Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na 1 óra és vége a kínszenvedésnek, megyek procit cserélni! 50%-al gyorsabb lesz mint a mostani 😊
Ha a tápnak a ventillátora nagyon hangos és néha leáll akkor ki lehet cserélni vagy új tápot kell venni?

War. War never changes.

zotyesz
Ohh, én nem vagyok olyan tikal tanúsíthatja. Aztán igyekszem gyorsan tanulni.

Seaweed
Hat ez nem problema, mindaddig mig az egyen mereven meggyozodesbol nem allit hulyeseget
zotyesz
Botorságomat az okozta, hogy valami miatt úgy rémlett, mintha nagyon régen ezt olvadstam volna valahol. (most egyre inkább úgy tûnik, hogy csak álmodtam)
Nemrég jöttem rá inkább, hogy kár volt 1997 körül abbahygni a szimulátorokkal és a (virtuális) repüléssel kapcsoltos dolgamiat. Kezd blamálni (magam elõtt is), hogy annyit sem tudok már róla mint annak idején.

Seaweed
Mellesleg nem tudom hogy mibol gondoltad ezt, de ha tegyuk fel arra apellaltal hogy a hajtomu levegoellatottsaga meglegyen, akkor ehhez jegyeznem meg hogy ez se baj! A Mig-29 akar 10-20 masodperci hatrafele is repulhetne, ugyanis /nem alapbol ezert, hanem/ a pompazs jelenseg miatt, van mind2 hajtomuszivocsatornaban egy fuggetlen oxigen befecskendezo rendszer vesz esetere, es az mindig bekapcsol ha ugy erzekelik a muszerek hogy a hajtomu uzemelesehez nincs eleg oxigen!
ja látom már volt errõ lszó...

War. War never changes.

zotyesz
-mgepróbálom jóvátenni a butaságomat azzal, hogy belikelem a kobra leírását angolul. Ímhol:
Kobra leírása angolul

Amúgy igazából hogyan lehetne kobrát csinálni? mert va nhogy pl. 200-al megyek, épp hogy a levegõben siklok fel sem bírom húzni de mikor megnyomom a k-t hirtelen mintha a gép orra alatt mûködésbe lépne egy hajtómû...

War. War never changes.

Seaweed
400 alatt, es "K" bill gomb..

zotyesz
Ok, bocs. Igazából csak kihasználtam az alkalmat, hogy megszólaljak. 😊 Majd legközelebb okos is próbálok lenni. 😊

Seaweed
Tenyleg jo nagyot irtal..de sebaj..
("egyszeru" manover az egesz..csak a "leszabalyzo rendszert" kell kikapcsolni a megcsinalasahoz (magyarok meg SOHA! nem csinaltak igazi kobrat...az tul veszelyes...nem veletlen hogy alapbol nem lehet a geppel megcsinalni...igy is amit a magyarok muvelnek, az is veszelyes..es nem egyszer kellett "menteni" es "bedolni"..hogy nehogy baj legyen...)
zotyesz
Egy (valószínûleg buta kérdés) a Mig29-el a kobra végrehajtásához (a valóságban) nem azt szokták használni (meg gondolom azért mást is), hogy az alsó levegõbeömlõ nyílásokat bezárják, és ilyenkor kinyílnak a kopoltyú fedelek a szárny tetején?
Bocsánat, ha nagy marhaságot írtam.

Tikal
a kobra manovert hogyan kell elõvarázsolni? milen sebesség tartományban, magasságon stb?

van vmi jo tracketek saját airshowrol? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seaweed
Megneztem en is..tenyleg full arcade..de egesz jol el lehet vele szorakozni!
(Gathering zeneszerzoi meg mindig uberelnek mindent! Mafia rulz 😉
Glpetyus
Egész türhetQ ^.^ ...ahhoz képest,hogy tényleg árkád gém ^.^

Seaweed
nem tudom
hiba
és jo ?😊

Seaweed
ez mar mult ho vegen megjelent..es arcade game
Seaweed
az nincs
de legalább jól néz ki 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ja, vagy oleget és a bandáját 😊

Gundark
Pedig az. Legalábbis onnantól hogy powerupokat lehet rakni a gépekre 😊

Gundark
Lokkonékat kéne rávenni egy I vhs szim megépítésére. Akkor még volt fííling 😊 Fütyölne a szél a drótok között. 😛

hmmhmm ezt most találtam: wings of war
remélem nem valami arcade vacak lesz...

http://www.hubertovo.cz/wow/eng/index.htm

szerintem csak jövõre. a simhq-n a megjelenés után csak egy "TBA" van.

