Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifuatwork
Pl. részletesebben kidolgozott (akár új) modellek, új map, és a többi és a többi. A fejlõdést az OFP-nél is így oldják meg: több polygonból álló, és részletesebb, 1024x1024 vagy akár 2048x2048-as textúrákkal felvértezett modellek, amelyek messze szebbek és kidolgozottabbak, mint az alapmodellek, sõt olyasmire is képesek, amire a játék eredetileg nem volt képes (pl. egy jármû (hajó) legénysége 3-nál több emberbõl álljon). Új effektek jelentek meg az atomrobbanástól kezdve az úszásig, amelyeket a scriptelés tett lehetõvé. Ehez viszont az kellett, hogy igen könnyen modolható az egész játék. Amennyire én látom, a Lock-On esetén eddig még azt sem sikerült megoldani, hogy új gép kerüljön a játszható gépek közé, a különféle "új" játszható gépek valójában "rá lettek húzva" valamelyik eddig repülhetõ tipusra...

Seaweed
Bar minden bizonnyal a MOd-olas is hozhat elorelepest, de en ugytudom a jatekok nagyreszeben a MOD nem hoz elorelepest, csak a meglevo dolgokat "ulteti masik szekbe"..azaz mas kinezet, mas vilag, modellek,...
De a motor es az alapmu a regi.
Seaweed
Nem tudom hogy erted ezt, es a MOD-olasnak mi koze a fejlodeshez?
Seaweed
Mindenesetre az sem lenne velemenyem szerint egy rossz megfontolando otlet az ED reszerol, hogy a tovabbiakban ugy biztositanak a hatteret a Lock On tovabbfejlodesenek, hogy a motort eladnak, mint pl a Quake vagy HL motorok eseten..
Igy a vasarlonak is jo mert sokkal kevesebb fejlesztesre van szuksege, es az elado is kothet mondjuk olyan szerzodest, hogy a "3rd party" innovaciobol szarmazo elonyoket felhasznalhatja!
cifuatwork
Nem tudom mennyire modolható a Lock-on, de én úgy vélem nem igazán, pl. az OFP-t a mai napig eltartják a Custom Addon készítõk, mivel van hozzá editor, és a játék igen könnyen lekezeli az Addonokat (csak be kell másolni az "Addons" könyvtárba, és kész...

Seaweed
Jah kb..ott sem veletlenul lett "ugy" megoldva!
(Nincs ide vago nyilt licenszelesi mod ha jol tudom..egyedi licenszel, meg tul sokba lennenek a jogaszok..)
Tikal
kösz... talán mert nem csak egy meglátás van

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

42nd Intruder
Gondolom olyasmire gondolsz mint a Falcon 4.0 és az EE C vs H esetében volt...

Seaweed
(Bar ilyen licensz nem iagzan van..szal megoldas lehetne egy jogilag megfoghato scene-nek adomanyozni a jogot, aki dont, es karban tart...de mindenkeppen ez lehet az egyetlen ut szerintem..hisz a jovo semmilyen...nincs...nuku...meg tervben sem...ala ugy egesszeben a szim piacon es nem csak ED szinten...max Olegek delkeletazsiai szimjeben "bizhatunk"...mar ha igaz a fama...)
Seaweed
Tikalnak neha igen erdekes meglatasai vannak...
Nem is meltatom, hisz nincs miert, de nem is ertek vele eggyet!

Masik tema:

Velemenyem szerint ha "konyec" zaszlo lebeg majd az 1.03 utan..akkor legjobban az segitene az egesz scenen, hogy az ED kiadna a forraskodot! Nem mondom hogy GPL, ahhoz tul sok melojuk van benne..es meg valami pofatlan szepen epitene belole egy szimet (bar ennek ugyanugy orulhetnenk...ED mar nem annyira mint mi...), hanem valamilyen nem nyilt, de javithato, fejlesztheto licenszeles alatt.
42nd Intruder
vagy a driver hibája...

Tikal
Van egy Saitek Cyborg EVO joy-om, és minden egyes gép kikapcs bekapcs után ujra kell kalibrálnom mert vagy a rudder vagy a középpont vándorol el, ez a joy hibája?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

42nd Intruder
Nem olvastam végig, de itt nem arról beszélnek, hogy kicserélik a Su-33-as kinézetét Su-30-aséra és akkor úgy röpködnek?

Remélem tévedek, mert Su-30-ast elvinném egy-két körre...😊

Tikal
Maketten van egy su-33masom, 1:72-es, jo nagy, eltorpul mellette a mig-29 😊

cifuatwork
Vazzeg, úgy könnyû. 😊)))

cifuatwork
Már dolgoznak a kétüléses patchen - Szu-30K már készülõben, és lesz elvileg Szu-27KUB (Szu-33U😎 is, azon dolgozik a srác. Ebbõl pedig jöhet utána már a Szu-34 MOD is... Váááá...

A hivatalos fórumba már tett be képeket.

