Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grotesk
kár

42nd Intruder
Nem....😞 IL-2 ebben a király, de ezen ne morgolódjunk....

grotesk
ok. de ez a magyar meg a ruszki festés együtt akkor nem mûködik?

C:\Program Files\Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On\loman_backups_dont_remove

Ide készít a Loman biztonsági másolatot az eredeti fájlokról!

Nem tüntek el, a progi készített róla biztonsági másolatot. Csak azt nem fúlyom séróból, hogy hova. vagy a Lock On, vagy a Loman mappájába. De asszema progi vissza is tudja állítani õket.

grotesk
ez tök jó, csak így az oeosz festések eltûntek. nem lehet úgy hogy azok is megmaradjanak?

Nem kell kicsomagolni.
Indítsd el a Loman-t, ott
"Addon-Manager" --> legefelül van egy fül, hogy "Add Anaddon to the list" --> itt kiválasztod a zip fájlodat, a listában kiválasztod a fájlodat, és melette Install.

És máris benne van a játékban.

grotesk
skin telepítés. azt nem tudom hogy kell. letöltöttem a festéseket, így kaptam egy összecsomagolt fájlt. nem tudom mit csináljak vele. (gondolom elõször csomagoljam ki)

Szerintem nagyon egyszerû, mutatja az egész magát. Pontosabban hol akadtál el? Skin telepítés, optimalizálás?

grotesk
köszi, már rájöttem. csak azt nem tudom, hogy hogy kell használni

Innen tudod letölteni!

A loman egy professzionális segédeszköz a Lock On-hoz, ami segít neked optimalizálni a játék sebességét, feltelepíteni a skineket, mint példáúl a mig-29-esét is, amit alant láthatsz, persze kitört kerekek nélkül ;-))
És lehet vele turkálni a játék textúráiban. Ja, és még jó vagy másik 10 repszimhez is hasonló célokra. Egyszóval minden repszimesnek kötelezõ.

DJviolin

grotesk
mi az a LOMAN?

Kemény leszállás, és a következményei.

Tegnap készült!

Köszi a letöltési címet Intruder. Bocs mindenkitõl az erõs grafikai butításért, de geforce2 mx400 32mb, 256mb sd ram, 1,7ghz p4, örülök hogy egyáltalán elindul a progi <#szomoru1>

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

42nd Intruder
Övére épült igen 😊

f2d
Végre megvan a régi festés!<#finom>
Az új festés a Neuroféle? Mert régebben valahonnan azt már letöltöttem, de az nagyobb mértû file.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Köszi.
Örök hála <#eljen>

42nd Intruder
Itt a régi, itt az új fajta festés. Telepítésükhöz használj LOMAN-t!

szia!

Neten kerestem Lock on Magyar mig-29 -es skint, de mindenhol csak törölt oldalakra, ponotsabban hült helyükre jutottam. Kérlek nem tudnál adni egy címet, ahol még fent van a magyar mig-29-es skin?

Üdv:
DJviolin

f2d
Sziasztok!
Bocs, hogy még mindig ezen rágódok. Én is nagyon vártam a Gunship! és a M1 Tank Platoon 2 össze integrálását. De sajnos a Platoon 2 megse jelent, én meg jól megálltam a fejlõdésbe azóta. Pedig ez az ötlet nálam mindent vitt volna.
"OFP tényleg a legjobb a kategóriájában, mert nincs is más ebben a kategóriában."
Igérem többet nem írok errõl.

narazzino
ha egy kicsit nehezen is, de letettem a gépet

42nd Intruder
Kicsit még OFF
Emlékeim szerint legutóbb az ilyen GW dolgott, a Gunship! és a Tank! jelentette volna. Ott azért megnéztem volna azt, hogy milyen az mikor valaki Apache-al cirkál a levegõben és az egyik haversrác egy M1A2-vel tisztítja az erdõket. Csak sajna ott a gyalogság nem lett volna lemodelezve, de biztos érdekes lett volna. OFP-ban a sérülésmodel lehet, hogy nem a legjobb, de kategóriájéában a legjobb!

Na mostmár ON

igen viszont hangualtban sehol sincs se az ofp-hez se a bfhez, tipikus esete a két szék között a földre esésnek 😄
amugy télleg off, sorry 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Viszont a sebzésmodel sokkal reálisabb pl., ezért nem egyértelmû. 😉

De ez nagyon off itt.

az átmenet szvsz tulzás...., nekem ugy tünt pl a jármûvezetés nagységrendekkel arcadeosabb még a bf-nél is :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
A JO szvsz átmenet a BF és az OFP között, de nem ok nélkül hagytam ki a szórásból - eléggé megosztja az embereket. 😉

Én a demóval játszottam annak idején. Az olyan mint a Black Hawk Down és a BF2: ugrálós run and gun akció multiplayer. <#levele>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
és a Joint Operations milyen??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Global warsimrõl volt szó. A Steel Beasts tankszimulátor. Jelenleg nem készült Global warsim játékkörben jobb, mint az OFP, és nincs is kilátásban más, mint az AA és az OFP2.
Esetleg még fel lehet példának hozni a BF szériát, de az ugye abszolute semmilyen téren nem reális...

f2d
Micsoda? Láttad Te a Steel Beasts c. simet? Abban jól vannak szimulálva a harckocsik sérülés szempontjábol (kaliber, becsapódás szöge, helye, távolság, stb. ezeket mind figyelembe veszi a játék)
Az OFP jó játék, de a benne szereplõ jármûvek közel sincsenek az élethûséghez.
Viszont egy jó ember szimulátor.

