Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár dologban talán tudok segíteni, de én sem vagyok profi:
1: Labels: 2 megoldás van ... 1: figyeld mit rádiózik a wingman-ed, ha ben van kapcsolva a Radio Assist az options-ben, akkor bemondja hogy merre, milyen enemy-t lát ... ha az Air Defendse, akkor el is küldheted, hogy próbálja meg lelõni ...
A másik: van egy labels.lua file, abban lehet szerkeszteni, hogy milyen távolságból miket írjon ki a játék ... Abban át tudod állítani, hogy már messzirõl kiírja az objektumok neveit ...
2: Ez van 😊
3: Ha kevés a csali és a fegyverzet, kapcsold be a unlimited weaponst, vagy próbáld meg kevesebbet használni õket ... Én béna vagyok, én elõbb halok meg mint hogy elfogyna ...
4: passz
5: A Su-25 nem A2A-re lett kitalálva, de nekem nem volt vele gondom ...
6: nézegess Tutorialokat, hogyan és milyen manõverekkel lehet kikerülni a rakétákat ... Ezt bizony sokat kell gyakorolni ... Valamint ugye nem mindegy milyen rakétára milyen csalit dobsz ...
7: Lehet hogy olyan modokat teszel be amik nem FC2 kompatibilisek ... Nekem egy valag mod fentvan, és megy az FC2 ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nos leírom a véleményen a játékról!Ha megengeditek.
Szerintem az egyik legjobb szimulátor(harci).
DE!!!!
Vannak dolgok amik kiba zavarnak!Valószínû az én bénaságom is közrejátszik.
1:Közelítek az ellen felé egy kis piros pöty látsik(nem reális de nembaj én így játszom)mire tudnám hogy mivel állok szembe,(tank,BTR,BMP,vagy esetleg strela..)ha strela, már késõ mennek a csalik de akkor is betalál!
Valahogy meg lehet azt csinálni,hogy elöbb látszódjon ,hogy mi is a cél?
2:Igen, nagyon pontosak a rakéták(de a rám lõttek is)
3:Kevés a csali,ha már van két strela egy missió során és csak irányítatlan fegyverzeted van akkor vége a történetnek!
4:Újratöltésnél(fegyverzet)pont nem azok vannak a lehetõségek között amik kellenének.Ezt azért meg oldottam belenyúltam a szerkesztõn keresztûl a missióba.
5:A SU-25 levegõ levegõ rakétája ..borzasztó, sipól de nem fogja be,meg maga a rakéta is nevetséges 1km-röl nem találok el egy helit.Néha sikerûl 500-ról...há de ez hülyeség!
6:Nem igazságos!
Én lövök egy rakétát megy megy megy ,dob egy csalit és már elszált a rakétám Kina fele!
Az ellen lõ rám egyet jön jön jön,csali csali csali,fordulás, átesés, még csali vagy 10,... bummmmmm benvan szevasz...megyek ,rágyujtok anyád!
Biztos béna vagyok.
7:MODMAN.Ha elkezdek modolgatni a játék nem indúl el!!!
Amúgy meg nagyon jó a game a grafika is tetszik.
A patch kicsit lassította a betöltést...viszont kaptunk új kampányt!
Hali!
Valaki reagálhatna...persze ha segítõ a szándék!
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vettem egy saitek x-52 vezérlõt.Azóta nem indul a játék,vagyis elindúl de hibaüzenetet ír ki..Black shark hibával!<#confused>#confused><#confused>#confused> érdekes!
Van valami megoldás?Hiába nyomom a pause/break-ot nem indul!Valaki?
Nekem mintha a sima lock onnal az lenne az emlékem,hogy ha egy baráti de nem az én kötelékemet megközelitettem (ugy hogy kötelékezzek velük)egy távolságon belül idegesek lettek és kifordultak.De lehet hogy rosszul emlékszem
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
ugy meg tudod csinalni h 1 kulon gepet beraksz utvonalakkal es magad kulon "raj"-kent teszed be..akkor tudod kovetni es gyakorolni a kotelekezest...
legalabbis remelem...<#eplus2>#eplus2>
Seven-Four-Seven--Heavy
Ebben is benne van minden ami kell, lejátszót nem rak fel semmit.
Szépen megy a Loncival. Amúgy KMPlayert használok, de ez is fent van.
