Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nah de most komolyan...
En egy olyan rendszerben lette mbeoltva aminek vege konyec..
Amikor meghozta a posta az eszemet, abban az vol,t kodolva, hogy ez van ez lesz igy jo..ehhez kepest tok mas lett..
Most csoda hogy enyhe ahitattal atitatott melankoliaval gondolok vissza arra a rendszerre?
(sok hulye kispocs akik meg nem is eltek akkoriban..csak azt lattak tanultak hogy apuci meg anyuci szidja ezerrel..szidjak mindenhol..mikozben semmit sem tudnak rola..)
Nem tudom en szerintem mindig megmaradok "70-es-80-asnak"....
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
egyébként is magyarország a magyaroké, jamaika a .... 😛 aki kitudja mondani elsõre kap egy ajándék babylon rockert 😊)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy ez tényleg marha offtopic, de én ettõl függetlenül nem is nagyon az amcsikat szidtam hanem a hülye rigolyáikat, amit továbra is fentartok hogy értelmetlen ... 😊
* atlag birka - detto
* bujtatott fajgyulolet - detto
De nekem aztan ne mutasd be oket...tobbel is (amerikai kosarasok) munkam miatt kapcsolatban allok..vannnak jo barataim is koztuk...
De hidd el..az atlag (ezt a barataim is megerositettek) birka, es raadasul mivel ezek a sportolo ismerosok baratok egytol egyik fekak, meg tudok egys mast a mai napig bujtatott fajgyuloletrol is...(es en pont azokat utalom a legjobban akik altalaban feherek es a "birkak" valfajaba tartoznak...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amugy a fentiek az A-10 -esre nem vonatkoznak az egész játék legjobb gépeee

Na jó nem idegesítem magam és nem off topicolok inkább 😊
- Peace!
a világon szinte mindenkinek jó a metrikus rendszer csak a különc amcsiknak nem... 😛
minden esetre orosz gépeken meg ránéztem hudra és egybõl vágtam mi mi, valahogy sokkal ésszerüb az elrendezésük 😊
(segítek: bal oldalon sebesség (knots), jobb oldalon repmagasság (feet))
amugy kereszteskérdés megint:
miért ilyen "gagyi" az összes amcsi repülõ hudja?
su27nél és társainál egybõl szembeõtlik minden ami kell, full érthetõ az egész, de pl a10nél még azt se találtam emg a hudon hogy mi jelenti a saját sebességemet...

mellelsleg ez a mdoszer elég gány mert igy gyk csak "zuhanó" bombázni lehet 😛
A skin tényleg tré.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A-10-essel nagyon könnyü bombázni csak a maverick TV kamerája nem vmi jo 😞 Esetleg ha a trainingeket meg nézed ott rájössz a problémád megoldására.
Egyébként miért olyan szar az A-10 és miben jobb egy Su-25.
Fellelhetõ vmi statisztika lelõtt repülõgépejk szám adataira ( a-10, su-25)?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

#2182:
En mindennel tisztaban vagyok, a kerdezonek mond 😉
A bombákkal egyébként tök ugyanaz a tüzelés menete,csak nem tudod irányítani a bombavetõkeresztet,csak "rá kell vinni" a célra. De ugyaúgy aktiválni kell a lézeres célmegjelölõt,elõtte kiválasztani a használandó bombát stb.
Szimpla szabadesesu bombazasrol.
A Su-25nél is van bombacélzó. Csak iszonyatosan nehéz kezelni.
Elrepülsz a cél fölött,beazonosítod. Aztán újra ráfordulsz.
7-est nyomsz. (ez az air-to-ground mód)
Ezután kiválasztod a lézervezérlésû bombát. Ez is elég körülményes: A cockpitban közvetlenül a gázkar elõtt van a 'weapons display' nevû kijelzõ,ahol a gép szimboluma alatt zöld ledek jelzik a kiválasztott fegyvert. Ekkor D billentyût addig nyomogatod,amíg a lézervezérlésû bomba fölötti led ki nem gyullad. Ekkor van kiválasztva maga a fegyver. (Egyébként érdemes kicsit levenni a gázt,mert ha maximumon van a hajtómû,akkor a gázkar eltakarja a weapons displayt!!!)
Ezután O-val aktiválod a lézeres célmegjelölõt.
Ekkor megjelenik egy célgömb,amit ugyanúgy lehet mozgatni,mint az A10es-en a bombacélzót. Ha megvan a cél,akkor célbefogást nyomsz.(TA😎 Ezután tüzelhetsz. Persze a szuhoj mindig csak akkor enged tüzelni,ha kigyullad a bombavetést engedélyezõ narancssárga lámpa a HUD szélén. Ez a rendszer akadályozza meg a pilótát,hogy alkalmatlan körülmények esetén leoldja a bombáit.
Megeszem mindet vacsorára a jó kis F-14-el 😊
En Mig-21-est akarok! Meg Repulheto Su-17 meg Su-24-est...
Jenki csotrogak nem kellenek..max celnak..de arra barmilyen drone jo 😛