Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma vagy holnap egy kis repkedés?😊

tommmi

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

tommmi

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

És miközben városkat foglasz el,építhetsz is a parancsnokkal,hacsak vki ki nem jelöli magát annak, és vásárolhatsz is embereket,jármûveket.Az építkezést persze a civilek végzik 😄.

Seaweed
egy jatek OFP ala, ilyen egesz varosokat elfoglalos multi 😊 Nezz be topicba!
Mi az a cti?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Tudom ajánlani,tényleg jó.olyan ,mint egy RTS csak ez FPS 😄.

Seaweed
Neuro! OFP
En mar befeszkeltem magam!
Invitalnak multizni. Ki kene probalni egyszer ezt a CTI-t jol hangzik!
munkaidoben ofp-zunk :-) nemrossz :-D

narazzino
kösz

operation flashpoint

narazzino
az mi? (hülye vagyok a röviditések terén 😊)

én is 😊

Seaweed
OFP-zek 😄
narazzino
de nagy a csend...

Köszönöm szépen a segítséget Neuro.Bocs,hogy nem tudtam elköszönni,csak a ts-is timeoutolta magát.......<#szomoru1>.
Jövõ héten akkor mikor,melyik nap lesz közös repkedés,és mikor kb?

ja, 25T sehogy :-) csak feluletesen olvasom a forumot :-)

nem .mis .trk

megy mar :-) csak el voltam vele foglalva azert nem szoltam :-D
amugy en kitallozom az 1.02 mis file-okat es onnan inditgatom show replay aztan ctrl-r vezerles atvetel
megy az osszes, csak a 25T hogyan jon elo meg nemtom

Ok,már felraktam.A számom: 250-584-693,bár csak ideiglenesen.

Reaper
Ha esetleg még nem menne:

1. Az 1.02 bazar/world könyvtár copy to demo ue. (mind kihagy)
2. A world-ben lévõ 2db cockpit*.cdds file ill. a *bmp + *.tga-ra végzõdõ cdds file szintén copy és felülír.
3. Utána csinálsz egy mission-t 1.02-ben amelyben player-ként állítod be a géped, majd elmented a demo missions/quick start könyvtárába az ott található vmelyik mission-t felülírva. Ezután a demo-ban attól függõen melyiket írtad felül ráböksz és megy...

u.i. Ha smoke generatort is akarsz, akkor 1.02-ben task-nak aerobatic-ot válassz és smoke generator payload-ot rakj.

A füst színét a config/weapons/DrawInfo.lua-ban tudod állítani rgb színskála szerint(értelemszerû).

Üdv!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

valahogy éreztem, hogy a demót addig hekkelik majd, amíg repülhetõ lesz minden régi gép 😊

19.00 ICQ!

Seaweed
Olvass:
http://forum.lockon.ru/viewtopic.php?t=3309
http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=400102&f=38610606&m=4381053282
Igazan elarulhatnad hogy szedted elo a demobol a 29-est :-)

Mármint Neuro-tól kérdezem,hogy ma 17-19 körül nem lenne-e jó.Bocs csak félrenyomtam....

Reaper
jah és mindez 1.1 demo:-D

Reaper
pl a hud, de amúgy a smoke leginkább...persze a repmodell is más, csak az nem látszik:-D

Seaweed
Ezeken a kepeken mi az uj? Azon kivul hogy most mar vegre ott huzza a fustcsikot ahol kell neki.
Reaper

Ma úgy kb. 17-18 óra körül nem lenne jó?

Akkor errõl lemaradtam.Hétközben meg pont dolgozok.....<#szomoru1>

Seaweed
Neked.
narazzino
átcsinálták a fórumot vagy csak nekem lett sárga?

narazzino
ja ja. kösz

hogyan?

A demoban elõ lehet csalni a Szu-27 és a MiG-29 új HUD üzemmódjait. 😊

na nem mintha ez rossz dolog lenne... 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Ha igy folytatod, ugy kivagnak az SG-rol hogy labad nem eri a foldet!
tommmi
<#email>

tommmi
vgfmvmv

Seaweed
Elmentheted, onnan folytathatod. Evidens?!
Köszi a linket. Még 1 óra és lent lesz 😊

sot van ott mar egy svajci mirror is

Ja lock-on.ru nagyon vacak 10-el jon csak... Jabog32-rol viszont jon mint a szel :-)
http://www.virtual-jabog32.de/

én még nem tudtam letölteni. majd ma este...

Tgabbar: napközben 10-12 között keress meg ICQ-n: 49052468

narazzino
A lock on-ban pedig miután leszálltam és meggyomtam az esc-et hogy kilépjek a küldetésbõl ott a quittal egyetemben volt egy save menüpont is. Az mire? én mindig azt hittem hogy ott visszajátszást mentek de megnézni sem tudtam soha. (pedig a fõmenüben is volt egy show replay menüpont)

Amugy igaza van Seaweed-nek, az A10-es olyan mint egy repulo tegla :-) egy utasszallito is kb igy viselkedik ami 100x nagyobb es nehezebb.

Neztetek mar a demot? Nemtom igy elsore nincs tul jo benyomasom :-(
A toresek robbanasok nagyon jok, a gepek kidolgozasa is szebb, a foldi grafika is reszletesenn es szebb. Ebbol kovetkezik, hogy kicsit nagyobb a gepigeny :-D ugye eddig se volt semmi, de pl ha megy a tvkepernyo akkor van egy kis fps csokkenes. A "regi" lockonban nem vettem eszre.
Viszont a repmodell fura... pedig allitolag ez is javult. A10-essel csinaltam egy immelman fordulot tul keves sebesseggel igy a kb 100-120fokos allasszogben vartam az ateset... ami ugy zajlott le, hogy a gep abban a helyzeteben ahogy volt elkezdett visszesni es 3000 lab magassagbol ugy ahogy volt a farkara esett le, barmit csinaltam nem fordult semerre izgett mozgott rezgett eleg furan de veletlenul se tudtam az orrat valahogy kozel fuggolegesbe hozni.
Kar, hogy nem lehet visszajatszast menteni mert ezt elmondani nehez, kulso nezetben kell vegignezni. nagyon termeszetellenesen viselkedett.

wow, jó a logo

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent