Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De Ka-50 nekem is jobban tetszik meg ha egyfos is ..
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
We have started our next big project also and will inform you in details soon.
To run business in new circumstances we are finishing our website, which will be launched in a few weeks. This site will be our informational portal and electronic shop at the same time.
So, stay with us and we will excite you with our new products.
Igor Tishin, Director of Eagle Dynamics/Project development manager since Flanker 1.0
-- no commnet
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

War. War never changes.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Legutobb sikerult leszállnom olyan keményen hogy a futok kitörtek és hason landoltam 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
igy a rakéta nem fog tobánn követni téged a spec zavarás miatt és életbenmaradsz 😊

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Utána tanulmányozd jól!
Csókolom!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Tegnapi multizasnal is egy talalat utan igen durvan kelett kenyszert szallnom (450-el 😛)..aminek a vegeredmenye egy masodpercel a robbanas elott egy futodurranas es egy futotores..amibol jott a nagy bumm 😛
Su-25 el nehezebb leszállni szvsz ott max touch&go-t csinált az AI de a-10el megy.
Max alt-holdingot használok az útvonalrepóléseken.
Leszállni mindíg manuálisan szoktam.
-Allasszog
-irany
-sebesseg
-ezekbol adodo vario