Sanyix
És mi nem szim az ofp földi jármûveikbe? Sztem teljesen jó, hogy megfelõ célzással ellehet lõni a tank ágyúját, vagy motorját, vagy lánctalpát. Jobb úgysincs.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Ez így igaz, most is elég jó gép kell egy közepes grafikai bállításhoz. Ha vizi egységeket csinálnának, az talán reálisabb gépigénnyel megoldhatólenne.

arty
de akkor tényleg a világ összes gépe is kevés lesz neki, ha minõségi földi modellek lennének ....

Forza.

f2d
Jó, jó, de az OFP-nek a jármû része nem igazán szim kategória, fõleg a repülhetõ. De lehet, hogy a 2. részben ezt megoldják (én ezt nem hiszem). Az OFP és a Armed Assault inkább taktikai fps jármûvekkel.
Lockonba pedig vannak lehetõségek bármely modell kidolgozására. Itt gondolok kevesebb jármû szim szintû kidolgozása (nem Strellát kezelõ emberkére).

[NST]Cifu
Global warsim azért valószinütlen, mert ahhoz túlságosan is gyenge a földi modellek minõsége...

Arra ott lesz az Armed Assault és az OFP2...

f2d
Akkor lehet, hogy Hind is lesz... valamikor.
Gondolom, ha ezek megoldhatók, akkor egy T-80-as is megoldható és komplett légvédelmi egységek, stb. Így lenne egy globál harci szim. (szép álom)
Pentium 28 és 1 Tera RAM elég is lenne hozzá.

Seaweed
Mar joideje rebesgettek...
[NST]Cifu
Ka-50???
Helis része is lesz? Nofene...

f2d
Nyomd meg a T billengyût.

grotesk
a füstölõket hogy lehet bekapcsolni?

már töltöm is...

repvez
Különbözö géptipusokbol és katapult ülésekbõl lehet válogatni és beállitani hogy milyen helyzetbõl történjen a katapultálás.Közben mutatja mekkora tulterhelés hat a pilotára és mennyi idö telik el.Lehet lassitani az idöt válogatni a kameranézeten, minden paramétert lehet változtatni stb..
Vannak elore gyártott beállitások amik igazábol megtörtént helyzetet rekonstruálnak.
A grafika nem olyan jo de nem az a lényeg ugy se.Egyébként .obj kiterjesztésü modellek vannak benne amit wings3d-vel vigan lehet modositani.
ez elgondolkodtat, mibõl áll ez?

repvez
Nagyon szomoru vagyok, pedig nagyon bejonne a gamma a javitott fizika miatt<#rinya>.Akkor maradok az 1.02-nél amig nem lesz valami alternativa ahol kevesebb macerával lehet hozzáférni.Reméljük lessz belöle valami best seller kiadás ugy 1 év mulva 2500ért.Addig meg talán kihuzom a Falcon4 AA-val<#smile>
Akkor reszedrol halott ugy, u.i. 1.2-ert is nagy valoszinuseggel fizetni kell, s valoszinuleg szinten 35 USD-t. Az 1.2 patchben repulheto lesz Ka-50, ami szukseg szeruen tobb javitast fog tartalmazni elsosorban a SAM es AAA AI-nal. Ezenfelul allitolag tamogatni fogja a Track IR Vector Expansion osszes tengelyet, ami azt jelenti, hogy az osszes repulheto gep cockpitjat erosen at kell dolgozniuk (erstd 3d-ve alakitani). Elotte azonban kijon meg egy patch az 1.1-hez. 1.2 eredetileg most juniusban jott volna ki, (1.1 meg karacsonykor 😊), de ebbol most valoszinuleg ismet december lesz.
repvez
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ki mit tud az 1.2-es patch-röl.Ezt abbol kifolyolag kérdezném, hogy ez megint majd egy kieg lemez lesz amit szintén igy árusitanak mint az 1.1-et vagy csak egy sima ingyenes patch az 1.1-re.Akkor részemröl hallott ügy mert akkor ez csak egy pénznyelö ha minden javitás 7000be lesz .És természetesen az 1.2 ben mik lesznek?Megkapja az összes gép az uj fizikát és minden gép olyan részletes lesz mint a su-25T?
A lockon.ru cimen látom már béta teszterek is vannak hozzá csak mivel nem tudok oroszul és angolul ezért nehéz infokat megtudni.Legjobb esetben mikorra várhato a megjelenése?
repvez
Üdv!
gondoltam hátha érdekel valakit ez a progi.Ez egy katapult simulátor:.katapult sim
Az se lenne rossz dolog ha mondjuk a köv.lo-mac patchbe már ilyen részletes katapultálás lenne.<#nevetes1>
OliApa
Szia! Megvenném a progit, ha már nem kell . . . 😊
Bucser
Tök felesleges.. ha le is töltöd a Starforce miatt úgysem mész vele semmire eredeti kód nélkül...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF