Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
sz

Seaweed
Mert szokas inditani Stinger A-10-re? 😄
Arra inditsanak csak Buk-t vagy Tor-t...hadszokja ;Ð
Glpetyus
Perzse hogyne bírná...LOL

42nd Intruder
Nem úgy!!!! A Su-25 kibírja, de ugyanezt az A-10? 😛

Seaweed
Strelat te 😛
Amugy soha 😉
42nd Intruder
Ja meg mikor bír ki egy stingert? 😊

Seaweed

Tenyleg nagyjenkifunok!

Mikor megy el a ti csoda atizesetek gazolajjal?
Mikor bir ki a hajtomu egy! 30mm-es atlovest? (!! nem nezni..videom van rola probapadon!)
Seaweed
dehogynem mind...
hulye hotkutyazabalok 😛
42nd Intruder
Hmmm..... Mechanist ezért ölne.... Mégis miért vacak a fegyverzete? Mert nincs MFD, hogy lásd azt, hogy a tank milyen színû? Szerintem egyenlõ szinten vannak...

nem mindegyik nagy alma..., vanak egészen kis almácskák is... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Glpetyus

Seaweed
Nem jola..jolán..jolánka 😄
Glpetyus
Mármint jonatán? 😛

Seaweed
Miben jobb? Fegyverzetben?
Lehet...
de ha egy alma ul benne tok mind 1..es minden jekni egy nagy alma...
Jolatan
Glpetyus

Az A-10 jobb mint a Szu-25 ugye tudod

Seaweed
Azzal a "vacakkal" barmikor megizzasztalak..ulj te egy Ambrams-ben..vagy egy A-10-ben...vagy egy Apache-ban...
De tolem menekulhetsz is a reten...
én is törtem már ki kerekeket eddigi véleményem viszont nem változott a su-25 elég vacak nem repülésileg a fegyverzete miattamugy nekem is van már yojstik 3000-ért elég jó a windows felismerte egybõl semmi gond vele
amugy genius:maxfighter f-23u
Seaweed
Nekem mondod?
(nem tegnap kezdtem...)
Persze hisz volt is koztuk vagy 10 ev...
Adam II
A Flanker 1.0 jobb a Falcon 1nél

Seaweed
Evolution
Adam II
LOL ez a régi játék

Adam II
Ezt már megcsináltam F15tel egy focipálya mellet landoltam így>😊

biztos de a célnak nekem az is megfelelt 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Falcon fejlõdés...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Flanker fejlõdés...

DJ Skyline
én nekem akkor volt ilyen mikor függõlegesen repültem a kifutó felé és úgy húztam fel aztán a kifutóra csapódtam...kerekek KO kitörtek,de a fékezõernyõ még mûködött!😊)))

Seaweed
nem
virtualis gep jobb
Lol ilyet se láttam még eddig 😊

War. War never changes.

õõõ dosboxal nem egyszerübb megoldani? 😊 nekem minden ment az alatt is ami kellet 😊

Hú tök izgi volt a Su27-es kampány 2. küldetése: le kellett lõni egy Awacs gépet, kísérte 2 F16-os meg 2F5-ös. Ekkor kaptam a jelzést hogy Fuel 1500... na mondom, hogyan érek így hjaza? Megfordultam és 80%-os hajtómûteljesítménnyel "száguldoztam" haza. Ekkor meg jön egy másik jelzés, hogy befogtak. Hátranézek, ott jön mögöttem 30 km-nyire újabb 2 F5-ös... na mondom, ez nem az én napom 😊 végülis a légvédelmünk leszedte õket,. én meg vagy 10 km-t repültem siklórepülésben, míg le tudtam szállni 😊 Ha elrontottam volna, nem lett volona visszaút 😊)

War. War never changes.

Seaweed
Kicsomizva megvan..de kene hozza egy rendes 6.22 bootlemez...de az sincs..
nah valahonnet csak varazsolok 1et..
Seaweed
cifuatwork
Sajnos én kiestem.
Az elsõ PC-men már ott figyelt a friss Win95 a saját Dos-ával. Floppymeghajtó meg 3 éve nincs a gépemben. 😊))

Seaweed
(Most epp az ezer eves DOS 6.22 telepitom keresem de nem talalom...nincs valakinek meg az 5 lemezes DOS 6.22 imagekben?)
(Jo floppyn is..tudok adni jokis imagelo progit!)
Seaweed
Dolgozom a teszten!
(mar van par kiszemelt..pl Bird os Prey jatek, Falcon3, Su-25 Sturmovik, TFX, Ka50, Falcon, ..ezek megvannak vinyon mar ezer eve talonban...ha kesz es jol megy a DOS emun akkor tesztelem oket..kis leiras, majd kepek beloluk (szerencsere vmware igen jol shootol), es mar mehet is ki weblapra 😉)
amugy a laser célozásu rakétákat su-25el még midig nem tudtam megoldani 😛 a10nél a maverikeknél pl tökéletesen tudom vinni a célzót és látni a képernyõn mi van, de su15nél akármire akárhogy kapcsolok sehoygse megy :/

teny de ott legalább ha rákatintok valamire legalább bejön valami, ha nem is a 15 oldalas full részletes leirás de legalább valami 😊

Igazából még a múzeum sincs kész teljesen.
Az elsõ szekcióhoz már felraktam a képeket és a letöltéseket, illetve a Falcon 3, 4, lockon, il2, il2fb és sfp1-hez is vannak már képek.

kénytelen hogy teccen mert még csak az van kész 😊
amugy tényleg királyos, csak igy tovább! 😊

Így van, az része a design-nak és nem bannerként funkcionál...

DJ Skyline
na ez így már ok!

DJ Skyline
tetszik a szimulátor múzeum!...

Seaweed
nekem tok mind 1...
Neuro nagyobb designer mint en...
rabizom, o tudja hogy nez ki jol
(szerntem az nem is banner, hanem a design resze...en legalabbis az osszhatas miatt mindig ugy tekintek egy-egy kepre...)
cifuatwork
Frissitsd az oldalt, és lám... új bannert fogsz látni... 😊

DJ Skyline
nekem mind1...

nem lesz összemosott montázsolt kép. ezt el lehet felejteni

DJ Skyline
ja a stratégia és taktikai fps "menü pont" miatt...de akkor javasolnék egy vegyes bannert...repülõs/csúzlis vegyesen...

DJ Skyline
eddig jó....csak egy pöppenetnyi kérdés...ha repülõs az oldal akkor miért csúzlis emberek vannak bannernek vagy minek?😊)))

Seaweed
persze
most itt:
http://breakdown.agria.hu/bop/
aztan lesz
bop.agria.hu
is