17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16689 én azt nem értem, hogy miért nem települ fel a lockival -
#16688 Gép Restart volt? -
#16687 közben rájöttem, hogy kéne updatelni, de akkor meg kiírja, hogy not installed -
#16686 és azt hogy kell frissíteni? -
#16685 igen win 7 32 bit
-
#16684 Win 7 64 bit? Mert ahhoz frissíteni kell a StarForce-ot asszem! Lehet hogy a 32-eshez is ... -
#16683 Sziasztok, valaki el tudná mondani, hogy mit tegyek mert történ ugyanis velem, hogy új rendszert raktam fel (mindenben más mint az előző), és mikor elindítanám a Lock On-t (1.12-t) az az aktiválós izé csak egy 'yes' meg egy 'no" opciós ablakot ad be valami információs gombal, amire kattintva vizsgálja a rendszert, aztán back után ugyan csak yes-no. Nem tudom beírni az eredti serial-t és aktivationt sehova. -
#16682 Köszönöm :)
A második képen a pöttyös-hullámos izé, az 3M ipari tépőzár :) Annak a másik fele a füles oldalán van, és amikor kell akkor felpattintom :)
De szerintem sima tépőzár is jó lehet ...
Valahogy így:
-
Caterpillar #16681 Idézek Dummy -tól:
"... Nekem a fejhallgatómra van ráapplikálva, a nagy arcom nem takarja ki :) ...." -
#16680 Ezt hogyan teszed a fejedre? -
#16679 Ok, annál érdemes a két szárat egyforma hosszúra csinálni, mert úgy az FT nem kavarodik be vele ... (Az alsó hosszabb szár és a felső rövid egy síkban lesznek ... ezt a TIR lekezeli, sajna FT nem ...) és érdemes úgy megcsinálni, hogy ne legyenek egy síkban a ledek, akkor fel és lefelé mozgáskor kisebb az esélye hogy kitakarják egymást!
A hosszabbik szár kb.: 10 cm hosszú, és ha egyformák lennének akkor a két hosszú szár végén a LED-ek kb.: 12-14 cm-re lennének egymástól.
Neked nem olyan fontos pontos méretekkel dolgozni, mert az FT-nek úgyis meg kell adni a méreteket, de TIR-nél ez lényeg. -
#16678 Egyenlöre FT-hez csak Ha lenne TIR akkor nem érdekelne tulságosan ez a fajta barkács . -
#16677 Elfelejtettem ... a kamerát is érdemes a szélére tenni :) -
#16676 Nem egy síkban vannak ... Nekem a fejhallgatómra van ráapplikálva, a nagy arcom nem takarja ki :)
Mihez szeretnéd? FreeTrack-hez vagy TIR-hez? Mert FT-hez nagyobbat érdemes (Egyforma hosszú legyen a két szár), TIR-hez meg megadom a pontos méreteket ha kell ... -
#16675 Ezzel az oldalas megoldásnál csak egyvalami gondom van , hogy az arc nem takarja ki a kisebbik ledet az érzékelésnél?Vagy a kamerát is szélre kell tenni?
Illetve a ledek egy sikban vanank vagy azookat is el kell tolni egyméstol ?
Azt hiszem én egy tic-tac-os dobozba probálom meg beleszerkeszteni :) -
#16674 Nos, Urak , ahogyan ígértem, pár kép a hómméd TrackClip Pro-ról ...
Nem kell hozzá villamosmérnöki diploma :)
-
#16673 Gondoltam, csak a biztonság kedvéért kérdeztem ;)
Szóval nekem is feltűnt anno, hogy sokkal másabb mint az FC-ben volt.
A megoldás az amit Gida kolléga is írt.Magasabbról kell oldani!Én meg annyival megszoktam "toldani", hogy enyhe süllyedésből oldom és amikor útjára indítom a csomagot elkezdem húzni fel az orrát.Így kicsit jobban terít de azért korántsem olyan mint az FC1-ben volt. -
Zair #16672 Leon, FC 2, Gida, köszi, próbálom! -
#16671 Először én is azt hittem,de magasabbról oldva már jó. -
#16670 Egyrészt nem a tiédről van szó, másrészt a második bekezdésed nemtom kinek címezted... -
#16669 Melyik FC? -
Zair #16668 Srácok, mindösszesen egy napja van meg a game, lehet, hogy óriási hülyeséget kérdezek, de az Mk.20-as kazettás bombák kioldást követően nem detonálnak. Mi lehet a gond, túl alacsonyról oldom? Még nem raktam fel a tapaszt, szóval az is lehet, hogy bogár:)))))))
Köszi -
Caterpillar #16667 Akkor amikor ez történt még TiR4 hírben sem volt.. Ez a TiR 3 volt Vector nélkül mert akkor még az sem volt nagyon... És pedig amikor az áramkör direkt napfényt kap vagy elég ha egy forróbb monitorra teszed (a versenyen a tft -k is melegedtek szépen) bizony az érzékelő azt mondja 'nyád és lefagy!
