Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Még az is elég lenne, ha legalább a Su-27 repmodeljével repülhetõ lenne önmaga, nem pedig felülírni a cmd fájlt...😛
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"...amugy a szimben szereplõ összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35."
Mióta? Éppen most folyik a felújításuk.
amugy a szimben szereplõ összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35.
Tényleg? Furcsa. Az F/A-22 ugye jövõre lép csak rendszerben, de olyan kis számban, hogy a légierõ kénytelen egyenlõre rendszerben tartani az F-15C gépeket is egy jó ideig. Az F-35 pedig valamikor 2010 körül állhat hadrendbe. Kicsit odébb van az még...
hm, érdekes ez a lockon..., eddig ment minden gond nélkül, azt ma felkeltem és minden átmenet nélkül inditás után fekete képernyõ fogad..., ha alt tabolok bevilan egy pilra a rendes menü de használhatóan nem tom behozni...
valakinek volt már ilyen? megoldás? 😊 (reinstall sem segittet... 😞 )Énnálam volt már hasonló nálam egyszerûen nem indult el egy jo idõ után, uninstall install
bombavetés az érdekes ott van az a lézer célzokör amit a célra kellene ráirányítani mint a maverickeknél de itt nem naon válik be.enélkül is hagyományos rálepüléses célzással is el lehet találni a célt?vagy kikisérletezem
ja az a-10-est már ki akarják vonni inkább már a lézerirányításu bombákat használják f-16-osrol.amugy a szimben szereplõ összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35.
vezérlés és tsai. Gyakorlatilag minden 0,5-1 sec-el késõbb történik, mint igazából szeretnénk😊 Aki ezek után is késztetést érez a kipróbálására annak itt a link:
SU-30KUB
LOMAN kell hozzá...
UFF

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(eleg ritkan emlekszem ilyen reszletesen rosszul...)
(bar nekem akkor is gyanus hogy az YA-9-nek miert van detto ugyanolyan kabinteteje mint az A-10nek...)
Am legyen..meghajlok tevedtem..van ilyen.

(Mellesleg az ameriaki legireoben nem letezik a "csatarepulo" kategoria ha jol tudom!..az csak tolunk keletre...illetve igazabol ott sem az IL2 ota...de ennek hosszu tortenete van)
Ami nem letezik azt hogyan lehet atepiteni?
Az Y-9-est epitettek at a GAU-8 miatt..igy lett belole az A-10...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(benne vannak a gameben a GBU-t es a KAB- bombak de nem lehet egy repulheto tipusra sem rakni oket!)
amugy néztem én anno de bombázás akkor kimaradt 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
énis jobban favorizálom su25öt csak megkéne tanulni vele efektiven célozni 😊
apropo, lézerirányitásu bombák vanak lockonban? mert a lézer irányzásu rakéták addig stimm de mombákat még ugy nem figyeltem
Amugy kell hogy legyen egy bizonyos sebeseged es bezart szoged a talajjal, hogy tudj celozni.
(de elehet "szemre is" oldani...)
Mindenesetre nem eveletlen a lezeriranyitasu vezerles megjelenese a bombakon..
azé mondtam hogy zuhanóbombázó mert nekem ált csak zuhanva lehet célozni azal a kis körrel 😄
mellesleg tudtomal 2.vh óta nem épitetek és terveztek egyátalán direkt zuhanóbombázónak készült gépet, bár lehet tévedek 😊
A-10-et semmire se terveztek..tulkeppen egy oszver az egesz gep..indult YA-9-nek ami leginkabb egy tulmeretezett Su-25-re hasonlitott, majd a GAU-8 kore "atepitettek" az egeszet...
Azt is elfelejtik egyesek, hogy az A-10-et pareve meg ki akartak dobni..es kivonni a hadrendbol (ugy 90 elott), mert "semmire se jo"-nak titulaltak..
Azutan jott obolhaboru, es o lett a nagy szar...es ugye a nagy jueszejben a sztarokat nehez fellreallitani mar...igy jutott oda a tipus ahol most van...
De nem zuhanobombazo gep..sokkal inkabb egy "foldi csapattamogato" elv alapjan keszult...de nem a klasszikus modon...mondhatni megszenvedett erte!
a bombákal hogy szoktatok "célozni" ? 😄
mert addig ok hogy a10nél van az a célzó kör (amugy nem is tudtam hogy a10et zuhanobombázásra tervezték mert legtöbször csak ugy szokott látszodni 😛) de pl su25nél még nem láttam ilyet..., bár lehet csak nem néztem eléggé 😄
amugy megoldodott nem tom milehetett, lehet valami más game kavart be vagy nemtom, mindenesetre most már jó
azért köszi a helpet 😊
Gondolkodj! Mi tortent az utolso Lock Onozas ota?! Mit telepitettel a gepre, mit csinaltal a geppel
(A hiba mindig ott van hogy "attol biztos nem lesz semmi baja" kijelentesekkel szakertek altalaban a gepeket a hasznaloik...hu de sok ilyennel talakoztam szervizeskedeseim ideje alatt...)
valakinek volt már ilyen? megoldás? 😊 (reinstall sem segittet... 😞 )
Mindenesetre szerintem a lentebb vazol valamelyik megoldas lehet csak ami szoba johetne..es lenne is eredmenye..
Az a baj, hogy a programkód a kiadó tulajdona (jelen esetben UBI Soft) és így nem valószínû, hogy õk kiadnának egy több éves fejlesztést a kezük közül.

Ettol fuggetlenul szerintem minden gep onallo modell es fejlesztes a jatekban, ez latszik is...szerintem.
Mert ha nem igy lenne akkor pl hasonlo repmodell (mas kulombseg nagyon nincs is), es fizika lenne. De ha nem az akkor mar tok mas az egesz...
amiben meg egyezhetenek abban szerintem mindnek kell egyeznie...
de nem sokat "tevedtem"