Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most akartam kipróbálni a játékot, elindítom szól mindenféle repülõs hang, töltöget valamit aztán bejön egy fehér háttér, amin zöld betûvel OPTIONS meg ezek, de nem tok egyikre se kattintani (=ctrl+alt+del) 😞
mi lehet a probléma?

Glpetyus
Milyen beállításokkal játszol?

Nálam most már arányleg elmegyeget a patchel, és ha egy másfélszer erõsebb procit+512 ramot veszeka gépbe, nem hiszem hogy ne menne el szebb grafikán...

War. War never changes.

Adam II
Talán 10 év múlva játszható lesz😊))))

Seaweed
Hat el kell hogy keseritselek!
Mai tudasunk szerint akarmit rakhatsz ala, megfekteti...
Legjobb talan egy A64 3200-3400+ ATI X800 kartyaval min 1GB RAM.
(nekem elozo procim pont egy XP 2800 volt)
PLackó
Hi.Ez a game van olyan jó mint az IL2 sorozat???Azt nagyon imádom.Megtudnátok mondani ,honnan tölthetném le ezt a Lock On-t?
Nagyon köszönöm.

Glpetyus
Csak szeretnéd

Persze hogy szebb lenne, de a víz is kurvára lelassítja a játékot. Majd ha lesz 2800-as procim 2-3 hét múlva, majd akkor fullra rakok mindent...

War. War never changes.

Glpetyus
Semmi csak eddig mindenkinél szaggatott annál az effektnél..😊
Már ha a Szu-27-el nyomja...😊

Adam II
Mi a bajod?

Glpetyus
😊))

Glpetyus

hiba
ez a felhos dolog elegge degradalja a sebesseget, nem kampanyba hanem "free flight" vagy hogy hivjak, beallitottam koxra a latotav szinte nulla volt es olyan 0.1 fps egy 9800pron 😊

hiba
ez egy elesitetlen kioldott raketa ami pont raesett az alatta repulo f18ra 😊

Adam II
De szebb lenne medium szintû vízzel!

Adam II
A szaggatást

cifuatwork
De aligha a Lódarázs pilótájának 😊))

Szép pillanat 😊

War. War never changes.

Glpetyus

Glpetyus
Hogy jól fut,vagy hogy szaggatt annál az effektnél?

Glpetyus
Mármint milyet?😊

Adam II
Nem tapasztaltam ilyet

Glpetyus
Hmmm... az 1.2-es peccs határozottan jót tett a játéknak!
Felrakom a vizet VERY highra(!!),és marha jól fut (na persze,nem a kampányban😛)
Ha eddig felraktam,kicsit diafilm volt😛

Ámbár,van egy küldi a SZU-27 kampányban amikor a felhõk felet kell repkedni,na ott nem kicsit szaggat
Kicsit visszavehettek volna a poligonokból

MÁS:mér' van az,hogy ha be van kapcsolva a HEAT effekt(gyk. a hajtómû "forró effektje"),akkor pl. MIG-nél tökéletes,gyönyörû...,de a SZU-33-nál szaggattni kezd mint az állat míg a hajtómû "fel nem pörög"... :I
5LET??
Vagy másnak is ilyen?? 😞

Adam II
Egy kis együttérzés

Adam II
😛PPPPP

Glpetyus
😊
felraktam másik hangk. drivert...most jó😛

[NST]Cifu
Upsz, pardon, az más...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
Azé' ennyire nem vok hülye...😊

De nekem MINDEN hang elmegy...Pl. "warning" jelzések is ...😞(

ez tényleg kruva jó oldal, ma már érdemes volt felnéznem a netre

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adam II
köszz

cifuatwork
1 knot = 1,852 km/h
1 feet = 0,3048 méter

1 láb = 0.3048 méter
1 kilométer/óra = 0.539956803456 knot

most már csak azt nem értem, ha ott ülsz a számítógép elõtt miért nem használod? nekem kb 1 perc volt megkeresni ezt a két adatot a google-val

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Adam II

És ,hogy váltsam át? Hány láb 1 méter és hány csomó 1 Km/h

cifuatwork
Pl mért van az hogy már rég 1200zal repülök de a bal oldali sebességjelzõ csak 700-750es értéket ír ki? A magasságot sem lehet leolvasni mert 900m magasban repülök a jobb oldali kijelzõ pedig 2000-3000es értéket mutat! MIÉRT?

Talán mert NATo szabvány szerint a mûszerek adatain a sebesség csomóban (knots) a magasság meg lábban (feet) van feltüntetve? 😊))

Adam II
Nah az A10 kampányt végig vittem és most belefogtam az F15-be ,viszont írtó nagy gondjaim vannak!
Az elsõ:
Úgy érzem ,hogy a gép egyáltalán nem valós adatokat közöl HUDon! Pl mért van az hogy már rég 1200zal repülök de a bal oldali sebességjelzõ csak 700-750es értéket ír ki? A magasságot sem lehet leolvasni mert 900m magasban repülök a jobb oldali kijelzõ pedig 2000-3000es értéket mutat! MIÉRT?
A második:
Az a kicseszett radar nem érzékeli az ellenséges repülõt!!
Lenyomom a kettest (5000m magasban vagyok) majd az i gombot és szépen pásztázni kezdek és váltogatok a 20,40,80,160-as értékek között de semmi!!! Nincs jel!!!
A társam már rég lövi õket én meg nem látok semmit a radaron. Bekapcsoltam a labelt ,hogy legalább tudjam merre forduljak és látom ,hogy kb. 17km-re van tõlem egy gép.Ráfordulok és semmejik értéknél nem jelzi a radar a gépet és ez így megy addig amíg a gép 5km-re nem ér hozzám ekkor megunom és lenyomom a 3as gombot szépen bemérem és lelövöm. Mért nem jelzi az a nyomorult radar az ellent????
De persze trainingben meg az általam készített kismiska küldikben (amit a radar kezelésének gyakorlásához csináltam)
mindig sikerül õket leszednem ,ott mindig látszódnak a radaron csak a kampányban nem!

Már régóta játszok szimulátorokkal és mindben voltak kezdetben problémáim de gyorsan rájöttem a megoldásra.Ezt már egy hete cseszegetem de nem hajlandó érzékelni az ellent! Most én vagyok ilyen hülye láma vagy van valami ami felett elsiklottam,esetleg hiba???? Válaszoljatok!!!!

cifuatwork
Az nem túl nagy szám, gyakorlatilag egy propagandavideó, vagy helyesebben egy promóciós videó, mert egy dok.film-et reklámoz, ha jól értettem.

Zene címe:The Offspring:The Kids Arent Alright
ezt is nézd meg:http://www.e-haf.org/uploads/user%20videos/Geraki/ és ott F15 Eagle Driver.mpg.
Negwar
jézusom ultra zuzzer a klipp 😄 még a zene is k...a jó benne. (tényleg nem tod mi a cime?) ha van még ilyen mindenképp linkeld be😄

\"This is a good day to die!\"

[NST]Cifu
A hangsebesség átlépésekor, a hang terjedési sebessége miatt fellépõ jelenségekrõl hallottál már? 😊)

Ie.: Arról van szó, hogy a kamera poziciójában egyszerûen nem lehet hallani a gépet, mivel a kamera a géppel együtt repül, vagyis a hajtómûbõl kilépõ hang egész egyszerûen nem jut el a kamera "mikrofonjához". (megj.: ha nagyon kukacosak akarunk lenni, ettõl függetlenül lehetne még bizonyos poziciókban hallani a sárkányszerkezeten a légellenállás miatt keletkezõ hangokat)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

lehet olyan gyorsan megy a gép hogy a hangja késõbb ér el a hangfalakhozm int a kép a hanghoz 😊

War. War never changes.

Glpetyus
Egyébként másnak is szaraxik a hang??
Értem ezalatt,hogy pl F2-es nézetbe néha ha mozgatom a kamerát nincs géphang😛
Ez leginkább hangsebesség felett jelentkezik.. :I

Ezt már régen meg akartam kérdezni,de csak most jutott eszembe😛
Nekem 1-ik peccs se segített ezen... :I

Glpetyus

Glpetyus
d=g

Seaweed
Igen! DelAfrikai legiero..kederitettem
Seaweed
Del Afrika lehet?...felsegjelbol..talan..de lehet mas. Van par arab allamnak is Mirage F-1-e..de legitankerje?...lehet "coperative"...Mindensetre erdek fellszallasi gyakorlataik vannak..meg az orszagutaikat is erdekesen hasznaljak Allatok! ..Megyek oda..ez kell nekem...
Seaweed
Basszus..tizstara lelepultek mindenhol ajo repulos forumok! (felbaszom magam es csinalok egyweblapot..es minimum cel az lesz hogy legalabb AFM szintu forum lesz rajta!)

Ugyhogy itt kapjatok meg!!

KOTELEZO ANYAG!

Ezek orultek

http://www.e-haf.org/uploads/user%20videos/Mystic/F1.rar
Glpetyus

Ja tényleg jó a patch, de a képen látható multipalyer-hibát érdemes lenne geyszer kijavítani

elég érdekes néha 😊

War. War never changes.

Glpetyus
d=p