Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kokos! Nem fontos az infra csapda! Figyeld a strellat tartsd szemmel! Engedd magadhoz közel a raketat majd amikor mar jó közel ért akkor egy kis manover és máris leakadt. Késobb lathatod ahogyan felrobban magatol...gyakorlas es sok ido kerdese. 😊
DummyBoy
Üdv!

Pár dologban talán tudok segíteni, de én sem vagyok profi:
1: Labels: 2 megoldás van ... 1: figyeld mit rádiózik a wingman-ed, ha ben van kapcsolva a Radio Assist az options-ben, akkor bemondja hogy merre, milyen enemy-t lát ... ha az Air Defendse, akkor el is küldheted, hogy próbálja meg lelõni ...

A másik: van egy labels.lua file, abban lehet szerkeszteni, hogy milyen távolságból miket írjon ki a játék ... Abban át tudod állítani, hogy már messzirõl kiírja az objektumok neveit ...

2: Ez van 😊

3: Ha kevés a csali és a fegyverzet, kapcsold be a unlimited weaponst, vagy próbáld meg kevesebbet használni õket ... Én béna vagyok, én elõbb halok meg mint hogy elfogyna ...

4: passz

5: A Su-25 nem A2A-re lett kitalálva, de nekem nem volt vele gondom ...
6: nézegess Tutorialokat, hogyan és milyen manõverekkel lehet kikerülni a rakétákat ... Ezt bizony sokat kell gyakorolni ... Valamint ugye nem mindegy milyen rakétára milyen csalit dobsz ...

7: Lehet hogy olyan modokat teszel be amik nem FC2 kompatibilisek ... Nekem egy valag mod fentvan, és megy az FC2 ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hajaj!Az új patch megette a 4gb ramot 1óra játék alatt!...Betelt<#confused><#confused><#dumcsi><#dumcsi>
Bögyörő
Uj windows kéne feltegyek mert a mostani nagyon vacakol, és szeretném menteni az eddigi állásom az FC2-ben mert már van négy medálom, de nem találom sehol a mentést, ha valaki tudja hol található a mentés kérem irja meg, köszönöm.

Hali!
Nos leírom a véleményen a játékról!Ha megengeditek.

Szerintem az egyik legjobb szimulátor(harci).
DE!!!!
Vannak dolgok amik kiba zavarnak!Valószínû az én bénaságom is közrejátszik.
1:Közelítek az ellen felé egy kis piros pöty látsik(nem reális de nembaj én így játszom)mire tudnám hogy mivel állok szembe,(tank,BTR,BMP,vagy esetleg strela..)ha strela, már késõ mennek a csalik de akkor is betalál!
Valahogy meg lehet azt csinálni,hogy elöbb látszódjon ,hogy mi is a cél?

2:Igen, nagyon pontosak a rakéták(de a rám lõttek is)
3:Kevés a csali,ha már van két strela egy missió során és csak irányítatlan fegyverzeted van akkor vége a történetnek!

4:Újratöltésnél(fegyverzet)pont nem azok vannak a lehetõségek között amik kellenének.Ezt azért meg oldottam belenyúltam a szerkesztõn keresztûl a missióba.
5:A SU-25 levegõ levegõ rakétája ..borzasztó, sipól de nem fogja be,meg maga a rakéta is nevetséges 1km-röl nem találok el egy helit.Néha sikerûl 500-ról...há de ez hülyeség!
6:Nem igazságos!
Én lövök egy rakétát megy megy megy ,dob egy csalit és már elszált a rakétám Kina fele!
Az ellen lõ rám egyet jön jön jön,csali csali csali,fordulás, átesés, még csali vagy 10,... bummmmmm benvan szevasz...megyek ,rágyujtok anyád!
Biztos béna vagyok.
7:MODMAN.Ha elkezdek modolgatni a játék nem indúl el!!!
Amúgy meg nagyon jó a game a grafika is tetszik.

A patch kicsit lassította a betöltést...viszont kaptunk új kampányt!

Hali!
Valaki reagálhatna...persze ha segítõ a szándék!