Ennyi cuccot rak be:
Ráadásul nem bassza szét a rendszered ha uninstallálod. (anno nekem a Teamspeak/ventrilo által használt windows gsm codecjeit kitörölte ez a szar és csak gépújrainstall segített sajnos)
Azóta kerülöm mint a tüzet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha jól értem ez a Platinum akkor csak annyi, hogy alapjáték és FC2.0 egy kiadásban és integrálva a legújabb patch?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
FC-t, es ugy probaljam meg, vagy......a big torrentrol szedtem le meg regebb a lock -ot es erre tegyem ra az eredete FC-t.....valahogy kibogozom.......meg volt olyan hogy eredeti jatek es hibas volt,mar en mondom,hogy tenyleg mennie kellene,mas minden jatekom megy nem hiszem a geppel lenne valami,,kepes lennek , hogy kulon-kulon vegyem meg a ket jatekot,dehat e szaros orszagban
http://www.webforditas.hu/index.php
akár angol- német fordításra is lehet használni.Nem tökéletes 😊 de azért el lehet vele boldogulni.
Akkor szokott ilyesmit csinálni a lonci ( meg más is ) ha számára nem tetszõ kódpakk van telepítve ( k-lite, meg mittudomén ).Ha van, javaslom szedd le és próbáld úgy.
Lock on
Nem tudom ha mond valamit,de koszonom mindenki segitseget.Szoval , betegsege a lefagyas , nyugodt vagyok , csak akkor zavart mikor kuldetest
Akár ki van kapcsolva, akár nem, okozhat bonyodalmakat, emiatt nem érdemes C-re pakolni ... Mondjuk én amúgy sem szeretek C-re telepíteni, csak felhasználói programokat ...
@bettly: Én is azt ajánlom amit Leon linkelt ... Próbáld meg leszedni és feltelepíteni a LO Gold Europe peccset ... gondolom itthon szerezted be a GOLD-ot ...
Ha nem megy, akkor kitalálunk valamit 😊
flamin cliff
1.12b patch ( letölteni onnan, ahonnan lentebb linkeltem )
A lokkonnak sajnos "szokása" a fagyogatás, ezzel semmit sem tudsz kezdeni.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
SZóval.Ha esetleg vistát vagy win7 oprendszert használsz akkor lehetõleg ne a C meghajtóra telepítsd de semmiképpen ne a program files vagy program files (x86) mappába!!!!AZ FC-t pedig rá kell telepíteni a loncira.
ruzt = ezt
😄
Egészen pontosan légyszives írdf ide, hogy melyik peccset próbálod felerõszakolni a loncira!
Van ahol azt írják, hogy rossz foltot próbál felrakni az akinek iylen hibakódja van.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Azt mondják többen is, hogy az 1.12b nem megy fel a Gold verzióra.Olvasd el.
Mindent ugy csinaltam ahogy mondtad: lock On....FC ,es amikor teszem a 1.12b patchet nem engedi feltenni . valamit ir angolul en nem ertem , ha van turelmed lennebb megkapod leirtam.Aszem teszem kukaba az eredeti Lock on Gold-omat , es leveszem valamelyik torrentrol a sima Lock-ot es jatszom aval , legalabb nem faj a fejem. Koszonom megertesed es segitseged....Gyula
www.pcpilot.hu
Majd ha kijön, lehet megveszem azt is, de egyelõre tökéletes a letöltõs is 😊
Ez ugyanaz mint a Lockon Gold volt, csak FC2-vel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van még pár bug, de várunk a peccsre ... Gyorsabb is mint az FC, javítottak is pár dolgot benne, szóval szerintem érdemes.
Viszont jelenleg még csak letöltõs verzió van.
@Bögyörõ: Orosz gépeknél tudom, hogy van infravezérelt rakéta, ha azt lõnek ki rád, akkor azt nem érzékeli a besugárzásjelzõ ...
Editorban sajna nem tudok segíteni ...
@Bettly: Nem veszem sértésnek, de sajnos manapság a fórumokon a
"kis barátom" megszólítást általában negatívan alkalmazzak, leginkább lealacsonyításképp ... Ezért is ugrik rá mindenki ...
Lehet hogy neked az kavar be, hogy GOLD-od van, nem pedig sima Lockon + FC, mint a nagyátlagnak ... Pedig elvileg ugyanaz ...
www.pcpilot.hu
Ugy emlékszem amikor kijelölöd a waypontokat,tudsz utasitásokat adni mit csináljon a kötelék....vagy nem?
Az nem jön be hogy 1 es gépnek AI t adsz,magadat meg a 2 esnek?
Egyébbként Leonékat kérdezném én is,én vagyok béna,hogy nem tudok kisérõnek más tipust megadni?Ez érdekelne BS vonatkozásban is.Bár most hogy irom,mintha a multkor ment volna egy F16 al,vagy csak az utvonal volt uaz,de nem tudtam parancsokat adni?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!