Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap meg úgy néz ki dolgoznom kell, de szerintem estére kész leszek vele, úgyhogy 7 körül játszhatunk
Csirke4: igen
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kösz a játékot ,jó volt.
cockpit bug
szoros kötelék 😊

Szombaton jovok...
addig teszek még a négy phantom mellé pár egyéb célpontot 😊)
Hyperlobby kell neked. (http://hyperfighter.jinak.cz)
itt egy leiras pumak oldalan rola:
http://pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm
Csak ertelem szeruen nem IL2-t valasztasz hanem Lock On-t
Meg már látom ,hogy idõ is van így már nem zavarok,majd legközelebb igyexem gyorsabb lenni.Azért köszönöm <#wave>#wave>.
keresd meg seaweed-et icq-n és õ megadja a teamspeak adatokat
19.00kor gyülekezünk aztán repülünk egyet.. vagy kettõt 😊
Szerintem befersz meg, de majd jon Neuro es majd o nyilatkozik, hisz o hostol 😊
viszonylag új vagyok,bár rendelkezek némi rep.gyakorlattal,szóval ha nem veszitek zokon beszálnék én is,ha lehet<#wave>#wave>.Persze ha a mostaniban nem is lehet ,akkor a következõbe(ha lehet 😊 ).
És egy kérdés a végére: Miért nem tudok az ubi.com-on játszani?A tech.support azt mondogatja ,hogy a tûzfal.Nem az.Egyszerûen még account-ot sem enged létrehozni ,hivatkozva arra ,hogy nem találja a szükséges URL-t.Már csak azért lenne érdekes ,mert gondolom nem csak a HL-es szerverek vannak.Segítségeteket elõre is köszönöm.
<#help>#help>
TS.exe indít - felül Connected - Connect - fehér részen jobb klikk - new chanel - és ott:
-Label: akármi
-Address: ezt nem tudom, hogy publikus-e, de Twilek mindent elárúl 😉
-Nickname: adott
-Registered kijelölve, ha regisztráltak vagytok
-Ami ez alatt van oda is a nicked (only regisztrált)
-Van valami olyasmi, hogy elsõdleges csatorna, oda azt a csatit írjátok, amelyikbe menni akartok
-ez alatt a csati jelszava
Connect
remélem tudtam segíteni 😊
Ez mindiog ilyen korulmenyes a Ricsi TS szervere, hogy csak weblapbol tudok belelepni?
(Mert ha igen, kerek regi CS-s komaktol accot, es lovok fel a Mirage-szerveren egy TS-t)
a ricsi oldalon regisztráljátok magatokat, hogy feltudjatok jönni TS-re
Ha idõben hazaérek csinálok valami egyszerûbb coop küldetést, ha nem, akkor majd repüljük a játékhoz adottakat 😊
ICQ-n majd jelentkezek, szerintem 6-7 között már otthon leszek
ne felejtsetek, meg tanulofazisban vagyok :-)
(hostolni meg mindig nem tudok(nem is fogok))
A kérdésem: Pitti és Seaweed - mikor repülünk egyet Lockonnal közösen? Ma este?
Dehogy akarom en neki bemutatni, nagyon jol tudom, hogy oreg roka. :-)
Sokszor talalkoztam mar a nevevel. ICQ-n szoktam is kerdezni tole dolgokat. Abbol O is tudja, hogy tudom, hogy tudja mi az online jatek :-D
Szoval ezt inkabb ugy kellett volna irnom, hogy "en ezert szeretem az online jatekokat".
Amugy abban a hozzaszolasomban altalanosan irtam a jatekok, programok AI hianyarol, nem csak a lockonra vonatkozoan. Regota jatszom online szimulatorokkal neha fps-el, de a harci repuloszimulatorokban nagyon kezdo vagyok, ugyhogy aztan vegkepp nem volt szandekomban "kioktato" hangsulyu hozzaszolast irni.