Sanyo
Kiraktam, köszi. Helyi letöltési link is van.

www.pcpilot.hu

skacok nem vagyok egy hard játékos de ugyemlékszem lehetett egérrel is kapcsolgatni a gombokat a gépbe toloerö stb.. azt hogy tudom megcsinálni fc2 ben?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megoldottam!Nem a vezérlõ a ludas hanem a modman!Ha felteszek valami módot akkor nem indul el!Valaki erre?
Szevasztok!
Vettem egy saitek x-52 vezérlõt.Azóta nem indul a játék,vagyis elindúl de hibaüzenetet ír ki..Black shark hibával!<#confused><#confused> érdekes!
Van valami megoldás?Hiába nyomom a pause/break-ot nem indul!Valaki?
Üdv

Nekem mintha a sima lock onnal az lenne az emlékem,hogy ha egy baráti de nem az én kötelékemet megközelitettem (ugy hogy kötelékezzek velük)egy távolságon belül idegesek lettek és kifordultak.De lehet hogy rosszul emlékszem

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Sziasztok! Egy kis segítséget kérek. Hol lehet FC2-ben beállítani a megjelenõ chat üzenetek számát? A fél képernyõt kitölti. Be lehet állítani, hogy valamivel lentebb írja ki az elsõt? Mindig rátakar az AWACS üzenetekre. Elõre is köszi.
leonforce
azt nem tudom h van e kulonbseg az editorban az 1.12 es a 2.0 kozott, de az elsoben csak kotelek-parancsnok lehetsz, ha 1 rajban tobben repultok..
ugy meg tudod csinalni h 1 kulon gepet beraksz utvonalakkal es magad kulon "raj"-kent teszed be..akkor tudod kovetni es gyakorolni a kotelekezest...
legalabbis remelem...<#eplus2>

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
csao..!
koszi az infokat..! akkor hamarosan 2.0 install.. 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

Boconadi
fel ne tegyél már rá semmit. Ha az 1.12b felment akkor csak játsz 😄
Igy van igazatok volt ,en sem gondoltam ,uninstaltam az Aca Mega Codecs-et, felraktam a VCL Media player 1.03-at , hirtelenjeben ezt toltottem le,es csoda......;Lazar feltamadt; elindult a jatek.Koszonom a sok vallaszt , segitseget, hasznalt is, egy regi gondom lejart, Most sietek jatszani.........apropo van ket patch 1.02 ,ezt most feltehetem a FC utan? Van is egyaltalan ertelme?
L Viper
Media Player Codec Pack

Ebben is benne van minden ami kell, lejátszót nem rak fel semmit.
Szépen megy a Loncival. Amúgy KMPlayert használok, de ez is fent van.

Ennyi cuccot rak be:

Bucser
CCCP (Combined community codec pack) minden benne van ami kell.

Ráadásul nem bassza szét a rendszered ha uninstallálod. (anno nekem a Teamspeak/ventrilo által használt windows gsm codecjeit kitörölte ez a szar és csak gépújrainstall segített sajnos)

Azóta kerülöm mint a tüzet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Én a Gom playert használok.Letölti ami kell neki oszt jónapot ;9

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Lejátszás szempontjából lehet. Viszont vannak bene videókódoláshoz használható kodekek, amiket egyenként nem tudok leszedni. Tudtok ajánlani mást helyette?

Ha jól értem ez a Platinum akkor csak annyi, hogy alapjáték és FC2.0 egy kiadásban és integrálva a legújabb patch?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ahogy a kolléga mondja, szedd le.Az ACE egyébként is a legszarabb kódpakk.

Reaper
Ace Codec pack ver alá, uninstalláld és használj VLC playert, az mindent lejátszik codec pack nélkül is...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Egyedul csak az Ace Mega Codecs pack van fent ,ennel kemenyebb jatekok mennek , pl COD osszes resze, a Modern Warfare2 , Crysis ,Farcray2 , a fene tudja, koszonom az angol forditasi segitseget.Gondolkozok ,probaljam meg leszedni valamelyik torrentrol a
FC-t, es ugy probaljam meg, vagy......a big torrentrol szedtem le meg regebb a lock -ot es erre tegyem ra az eredete FC-t.....valahogy kibogozom.......meg volt olyan hogy eredeti jatek es hibas volt,mar en mondom,hogy tenyleg mennie kellene,mas minden jatekom megy nem hiszem a geppel lenne valami,,kepes lennek , hogy kulon-kulon vegyem meg a ket jatekot,dehat e szaros orszagban nem is tudom ha meg megkapom valahol.
LeonSilver
Amúgy ha nem boldogulsz az angol nyelvvel, akkor alapnak jó ez

http://www.webforditas.hu/index.php

akár angol- német fordításra is lehet használni.Nem tökéletes 😊 de azért el lehet vele boldogulni.

