Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is össze vissza ugrál néha, most pl egy rohadt M113-at nem bírtam leszedni Su27-el...

War. War never changes.

DJ Skyline
a végkifejlett oldal címét majd közzé teszitek?

Seaweed

Kiraly a random kep

Nah most epp notin vagyok, es most gorbitettem linuxra egy vmware-t...
mingyart telepitem a dost 😉)
Hmuda
Nincs vmi bindelhetõ parancs, ami ha látja, hogy nincs a joy karja elhajolva, akkor automatán visszateszi a tengelyt a középállásba? Elég zavaró így játszani és az se használt, hogy kiszedtem az iránygomb-bindeket a billenytyûrõl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ezt még nem tudom. Elsõre szerintem úgy, hogy adok egy html alapot amibe belerakhatod a szöveget és a képeket, aztán azt visszaküldöd és én bedrótozom. Késõbb meg jó lenne adatbázisosra megcsinálni, ahol majd egy formon keresztül lehet feltölteni.

Közben megcsináltam a random képet a tetejére.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

cifuatwork

Egy kérdés: a feltöltés hogy fog menni mondjuk részemrõl? Formázatlan vagy HTML formázás kell (alapvetõ HTML formázással még elboldogulok talán)? Esetleg valami más?

Seaweed
nah az pont jo lenne..akkor mindenki megnyugodhatna 😊)
Szerintem meg a középre rendezés gázos, de ez csak attól függ ki milyet szeret. Egyébként azért is jobb ha fixen balra van rendezve mert ha késõbb lesz layer-es legördülõ menü, akkor azt könnyebb lesz pozícionálni.

Lehet a felsõ F-15 helyett berakok egy véletlenszerûen változó képet...

Seaweed
Seaweed
Kafa! Csak az a jenkidudli eftizenot most kifejezettem ellenszemves nekem..hala mr. szagertonek 😛
Reaper
Egy kérdés: Miért nem rakod középre az oldalaid? Szerintem így gázos, de ez csak szvsz!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Mindenesetre jó nagy baromság és bonyis is:-D

Reaper
bazze a felkiáltójel elé akartam!😊

Reaper
Jó neked én a civil kávédarálókat nagy ívben !

Reaper
Na rájöttem. Ez ugyanúgy koaxális, mint a Kamov, annyi a különbség, hogy itt a rotorlapátok egy síkban mozognak, kicsit kifelé-lefelé döntve. Oh yeah!

cifuatwork

cifuatwork
Odáig már nem jutottam el, nekem már a kép elég volt, hogy felismerjem.

Kicsit átszabtam a bop oldalt, hogy jobban illeszkedjen az új igényekhez. lásd a szokásos url-en...

cifuatwork
Akkor meg mit nem értesz bazze?
Kismillió weboldal foglalkozott már a mûködési elvével. 😊

Seaweed
Bocs de ezt nem lehetett kihagyni 😛
Glpetyus

Seaweed
Reaper
Nem mondod, erre én is rájöttem bazze!

cifuatwork
Ez a Kaman K-Max helikopter.

Demó alapján NAGYON durva, bár bugzik, meg utálja a joyomat, de bízunk a patchben...

Glpetyus
gondolom kell hozzá a LOman 2.1-es

DJ Skyline
egy "nem úgy mint a" nem kell!:😊

DJ Skyline
hale!
akkor mond meg nekem hogyan lehet kicserélni a repcsik textúráit mert van egy textem....innen...f-14HighRes...
és csak ez a 2 fájl van ami a letöltött .zipben van...: addon.lma,és egy F14-OKRAS-1.bmp...nem jöttem rá hova kell betennni mivel a radmeben ennyi van:
"HighRes F-14 Skin 2048
Http://www.mitch-design.de/lockon/lockon.htm"...

a kopper eléggé furcsa....😊)
szerintem egyirányba forog mind2...mivel egymagasságba vannak nem úgy mint a nem úgy mint a kamov ka 52-nél vagy a chinooknál...

Reaper
Nos látom jó kis pangás van, nesztek egy kép:
Érdekes copter

Még nem sikerült rájönnöm a fõrotor mûködésének mikéntjére...

Reaper
Kezdésnek:

Ti ikonos eftizennyolcas sügérek!

Reaper
Reggelt!

Kis reggeli flame?😊

Seaweed
Lusta vagy visszaolvasni?

http://neuro.agria.hu/base104/lockon_skins.html

http://www.repulonap.hu/redhunters/templates/images/redhunt/lomac/skins/skin.htm

Nekem is ugyanannyi volt megkeresni.
gumikacsa
Sziasztok!

