Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg F-111-et!!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

A-6 Intruder-t akarok

42nd Intruder
Én inkább a Su-30MK-t repülném Még az is elég lenne, ha legalább a Su-27 repmodeljével repülhetõ lenne önmaga, nem pedig felülírni a cmd fájlt...😛

F-15E kellene.. jó kis lézerbombákkal. Kár hogy Strike Eagle sincs a játékban.

Reaper
Na dolgozik a srác egy F-15D mod-on is. Annyi a gáz vele, hogy annak már 3d modellje sincs benne a Lock On-ban, úgyhogy kivülrõl F-15C:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

cifuatwork
Miért, a Szu-27-eseket és MiG-29-eseket meg Szu-35-ök, Szu-47-ek és MiG I-2000-ek (a'la iráni Shafah, vagy mi a rák) válthatják. 😊

Seaweed
Igen..kivancsi vagyok hogy mikor fog a Su-27 meg Mig-29 helyett rendszerbe allni az F/A-22 meg a F/A-35...

Seaweed
De ketsegtelen hogy ez viszi magasan a palmat

"...amugy a szimben szereplõ összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35."

Seaweed
Ha' mondom hogy SZAGerto...
cifuatwork
ja az a-10-est már ki akarják vonni

Mióta? Éppen most folyik a felújításuk.

amugy a szimben szereplõ összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35.

Tényleg? Furcsa. Az F/A-22 ugye jövõre lép csak rendszerben, de olyan kis számban, hogy a légierõ kénytelen egyenlõre rendszerben tartani az F-15C gépeket is egy jó ideig. Az F-35 pedig valamikor 2010 körül állhat hadrendbe. Kicsit odébb van az még...

Seaweed
Hopp egy szagerto...
most fedeztem fel az RCVR-t
hm, érdekes ez a lockon..., eddig ment minden gond nélkül, azt ma felkeltem és minden átmenet nélkül inditás után fekete képernyõ fogad..., ha alt tabolok bevilan egy pilra a rendes menü de használhatóan nem tom behozni...
valakinek volt már ilyen? megoldás? 😊 (reinstall sem segittet... 😞 )Énnálam volt már hasonló nálam egyszerûen nem indult el egy jo idõ után, uninstall install
bombavetés az érdekes ott van az a lézer célzokör amit a célra kellene ráirányítani mint a maverickeknél de itt nem naon válik be.enélkül is hagyományos rálepüléses célzással is el lehet találni a célt?vagy kikisérletezem
ja az a-10-est már ki akarják vonni inkább már a lézerirányításu bombákat használják f-16-osrol.amugy a szimben szereplõ összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35.
Reaper
Akit érdekel csináltak egy barkács Su-30KUB mod-ot(igaz, hogy ilyen gép nem létezik:-D). A dolog lényege, hogy LAN-on 2 emberes serveren be lehet ülni egy gépbe ketten. Eléggé kókány megoldásként úgy imitálják a hátsó kabint, hogy a HUD-ba belóg egy ember feje:-D Egy szó mint száz kivülrõl néz ki kétülésesnek belülrõl sima Su-33 kabin mind2 embernek. Ebbõl is látható, hogy Su-33 cmd file-ját húzták rá a Su-30-ra. Nagyjából ennyi! Jah csak és kizárólag LAN-on megy. Ezzel csak annyi a probléma, hogy LAN-on késik a vezérsíkok kitérése meg amblokk a hajtómû
vezérlés és tsai. Gyakorlatilag minden 0,5-1 sec-el késõbb történik, mint igazából szeretnénk😊 Aki ezek után is késztetést érez a kipróbálására annak itt a link:

SU-30KUB

LOMAN kell hozzá...

UFF

Lehet nagyon láma kérdés de, (csak most kezdtem a játékban foglalkozni a csapattámogató gépekkel) hogy tudjátok azonosítani a földi célokat? Vegyük mondjuk az A-10et, ott az RWR miatt talán könnyebb lenne. Szal mutatja az RWR a besugárzást, megpróbálok rárepülni az engem fenyegetõ célra de a sok tank meg egyéb közül számomra egyelõre lehetelen kiszúrni a veszélyforrást. Se nagyításban (sima zoom) se a TV nagyításában nem tudom megkülönböztetni a körvonalaikat. :/

Reaper
Szerintem arra gondolt, hogy a YF-17/YF-18 dolog jutott eszedbe YA-9-ként. Amúgy tévedni emberi dolog!

Seaweed
Ez ok...de ki beszelt itt YF-17-rol?
Bucser
Én úgy emlékszem, hogy ez az YF-17/ F/A-18 esetén volt így... Ott nevezték az Yf-17-et az YF-16-al Szemben aztán kiesett de a haditengerészet tenderén sikere volt és átdolgozva F/A -18-ként rendszeresítették....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
(Amugy ha emlekeim nem csalnak akkor valami olyan volt leirva, hogy az YA-9-et mas tenderre neveztek es ott elbukott, es a gep osszes anyagat es informaciojat (tulkepp tovabbitottak) atvittek a nem sokkal a bukta utan indulo YA-10 projectbe ami egy tokre mas tenderen indult...)
(eleg ritkan emlekszem ilyen reszletesen rosszul...)
Seaweed
Hmmm akkor egy regi Top Gun-ban hazudtak...
(bar nekem akkor is gyanus hogy az YA-9-nek miert van detto ugyanolyan kabinteteje mint az A-10nek...)

Am legyen..meghajlok tevedtem..van ilyen.
Reaper
Sajna ebben ezúttal nincs igazad. Az YA-9 ill. az YA-10 teljesen külön gép volt. Elõbbit a Northrop, utóbbit a Fairchild alkotta az A-X tender keretében. Amúgy egyetlen közös momentum volt a két gépben az pedig az, hogy a prototípusokat egyaránt M61 Vulcannal szerelték fel alapból. Miután elkészült az Avenger alakították át az YA-10-et hozzá. Ennyi nagy vonalakban a történet. Amúgy az YA-9 valóban egy túlméretezett, mondhatni elfuserált Su-25-nek néz ki...Üdv!

Seaweed
A masik meg hogy en nem allitottam azt hogy ne csapattamogatonak keszult volna! (csak hogy egy erdekes vegtermek lett)
(Mellesleg az ameriaki legireoben nem letezik a "csatarepulo" kategoria ha jol tudom!..az csak tolunk keletre...illetve igazabol ott sem az IL2 ota...de ennek hosszu tortenete van)
Seaweed
es ki beszelt itt ilyenrol? "nem pedig az A-10est építették át" ???

Ami nem letezik azt hogyan lehet atepiteni?
Az Y-9-est epitettek at a GAU-8 miatt..igy lett belole az A-10...
Seaweed
Akkor kicsit nezz utana a dolgoknak.
Én úgy tudom, hogy az YA-9 a Northrop gépe volt, nem pedig az A-10est építették át, mert az eleve a GAU-8 köré épült és öszvérnek sem mondanám mert a kazdetektõl fogva csatarepülõnek és közeli légitámogató feladatokra tervezték.

42nd Intruder
OK😄

már emgnéztem és megértettem 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

42nd Intruder
Hmmmm.... pedig ha bombázni akarsz akkor nézd meg! Én is abból értettem meg...😛

Seaweed
Nah megneztem most, nem lehet lezeriranyitasut rakni csak AI altal vezetett gepre!
(benne vannak a gameben a GBU-t es a KAB- bombak de nem lehet egy repulheto tipusra sem rakni oket!)
õõõ de az ugy túl eccerü 😄
amugy néztem én anno de bombázás akkor kimaradt 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

42nd Intruder
Nézd meg a kiképzõ Track-eket, sokat lehet belõle tanúlni! 😊

most nem csak amcsi gépekrõl beszélek
énis jobban favorizálom su25öt csak megkéne tanulni vele efektiven célozni 😊

Seaweed
ooo passz nem is igen repultem meg amcsi gepekkel..de szerintem csak kene lennie...
oks 😄
apropo, lézerirányitásu bombák vanak lockonban? mert a lézer irányzásu rakéták addig stimm de mombákat még ugy nem figyeltem

Seaweed
Nem a zuhanobombazora ertettem amit mondtam, hanem ugy efektive az A-10-re.
Amugy kell hogy legyen egy bizonyos sebeseged es bezart szoged a talajjal, hogy tudj celozni.
(de elehet "szemre is" oldani...)
Mindenesetre nem eveletlen a lezeriranyitasu vezerles megjelenese a bombakon..
én ezt csak poénnak szántam nyugi 😛
azé mondtam hogy zuhanóbombázó mert nekem ált csak zuhanva lehet célozni azal a kis körrel 😄
mellesleg tudtomal 2.vh óta nem épitetek és terveztek egyátalán direkt zuhanóbombázónak készült gépet, bár lehet tévedek 😊

