Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a motor es az alapmu a regi.
Igy a vasarlonak is jo mert sokkal kevesebb fejlesztesre van szuksege, es az elado is kothet mondjuk olyan szerzodest, hogy a "3rd party" innovaciobol szarmazo elonyoket felhasznalhatja!
(Nincs ide vago nyilt licenszelesi mod ha jol tudom..egyedi licenszel, meg tul sokba lennenek a jogaszok..)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem is meltatom, hisz nincs miert, de nem is ertek vele eggyet!
Masik tema:
Velemenyem szerint ha "konyec" zaszlo lebeg majd az 1.03 utan..akkor legjobban az segitene az egesz scenen, hogy az ED kiadna a forraskodot! Nem mondom hogy GPL, ahhoz tul sok melojuk van benne..es meg valami pofatlan szepen epitene belole egy szimet (bar ennek ugyanugy orulhetnenk...ED mar nem annyira mint mi...), hanem valamilyen nem nyilt, de javithato, fejlesztheto licenszeles alatt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Remélem tévedek, mert Su-30-ast elvinném egy-két körre...😊
A hivatalos fórumba már tett be képeket.
Jo mission és campaign fájlokat hol találok? Elég gyenge oldalakat találtam a keresokkel.
Nekem pl nem tetszik az F-18 de gyönyörunek tartom a SU-27-est, de nem azért mert amcsi vagy mert orosz...
A kérdés feltevése volt eléggé érdekesen megfogalmazva, mert azt lehetett kiolvasni belõle, hogy a "komcsi" gépekhez hogy vizonyulnak egyesek. Az pedig már politikai kérdés, akárhogy is nézem, hogy most orosz-nak vagy komcsinak nevezzük a gépet - aztán lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny...
Én speciel azért szeretem a MiG-25, MiG-31, Szu-27 (család) gépeit, mert tetszenek. Ezen gépek egyike sem volt soha rendszerben a honvédségnél... 😊
De a politika nem nagyon szokott befolyásolni, tetszenek orosz, európai és amerikai tipusok is... függetlenül attól, hogy mit gondolok éppen egy adott országról úgy anblock...
Légyszives figyelmesen olvassátok el és ne elfogultan.
a kérdés tehát: azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?
NINCS itt semmi féle politika, és nem vagy náci mert az AUDI-t szereted, de attol még hogy nekunk csak LADA jutott az nem jelenti azt hogy a LADAbol jobb rally autot lehet csinálni mint egy SUBARU-bol....

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha valaki meg a német autókat szereti, akkor élbõl lenácizzuk?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
vajon a több évtizedes kommunista uralom miatt és csak azért mert itthon ez jutott?
ha pl az amcsik "szabaditottak" volna fel és idehaza is f-15 meg f-18-asok repkednének akkor is ezt mondanák?
Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. 😊)
még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?.
Lesz egy 1.03, amit Eagle Dynamics csinál, állítólag az UBI nélkül, tehárt nem hivatalos patch. Elvileg azt igérték, hogy lesz benne Szu-25T is, és várhatóan idén év végén vagy jövõ év elején jön.
egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?
mint valaki irta hogy nem csak a gép számit hanem a pilota is, nos ez mindkét oldalra igaz nem? ha vmi bamba orosz vagy indiai csoki ul egy SU vagy MIG fülkéjében akkor mit sem ér a kobrával...
egyébként nem ugy volt hogy dynamic campaign lesz? vhogy elég gyenge ez az editor...
még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::