Egyébként lehet hogy neked megy szuperül de TiR 4 -ed van Clip -pel amit azért ugyan ne hasonlítsunk már a TiR3 plus sapi kombóhoz vector nélkül! :D -
#16666 Jut eszembe!
Sorry az OFF-ért, de Saitek X52 Pro és Saitek Rudder pedál eladó!
Képek és részletek priviben! -
#16665 Fényvisszaverő :)
Na azzal az a gond, hogy sokkal limitáltabb mint a Ledes kütyü ...
Ha van egy kis affinitásod hozzá. meg melegragasztó és forrasztópáka akkor 500 HUF-ból össze lehet rakni hozzá egy Ledes trackClip-et, amivel sokkal szabadabban tudsz mozogni.
Kell 3 IR led, egy 10 ohm-os ellenállás és egy USB kábel, 3 szívószál :) meg egy műanyagdarab, amire rápakolod a dolgokat (DVD tok-ból csináltam az enyémet ...)
Ez az egész cucc van 3M-es ipari tépőzárral rárakva a fülesemre és kész.
Majd este csinálok fotót róla.
Bele kéne vágnom egy ilyen TrackClip Pro készítő bizniszbe :) Ha csak negyed áron adnám mint az eredeti, akkor is hülyére keresném magam :) -
#16664 Nincs. Fém felületes (?) három ágú kütyü van csak. -
#16663 Van hozzá TrackClip Pro? (A 3 ágú ledes kütyü ...)
Nekem is az van ... -
#16662 Nekem Track IR4-em van. -
#16661 Otthon lemérem neked, a monitorom tetején csücsül, szerintem nincs 1 méter ...
Ha már TIR: én nem szeretem a sapis megoldást ... A LED-es megoldás sokkal jobb szvsz. (Kevesebbszer veszíti el a jelet, kevesebb a nyűg vele, nem melegíti a fejet ...)
A TrackClip Pro elég drága, de hála istennek otthon is elkészíthető, nekem van TrackClip Pro-m, de pihen a szekrényben, az anno FreeTrack-hez készített verziót kicsit átalakítottam, és most tökéletesen működik ...
Nagyjából 500 forintból össze lehet rakni. Ami gond lehet, hogy TIR3-hoz kell hozzá a Vector Expansion. De ennyi ...
Majd este csinálok róla fotót és felrakom.
Eddig 4-szer esett le fejhallgatóstól és semmi baja ... ha meg lenne, akkor csinálok egy újat és kész :) -
#16660 Tudna valaki tanácsot adni, hogy akkor milyen távolságra kell rakni a Tack IR-t, milyen szögben lássa a fejeden levő visszaverő felületet, stb? Sokmindennen próbálkoztam, de vagy a fejforgást nem tudta rendesen leköventni a cucc, vagy az előre-hátra zoomolást. -
#16659 A TrackIR is olyan mint egy jó joy - jobb pilóta nem lesz tőle az ember, de a repülést lényegesen megkönnyítheti, élvezetesebbé teheti :)
Én ma sem vagyok egy űberpro, de mikor kezdtem volt egy (Mai napig megvan :) ) Saitek Cyborg USB joy-om, mindenre jó volt ...
Aztán jött a Lonci, amihez zavart, hogy sokat kell billentyűznöm, vettem egy X-52-t ... Ég és föld (persze kényelmmi szempontból ...) ...
Aztán jött a Black Shark, és az oldalkormány tekergetéstől majd kitört a csuklóm - Építettem egy pedált 2-3000 forintból - Qrva jó volt, sokkal kényelmesebbé vált a repülés ... (Ekkor kezdtem el normális pedálra gyűjtögetni ...)
Aztán találtam egy cikket a FreeTrack-ről, megcsináltam, kellett 1-2 nap hogy megszokjam, de ez megint egy jókora minőségbeli ugrás volt ... (Aztán vettem egy TIR-t mert kaptam egy jó ajánlatot ...)
