll mind nyitott, mind pedig csukott kabintetõ esetén is...
- Szintén multiban hiába a csukott kabintetõ, a többi gép hangja ugyanolyan baromi hangos és gyakorlatilag paraméterezhetetlen...
Ennyi! Egyszóval nagyon jó a patch és nem okozott csalódást. Mondjuk azután amennyit várni kellett rá, jónak is kell lennie.
Délután/este folytatjuk a teszteket!
Üdv!
42nd_Reaper
wing co.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nah kivancsi vagyok...(hu de nem hiszek semmit...
):: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
The R-27AE missile removed. This missile is not in the service of the Russian air forces.
Hehh...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
War. War never changes.
War. War never changes.

Viccen kívül:rakd fel a peccset,nekem az segített...
Bár lehet,hogy sak beképzelem...

asszem csak a másfélszer erõsebb proci fog segíteni...
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szal hol lehet kikapcsolni a hangkártya hardweres gyorsítását?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De a családtól,barátnõdtõl köszönj el szépen,mert én se bírtam abbahagyni...😊))

ez eddig mindenkinek bejött.Az én gépem kicsit gyengébb a tiédnél és akadozott is rendesen de ha legkapcsolom a hardveres gyogyót már nem (vagy alig) szaggat és játszható.
ja eszembe jutott, hogy lehet kikapcsolni azt az idegesítõ hullámzást a su-knál? Csak megy az orr föl-le, szinte nem is lehet irányítani a gépet 😞
War. War never changes.
Egy kép: (dugóhúza, legalább 30 mp kellett míg kijöttem belõle, már vízszintesen állt a gép úgy zuhantam😊 )
Szerintetek ha most eléggé szaggat (amd 2000+, 512 ram, GefFx5600) és vennék egy 2800+ procit, az sokat javítana a játékon?
War. War never changes.
Idézek magamtól:
"Rövid ismertetõ a fontosabb billentyûkrõl:
"S" - a játék elindítása, plusz a PAUSE szerepét is betölti, ha csak nézelõdni akarsz (pl.: F2), screenshotokat csinálni, stb., akkor nélkülözhetettlen.
"CRTL+Backspace" - A játék engine fontosabb információi, többek között az FPS kiiratása
"Print Screen" - Screenshot készítése (a Screenshot könyvtárba)
"Z" és "X" - az oldalkormány
"B" - aerodinamikus fék, ideális, ha lassítani akarsz repülés közben
"F" - Flaps, vagyis ívelõlap/fékszárny, leszállás/felszállás esetén érdemes használni, mivel növeli a szárnyon keletkezõ felhajtóerõt, viszont egyben nõ a légellenállás is.
"G" - Futómû kiengedése/behúzása
"P" - Fékernyõ kiengedése, csak akkor engedi, ha már földet ért a futómû
"W" - Kerékfék, a gép lelassításához, miután már földet értél amíg nyomod, addig fékez
"T" - Szárnyvégi füstcsík, dekorációs célal
"0" (angol billentyûzet: ~) - Következõ NAV pont vagy reptér kiválasztása Navigációs módban, a harci módokban pedig a célok közötti váltogatás
"1" - Navigációs mód, a HUD-on az aktuális sebesség és rep. magasság felett megjelenik a kijelölt NAV ponthoz megadott sebesség és magassági érték
"A" - Robotpilóta, Navigációs módban megpróbál eljutni az aktuális NAV ponthoz.
"2" - Látóhatáron túli mód (BVR), ez a távoli légi célok elleni radar mód, a célzókört a "?",":","*","É" billentyûkkel lehet mozgatni. A Demóban nincs jelentõsége, a teljes játékban ilyen módban fogod használni az R-27, R-77, AIM-7, AIM-120 rakétákat.
"3" - Közel-légiharci mód - Vertikális Keresés a zöld sávot a "?" és a "*" billentyûvel tudod jobbra-ballra mozgatni, és a TAB-ot megnyomva ha tudja, befogja a sávban található légi célt.
"4" - Közel-légiharci mód - Bore Itt a HUD-on lévõ kört kell a célra vinni ("?",":","*","É" billentyûkkel) és úgy befogni a célt.
"5" - Közel-légiharci mód - Sisakcélzó A MiG-29-esen ez lesz a fõ közelharci mód, amit használni fogsz. Végülis olyan, mint az elõzõ, csakhogy most a nézõpontod közepe lesz a "kör", amit rá kell vinned a célra a fejed mozgatásával (amit a HAT-al mozgatsz). A demóban is látható, hogy a gép orra elötti kb. 110°-os szögön belül képesek az R-73-asok a cél befogására, ha ezen a zónán kívûl nézel, akkor egy X jelenik meg a körben, jelezve, hogy ott már nem vagy képes cél befogására.
"6" - Longitudinal légiharc mód Pontosan nem tudom mit takar, de gyakorlatilag megegyezik a Bore móddal, csak éppen a célkör rögzített.
"7" - Földi célok elleni mód A neve mindent elmond. Az Demo-ban az A-10A-nál alapesetben használatos mód.
"D" - Rakéták/fegyverek közötti váltás
"C" - Váltás gápágyú módba és vissza
"Shift+C" - Tûzgyorsaság váltása A-10A-nál
"Shift+Space" - Bombák ledobási módjának változtatása A-10A-nál (hány bombát dobjunk le egyszerre)
"Q" - Chaff és Flare kidobása
"Shift-Q" - Folyamatos Chaff és Flare kidobás, amíg el nem fogy
"E" - ECM bekapcsolása, ha van (A-10A-nál a Demóban van!)
"I" - Radar megvilágítás ki/be
"O" - Elektron-Optikai célzóberendezés ki/be
"Alt+F1" - HUD nézet (A-10A-nál hasznos!)"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
War. War never changes.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
War. War never changes.
BVR: Beyound Visual Range radar mode
Ezekkel a számokkal a radar keresési módjait választhatod ki.A fegyvereket D-vel válogathatod.
Lent van a nagy kör????
Neked inkább a Jet Fightert ajánlom!
Olvasd el a billentyû kiosztást és vidd végig a traininget!!!!
War. War never changes.
a számbillentynûkkel a különbözõ üzemmódok között választhatasz (BVR/Vertical/AG stb.) - a fegyverzetet a "D"-vel váltod alapból.
War. War never changes.