Lehet hogy már volt téma:
Az MIG-ekhez láttam magyar festést, de letölteni nem tudtam. Nem tud valaki egy élõ letölthetõséget?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Seaweed
reggelt
Glpetyus
Ez nagyon szép 😊

Glpetyus

Reggelt'...itt aztán volt pörgés 😊

Gundark
Kedvelem az Lódarazsat. Ez nem titok. Egyébként mondhatnál egyet ami használható a Janes FA18 on kívül. Esetleg még a DI Hornet, de az már nagyon furcsa kinézetreBár még sehol máshol nem csinálták meg azt hogy emberek mászkálnak a fedélzeten. És hogy miért nem lehet a másik oldal egyszer a középpontban? Megmondom, piac. Mert a "nyugat" a fõ felvevõje a játékoknak, fõleg a jueszéj, ott meg ugye verik a fejükbe erõsen hogy ki a király. Tecc nem tecc ez van. De láthatod ezt már itthon is, pl az Aranysasban, ahol Herr Kõvári apostola fõleg a 16osnak. Én kedvelem a Falcont, mert jó MRF. De azt hiszem hogy a mostani vagy az azelõtti sasban már olyanokról beszélt hogy tulajdonképpen rendben hogy BVRrel kell kezdeni a harcot a 27 es 29 es brigád ellen, (ezt aláirom, de hogy az AMRAAM mire megy velük az más téma)de közelharcban is komoly ellenfelek vagyunk. Hm. Igaz a 16 kurta jól manõverezik (pl 300 fok felett van az orsózó szögsebessége)de én amikor 16ban ültem és a 27esek áttörték a vadászvédelmet (amit hogy hogy nem CG-k alkottak😊még nem voltam megvilágosodva a Mester által, eldobáltam a póttankokat meg a bombáimat, tekeregve próbáltam meglépni, mert ezek a kéthajtómûves bivalyerõs állatok egyszerûen energiaharcot vivva jöttek utánam. Nem igazán voltam ellenfél. 😊 Persze igy utólag hogy a mester mondta hogy mi vagyunk a jobbak addig fordulóztam volna amig õk leesnek. (ja nem lelõjük õket, gépágyúval, mikor tehetetlenül sebességet vesztve menekülnek elõlünk😛 )És akkor még vedd hozzá hogy addig cseszték õket amig ki nem adták enyhén szólva félkész állapotban. Aki akkor megnézte és nem hardcore az az életben nem nézte meg mégegyszer. ez az ubi. De vigasz hogy nem csak ezzel csinálták ezt.

én csak a beszolásod alapján itéltelek meg 😊
f/a-18as game volt már vagy ezer, miért nem lehet egyszer a "másik oldal" a középpontban?
az meg megint más kérdés hogy mi miatt nem lett siker...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gundark
Hasonlitom Cifu barátom, csak a szívem fáj

[NST]Cifu
Az F/A-18-on már dolgoztak eleget a fiúk (csak hasonlísd össze a többi nem repülhetõ tipussal a modelljének és textúráinak részletességét), szóval alaphelyzetben jött volna valamelyik patchel...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gundark
azért az kedves hogy úgy itélsz hogy nem ismersz. HA meg benne lett volna mondjuk a hornet, akkor több nyugati vette volna meg (talán) és akkor több pénzt hozott volna. Mert az ubinak csak az számit.

váááá egy ujab amcsimániás akinek csak a f/a-18 meg az f-16 és társai léteznek, eheh...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Korábban talán Seaweed (vagy neuro?) írta, hogy az egyik készítõ srác írta az egyik fórumban, hogy lesz 1.03, bár ugye az Ubisoft nem támogatja (állítólag a gyenge eladási statisztikák miatt), tehát nem hivatalos patch lesz.

gumikacsa
Sziasztok!

Lehet hogy már volt téma:
Az MIG-ekhez láttam magyar festést, de letölteni nem tudtam. Nem tud valaki egy élõ letölthetõséget?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hmuda
Remélem nem azzal kapcsolatban kérdéses, hogy lesz-e, hanem hogy mi lesz benne. Nagyon kell ennek a gaménak a peccs.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

42nd Intruder
De azért tudtommal még kérdéses az 1.03-as...

42nd Intruder
Repülni....

Gundark
mi lesz az 1.3 ban? A szu 25T minek?

[NST]Cifu
Amennyire korábban már volt szó, az F/A-18 kimarad, de lesz 1.03-as patch, és vele együtt elvileg Szu-25T is...

Gundark
Egyébként tikitten talán tájékozottabbak vagytok, mi lesz a következõ lomac megmozdulás? Jön legalább valami kieg (FA 18 rulz) vagy mindjárt belevágunk a lomac 2 be?