Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
játék elején nektek van vmi video vagy rogton foképernyõ?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mindkettõt megtetem 8najó manualt csak ami érdekelt) és akkor is káosz 😄
orosz gépeken eligazodtam tutorial nélkül is, a10en pl meg csak tutorial után máramenyire 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
a trainingek megnézése és a manual elolvasása erõsen ajánlott kezdo játékosoknak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jó a ,üszerek tény, de az nekem nehézkesebb és mellesleg az van su25on is... 😊
a nyilat meg nem vettem észre, mondtam hogy káosz nekem egész a10 hudja 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
elõszoris vanak a muszerek, azzal is lehet tájékozodni, másodszor a HUD-on ott egy szerencsétlen nyil, ami mutatja merre fordulj, ennél egyszerubben már nem lehet 😄
ja, a legegyszerubb ha megnyomod az autopilotát és akkor tuti nem tévedsz el.

egykitya a kettõ, végülis elmegyek mind2vel de tény su27 eccerübb navigáció terén, de a10 nekem akkor is oolyan szerencsétlen 😛
amcsi csodába nem tom mért nincs valami használható navigáció... 😊

Tikal
azt én nem olvastam 😄

antijedi: ha neked az a-10-el nehéz navigálni akkor a su-25-öst ki se probáld 😄

kérdés:
A-10-en van egy olyan hogy master arm, ez mire szolgál?

Reaper
Nekem kedvencem mikor legnagyobb manõverezõ légiharc közepén jön egy sügér saját és nekiáll infrával lövöldözni ami természetesen a saját gépeket találja el...

Amúgy egyre több a láma IQ-fighter. Mindegyik beül aztán azt hiszi csak nyomni kell a use weapon-t aztán jól van. Lokátorról fingjuk nincs, AWACS nélkül meghal a tudomány, de mondjuk azzal is, meg nem jönnek rá, hogy optikán mindenki háromszög:-DDD

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
up
42nd Intruder
aha

lehet még egy hülye kérdés:page up a hajtómû indítás??
szerintem inkább egyes emberek hozzáállásával van a baj 😊 (keleten-nyugaton egyaránt)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

42nd Intruder
OK nem baj Mindenkivel elõfordulhat... Nehogy sírj nekem...

Seaweed
Lehet hogy tolunk nyugatra nem is tanitjak az alltalanos iskolaban a gemoetria alapjait?
megy a repkiválasztás volt a gondde akkoplr is gõzöm se volt rola
nem tudják megkülönböztetni a kört, a háromszögtõl.. 😊

Seaweed
Ezt tanusitom...
Tewgnap is egyik tulbuzgo faszjancsi seggbe lott..mert jobb dolga nem volt..felig elment hidraulikaval 800 kiloval kellett hazavanszorogniom..de leszalltam 😉))
42nd Intruder
Bazze...... Mi olyan nehéz ebben? Fõleg, ha már bent vagy.... Kiválasztod az oldalt, nyomsz egy OK-ot, kiválasztod a repülõt, ott is nyomsz Ok-ot, felfegyverezed, elmented, nyomsz FLY-ra, belépsz....... 8I

[NST]Cifu
Ez nem lep meg.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

valaki tudja GÕZÖM SINCS RÓLA....
[NST]Cifu

van v.mi magyar nyelvû hyper lobby?? vagy hogy kell belépni a játékba a bal felsõ sarokban szoktak lenni kiírások azok egyikére rámék beindul a lock ont betölti,3 oszlop felette join rákatt nevem re a melettem lévõre join belekerül a nevem az oszlopba aztán,nem tok belépni sehogy se
az a gáz, hogy lock on-ban online rengeteg a teamkill, mert a sok majom nem tudja kezelni a radart 😊

Seaweed
Toltam az elobb kicsit Lomacot neten(S77Th Server-FR)..egesz jo volt...bar magas pingek miatt kozelharc nem ment..de raketyaval eredmenyes voltam 😉

tudom, énis olvastam õket, de már nem birtam ki megjegyzés nélkül 😄

Érdemes visszaolvasni, amiket írt, van még pár "etalon" 😊

ez olyna mint a nyelvújitás kb, csak ezel nem elõre halad a nyelv hanem vissza

[NST]Cifu
Én azért maradnék a magyarnál...

bazz ezt tanitani kéne nyelvtanórákon, új fogalmazási stilus születik

Seaweed
Campagin=kampany
most vagy ezt vagy azt..de ne hulyeseget..
megnéztem, nálam sajna nem érvényes ez a grafikában és sebességben fennálló fordított arányosság 😞
baz mindjárt kezdõdik a suli hogy beszélek már?! 😊

