Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tenyleg nagyjenkifunok!
Mikor megy el a ti csoda atizesetek gazolajjal?
Mikor bir ki a hajtomu egy! 30mm-es atlovest? (!! nem nezni..videom van rola probapadon!)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Lehet...
de ha egy alma ul benne tok mind 1..es minden jekni egy nagy alma...
Jolatan

De tolem menekulhetsz is a reten...

amugy nekem is van már yojstik 3000-ért elég jó a windows felismerte egybõl semmi gond vele
amugy genius:maxfighter f-23u
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

War. War never changes.
War. War never changes.

nah valahonnet csak varazsolok 1et..
Az elsõ PC-men már ott figyelt a friss Win95 a saját Dos-ával. Floppymeghajtó meg 3 éve nincs a gépemben. 😊))
(Jo floppyn is..tudok adni jokis imagelo progit!)
(mar van par kiszemelt..pl Bird os Prey jatek, Falcon3, Su-25 Sturmovik, TFX, Ka50, Falcon, ..ezek megvannak vinyon mar ezer eve talonban...ha kesz es jol megy a DOS emun akkor tesztelem oket..kis leiras, majd kepek beloluk (szerencsere vmware igen jol shootol), es mar mehet is ki weblapra 😉)
Az elsõ szekcióhoz már felraktam a képeket és a letöltéseket, illetve a Falcon 3, 4, lockon, il2, il2fb és sfp1-hez is vannak már képek.
amugy tényleg királyos, csak igy tovább! 😊
Neuro nagyobb designer mint en...
rabizom, o tudja hogy nez ki jol
(szerntem az nem is banner, hanem a design resze...en legalabbis az osszhatas miatt mindig ugy tekintek egy-egy kepre...)