LeonSilver
Nincs fent véletlenül mindenféle szaros kódpakk??
Akkor szokott ilyesmit csinálni a lonci ( meg más is ) ha számára nem tetszõ kódpakk van telepítve ( k-lite, meg mittudomén ).Ha van, javaslom szedd le és próbáld úgy.

Most probaltam meg lepesrol lepesre ,sikerult feltennem az adott patchet, jatek inditaskor klikkeles utan a pohar gondolkozik ,kb 6-7 percet hagytam, hallszik a jatek alaphangja a radio beszelgetes tehat van hang , de nincs kep , nem akar beugrani a jatek. Nezem a jatek dobozat ,itthon vettem Marosvasarhelyt,nincs semmi kulonleges rajta ,egy dolgot kiemel viszont ,az en remes angol tudasommal nem ertem,hat leirom: Upgrades and feature additions to version 1.02 of
Lock on:air combat simulation.
Nem tudom ha mond valamit,de koszonom mindenki segitseget.Szoval , betegsege a lefagyas , nyugodt vagyok , csak akkor zavart mikor kuldetest csinaltam ,es ujra kellett kezdnem. Meg egszer kosz es kivanok egy kellemes ejt.
DummyBoy
A Vista és a Win7 alatt azért nem érdemes C-re pakolni, mert az UAC szereti automatikusan védeni azt is mint a rendszermappákat, és csomó mûvelethez rendszergazdai jogosultságokat akar ...

Akár ki van kapcsolva, akár nem, okozhat bonyodalmakat, emiatt nem érdemes C-re pakolni ... Mondjuk én amúgy sem szeretek C-re telepíteni, csak felhasználói programokat ...

@bettly: Én is azt ajánlom amit Leon linkelt ... Próbáld meg leszedni és feltelepíteni a LO Gold Europe peccset ... gondolom itthon szerezted be a GOLD-ot ...

Ha nem megy, akkor kitalálunk valamit 😊

LeonSilver
lock on
flamin cliff
1.12b patch ( letölteni onnan, ahonnan lentebb linkeltem )

A lokkonnak sajnos "szokása" a fagyogatás, ezzel semmit sem tudsz kezdeni.

Koszonom segitseged es egyben barat... mindenki segitseget tenyleg en szegeny nem tudok jol angolul ,de ellentete a nemet, azt vagom,windows xp,van sp2-es,es van hogy a sima lock-om is egy ido utan lefagy, mindenesetre megprobalom aval amit irtal...FC utan teszem a flammiing cliffs patch 1.1 ?
LeonSilver
A C még hagyján, ezt csak a biztonság kedvéért mondtam neki de az említett mappákat valamiért nem kedvelik ED szoftverei.Egészen konkrétan a DCS-nél írják ( aki oda telepítette annak nem ment ) és lehet az FC2-nél is hasonló a helyzet, ezt nemtudom.Jelen esetben a jobb félni, mint .. elvet vettem figyelembe.Az ember nincs ott, nem látja a gépet, a telepítés folyamatát és így próbáljuk meg orvosolni a hibát.Ezért javaslom, mint lehetõséget, hogy inkább máshova telepítse.Ártani nem használ 😉

Sharks
Na most nekem is felkeltetted az érdeklõdésemet! Miért ne a C-re?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
Hubazz, kkora egy multipostot 😄

SZóval.Ha esetleg vistát vagy win7 oprendszert használsz akkor lehetõleg ne a C meghajtóra telepítsd de semmiképpen ne a program files vagy program files (x86) mappába!!!!AZ FC-t pedig rá kell telepíteni a loncira.

LeonSilver
lol

ruzt = ezt

😄

LeonSilver
Próbáld meg azt, hogy INNEN letöltöd ruzt --> Flaming Cliffs Patch 1.1 - 1.12b (LO Gold Europe)

LeonSilver
@ bettly

Egészen pontosan légyszives írdf ide, hogy melyik peccset próbálod felerõszakolni a loncira!
Van ahol azt írják, hogy rossz foltot próbál felrakni az akinek iylen hibakódja van.

Sharks
Már írta egy csomószor szegény, hogy nem tud jól angolul...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
Nem viccbõl postoltam ám azt az ED fórumos linket.
Azt mondják többen is, hogy az 1.12b nem megy fel a Gold verzióra.Olvasd el.

