Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le kell lépnem, fellépésem van.
holnap meg úgy néz ki dolgoznom kell, de szerintem estére kész leszek vele, úgyhogy 7 körül játszhatunk

Csirke4: igen

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Hat en csinalta megy multi mission-t. de lehostolni nem tudom.
Neuro meg ma nincs
Ma este várható valami?

Seaweed
Zoom
Csirke4
neuro ti coopba mentek ai-k ellen?
nemtom nekem simán sikerült csak jó szögbe kell álitani a kamerát, kicsit magasabbra mint pont szembõl mert akkor "beleakad a kamera az orr végébe" 😄 sorry de jobban nem tom megfogalmazni 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

narazzino
Addig oké, de ennyire nem tudtam közelíteni

egérgörgõvel lehet nagyitani meg kcisinyiteni ha külsõ nézetben vagx (asszem f2) legalábbis nálam 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

narazzino
Egy hülyeséget hadd kérdezzek. Ilyen közeli képeket hogy csináltatok?

Seaweed
Szombaton nekem is meccs van este..szoval lehet csak este 9 utan erek haza...
Sajna én most szombaton nem tudok jönnicsak vasárnap.Ha meg valamikor máskor lesz,addig "fülelek" <#vigyor2>.
Kösz a játékot ,jó volt.

Jaja, a print screen miatt lassult be. Szerintem Seaweed is akkor látta úgy, hogy lagozok.

Seaweed
Hmm erdekes...
hat sprint screen alatt nem csoda a 8 Fps 😉

par kep meg:

8fps???!!!

Itt az a bug amirol beszeltem, mikor teljesen hatranezek ez villanik be. Eddig meg sosem volt ilyen.

cockpit bug

szoros kötelék 😊

Seaweed hasit hazafele miutan O maradt egyedul a levegoben :-)

Jahh kiraly volt!!! <#worship><#taps>
Szombaton jovok...

szombat este folytathatjuk
addig teszek még a négy phantom mellé pár egyéb célpontot 😊)

Seaweed
Illetve van meg az The all seeing Eye nevu multplayer szervereket kereso program, abbol is lehet csatlakozni.
Seaweed
Nah negyen toltuk egy kicsit neten. Egesz jo volt. <#smile>
Seaweed
Igen te voltal asszem aki icq-n keresett
Hyperlobby kell neked. (http://hyperfighter.jinak.cz)
itt egy leiras pumak oldalan rola:
http://pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm
Csak ertelem szeruen nem IL2-t valasztasz hanem Lock On-t
Hogyan tudok internetes játékhoz csatlakozni? Tudtok mondani esetleg server ip-t? Vagy hogy hogyan tudnék csatlakozni az S77, vagy a Jabog32 szerverre? Kell-e regisztrálni valahová? Az ubi.com programjával próbálkoztam. Ezt a hibát írta ki, amikor be akartam jelentkezni: "The client is incompatible with the server."
Hogy tudok kijelentkezni????

Seaweed
privat msg ment
de nyugodtan küldhettek ts ip-t az e-mail-emre:[email protected]

Sajna nincs icukám,mert valamiért nem hagyja ,hogy reggeljem magam,így mindíg más a számom<#confused>.
Meg már látom ,hogy idõ is van így már nem zavarok,majd legközelebb igyexem gyorsabb lenni.Azért köszönöm <#wave>.

Seaweed
persze, hogy beférsz
keresd meg seaweed-et icq-n és õ megadja a teamspeak adatokat
19.00kor gyülekezünk aztán repülünk egyet.. vagy kettõt 😊

Seaweed
Passz, soe hasznaltam ubi.com-ot.. mindig is es minden szimet Hyperlobby-n jatszottuk.