Tikal
4 évig tanultam franciát, talán még emlékszem valamire 😄

cifuatwork
Nézz körül a C6-on. Ugyan francia oldal, de azt meg lehet rajta találni a dolgokat (bal oldali menü: Lock-On, és utána itt Campagin, Skins, stb.)

Tikal

Jo mission és campaign fájlokat hol találok? Elég gyenge oldalakat találtam a keresokkel.

42nd Intruder

Tikal
Nincs bajom, ha nem érted akkor talán nem is neked szolt a kérdés.

42nd Intruder
ok nem szóltam... kicsit késõn böktem a "Mehet!" gombra...:S

Tikal
Ja, bocs, nem volt szándékomban senkit megbántani a komcsi szlenggel vagy a politikai nézetekkel 😊 Majd vigyázok legközelebb.

42nd Intruder
Nem nagyon értem mi a bajod...

Tikal
erre gondoltam 😊

Nekem pl nem tetszik az F-18 de gyönyörunek tartom a SU-27-est, de nem azért mert amcsi vagy mert orosz...

cifuatwork
omcsik voltak itt, tehát komcsi felszerelésunk volt... ez nem politika.. a kérdés pedig egyszeru.

A kérdés feltevése volt eléggé érdekesen megfogalmazva, mert azt lehetett kiolvasni belõle, hogy a "komcsi" gépekhez hogy vizonyulnak egyesek. Az pedig már politikai kérdés, akárhogy is nézem, hogy most orosz-nak vagy komcsinak nevezzük a gépet - aztán lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny...

cifuatwork
azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?

Én speciel azért szeretem a MiG-25, MiG-31, Szu-27 (család) gépeit, mert tetszenek. Ezen gépek egyike sem volt soha rendszerben a honvédségnél... 😊
De a politika nem nagyon szokott befolyásolni, tetszenek orosz, európai és amerikai tipusok is... függetlenül attól, hogy mit gondolok éppen egy adott országról úgy anblock...

Tikal
áááá, dehogyis, kérdeztem és nem állitottam.û

Légyszives figyelmesen olvassátok el és ne elfogultan.

Tikal
azt hiszem félre értettetek mindketten....

a kérdés tehát: azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?

NINCS itt semmi féle politika, és nem vagy náci mert az AUDI-t szereted, de attol még hogy nekunk csak LADA jutott az nem jelenti azt hogy a LADAbol jobb rally autot lehet csinálni mint egy SUBARU-bol....

Hmuda
Füstszagot érzek. Flém készülõdik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cifuatwork
Következésképpen a An-, MiG-, Szu-, Tu-, Il-, Jak-, stb. gépeket kötelezõ utálni?

cifuatwork
Miért kell egybõl politikai párhuzamot vonni?

Ha valaki meg a német autókat szereti, akkor élbõl lenácizzuk?

Tikal
mit nem értesz? komcsik voltak itt, tehát komcsi felszerelésunk volt... ez nem politika.. a kérdés pedig egyszeru.

Reaper
Több évtizedes kommunista uralom LOL. De inkább ezt hagyjuk meg a pol topicra, ha lehet, úgyhogy nem reagálok...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Tikal
"Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. 😊)"

vajon a több évtizedes kommunista uralom miatt és csak azért mert itthon ez jutott?
ha pl az amcsik "szabaditottak" volna fel és idehaza is f-15 meg f-18-asok repkednének akkor is ezt mondanák?

cifuatwork
egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?

Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. 😊)

még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?.

Lesz egy 1.03, amit Eagle Dynamics csinál, állítólag az UBI nélkül, tehárt nem hivatalos patch. Elvileg azt igérték, hogy lesz benne Szu-25T is, és várhatóan idén év végén vagy jövõ év elején jön.

Tikal
még csak most néztem meg a demo repuléseket, az f-15 extreme tényleg elég extreme-re sikeredett 😄

egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?

mint valaki irta hogy nem csak a gép számit hanem a pilota is, nos ez mindkét oldalra igaz nem? ha vmi bamba orosz vagy indiai csoki ul egy SU vagy MIG fülkéjében akkor mit sem ér a kobrával...

egyébként nem ugy volt hogy dynamic campaign lesz? vhogy elég gyenge ez az editor...

még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?

DJ Skyline
😊

Én Russian Mig29S-el voltam akire lõttemaz pedig egy Ukraina Mig29A 😊

War. War never changes.

DJ Skyline
kollégát lövöd?(MIG-29 vs MIG-29)

Seaweed: tudom, ikonok 😉

War. War never changes.

Most meglakolsz!

War. War never changes.

csak vicceltem - köszi ha segítesz 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

42nd Intruder
Nyugi annak veszem 😛

Ezt veheted megtiszteltetésnek 😄

42nd Intruder
Nekem OK... Bár még magamhoz kell térnem, hogy én is benne vagyok a csapatban...😊))

Látom. Leszel játék fórum moderátor?

42nd Intruder
I'm ready 😛

Seaweed+cifu+intruder regisztráljátok magatokat aztán kaptok moderátor jogot.

Seaweed
oksa