Sharks
Rendelt már valaki egyébként ettõl a Sanyo által linkelt cégtõl?

Most megertettem oszinten ezt nem tudtam meg egyszer kerlek ne haragudj , nem volt szandekomban semmi rossz,igazolva hiteles e forumon levo regi barataid kozbenszolasa megvedesed alkalmabol, en is ezt tettem volna barkiert , en itt csak egy uj egyen vagyok ,bele kapaszkodtam egy segitsegert, de nem megy ,meg egy jatekkal sem kinlodtam ennyit,vajon ha kulon mappaba masolom a 2 jatekot,lessz-e valtozas? Oszinten nem vagyok profi a szamitogepezeshez, de egyik legkedvencem jatekom nem tudom feltenni.
Mindent ugy csinaltam ahogy mondtad: lock On....FC ,es amikor teszem a 1.12b patchet nem engedi feltenni . valamit ir angolul en nem ertem , ha van turelmed lennebb megkapod leirtam.Aszem teszem kukaba az eredeti Lock on Gold-omat , es leveszem valamelyik torrentrol a sima Lock-ot es jatszom aval , legalabb nem faj a fejem. Koszonom megertesed es segitseged....Gyula
Sharks
Nekem sem kell platinum, de ott meg azt írták, hogy a patch miatt csúszik az FC2 is. Ha tényleg ennyit csúszik, akkor lehet, hogy addig beszerzem a sima FC-t.

Sanyo
Itt azt írják, hogy május 25-e, de ez csak a sima FC2.0. Mivel nekem az összes elõzõ megvan, nem vagyok benne biztos, hogy nekem kell a platinum. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Sokaknak van FC2-je ... Én sem vártam meg a DVD-s verziót ...

Majd ha kijön, lehet megveszem azt is, de egyelõre tökéletes a letöltõs is 😊

Sharks
Nagyon super, csak adják már ki... már a májust is alig bírtam kivárni, erre most kitalálják, hogy július? Addig egyedül repkedjek? <#szomoru1>

DummyBoy
Ja, vagy akinek nincs LockOn-ja ...

Ez ugyanaz mint a Lockon Gold volt, csak FC2-vel.

Molnibalage
Én már elvesztettem a fonalat. Akkor ezt most ajánlott annak megvenni, aki nem vette meg a FC2.0-át?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Szerintem igen ... Grafikában mindenképp szebb, a galériámban és itt a fórumban is találsz képeket.

Van még pár bug, de várunk a peccsre ... Gyorsabb is mint az FC, javítottak is pár dolgot benne, szóval szerintem érdemes.

Viszont jelenleg még csak letöltõs verzió van.

@Bögyörõ: Orosz gépeknél tudom, hogy van infravezérelt rakéta, ha azt lõnek ki rád, akkor azt nem érzékeli a besugárzásjelzõ ...

Editorban sajna nem tudok segíteni ...

@Bettly: Nem veszem sértésnek, de sajnos manapság a fórumokon a
"kis barátom" megszólítást általában negatívan alkalmazzak, leginkább lealacsonyításképp ... Ezért is ugrik rá mindenki ...

Lehet hogy neked az kavar be, hogy GOLD-od van, nem pedig sima Lockon + FC, mint a nagyátlagnak ... Pedig elvileg ugyanaz ...

Most nem tettem semmi patchot csak Lock on.....FC...es..1.12b patch. Lennebb leirtam mit ir ki angolul. Igaz hogy a FC-t oda instalaltam ahova a Lock ont, tehat egy mappaba es ide a patchet is nem kulon kulon a ket jatekot....kosz a vallaszt
Sanyo
Willenbrock
Én fõleg Mig-29-el akarok repülni akkor is érdemes a FC2-t feltelepíteni? Nagy a különbség az alap Lock Onhoz képest grafikában vagy a harcászatban?És lehet-e már itthon kapni a FC2-t?

Szia Bögyörõ
Ugy emlékszem amikor kijelölöd a waypontokat,tudsz utasitásokat adni mit csináljon a kötelék....vagy nem?
Az nem jön be hogy 1 es gépnek AI t adsz,magadat meg a 2 esnek?

Egyébbként Leonékat kérdezném én is,én vagyok béna,hogy nem tudok kisérõnek más tipust megadni?Ez érdekelne BS vonatkozásban is.Bár most hogy irom,mintha a multkor ment volna egy F16 al,vagy csak az utvonal volt uaz,de nem tudtam parancsokat adni?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!