Ennyi ... Szerintem egy komolyabb pilóta egy x-box kontrollerrel ledogolna simán. Ettől függetlenül én imádom ezeket a kütyüket (Párommal ellentétben, akinek mindig útban vannak :) )
(Az árukon kívül ...) 1 negatívumuk van csak: Mire nekiállok repülni, beöltözök, mindent a helyére teszek, az idő :) Egy FPS-hez nem kellett enyit bohóckodni :)
Amit viszont érdemes nagyon átgondolni: Magamból kiindulva mondom, hogy egy komolyabb eszköz vásárlását érdemes sokszor átondolni! Én is csapongok, sajnos kevés időm van repülni, az első X52-esemet fél év után eladtam, mert nem használtam ki, alig volt rá időm ... később meg vettem egy másikat, mert megint lett időm ... egy komolyabb dolognál (TIR5, X65F, Warthog) ez hatványozottan igaz! -
#16658 TIR4-nél volt melegedési probléma, ráadásul jó pár darab el is köszönt örökre a gazdájától 1-1,5 éven belül. -
#16657 én most vettem egy trackir 3-ast vectorral egy tizesért
szét kell nézni fórumokon, ebay-en, stb, lehet találni
-
#16656 Ezek zöme teljesen szubjektív.Például az, hogy Balázs nem bírja megszokni egyéni szoc probléma(én meg a padlockot nem bírom, egyszer kipróbáltam, többet nem).Nekem anno a freet kb. 2 nap volt megszokni, azóta el sem tudom képzelni a röppenést máshogy.
Ezt a melegedést sem értem nagyon, most a 34-36°-os hőségben sem melegszik túl az enyém ( lehet hogy a melegedős még valamelyik korábbi verzió volt?)
Nálunk pontosan a gép mögött, a szoba másik végében van az erkély ajtó, ablak.A sötétítő nincs behúzva mert a nejem háborgott a virágok miatt :D mégsem zavar a fény egy csöppet sem, nem zizek-riceg, teszi a dolgát.
Azt meg soha, senki nem állította, hogy a trekkel valaki jobb pilóta lesz.
Erről már beszélgettünk korábban is és ott is elhangzott ez.
Egy szó mint száz, én nagyon nem bántam meg, hogy megcsináltam a free-t majd pedig megvettem a trekket a clip proval.Nagyon élvezem vele a röppenéseket legyen az BS,FSX vagy akár az ősöreg Falcon. -
#16655 Sajna nálam is sokat riceg, és sokszor nem tudja érzékelni a ledeket, ha úgy mozgatom a fejemet.. míg a joy HAT kapcsolóval tetszőlegesen nézelődhetsz. Igaz jóval lassabb mint a track. -
#16654 A Track IR relatív. Én szinte nem is használom, mert képtelen vagyok megszokni és a szobám olyan idióta elrendezéű - meg a sapi is szar és lusta vagyok újat venni... :) - hogy képtelen vagyok úgy mozgatni a fejem, hogy néha ne szálljon el és kelljen újra resetelni. Hiába állítok be deadzone, a normál fejmozgásom miatt állandóan riceg a kép.
A Lock On-ban ténylge jó, de Falconban csak arra jó, hogy a padlockkal gyorsabb fogást csinálj. A táj textúra miatt + elavult renderelési módszer (?) miatt nagyon zizegős a kép, földháttérben nem látsz meg egy darab vadászt sem... -
brendon566 #16653 Ilyesmit szerettem volna hallani :) .
köszi a véleményeket. -
Caterpillar #16652 Én erre a TIR problémára azt mondom Lefty TIR nélkül verte rommá a Lock ON DogFight Cupon a mezőnyt... :D
Egyáltalán nem létszükséglet néha előny, de pl az ominózus versenyen sokunknak a nem kicsit nagy melegtől simán túlmelegedett a drága és mindent csinált csak működni nem akart! A POV(kalap?) meg hátad mögül sütő napfényben is tökéletesen fog működni! -
#16651 Ne csigázzatok már. Így is teljesen rá vagyok kattanva most ezekre a dolgokra, de perpill minden fillért, amit tudok, az új joy-ra teszek félre. De persze mindenképp beszerzek egy ilyet, ahogy tudok, csak inkább a TrackIR tetszik, de még lehet, hogy áthidaló megoldás is lesz közben. Meglátjuk, hogy alakul. Mindenesetre nekem már tényleg szükséges lenne, mert csinálok olyan dolgokat, ahol nem árt oldalra/felfele nézni néha, arról nem is beszélve, hogy dogfight-nál is darabokra szednek (persze nem csak a TrackIR miatt, hisz van ugyanúgy, akinek nincs még ilyen, csak hát ő nem ma kezdte). Thx a tippeket! -
#16650 Én is azt mondom, egy Wiimote + IR led kombó verhetetlen ár/érték arányt jelent a TIR-el szemben ...
Igaz, hogy a TIR kényelmesebben kezelhető, de ha nem jön be, egy Wiimote-ot egyszerűbb árában eladni mint egy TIR-t :)
Nekem is azért van csak TIR-em mert jó áron kaptam ... Különben még mindig FT-vel nyomnám!