Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
orosz gépeken eligazodtam tutorial nélkül is, a10en pl meg csak tutorial után máramenyire 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a nyilat meg nem vettem észre, mondtam hogy káosz nekem egész a10 hudja 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ja, a legegyszerubb ha megnyomod az autopilotát és akkor tuti nem tévedsz el.
amcsi csodába nem tom mért nincs valami használható navigáció... 😊
antijedi: ha neked az a-10-el nehéz navigálni akkor a su-25-öst ki se probáld 😄
kérdés:
A-10-en van egy olyan hogy master arm, ez mire szolgál?
Amúgy egyre több a láma IQ-fighter. Mindegyik beül aztán azt hiszi csak nyomni kell a use weapon-t aztán jól van. Lokátorról fingjuk nincs, AWACS nélkül meghal a tudomány, de mondjuk azzal is, meg nem jönnek rá, hogy optikán mindenki háromszög:-DDD
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

de akkoplr is gõzöm se volt rola:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Tewgnap is egyik tulbuzgo faszjancsi seggbe lott..mert jobb dolga nem volt..felig elment hidraulikaval 800 kiloval kellett hazavanszorogniom..de leszalltam 😉))

baz mindjárt kezdõdik a suli hogy beszélek már?! 😊
War. War never changes.

egyszer leszedtem a dc-rõl a batlefield viet-ot szaggatot programhibás volt lehet itt is ez a helyzet honnan van a játék?valaki van a dc++-on akirõl leszedhetném és jó a program bár lehet az enyém is jo félig meddig csaka campain szar?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
War. War never changes.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
10-15 sec leállást csak akkor produkált a proggy néha! ha A-10 en repülve maverick tv seekerell nagyítottam. Azt is csak nahyon ritkán. Sebaj.. azóta beleszerettem a Békalábba 😊
Frogfoot sokkal stabilabb, gyorsabb, halálosabb egyszóval rulez! 😊
Stingerrel momdjuk rendre megszopatnak de igyekszem tanulni 😄

War. War never changes.
a sebességet meg asszem mérföld/órában méri a hud és nem km/h-ban
War. War never changes.

igen csak sokkal kissebb mértékben és nem olyan hiszékenyek bár ez a fideszes mánia neked ad igazat.....rasszizmus alatt ugye nem a gányokat véded?

de ez a téma nem ide tartozik
Meg annyit tennek hozza, hogy termeszetes hogy a mai magyar "elit" ujgazdak szarhaziak azt tanitjak a kolkeiknek hogy az igy meg ugy szar volt...hisz ok akkoriban egy senkik, egy porbafingo szarjjankok voltak... (legtobbje)..
Mondom mindez ugy, hogy nem egy "komcsi" csaladbol szarmazom..egyik felmenom se volt soha partag...apam 82 tol MASZEK (mekkeora szam volt ez anno! Aki nem elt akkor az nem is tudhatja!) volt...mai megszolitasa "vallalkozo"..de en maradok az akkorinal: "kisiparos"...szal maszek autoszerelo mester volt...Aki tudja, az tudja hogy ez nem volt egy "megbecsult" pozicio..de ennek is voltak jo oldalai..
Szoval nem "olyan" csaladbol szarmazom..de megis tartom magam a nezeteimhez, es a mondokamhoz..hisz en ezt megalapozottnak tartom...
(Amugy informacioim szerint Moszkvaban nagyon "jo elet volt"...nem volt hianycikk semmi..es tulkepp szinte mindenhez hozzajuthattal...de moszkvaba nem "akarki" elhetett...)

Mindenkivel elõfordulhat... Nehogy sírj nekem...