De, amit nagyon sajnálok, az a Knights over Europe fejlesztésének a leállítása 😞(

Gundark
Egyébként pofás az ablaktörlõje 😊

Gundark
Ahha, láttam a videjóját is. Amikor orsózik a szkájhók az nekem valahogy elég furi. De a herriert kipróbálnám hordozóról 😊 Mindent szétégetnék 😊 Egyébként ebbõl mikor lesz valami?

hát a fighterops web még elég gyér, szóval nem tudom mikor lesz belõle valami 😊

ezt láttátok már? http://www.thunder-works.com/news.htm

Repülhetõ harrier, mirage, a4, etendard 😊

Gundark
Eszem ágában sincs fikázni. Nézd csak meg az eredetit meg a mostani BMSes képeket. Magáért beszél. Én szoktam vele játszani. Tegnap is pofánlõttek azok a kurva shilkák egyébként mikor adják ki a Fighteropsot?

Azt se felejtsd el kedves Gundark, hogy a JDAM és JSOW bombákat amatõrök tették bele a játékba, akik szabadidejükben barkácsolják a játékot egy hexa editor segítségével. Gondolom, ha nekik is lenne annyi pénzük/idejük, mint annak idején az EA programozóinak, talán nem lenne benne ilyen hiba. Ettõl függetlenül le a kalappal, az elõtt, amit összehoztak.

xboxon full spectrum warrior megvan? azt mondják nagyon király játék 😊

Gundark
Azt azért tegyük hozzá még a falkonhoz dear Neuro, hogy pl amikor a jdamokat dobálom, hallatszik a hajtómû hangja és emelkedve legyorsul No meg az hogy mozgócélra is rámászik. Én szeretem a falcont Seaweed meg Reaper is megmondhatja de ezek elég kétségbeejtõ hibái. Ennyit a realisztikus elektronikáról. Nem is beszélve arról hogy mig a Janes FA18 ban ugye az elõre megadott koordinátákra lehet ereszteni a jdam jsow brigádot, itt a kamera képén lehet pontositani a célt. Ami azért még nincs meg, majd csak pár év múlva tervezik a 16osra. Ami meg a lokkon futást illeti nálam most egész jól megy. Pedig nincs nagy gépem, de a 2es pacs egész jót tett neki 😊

konzolt nem veszek annyit már nem fogok játszani, fõleg hogy megyek 1 év múlva egyetemre...
lehet veszek egy 2800+-as procit, bár inkább vmi jó kis hangfalszetten gondolkodom

War. War never changes.

akár... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
akkor vegyel konzolt 😛
nekemvan Xbox..kiraly nagyon PGR2 rulz!
(keress kepeket rola..beszarsz...jah PRG2=Project Gotham Racing 2)
Reaper
természetesen a 2500+ az Barton:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

a kártyán incs húzva, és mikor azt a lehetsõéget kaptam hogy lecseréljem a Gef3Ti-mat GefFx-re sztem jól tettem hogy belementem...
eddig az össze lovémat a gépre kölötttem de elegem van hogy fejlesztek aztán 1 éve múlva már minden szaggat

War. War never changes.

Reaper
Hát csodákat 512MB Rammal ne várj, továbbá az FX5600-ról ne is beszéljünk... Amúgy ezt a képszétesést az esetek többségében (Lock On esetében) a "szarráhúzott" VGA kreálja(tapasztalat), továbbá driver.
Ahogy a Lomac cikkben is írtam, 1GB Ram erõsen ajánlott, ugyanennyi fix virtuális memória egy kellõképpen gyors vinyón(SATA) és töredezettségmentes partíción. Amúgy nekem egy XP2500@2Ghz(10x200), 1GB PC3200, 120GB SATA, Ti4200 configon vegyesen high-medium beállításokkal szépen megy.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

akkor a lock on meg 086-on 😊

War. War never changes.

ok, ako 286oson 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem, azért a realitás határán belül értem...

War. War never changes.

hát jah, de iylen gondolatmenettel kicsit jobban megirják doom 3-at és menne c64en is 😄

na midn1 a lényeg hogy erõs gép kell neki
de gondolom azzal egyetértetek hogyha kicsit jobban megírják akkor sokkal jobban menne mindenkinél

War. War never changes.

nekem is ugyan ez..., ha felete vagyok csak akkor és ha süt a nap, és szvsz indokolatlanul mert csak fehér gomolyagok láccanak 😊

ok ezt tudom de emiatt az 1 játék miatt még nem veszek új konfogot... majd ha vmi azok közül amit várok nem megy akkor 😊
de jha jól menne akkor nagyon tetszene, de így nem élvezetes

War. War never changes.

szvsz probáld másik drivert , hátha tényleg az kavar be

Seaweed
driver
kampany 2 ben regi konfal 27 fps volt..ujjal 60+..
szal eros gep kell neki, nincs mese!
(gyak. ugy. ez volt anno Flankerrel is..)
és az zavar hogy minden más jól megy, pl a Rome Total War is maxon 30 fps

War. War never changes.

Már lentebb is írtam ilyen sírásokra, én configom: p4 [email protected] gef4 4600 128mb, 512mb rambus. Na most ez nem 1 csúcs masina és mediumban simán játszható a lokkon. Ennyit errõl.

amd athlon xp 2000+ 512 mb ddr ram GefFx 5600 128 mb és win xp, többi nem lényeges

War. War never changes.