Szerintem befersz meg, de majd jon Neuro es majd o nyilatkozik, hisz o hostol 😊
Sziasztok!
viszonylag új vagyok,bár rendelkezek némi rep.gyakorlattal,szóval ha nem veszitek zokon beszálnék én is,ha lehet<#wave>.Persze ha a mostaniban nem is lehet ,akkor a következõbe(ha lehet 😊 ).
És egy kérdés a végére: Miért nem tudok az ubi.com-on játszani?A tech.support azt mondogatja ,hogy a tûzfal.Nem az.Egyszerûen még account-ot sem enged létrehozni ,hivatkozva arra ,hogy nem találja a szükséges URL-t.Már csak azért lenne érdekes ,mert gondolom nem csak a HL-es szerverek vannak.Segítségeteket elõre is köszönöm.
<#help>

Seaweed
Icq-n az adatok postolva
Pitti ha ramszolsz (nem vagy listamban) megadom neked is
ok 😊

Seaweed
Nah mar megy is TS-unk. Akarjuk hasznalni? (semmi ceco, csak egy passt kell megadni (ami bop.agria.hu) es mer hasznalni is lehet, nincs ezer csatorna, tok snass mezei Speex 12.3-as codec-kel)
én is így próbáltam mindig, de amíg twilek nem adott személyreszóló user-t és pass-t addig csak a weben keresztül tudtam belépni

Seaweed
Igy ahogy leirtad..de nem mukodik am... nah nem baj..megy mar sajat TS-is azota majd eldontjuk hogyhasznaljuk e...
42nd Intruder
TS-rõl is be lehet lépni.... Sajna sukiból írok, így nem tudom pontosan hova kell, de:
TS.exe indít - felül Connected - Connect - fehér részen jobb klikk - new chanel - és ott:
-Label: akármi
-Address: ezt nem tudom, hogy publikus-e, de Twilek mindent elárúl 😉
-Nickname: adott
-Registered kijelölve, ha regisztráltak vagytok
-Ami ez alatt van oda is a nicked (only regisztrált)
-Van valami olyasmi, hogy elsõdleges csatorna, oda azt a csatit írjátok, amelyikbe menni akartok
-ez alatt a csati jelszava

Connect

remélem tudtam segíteni 😊

olyan 7 korul jovok en is

Seaweed
aha, szal te is weblaprol lepsz be (eloszor bevisz o csatijukra es at kell navigalni mienkre...nah EZT magyarazd el egy olyannak aki meg soha se latott TS-t 😛)
elvileg meglehet valahogy csinálni, csak lusta vagyok megkérdezni twilektõl 😊

Seaweed
Neuro
Ez mindiog ilyen korulmenyes a Ricsi TS szervere, hogy csak weblapbol tudok belelepni?
(Mert ha igen, kerek regi CS-s komaktol accot, es lovok fel a Mirage-szerveren egy TS-t)
Seaweed
Nah akkor le kell vadasznaom TS-t, mert mar tobb mint 1 eve nem volt gepemen, es elo kell banyasznom a mikrofonom 😊)
akkor majd en hostolok

a ricsi oldalon regisztráljátok magatokat, hogy feltudjatok jönni TS-re

Ha idõben hazaérek csinálok valami egyszerûbb coop küldetést, ha nem, akkor majd repüljük a játékhoz adottakat 😊

ICQ-n majd jelentkezek, szerintem 6-7 között már otthon leszek

Seaweed
(...en meg eleve nem tudok a tuzfalam mogul...)
felolem is ok, de en sem hostolok mer csak elcseszek valamit... :-)
ne felejtsetek, meg tanulofazisban vagyok :-)

Seaweed
oooo ok, nekem jo 😉 (mar ha kozbe nem jon valami)
(hostolni meg mindig nem tudok(nem is fogok))
Gondoltam, hogy nem akartál semmi rosszat 😊

A kérdésem: Pitti és Seaweed - mikor repülünk egyet Lockonnal közösen? Ma este?

Seaweed
<#smile>
Hujaj, ez felreertheto volt, sorry!! :-(

Dehogy akarom en neki bemutatni, nagyon jol tudom, hogy oreg roka. :-)
Sokszor talalkoztam mar a nevevel. ICQ-n szoktam is kerdezni tole dolgokat. Abbol O is tudja, hogy tudom, hogy tudja mi az online jatek :-D

Szoval ezt inkabb ugy kellett volna irnom, hogy "en ezert szeretem az online jatekokat".

Amugy abban a hozzaszolasomban altalanosan irtam a jatekok, programok AI hianyarol, nem csak a lockonra vonatkozoan. Regota jatszom online szimulatorokkal neha fps-el, de a harci repuloszimulatorokban nagyon kezdo vagyok, ugyhogy aztan vegkepp nem volt szandekomban "kioktato" hangsulyu hozzaszolast irni.

Szerintem Seaweed-nek nem kell bemutatni az online reülést, öreg róka már õ a szakmában 😊