Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az biztos ha lenne még 512 ramom akkor sokkal jobban menne
de mitõl lett olyan az az A10-es? Ezt gakran csinálja mostanában, én az új nvidia driverre gyanakszom
War. War never changes.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.

War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
jajj na ne mar..ne vetitst..
mondja egy olyan aki semmit se tud az egeszrol...
mas, elobb tortent:
Nyomatom 1000L S77 serveren egy Mig-29S-el a dogot..Az uber sprtszeru emberkek legjobb szorakozasa, hogy tudvan hol van a levegoben a Su-33 join point, ott koroznek 3-4-en, es mindenre lonek ami mozog! (neha meg egymasra is, a chat ben elhangzottak alapjan 😄D)
Nah mondom jol megszivatlak benneteket... Mig-29S reptere a vilag vegen..fel uzakeszleted elfogy mire odaersz ezekhez a beerkakhoz..
Felszalltam..kimentem atengerpartra leszalltam egy sajat bazison, tankolas...kifuton allok..nezem besugarzasjelzot...szepen jelzi is valaki "pasztazo" uzemodban szkennel azon ahelyen mint az orult...
Felszallok, radar ki..lesem az eget..nem latom..kozben a funyiro hozzam kepest magasan szallo hamutal 😛...be be kapcsolom lokatort....semmi...
Ok akkor ugras 3000-re mach 1bol... egybol 2 besugarzasom is van... fordulok a valoszinubb fele..bingo enemy!!!
Eros zuhana s feklappal..majd harci manover a dombok kozott...befogott...leraztam manoverrel.. keresem.. nincs.. fordulok masik besugarzasi iranyomra..barat gep...fordulok tovabb..mar erzem "64-en belul kell lennie"...lokator nem fogja.. egy pillanatra besugarzasom van..de mivel fuvet nyirok tenyleg csak egy pillanat! ...valtok kolsz-ra..sisakcelzo..MEGVAN!...egybol Fox1; Fox2...ket R-73ER szeretetcsomag kozeledik feleje(neki 4 orabol)......2masodperc..SPLASH!!...elhuzok a zuhano roncs mellett..F.15 volt...mondom..nah ezek itt a kornyeken tuti verszemet kapnak..irany vissza a kozeli repterre tankolni..fegyverkezni...
Megyek is 13 meteren 1300.al 😄D a tenger felett..el a Kznyecov mellett..mikor elottem ugy 20 kilometerre szabadszemmel lathatoan ket idiota epp joinol a Su-33 ponton...Ez a ket barom ne egesz 1 fordulobol es 3 masodperc alatt lelotte [email protected] inkabb be avolgyekbe mielott engem is lelo az egyik vadbarom...
Szepen haladok az en kis onjelolt bazisom fele..mikor funyiroban besugarzas majd egybol befogas!...huhh mondom ez kozel van...lokator bekapsz..latom is 11 oramban egy ejsz teker mint a allat vagy 30kilometterre...lemegyek a ketton kozott elterulo dombok koze..elveszit...besugarzas is megszunik..elvesztem en is aszemkontaktot is.....eros harci fordulo a domboldalon..majd 900-al "atesek" a hegygerincen...kolsz+sosakcelzo..megvan..befoom..Fox3;Fox4..2 R-77 mar rohan is feleje....SPLASH2!!!....De jon egy raketya..csipogok ezerrel...eros dobott orso 9+Gs fordulo vadul dobalt dipol....mogottem 400 meterrel huz el mind2 raketa......visszanezek..zuhan..ez mar az onjelolt bazis kornyeken volt..
besorolok...
leszallok..

War. War never changes.
most meg mindenkit hirtelen úgy el kezdett érdekelni az a hozzászólásom...
figy, ez az éán véleményem, megváltozni nemigen fog (max ha kiadnak egy egés cd-s patchet) Ja és csak úgy közlöm hogy MINDEN más játék jobban megy mint a Lock on. A doom3 meg semmivel sem gyengébb... a látótávolságot kompenzálja a több ieffekt...
igenis sok bug van benne, és én nem szenvedek vele tovább, megyek vissza IL2FB-zni
War. War never changes.
Nincs lockon vs falcon vita, mert nem lehet összehasonlíani a kettõt. A lockon sokkal jobb szinte mindenben, csak még mindig játszhatatlanná teszi a sok bug és a nagy gépigény.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
És a gfx sem ilyen szép, bár érdekes a cockpit ugyanaz.
Egyébként lokkon vs falcon vitát sztem el sem érdemes kezdeni.
Falconban iszonyat jó a dinamikus hadjárat és hogy 100 gép van a levegõben egyszerre. Meg a rádiózás, ATC ilyesmi. Viszont 0 fizika.
Lokkon meg iszonyat szép bár lassú de hát a flanker 2.0 is ilyen volt. Sokkal élethûbb repmodell a több repülhetõ gép ellenére is. Soha nem látott mûszerfal.
Ezt a kettõt jól összegyúrnák akkor nem sírnék új szimért egyhamar az 100. (mivel nem is lesz sajna)
Bár 1 Vietnamos mig21 cuccos azért jól esne ;-(
Az hogy vkinek a gépén szarul megy vmi, még nem biztos, hogy másén is ugyanezt produkálja. Nem tökéletes a Lock On az biztos, de azért nem is olyan, mint ahogy itt egyesek próbálják beállítani...Üdv!
Miért kell neked folyton kötözködni, nem értem 😊
Nem a gépigényrõl van szó, hanem, hogy a Falcon stabilabb és játszhatóbb nálam, mint a LockOn.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Egyébként pedig felhõ nékül közép-magason is simán megy 30-40 fps-t.
Falcon 4-ben kb 30-40 különbözõ géppel lehet repülni, de a legtöbbhöz nincs cockpit. Az ff3 pedig a FreeFalcon-t jelent, ami egy 250 megás javítócsomag, amit lelkes emberek csináltak. Évek óta nem játszottam már a Falconnal, de ma délután újra felraktam és azóta le sem tudok állni róla 😊
Amúgy vmi moderátor igazítsa már meg a képet, mert a drága fórummotor berakta az elsõ mellé a másodikat. Thx és sorry a topiclakóktól!

Jah és utóiratként: A gép egy relatíve középkategóriás gépen készült játék közben és nem trackrõl...
Amúgy a sok okostóbiásnak meg én üzenem, hogy ugyan emlékezzenek már vissza, hogy 98-ban milyen gépeken és hogyan futott a flakon...Nem kéne egy 6-7 éves szim gépigényét hasonlítgatni egy mai szimmel...
lowon ugyanúgy megy mint mediumon azért raktam föl, highon már szarabb
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
és sztem a gépem nem szar...
War. War never changes.
egyébként pedig a fákon kívül majdnem ugyan annyi tereptárgy van benne mint a lockonban, csak ez tökéletesen fut egy átlagos gépen is.
és egy újabb kép - ilyen nincs a lockonban: paveway bomba kioldás elõtt, lézerrel megvilágítva a cél

lockon verõ 6 éves falcon 4 felturbózva az ff3-al 😊
ja és iután megláttam ezt az új "A10 típust" az elõbb, betelt a pohár. Azt hiszem letörlöm,, majd csak csinál vki egy normális szimulátort...
War. War never changes.