Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a tápnak a ventillátora nagyon hangos és néha leáll akkor ki lehet cserélni vagy új tápot kell venni?
War. War never changes.
Nemrég jöttem rá inkább, hogy kár volt 1997 körül abbahygni a szimulátorokkal és a (virtuális) repüléssel kapcsoltos dolgamiat. Kezd blamálni (magam elõtt is), hogy annyit sem tudok már róla mint annak idején.
War. War never changes.
Kobra leírása angolul
War. War never changes.
("egyszeru" manover az egesz..csak a "leszabalyzo rendszert" kell kikapcsolni a megcsinalasahoz (magyarok meg SOHA! nem csinaltak igazi kobrat...az tul veszelyes...nem veletlen hogy alapbol nem lehet a geppel megcsinalni...igy is amit a magyarok muvelnek, az is veszelyes..es nem egyszer kellett "menteni" es "bedolni"..hogy nehogy baj legyen...)
Bocsánat, ha nagy marhaságot írtam.
van vmi jo tracketek saját airshowrol? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(Gathering zeneszerzoi meg mindig uberelnek mindent! Mafia rulz 😉
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
remélem nem valami arcade vacak lesz...
http://www.hubertovo.cz/wow/eng/index.htm

De, amit nagyon sajnálok, az a Knights over Europe fejlesztésének a leállítása 😞(
ezt láttátok már? http://www.thunder-works.com/news.htm
Repülhetõ harrier, mirage, a4, etendard 😊
egyébként mikor adják ki a Fighteropsot?
hogy pl amikor a jdamokat dobálom, hallatszik a hajtómû hangja és emelkedve legyorsul
No meg az hogy mozgócélra is rámászik. Én szeretem a falcont Seaweed meg Reaper is megmondhatja
de ezek elég kétségbeejtõ hibái. Ennyit a realisztikus elektronikáról. Nem is beszélve arról hogy mig a Janes FA18 ban ugye az elõre megadott koordinátákra lehet ereszteni a jdam jsow brigádot, itt a kamera képén lehet pontositani a célt. Ami azért még nincs meg, majd csak pár év múlva tervezik a 16osra. Ami meg a lokkon futást illeti nálam most egész jól megy. Pedig nincs nagy gépem, de a 2es pacs egész jót tett neki 😊
lehet veszek egy 2800+-as procit, bár inkább vmi jó kis hangfalszetten gondolkodom
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nekemvan Xbox..kiraly nagyon PGR2 rulz!
(keress kepeket rola..beszarsz...jah PRG2=Project Gotham Racing 2)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
eddig az össze lovémat a gépre kölötttem de elegem van hogy fejlesztek aztán 1 éve múlva már minden szaggat
War. War never changes.
Ahogy a Lomac cikkben is írtam, 1GB Ram erõsen ajánlott, ugyanennyi fix virtuális memória egy kellõképpen gyors vinyón(SATA) és töredezettségmentes partíción. Amúgy nekem egy XP2500@2Ghz(10x200), 1GB PC3200, 120GB SATA, Ti4200 configon vegyesen high-medium beállításokkal szépen megy.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
de gondolom azzal egyetértetek hogyha kicsit jobban megírják akkor sokkal jobban menne mindenkinél
War. War never changes.
de jha jól menne akkor nagyon tetszene, de így nem élvezetes
War. War never changes.
kampany 2 ben regi konfal 27 fps volt..ujjal 60+..
szal eros gep kell neki, nincs mese!
(gyak. ugy. ez volt anno Flankerrel is..)
War. War never changes.
War. War never changes.