Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
sokat ittál? 😊
csak arra emlékeztem hogy valamit valamivel helyetesitettek 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ammúgy a config-om elég lenne hozzá?:
2.2 Celeron,512/400 Ram,ati 9600 256/128 vga,1 Mb sávszél.
Aszongya a szivarozos kopasz bacsi, hogy nem ismerik a migek fegyverzetet de 100 merfoldrol!! mar hatasosak. ez uszkve minimum 160km. Nem vagyok nagyon tajekozott a temaban de nem tudom, hogy letezett-e barmikor 160km-rol hatasos orosz air to air raketa. De amugy ennek ellenere forduloharcot vivtak 5 miggel. Egyiknek se jutott eszebe latohataron kivuli celbefogas.
Aztan az eles harcban folyamatosan kotelekben fordulozott mindenki. Ezek aztan igazan profik... azon tul, hogy probaljanak pozicioba kerulni meg se kottyan meg arra is figyelni, hogy szoros kotelekben maradjanak eles fordulokban. :-)
-Levegoben is ujra lehet inditani a hajtomuvet, ezt meg se probaltak.
-2 hajtomu van a tipuson, kizart hogy mind2 lealljon ilyen helyzetben.
(-Arrol mar nem is merek emlitest tenni, hogy a pompazs jelenseg kivedesere van a hajtomu beomloben seged oxigen ellato rendszer...)
-Ez Hollywood! En direkt nem neztem vegig*, csak mikor TV kornyeken jartam, bele-bele neztem...de igy is jopar mosolyogtato jelenet volt benne...pl egyik amit lattam, mikor a faszi felkapja a vizet es elhuz mocin, no meg utana...hehe...olyan hegyoldalas kulvarosi resz nem sok van a sivatagban...ugyanis a Nellisen van(volt akkoriban) a Top Gun...legkozelebb is LA-ben(kozelben Las Vegas van..de az a sivatag "kozepen" terul el...)...de sebaj filmben 2 mp par 100 Km 😄D...es ez kapasbol..pedig neztem 2 percig...
*.: Tudvan hogy mai szemmel, informaciok birtokaban, nem tetszene anyira mint anno 90-91 kornyenek kaloz videon 😊)...en szeretek a szepre emlekezni 😛
Ki tudja mi lesz még itt újabb 10 év múlva...
Anno F29 Retaliatort nagyon sokat nyomtuk halozatban, akkor ilyesmirol almodoztunk mint a lockon. Igazabol elkepzelhetetlennek hittuk akkor. Es ennek csak 10 eve.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na ennyit szeretnek az 1.1-ben, asszem nem hagytam ki semmit :-D
:-)
Ja abban meg a harci gepeket hianyolom azert nem jo :-)
Pontosabban vannak hozza mod-ok de lovoldozni nem lehet :-)
Nekem sose jo am semmi :-)
#2877: Falcon 4
#2878: Irany FS-ezni! 😄
#2879: Te is 😄
#2880: Sokban 😄 (modernizalt)
De ne legyen igazam 😄
Majd ezt a datumot februar vegen atirjak 2005 marcius-ra, valamint marcius vegen aprilisra... esigytovabb, ezt tettek a januari datummal is januar vegen... <#gun>#gun><#nezze>#nezze>
nem, csoppet sem vagyok cinikus... <#lookaround>#lookaround>
amugy inkabb csinaljak ezt, minthogy egy nagy rakas kakat adjanak ki mint az 1.0-as lockon volt. <#fejvakaras>#fejvakaras>