Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Védre a kampányt is folytathatom,mer' eddig kifagyott a 3.küldinél...
De most már

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Amúgy anno megvettem az USAF-ot is (én hülye hallgatava az akkori pc-s lapokra simet vártam) de még az is megérte mert marha jó annak is a 200 oldalas kézikönyve. Sokkal komplexebb mint a játék.
FB magyarított verziót is megvettem de csak 1 papír volt benne 😞
És a polcon ugyanilyen dvd tokban láttam a lomacot 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-1:
D3D Vsnyc=off akkor neha "beremegnek" a texturak..foleg a nagyon tavoliak..sot nem is jo szo..inkabb olyan mintha egy szellem atrepulne rajtuk..aztan ez par masodperc mulva el is tunik (pl ahogy fordulok.). Vsync=on-nal nincs ilyen (ATI9800Pro 4.4cat)...de jo 10-20% (esetenkent 30 is megvan)-al lassab FPS ertekeket produkal igy a game!
-2:
Minden orosz tipusban K-36 katapult ules van! (Meg mig 23-ban is! Pedig abban KM-1 van)
Ez nem az az eset, amit néhány óra alatt össze lehetne ütni, ez bizony több hetes, ha nem hónapos meló lenne...

De gyenge vagyok vessetek meg...meg tok lusta..es soha sem keszul el

és a végén egészet bevágni egy pdfbe és felnyomni a netre 😊 (ezeket vállalom ha valaki megirja 😛)
A magyarításnak sok értelme nincs, mert hiába fordítod le pl. a "BVR - Beyond Visual Range" módot "LTT - LátóTávolságon Túli"-ra, ha az illetõ nem tudja, hogy e mód mire való, az olyan dolgokról nem is beszélve, hogy meg kell értenie, hogy ebben a módban nincs sok értelme R-73-as rakétával próbálkoznia. És lehetne tovább sorolni...
Szóval szvsz a magyararításnak ezen játék esetén pontosan 0 értelme van...
Talan egy jom magyaritott manual megerne egyseknek, akik hadilabon allanak az angollal.
De a hatamon felallna a szor ha muszerfal magyaritva lenne..meg Nadja magyarul szolna

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(Lehet nem is tudjak mi melyik celt jelenti? (hat egyik masik jenkibuzirol el tudom kepzelni ! (bocs..de neha kiakasztanak))
(tudni kell, hogy a valosagban 900 kilo uza a minimum amiek lennie kell a tankban (doktrina) mint minimum ertek (athuzas, leszallasi manover ismetlese,gyak veszhelyzeti tartalek).
(Tobbek kozott azert is mert a valosagban egy fullra kifogyazstott tank=leallt hajtomu egyen ut a hajtomu vegleges karosodasahoz (pl.megszorul)..ami maga utan vonza az esetleges sikeres kenyszerleszallas utan, hogy a hajtomuvet ki kell dobbni! (Manapsag mar az uj generacios hajtomuvek sokkal jobban birjak ezt a "fazist"...de foleg az uj fejlesztesek, vagy epp fejlesztes alatt allo (foleg nyugati) tipusok.))
Szamolj!

egyetlen gépet szedtem le, mert össze vissza teleportáltak, volt aminek 42 EZER volt a sebessége...
Minden második barátságos gép rámlõtt (gondolom TKillerek)
Azon kívül hogy szaggatott, még lag is volt, de a hangulat az jó volt. Létezik az hogy egy mig 29a 4 3perc alatt elégessen 1500l üzemanyagot?
Ja meg mostanában ctrl-alt-deletével kell kilépnem, mert ha quitra nyomok lefagy. hmmmmm
Az elsõ gép amit leszedtem multiban 😊 :
War. War never changes.
)
)War. War never changes.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
War. War never changes.
Lehet kapni a Coraban? És nekem még nincs meg? Huuu de lemaradtam valamirõl...
Szombaton irány a Cora, veszek magamnak néhány repülõt :-)
Valakinek valami tapasztalat???
Bementem egy szerverre.. eloszor csak jo 20 percig lestem mi merre van aztan rajottem ,hogy egy bizonyos kornyeken csapnak mindig ossze..
Nah leszalltam (persze kozben egy eszkombany tarsam..nana hogy F15 ben! vegig gepagyuzott engem..jobb celt nem talava..
)...kileptem..es ataltam arra az oldalra ami kozben kevesebb emberbol allt.
Szasaval indultam neki, 2 R-73 + 2 RVV-AE + 2 R-27R.
Persze a felszallas utan egy joakaratu tarsam megint le akart loni..de kifordultam es leleptem mach1-el a celkorzet fele, ahol sejteni veltem az ellent.
Mentem is a partvonalon.. mignem besugarzas! Eros sullyedes foldkozelbe!(10 meter 😛) lassitas...besugarzas megszunt, arra fordultam, elkezdtem "lesni"...mivel a lokator igen korlatozott hatekonysagu ebben az intervallumban, igy szinte csak a vizualis felderites elott par masodpercel vettem eszere a ket bohockodo F-15-ost..amint epp egymast kergetik..vagy mit tudom en mit csinaltak..de foldkozelben voltak!
Nah mondom adok nektek..nemfolyamatos, tehat szaggatot besugarzassal bemertem oket, jegyeztem: sebesseg; magassag; iranyt;.. majd rakapcsoltam es kizelebb mentem (ekkor kb 40-50 km-re voltam toluk).
Vegfazisban mar folyamatosan vilagitottam az egyik celt..amire szetszaladtak (bohockodasbol), es egybol ment a chaten a "may-day"
...
Ugy 20 km-rol inditottam az egyik (epp emelkedo) gepre egy R-27R-t...5-10 masodperc mulva utana kuldtem egy RVV-AE-t....
Ahogy a jenkik modnanak "splash one!!"
...
Masikat elvesztettem..de ebben a pillanatban az orultje kb 2 meterre folottem keresztezett engem ugy 900-al!
Azonal utanafordultam, slem aktiv..befog..RVV-AE indit...2 masodperc mulva R-73 indit..."splash two!!"
..
Szepen ereszkedem spiralban az ego gep melett..erre bumm kivagtak a szerverrol....
Nah krem hat Ilyen a scene..Meg mindig.

War. War never changes.
War. War never changes.