War. War never changes.

meg a campainal ....tõl a lock on ról beszélek
BRAVE HEART nálam az il-2 megy gond nélkül ritkán pillanatra beszaggat,meg a campainal sincs rendben v.mi
egyszer leszedtem a dc-rõl a batlefield viet-ot szaggatot programhibás volt lehet itt is ez a helyzet honnan van a játék?valaki van a dc++-on akirõl leszedhetném és jó a program bár lehet az enyém is jo félig meddig csaka campain szar?
Bucser
Egyébként van hogy megoldást jelent a magasabb felbontásba váltás... próbáld meg mediumon... te is.. hallottam olyanrül, hogy valakinek jobban ment a game mediumon vagyHighon mint low-on... PL nálam is ez olt Il-2 FB-nél😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Érdekes nagyjából megegyezik a gépünk... grr és nálam mégis szar lowon

War. War never changes.

megcsinálom a campain küldetést és nem akarja betölteni attol tartok hibás verziot töltöttem le
[NST]Cifu
A Stinger ellen hasznos a flare-ek sûrû dobálása. 😊)

Nekem p4 [email protected] 512 mb rambus gef4ti 4600al mediumban elég jól elfut pedig ez nem 1 csúcs gép. Ilyet én sosem tapasztaltam mint ahogy többen is írják lentebb, hogy egyre jobban szarakodik a game vagy köv. indításkor el sem indul.
10-15 sec leállást csak akkor produkált a proggy néha! ha A-10 en repülve maverick tv seekerell nagyítottam. Azt is csak nahyon ritkán. Sebaj.. azóta beleszerettem a Békalábba 😊
Frogfoot sokkal stabilabb, gyorsabb, halálosabb egyszóval rulez! 😊
Stingerrel momdjuk rendre megszopatnak de igyekszem tanulni 😄

hú mostanában nagyon szarakodik a játék. már nem csak szaggat hanem néha megáll 10-15 mp-re is, de csak a kép, a játék megy tovább

War. War never changes.

ha nagyon utána nézek énis értem, de pl su27nél (su25öt azé nem mondom mert ott nincs hud de az is elég jó 😛) amikor elõször ránztem majdnem mindent értettem, elég nyilvánvaló az elrendezés és érthetõ..., szemben a10el... 😊

[NST]Cifu
Csomóban (Knots).

nekem az a10-es a kedvenc gépem és én értek mindent a hudon...
a sebességet meg asszem mérföld/órában méri a hud és nem km/h-ban

War. War never changes.

mégis azt tetted

erre nem is válaszolok

Seaweed
Kolok vagy meg maradj csondben..
Ja, ugyan ez igaz a magyar társadalomra is...
igen csak sokkal kissebb mértékben és nem olyan hiszékenyek bár ez a fideszes mánia neked ad igazat.....rasszizmus alatt ugye nem a gányokat véded?
de ez a téma nem ide tartozik
Seaweed
Persze teny ez itt offtopic..de nem tartom ettol fuggetlenul politikanak..hisz ma mar nem szamit vetelytartsnak...

Meg annyit tennek hozza, hogy termeszetes hogy a mai magyar "elit" ujgazdak szarhaziak azt tanitjak a kolkeiknek hogy az igy meg ugy szar volt...hisz ok akkoriban egy senkik, egy porbafingo szarjjankok voltak... (legtobbje)..
Mondom mindez ugy, hogy nem egy "komcsi" csaladbol szarmazom..egyik felmenom se volt soha partag...apam 82 tol MASZEK (mekkeora szam volt ez anno! Aki nem elt akkor az nem is tudhatja!) volt...mai megszolitasa "vallalkozo"..de en maradok az akkorinal: "kisiparos"...szal maszek autoszerelo mester volt...Aki tudja, az tudja hogy ez nem volt egy "megbecsult" pozicio..de ennek is voltak jo oldalai..
Szoval nem "olyan" csaladbol szarmazom..de megis tartom magam a nezeteimhez, es a mondokamhoz..hisz en ezt megalapozottnak tartom...
Seaweed
Ooooo azert volt ott is delugyumolcs dogivel(csak nem mindenkinek)...pl narancs Yaltan terem termeszetesen... 😛
(Amugy informacioim szerint Moszkvaban nagyon "jo elet volt"...nem volt hianycikk semmi..es tulkepp szinte mindenhez hozzajuthattal...de moszkvaba nem "akarki" elhetett...)
Flight Simulator 2004-ig fent vannak a játékleírások...

aszem ide is bekéne irni az altopicba hogy politika kicsukva mint a haditechnika topicban 😄D