Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
static object skinjet lehet vhogyan valtoztatni? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seaweed
Pedig folymatosan erolkodnek vele ... lasd N szeria..
De Ka-50 nekem is jobban tetszik meg ha egyfos is ..
[NST]Cifu
Szegény Mi-28-ra rájár a rúd, már a játékfejlesztõknek sem kell... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Good thing are not happening by one push, but need to be developing for certain time. We started working already not only on new products, but also on new business concept. Our Addon, high realistic simulator of Su25T is coming in couple months. High realistic simulator of KA50 is under development as well and will be available in a beginning of 2005.

We have started our next big project also and will inform you in details soon.

To run business in new circumstances we are finishing our website, which will be launched in a few weeks. This site will be our informational portal and electronic shop at the same time.

So, stay with us and we will excite you with our new products.

Igor Tishin, Director of Eagle Dynamics/Project development manager since Flanker 1.0

-- no commnet

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

azért kíváncsi lennék hány éves 😊

miért a gumiban? itt a játékosok forumában sokkal jobb móka a topicnyitogatósdi

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Csoda, hogy nem nyitja halomra a topicokat a Gumiban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jobban megy a neten mint nélküle
Seaweed
szotarat is mellekelj legkozelebb 😄
Seaweed
Szoktam...S77th-n szerveren..neha vannak bent 10-15-en is..es nekem meg soha nem volt oda 100-as nal kisebb pingem megsincs urhajo effekt.. (jol jatszhato..csak nem akarj gepegyuzni..mert azert anyira nem jok a loss es choke ertekek)
Jó gyors szerver elbír 3-4 játékost, többel nem érdemes próbálkozni.

[NST]Cifu
Mi 3-4 játékosnál elég jól elvoltunk, kissebb warpolások voltak, de játszható volt, ilyen '40.000km/h a világûr határán' eset szerintem akkor lehet, amikor egy alapszintû kapcsolatra (pl. 384/64kbit-el) hostol valaki egy nagyobb (4+ fõs) szervert. Emlékszem még anno Il-2-ben volt olyan, hogy egyesek képesek voltak 56kbites modemmel hostolni co-op missziót...

azt meg hogy valami kód meg itt is
van itt valaki aki szokott neten játszani😊)
nálam volt rosszabb is... midnen 2. repülõ kint repült a világûrben 40.000km/h-s sebességgel...

War. War never changes.

neten háloban ugy pattognak az a-10-esek beleértve a földet is mint a gumilabda hogy lehet ez elég idegesítõ vagy ez is normális??
Lehet avi-t menteni a játékból, biztos azokat másolja oda, de én még nem próbáltam.

Tikal
a music mappában pedig találtam egy ilyen intro aláfestõ zenét, olyasmi volt mint a flankerben. viszont van egy movies könyvtár... az mire van akkor? avi-kat menti oda?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ha nem középen közelited meg a kifutot hanem csak félsávot használsz akkor leszáll veled az AI... autopilota pedig az utolso pillanatokban elrántja a gépet, tehát leszállnod magadnak kell.
Legutobb sikerult leszállnom olyan keményen hogy a futok kitörtek és hason landoltam 😊

pedig igyexem ám 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

end-et még így sem tudod überelni 😛

kicsit sok a gépelési hiba de ezt rójuk fel annak hogy nem rég keltem 😊

Seaweed
ha kilõnek rád egy rakétát gyorsan nyomd emg egymás után 3szor a ctrol +e kombinációt
igy a rakéta nem fog tobánn követni téged a spec zavarás miatt és életbenmaradsz 😊

[NST]Cifu

gondolom azt tudod, hogy az aim7 félaktív? 😊

látom ott a su elöttem csak magasabbra kell repülni bemérem 2 aim 120 elvéti még egy aim7-es elvéti,vagy nem láttam rosszul,vagy nagyon nem látok vagy ez egy állat volt?
Seaweed
mert õcsak mék felé 😛PP

42nd Intruder
Hmmmm.... és ahoz, hogy radarral befogd miért kell vizuálisan látnod?😊

hmm sikerült a hálóra felépnem a radar jelez hogy szembe van az ellen mék felé mék felé,szembe van de nem látom igy bemérni se tom akkor veszem észre hol van amikor a rámlöt rakétának megjelenik a füstcsíkja.
Glpetyus

[NST]Cifu
Mi meg köszönjük a roppant tartalmas hozzászólásaidat. 😛

Nincs mit 😊

lamase
koszonom ezt a parades megallapitast

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Seaweed
Il2ben igen..Lock Onban is ha meghalsz..(legalabbis ugytudom)
Sztem mire te belelõssz ebben a játékban 1 repülõbe "golyóval" addig sok víz fog lefolyni a homlokodon
Utána tanulmányozd jól!
Csókolom!

lamase
csókolom! Ha belelõvük a rapülõbé a'kkó megléccik a gölyó nyöm? kökszönöm

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Mondjuk én még nem nagyon multiztam szimulátorral de ha mondjuk sérült géppel ahogy írtad nem jön össze jól a leszállás akkor megkapja a killt az ellen?

Seaweed
Ugylatszik nekem tokre beidegzodott a negyszazas meg minusz huszas varioval torteno agressziv leszallas.. 😄

Tegnapi multizasnal is egy talalat utan igen durvan kelett kenyszert szallnom (450-el 😛)..aminek a vegeredmenye egy masodpercel a robbanas elott egy futodurranas es egy futotores..amibol jott a nagy bumm 😛
Leszállt. Nem is egyszer. Track az nincs mert tracket mentenem még nem sikerült csak úgy, hogy a mapról úgy indítom a missiont. Ez pedig 1 letöltött campaign. Nyomtam pauset és úgy csináltam a shotot.
Su-25 el nehezebb leszállni szvsz ott max touch&go-t csinált az AI de a-10el megy.

Seaweed
..es leszallt veled az AI?
(tracked nincs rola?)
Btw azt se tudom, hogy az autopilot le tud-e szállni..

Sosem repülök autopilótával..
Max alt-holdingot használok az útvonalrepóléseken.
Leszállni mindíg manuálisan szoktam.

Seaweed
Ezt fogadjunk autopilotaval csinaltad... van egy 1000-em ra!
-Allasszog
-irany
-sebesseg
-ezekbol adodo vario

óóó a szuper amcsi technika... 😛

Párosan szép az élet 😊 Én+AI leszállás. Tudom, tudom... túlfutottam 😊

[NST]Cifu
Akarsz röhögni: az öböl-háborúig a pilóták úgy repkedtek az A-10A-val, hogy a lábukra csiptetve ott volt a térkép, és a tereptárgyak vizuális azonosításával repkedtek - pont mint a II.VH-ban. Az öböl-háború után kezdték el a GPS alkalmazását (elõször még egy sima kézi GPS készüléket vittek magukkal a pilcsik...😊).

[NST]Cifu
Fõképernyõ.