Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap ráérsz?És ha igen mikor?

tommmi
csumi

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

narazzino
Jól tetted

szerintem találó a logod... 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Nah inteztem uj topic fejlecet. (Mar untam a masik helyet nezni csak)
tommmi
Ki játszott a lokonon? Az tegye fel a kezét!

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

Seaweed
Igen sajat forumra irtam:

Nah megneztem a dxdll-t, es nem igazan tetszik! Nekem olyan "mesterkelt" nek es nem valosagosnak tunik az egesz. Egy valami tetszik benne a feny efektek, de az miatt elgondolkoztato hogy hasznaljam e?!
Bar lehet hogy rosszul aliottam be.. nagyon nem nezegettem a bealitasokat. Def beallitasokkal neztem.
Ha gondolod én tudok segíteni. Keress meg ICQ-n vagy bemehetek TS-re...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Valaki segítene majd létrehozni egy szervert?Sajna eléggé alfa-béta vagyok belõle,de lehet azért ,mert még sohase csináltam😊.
Nem akarok nagy valamit,csak majd valamikor egy haverommal szeretnék együtt játszani és ehhez kellenének ezen ismeretek alapjai.
Thx.

BAS Tonal + HYK US Soldiers + MidEast Rebels + dxdll

csak egy sziget meg talán pár új egység.
dxdll-t próbáltad már?

Seaweed
Jujj te mi abban 112MB? Az nem egy komplett mod?
Seaweed
csakazertis <#bee1>
http://www.opflashpoint.org
planetrainbowsix-en OFP? mik nem vannak 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Neuro nezz meg itt szet:
http://www.planetrainbowsix.com/atwar/OFP/addons.asp
Seaweed
OOOOoooo mijaza lokkon? <#beka3><#idiota>
narazzino
Ez nem a lock on topic? 😊<#vigyor2>

ott szoktam én is keresgélni... ez a BAS Tonal jónak tûnik.. 112 MB 😊

Seaweed
ooo nem, meg uj szigetet nem neztem
de nezd meg itt:
http://ofp.gamezone.cz
Nem tudsz valami jó sivatagos szigetet? A desert everon elég gagyi. szétlehet lõni a házakat M16-al.

Seaweed
Ezeket tolom en is..
Tegnap epp egy BMP-1est deszantoltam at egy masik kisebb szigetre a Mi-26-al 😊) Nem volt semmi 😛
na még ezt az egyet 😊

😄

Seaweed
Fujjj 😛 Csakis orosz oldalon orosz fegyverrel az igazi.. BTR-T es SVD Dragunov rulz 😛
Seaweed
Nekem orosz is jo 😛 (ugyis oroszul beszel a mostanim is... menuben meg nem nehez eligazodni 😊)

oks, szal lockon 1.1 = flaming cliff-s, igy má vágom 😊
kereszteskérdés: lesz angolul bezsélõ verzio is vagy akkor most csak orosz még az is ami a neten lesz beszerezhetõ??

Seaweed
Mellesleg lehet mar tolteni az 1.1 demot lockon.ru-rol, de jon kb 10K-val...hat en igy hozza se fogok..
Majd lesz mirror nyugaton, vagy majd ejjel.

Seaweed
Engem nem erdekel, addig mig nincs mihez hasznalni :]
(Megyek inkabb OFP-zni..nagyon benne vagyok am most 😛)
Te Neuro sajat forumunk szoktad te olvasni?!
hmm, mekkora az a manual, hogy meg mindig nem ert fel? 😉

persze, engem erdekelne :-)

Manuált feltegyem addig valahová?

Van a Lock On. Ehez kijött két patch: 1.01 és 1.02, majd a Ubi Soft szépen lekapcsolta a projectet.

A fejlesztõk azonban fogták magukat és elkezdtek egy "új" játékot csinálni a LockOnból, ez lett a Flaming Cliffs (Lockon verzió 1.1). Kijavították a maradék hibát, beletették a Szu-25T-t, új repmodell, új sérülésmodell...
Ezt csak letölteni lehet a fejlesztõk oldaláról, illetve Oroszországban CD-n is kapható lesz. De ez nem patch, hanem egy "új" játék.

Vazzz, el se hiszem, meg a vegen lesz valami :-))

Seaweed
hehe lockon.ru
Sorry, site is overbusy!

😄DD
hmhm, nagyon meg vagyok ako smot kavarodva, má nem tom mi micsoda... 😛 mind1 egyszer majd csak megvilágosulok 😊

ez egy új játék... vagyis a lockon egy újabb verziója, nem patch, hanem full game

narazzino
akkor remélem már nem sok kell a megjelenésig

igen? akkor télleg keverek sorry, de nem arról volt szo hogy az új petch csak oroszoknak lesz már lokonhoz? vagy valami ilyesmi emlékeim szerint
(amugy meg bocsásatok meg nekem, de még korán van, neéhz gondolkodni 😛P)

szerintem te itt keversz valamit...

az 1.1 flaming cliffs nem egyenlõ az 1.01-es alap lock on patch-el

szeirntem is az a vlaszinûbb..., de lock on má elég rég jött ki 8még az 1.1es patch se új) és akkor msot jön ki az 1.1 demo? szvsz érdekes... 😊

Seaweed
Vagy epp te vagy lemaradva?!
mekkroa a kézikönyv? felnyomhatnád valami public servere ha nem tul nagy 😊

most jött ki loconbol demo?? nincsenek egy picit lemaradva? (csak egy hajszálnyit... 😛)

a kézikönyvet leszedtem még délelõtt, de a demóról lemaradtam 😊

Seaweed
Azert nem elerheto a lockon.ru 😄DDDDDDDDD
hmm hmm úgy néz ki kint van a Lockon 1.1 demója és kézikönyve pdf-ben...

narazzino
de legalább igazat beszél...

tommmi
Jó éjt es csajokkal teli almokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!