Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hany eves vagy te? Mert ez olyan ovis logikai kovetkeztetesnek tunik..Nem ist ilyet senki....
"az igazit csak a su-27 tudja"
Van aki ezt allitja, es van aki bizonyitani is tudja az ellenkezojet...
(mondom adjatok 50+ mega tarhelyet es feltoltom videot...monjuk az egyik leglatvanyosabbat a sok kozul ami rendelkezesemre all)
"és hogy talán az elsõ kobrát egy f-14 csinálta ( ez még vita tárgya)"
Ez SOHA NEM VOLT vita targya! EZ TENY!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hehh???
az en olvasatomban eddig senki nem irt mast, csak mashogy irt....
ez kimaradt 😄
meg ez tipikus annak hogy attól még hogy kinek mi az apja attól neki még valszinû gõze sem elsz az egészrõl...
én apám is elvégezte egyetemet pl én mégse kapm meg 19 évesen a diplomát kapásból...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
még egy kis flame, és rendezhetünk egy nagy nagy apuka pankrációt amit valszinû ugyis fulcrum apukája nyer meg

kösz a kobrás válaszokat 😊
(Mellesleg az aerodinamikahoz nem sokat konyithatsz!...csak olvastad az instabil aerodinamikaju sarkanyszerkezetet, vagy erted is mit jelent?...)

A kobra-manõver lényege, hogy nagy állásszöget ér el a gép, miközben tovább halad elõre, és eközben végig irányítható marad. Az F-14-esek egy olyan 60°-os állásszögig képesek megcsinálni, és már megcsinálták, az 1970-es években. Amit Pugacsev csinált, az a 90°-os kobra, erre képes az alap Szu-27 és a MiG-29 is (ekkor nevezték el "Pugacsov kobrának"). A canard-szárnyas Szu-27 változatok (pl.: Szu-27K (Szu-33), Szu-35) akár 120°-is állásszögig is elmennek, a tolóerõvektoros hajtómûvel szereltek pedig (pl.: Szu-30MKI, Szu-37) pedig 135°-ig (ez a "Szuper Kobra"). Nemrég jött ehez még az "Álló Kobra", amelynél akár 140°-ig is elmennek, és itt 4-10 másodpercig "megáll" a gép (ezt a Szu-30MKI-vel gyakorloták).
Csak a miheztartás véget tehát: a "kobra" annyit tesz, hogy nagy állásszögû manõvert végez a gép, miközben irányítható marad.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ooooo..most vagy en vagyok tellejsen hulyes vagy mas nyelvtant tanitottak nekem...de pontosan mit is akartal mondani?
Ha arra celzol hogy a Mig-29 nem tud "igazi" kobrat csinalni, hat el foglak keseriteni! De TUD! ...ha nem is 120°-oat..de 90-est biztosan..errol tobb videom is van!
) RAM Radeon 9500 nem pro. Ez lenne aconfig.
Seaweed
Ja ezt szerettem volna mondani!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"megis ujraindul"...fejezd be a mondatot mert "nema gyereknek annyja se erti a szavat".. :]
de akkor ne mond hogy az miatt undulgatott ujra..mert nem..max az tonkrevagta a tapod es azert..mint okozat.
Nem is indult el többet. Pont egy hete járt le rajta a garancia!
LOL
(ki volt az az agytekintely aki neked bemagyarazta hogy a vinyo miatt csinalta?)
Persze ha te mondo biztos az...nem is lehet forumon keresztul segiteni normalisan az is teny..vidd vissza es nezesd meg az a biztos!
Azóta samsung van és érdekes módon ezzel is újraindul... :/
Lehet hogy táp? Elvileg 400W -os.
a proci nem melegszik túl, a táp jó most vettük szóval nemtom 😞
War. War never changes.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(szalkember vegezte az upgrade-et?)
borda jol van fent?
proci hanyfokos az ujrainditasnal?
mekkor es milyen proci?
tap mekkora?
alaplap mekkora?
alaplapon kondenzatorok mind rendben vannak?
....
es meg folytathatnam...ezert kerdem, hogy SZAKEMBER csinalta e!
War. War never changes.
de ez a logitech x220-as mélynyomó fasza!!!
War. War never changes.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF