Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább nem kérdezõsködök az estét illetõen,csak akkor arra kérnélek titeket ,hogy szóljatok,ha lessz valami.
Majd figyelek<#vigyor2>

Seaweed
Beteg..De 😊
Kinácsi lennék a katapult hogy van megoldva....<#beka3>

Aranyos, nem? :-)<#whatever>

ma is munka van de ha lesz idõm megyek lobbira

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
En most tartozkodok... de ha meggondolom magam netan jelentkezek. (Lobby-n ugyis megtlajatok egymast, aki meg ott van az ugyis hajlando jatszani hisz azert van ott 😊))
Sziasztok!
Ma este?Lehetne valami?
Bár abban is benne vagyok ,hogy felmegyünk egy szerverre és így játszunk együtt ( meg persze ts).

😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
pl 😊
sw láz? kotor2? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ok

nem tudom még, inkább tegyük át jövõhétre, nem akarok fölöslegesen igérgetni 😊

Seaweed: Az erõ legyen veled 😛

Seaweed
En SW lazban szenvedek, szal szerintem kihagyom most. (sorry)
ok,a késõ estét nagyjából mikorra értetted,lmajd akkor visszanézek.

ehh közbejött a munka... ma nem lesz jó csak késõ este 😞(
vagy inkább jövõhét. sajnos, nem rajtam múlt.

Ts?

Vettem Roger😄

várok még egy emailt.. 17.00kor ha minden jól megy start! 😊

Végeztem

Tudsz már valami közelebbit mondani?
Az-az igazság,hogy nekem kellen még max fél óra(be kell fejeznem az önélterajzomat...<#szomoru1>).

na itt vagyok

itt leszek, addigra kiderül mi a helyzet 😊

ok,visszajövök 4-kor ide a fórumra és megkérdezem majd megint.Ha persze itt leszel....<#bohoc>

én még nemtudom ráérek-e. lehet dolgoznom kell, attól függ, hogy az ügyfélnek tetszik-e amit most csináltam. ha igen akkor 4 és 7 között repülhetünk.

Akkor ma lesz valami közös játék megint?Ha igen mikor?És lehet jönni?😊

a multis szerverek általában a legnehezebb fokozaton futnak. nincs auto lock.

a cél befogássa is más mint singleplayer-ben?
köszi szépen
szervertõl függ
a legtöbb helyen letiltják

HELP,HELP! online nincs külsõ nézetem, ez server beállítástol függ, vagy nálam van vmi roszul beállítva? Elõre is kössz.
Seaweed
Holnap delutan? (en tervezek menni lobby-ra ha mast nem, es kozbe nem jon valami)
Sajnos nem tudok ma jonni bocsi, :-(
de legkozelebb ki ne hagyjatok :-)

Seaweed
igen ez erdekes, tegnap TS-en beszeltunk rola, mig nem latnam eloben nem nyilatkoznek, de ahogy elnezem lent a besugarzasjelzot, ezen tavolsagon ha van aktiv zavaras, en se tudom mindig befogni a celt.
Seaweed
Nem kell bocsnatot kerned, en se lock on-al a kezemben szulettem 😄
Seaweed
Este 9 korul vagyok. ha meg akkor is toljatok, akkor benezek. TS megy hasznaljatok.
Ez miert van????
Besugarzasjelzon latszik, hogy viszonylag kozel van valami szembol.
Radaron meg semmi. Amugy ezen a kepen nem latszik, de mar vizualisan is lathato volt a gep. Ennyire zavarna az ECM?

<#rinya>bocs,én nem tudtam.

Az 1 megassal is az a baj, hogy felfele csak 128, nem tudom eleg-e

Seaweed
????
tok egyertelmu szvsz (engedelyezed recovery-t vagy nem)
Egyébként szerver készítésrõl hol lehet olvasni(például a recovery-t beállítani stb)?

Egyértelmû😊

Seaweed
Nem tudom, en meg Lock on-t sose hosztoltam, anno utoljara 384-es ADSL-en IL2-t..de azota mas a rendszer nalam es nem tudok hostolni (azaz tudni tudnak, de a tuzfalam igy jo ahogy van, nem nyitogatok portokat).
Szerintem 1 megás bõven elég.Vagy nem ?<#wilting>

pech 😛

fel és le 😊

fel le? mert a le még meg is lenne csak a fel nem 😛

a széles addig stimm de menyire széles? 😄 meg aszinkron is jó vagy nem? 😛

50k/sec mikrós net

Seaweed
Nem tudom neki meilyen netje van..de minimum szelessav! (es nem az egyes szolgaltatok altal szelesnek hivott keskenyt ertem ez alatt 😄)
milyen net kell hostolsához? (magyarul neuro milyen netel hostol? 😛)