Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
En mar befeszkeltem magam!
Invitalnak multizni. Ki kene probalni egyszer ezt a CTI-t jol hangzik!
Jövõ héten akkor mikor,melyik nap lesz közös repkedés,és mikor kb?
amugy en kitallozom az 1.02 mis file-okat es onnan inditgatom show replay aztan ctrl-r vezerles atvetel
megy az osszes, csak a 25T hogyan jon elo meg nemtom
1. Az 1.02 bazar/world könyvtár copy to demo ue. (mind kihagy)
2. A world-ben lévõ 2db cockpit*.cdds file ill. a *bmp + *.tga-ra végzõdõ cdds file szintén copy és felülír.
3. Utána csinálsz egy mission-t 1.02-ben amelyben player-ként állítod be a géped, majd elmented a demo missions/quick start könyvtárába az ott található vmelyik mission-t felülírva. Ezután a demo-ban attól függõen melyiket írtad felül ráböksz és megy...
u.i. Ha smoke generatort is akarsz, akkor 1.02-ben task-nak aerobatic-ot válassz és smoke generator payload-ot rakj.
A füst színét a config/weapons/DrawInfo.lua-ban tudod állítani rgb színskála szerint(értelemszerû).
Üdv!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
http://forum.lockon.ru/viewtopic.php?t=3309
http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=400102&f=38610606&m=4381053282
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.virtual-jabog32.de/
Tgabbar: napközben 10-12 között keress meg ICQ-n: 49052468
A toresek robbanasok nagyon jok, a gepek kidolgozasa is szebb, a foldi grafika is reszletesenn es szebb. Ebbol kovetkezik, hogy kicsit nagyobb a gepigeny :-D ugye eddig se volt semmi, de pl ha megy a tvkepernyo akkor van egy kis fps csokkenes. A "regi" lockonban nem vettem eszre.
Viszont a repmodell fura... pedig allitolag ez is javult. A10-essel csinaltam egy immelman fordulot tul keves sebesseggel igy a kb 100-120fokos allasszogben vartam az ateset... ami ugy zajlott le, hogy a gep abban a helyzeteben ahogy volt elkezdett visszesni es 3000 lab magassagbol ugy ahogy volt a farkara esett le, barmit csinaltam nem fordult semerre izgett mozgott rezgett eleg furan de veletlenul se tudtam az orrat valahogy kozel fuggolegesbe hozni.
Kar, hogy nem lehet visszajatszast menteni mert ezt elmondani nehez, kulso nezetben kell vegignezni. nagyon termeszetellenesen viselkedett.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent