Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide készít a Loman biztonsági másolatot az eredeti fájlokról!
Indítsd el a Loman-t, ott
"Addon-Manager" --> legefelül van egy fül, hogy "Add Anaddon to the list" --> itt kiválasztod a zip fájlodat, a listában kiválasztod a fájlodat, és melette Install.
És máris benne van a játékban.
A loman egy professzionális segédeszköz a Lock On-hoz, ami segít neked optimalizálni a játék sebességét, feltelepíteni a skineket, mint példáúl a mig-29-esét is, amit alant láthatsz, persze kitört kerekek nélkül ;-))
És lehet vele turkálni a játék textúráiban. Ja, és még jó vagy másik 10 repszimhez is hasonló célokra. Egyszóval minden repszimesnek kötelezõ.
DJviolin

Köszi a letöltési címet Intruder. Bocs mindenkitõl az erõs grafikai butításért, de geforce2 mx400 32mb, 256mb sd ram, 1,7ghz p4, örülök hogy egyáltalán elindul a progi <#szomoru1>#szomoru1>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az új festés a Neuroféle? Mert régebben valahonnan azt már letöltöttem, de az nagyobb mértû file.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Örök hála <#eljen>#eljen>
Neten kerestem Lock on Magyar mig-29 -es skint, de mindenhol csak törölt oldalakra, ponotsabban hült helyükre jutottam. Kérlek nem tudnál adni egy címet, ahol még fent van a magyar mig-29-es skin?
Üdv:
DJviolin
Bocs, hogy még mindig ezen rágódok. Én is nagyon vártam a Gunship! és a M1 Tank Platoon 2 össze integrálását. De sajnos a Platoon 2 megse jelent, én meg jól megálltam a fejlõdésbe azóta. Pedig ez az ötlet nálam mindent vitt volna.
"OFP tényleg a legjobb a kategóriájában, mert nincs is más ebben a kategóriában."
Igérem többet nem írok errõl.
Emlékeim szerint legutóbb az ilyen GW dolgott, a Gunship! és a Tank! jelentette volna. Ott azért megnéztem volna azt, hogy milyen az mikor valaki Apache-al cirkál a levegõben és az egyik haversrác egy M1A2-vel tisztítja az erdõket. Csak sajna ott a gyalogság nem lett volna lemodelezve, de biztos érdekes lett volna. OFP-ban a sérülésmodel lehet, hogy nem a legjobb, de kategóriájéában a legjobb!
Na mostmár ON
amugy télleg off, sorry 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De ez nagyon off itt.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Esetleg még fel lehet példának hozni a BF szériát, de az ugye abszolute semmilyen téren nem reális...
Az OFP jó játék, de a benne szereplõ jármûvek közel sincsenek az élethûséghez.
Viszont egy jó ember szimulátor.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Forza.
Lockonba pedig vannak lehetõségek bármely modell kidolgozására. Itt gondolok kevesebb jármû szim szintû kidolgozása (nem Strellát kezelõ emberkére).
Arra ott lesz az Armed Assault és az OFP2...
Gondolom, ha ezek megoldhatók, akkor egy T-80-as is megoldható és komplett légvédelmi egységek, stb. Így lenne egy globál harci szim. (szép álom)
Pentium 28 és 1 Tera RAM elég is lenne hozzá.
Helis része is lesz? Nofene...
Vannak elore gyártott beállitások amik igazábol megtörtént helyzetet rekonstruálnak.
A grafika nem olyan jo de nem az a lényeg ugy se.Egyébként .obj kiterjesztésü modellek vannak benne amit wings3d-vel vigan lehet modositani.
A lockon.ru cimen látom már béta teszterek is vannak hozzá csak mivel nem tudok oroszul és angolul ezért nehéz infokat megtudni.Legjobb esetben mikorra várhato a megjelenése?
gondoltam hátha érdekel valakit ez a progi.Ez egy katapult simulátor:.katapult sim
Az se lenne rossz dolog ha mondjuk a köv.lo-mac patchbe már ilyen részletes katapultálás lenne.<#nevetes1>#nevetes1>