Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajajj akkor látom már lesz vele egy hosszú estém. birds of preyt próbáltam legutóbb és winxp alatt olyan gyorsan futott, hogy nem lehetett irányítani.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
nem lesz tul gyors...DOS nem lesz gyorsabb mer uj gepen van..azaz P3-mat mar ugye patc-elni kellett hogy egyaltalan menjen DOS rajta..
igy en vmware 4.5 virtulais gepen futtatok nem DOS-t mert elkallodtak lemezeim..hanem kiherelt (msdos.sys Bootgui=0) Win98-at (ugye ez DOS 7.10),...de meg kuzdok emlekekkel...mert csomo game megvan..de nem indul el mert konvencionalis memoria kll neki..es hirtelen nem emlekszem, hogy is volt az anno 😛
...vegen hasznal DOS=HIGH,UMB-re emlekszem..ezek az autoxec meg cinfig-ok meg is vannak meg...
szal elugykodok sszem egy drabig vele...
de mara mar meguntam..... 😉)
igy en vmware 4.5 virtulais gepen futtatok nem DOS-t mert elkallodtak lemezeim..hanem kiherelt (msdos.sys Bootgui=0) Win98-at (ugye ez DOS 7.10),...de meg kuzdok emlekekkel...mert csomo game megvan..de nem indul el mert konvencionalis memoria kll neki..es hirtelen nem emlekszem, hogy is volt az anno 😛
...vegen hasznal DOS=HIGH,UMB-re emlekszem..ezek az autoxec meg cinfig-ok meg is vannak meg...
szal elugykodok sszem egy drabig vele...
de mara mar meguntam..... 😉)
Jah elég gázosan ahngzik 😛
van egy olyan program hogy CPU killer, de biztos van vmi bizalomgerjesztõbb is 😊
War. War never changes.
Egyébként nagyon jó ötlet. Külön +pont, hogy makettezéssel is foglalkoztok. (figyel itthon a vitrinben egy pár vadász és helikopter... 😊
Renault magnum http://kamionszim.hu
Volt anno C64-en egy Phantomos game is..nah az is mekkora volt..emlekszem mikor haverral (mind2-nek volt C64-e..es allandoan rivalizaltunk 😛) vegigjatszottuk, azall szorakoztunk, hogy ki tudo meszebbre elrepulni a jatekban..aztan jol pofara estunk..mert kiderult hogy "gomb" a virtualis fold 😄
Rengeteg játék lesz ebben a múzeumban már látom 😊
Hogy tudod annyira lelassítani a gépet, mármint a PC-t, hogy a program ne legyen túl gyors?
Hogy tudod annyira lelassítani a gépet, mármint a PC-t, hogy a program ne legyen túl gyors?
Néztem az oldalt, amit korábban ajánlottál valakinek.
A szimulátor múzeumból hiányoltam egykori C64-es kedvencemet, a FIGHTER BOMBER-t.
A szimulátor múzeumból hiányoltam egykori C64-es kedvencemet, a FIGHTER BOMBER-t.
Renault magnum http://kamionszim.hu
De azert nem semmi.. arnyekolt muszerfal, kifutopalya, hangar, torony,erdo, folyo..varos (igaz 3 hazbol all 😛)..van minden ebben...bar ugy emelkedik 10000 meterre szegen bekalab, mintha egy Energia hordozoraketa lenne 😄
Hmm most hogy vegiggondoltam mik vannak meg nekem..
gyak 94-96 tol a letezo osszes szimulator ami PC-re megjelent 😉)
hoskorbol pl dobozosan DOS-os EF-2000 Typhoon, Janes Apache Longbow 2, A-10 Silent Thunder....
HIND-et nemregen vettem ilyen "ocsopeze" kosarban, egy tuskoban..meglattam 2000 pez volt..mondom ennyi peze eredeti DID-es dobozos, nem utangyartott, kezikonyvel meger! (ez volt kb2 eve..el se indulna mar gepemen 😛)
gyak 94-96 tol a letezo osszes szimulator ami PC-re megjelent 😉)
hoskorbol pl dobozosan DOS-os EF-2000 Typhoon, Janes Apache Longbow 2, A-10 Silent Thunder....
HIND-et nemregen vettem ilyen "ocsopeze" kosarban, egy tuskoban..meglattam 2000 pez volt..mondom ennyi peze eredeti DID-es dobozos, nem utangyartott, kezikonyvel meger! (ez volt kb2 eve..el se indulna mar gepemen 😛)
Jah igen Neuro!
HIND
Az egy etalon! Megvan dobozban! (Volt Apache is..es mentek egyutt multiban..DID csinalta anno...DOS-ban az egyik legjobb cucc volt! Imadtam R-60-assal F-16-ra vadaszni 😄)
HIND
Az egy etalon! Megvan dobozban! (Volt Apache is..es mentek egyutt multiban..DID csinalta anno...DOS-ban az egyik legjobb cucc volt! Imadtam R-60-assal F-16-ra vadaszni 😄)
Óóóó, csezdmeg. Majdnem megvolt a 2000... :-///
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
1999
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jó,ezt ne ebben a topikban vitassuk meg PLZ...
Ha egy "nép" nem akar valamit akkor se fogják rájuk eröltetni ha halomra mészárolják õket szvsz...
De errõl inkább ne is beszéljünk mert neked is jobb ha nem leszek ideges 😛P
Biztos sokkal jobb lesz az ott élõknek a muszlin szélsõségesek korlátlan uralma alatt, mi? Lásd még a Talibán és Afganisztán esetét...
Egyébként a csecsenek is lelöttek pár Szu-25-öt 😞(
...és valszeg még fognak is jó párat 😞
Kár a pilóta srácokért,de ettõl függetlenûl a ruszkik már kitakarodhatnának onnan :/
na de ez már OFF
A stinger rakáte maximum a filmekbe repit szét egy repülõt....
Leginkább arra való,hogy harcképtelenné tegye a repcsit
Leginkább arra való,hogy harcképtelenné tegye a repcsit
Öböl háborúban egyszer egy A-10-est szétlött egy Shilka...
Az A-10-es eleresztett egy sorozatot a GAU-8-asból,majd haza repült...
240 lyukat számoltak rajta asszem...
Az A-10-es eleresztett egy sorozatot a GAU-8-asból,majd haza repült...
240 lyukat számoltak rajta asszem...
Emlékszem egy képre... Egy Su-25-ös hátsó része volt rajta, amit egy stinger tépázott meg.... Az azért valós volt és túlélte... A-10 hazamenne lyukas seggel? 

Nemsokat..hisz agepet az a haboru inspiralta...
Nah de ha mar azt nezzuk, akkor hany jott vissza olyan sulyos serulessel, ami kurriozum?!?
Nah de ha mar azt nezzuk, akkor hany jott vissza olyan sulyos serulessel, ami kurriozum?!?
Jó de most a játékról beszélünk vagy az ÉLETrõl??
Mert a ruszkik nemkevés Szu-25-öst vesztettek az afganisztáni "háború" alatt...
Lelött A-10-rõl meg csak 1-rõl tudok,azt is szövetséges gép lötte le 😛
Mert a ruszkik nemkevés Szu-25-öst vesztettek az afganisztáni "háború" alatt...
Lelött A-10-rõl meg csak 1-rõl tudok,azt is szövetséges gép lötte le 😛
nezted mar a TOR M1-et milyen durva cucc..
Multkor csak azt neztem mit tud..
Menetkozben..vagy 60km/h-val dongetett uton 2db egymas utan...egyik bemerte es mind ketto egymas utan "osztotta az eszt" 😄D
(6db C-130 latta karat ;Ð)
Multkor csak azt neztem mit tud..
Menetkozben..vagy 60km/h-val dongetett uton 2db egymas utan...egyik bemerte es mind ketto egymas utan "osztotta az eszt" 😄D
(6db C-130 latta karat ;Ð)
Hát én már túléltem egyszer-kétszer... (kb ennyiszer játszottam a su-25-tel), míg a csodás A-10-el mindig zacskóban végeztem..... LOL