Seaweed
oo szar=sztar de nem sokat "tevedtem"
Seaweed
Bombazni egy kulon muveszet.
A-10-et semmire se terveztek..tulkeppen egy oszver az egesz gep..indult YA-9-nek ami leginkabb egy tulmeretezett Su-25-re hasonlitott, majd a GAU-8 kore "atepitettek" az egeszet...
Azt is elfelejtik egyesek, hogy az A-10-et pareve meg ki akartak dobni..es kivonni a hadrendbol (ugy 90 elott), mert "semmire se jo"-nak titulaltak..
Azutan jott obolhaboru, es o lett a nagy szar...es ugye a nagy jueszejben a sztarokat nehez fellreallitani mar...igy jutott oda a tipus ahol most van...
De nem zuhanobombazo gep..sokkal inkabb egy "foldi csapattamogato" elv alapjan keszult...de nem a klasszikus modon...mondhatni megszenvedett erte!
másik kérdés:
a bombákal hogy szoktatok "célozni" ? 😄
mert addig ok hogy a10nél van az a célzó kör (amugy nem is tudtam hogy a10et zuhanobombázásra tervezték mert legtöbször csak ugy szokott látszodni 😛) de pl su25nél még nem láttam ilyet..., bár lehet csak nem néztem eléggé 😄

aludtam az ágyikómban 😄
amugy megoldodott nem tom milehetett, lehet valami más game kavart be vagy nemtom, mindenesetre most már jó
azért köszi a helpet 😊

Seaweed
hat ilyen csak ugy nem szokott elofordulni!
Gondolkodj! Mi tortent az utolso Lock Onozas ota?! Mit telepitettel a gepre, mit csinaltal a geppel
(A hiba mindig ott van hogy "attol biztos nem lesz semmi baja" kijelentesekkel szakertek altalaban a gepeket a hasznaloik...hu de sok ilyennel talakoztam szervizeskedeseim ideje alatt...)
hm, érdekes ez a lockon..., eddig ment minden gond nélkül, azt ma felkeltem és minden átmenet nélkül inditás után fekete képernyõ fogad..., ha alt tabolok bevilan egy pilra a rendes menü de használhatóan nem tom behozni...
valakinek volt már ilyen? megoldás? 😊 (reinstall sem segittet... 😞 )

inkább arra gondoltam, hogy van superpack és benchmark sims és freefalcon - és ezek össze vissza fejlesztenek...

Reaper
Hát akkora káosz lehet, mint SP3-ban, mármint a full indítási procedúra, mert az nagyon bejövõs volt!😊

Seaweed
Jo lenne ha semmi se lenne?
Annal jobb ha kaosz van...legalabb van valami
Szerintem miután leáll a fejlesztés a hexa editorosok elõbb utóbb úgyis szétszedik a programot darabokra. A kérdés már csak az, hogy jó lesz-e nekünk, ha a Falcon 4-hez hasonló káosz uralja majd a lockonos modokat is.

Seaweed
Hat akkor meg "nyajak' meg" uborkaek...
Mindenesetre szerintem a lentebb vazol valamelyik megoldas lehet csak ami szoba johetne..es lenne is eredmenye..
Falcon 4.0-nak nem adták ki a forrását.
Az a baj, hogy a programkód a kiadó tulajdona (jelen esetben UBI Soft) és így nem valószínû, hogy õk kiadnának egy több éves fejlesztést a kezük közül.

Ugyan francia oldal, de azt meg lehet rajta találni a dolgokat (bal oldali menü: Lock-On, és utána itt Campagin, Skins, stb.)--IGEN LESZEDTEM MEG MINDEN de a missiok nagy része felvett nem is játszható...mint a fast battle-ben
hát nemtom a10-el vagy 100* könnyebben találom el a célt
Seaweed
Nem tudom nincs ralatasom a fejlesztesre. De szerintem csak az az oka az egesznek, hogy nem elve igy keszult az egesz engine, hogy konyen modosithato legyen..
Ettol fuggetlenul szerintem minden gep onallo modell es fejlesztes a jatekban, ez latszik is...szerintem.
Mert ha nem igy lenne akkor pl hasonlo repmodell (mas kulombseg nagyon nincs is), es fizika lenne. De ha nem az akkor mar tok mas az egesz...
amiben meg egyezhetenek abban szerintem mindnek kell egyeznie...