Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Most egy haldoklo F-23U-val szenvedek.
Még két kérdés: lelehet-e választani róla a gázkart vagy egyben van az egész?
Repszimen kívül más játékokban pl Steel Beasts milyen?
Vagy 1.0 --> 1.02?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert nekem se kellett az alapot crackelni, mert már a cd-n meg volt crackelve. Vagy csak viccként mondod, mert neked eredeti van :-))
Az 1.02-höz nem kell semmi, csak az alapjáték (akár másolt is lehet)
Nem tudtok egy címet, ahol fent van a Lock On 1.1 Flaming Cliffs?
Ja, és nem tudtok Lock On 1.02-eshez cracket?
Nagyon fontos lenne!
Üdv!
"a pedálokat a gázkarra helyezték" "hogy a gázkart kell csavargatni"
az ATC modrol nem tudsz valamit?
A kabintetõt kilehet nyitni a ctrl+c billentyû lenyomásával. (nálam csak a 1.02-nél mûködik)
Ha komolyan belemerülsz, akkor mindeféleképpen kell hozzá egy komolyabb bot.
Ez úton szertném megkérdezni azokat akik X45-öt használnak, hogy érdemese beruházni rá. (Drágábbat ne ajánljatok, mert nálam árban ez a felsõ küszöb.)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha pedig nem is csak ezért a gameert áldozol rá érdemes még az il-2FB, AEP, Pacific fighters háérmasért áldozni egy Joystickra de csak akkor ha komolyan gondolod...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
most jutottam a játékhoz, és grafika hang teccik, csak azt szeretném tudni, hogy billentyûzettel is lehet-e jáccani a játékot? mert eddig, bár nem sokat játszottam vele, nem igazán sikerült. a tréninget nem volt kedvem végignézni, németet tanultam, ez meg ugye angol. kérdés, hogy azért éerdemes-e megnéznem, mutatnak-e benne jó dolgokat. meg hogy csak nálam ilyen a billentyûvel az irányítás? mondjuk még a gombok funkcióit sem igazán találtam meg.
vegyek joystickot? érdemes erre áldozni csak ezért a gémért?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Ja és már nem 42-es, hanem 59th, csak nincs kedvem újraregelni.... 😊
1. Hogyan tudok ellenfelet "megjelölni"?
2. Melyik radarfunkcióval (1,2,3,4,5,6,7,8,9) tudom a légiharc, és a nagyhatótávolságú rakétákat aktiválni?
3. És hogy indítok rakétát?
4. Hogy tudok egy célt deszelektálni, vagy helyette másikat kijelülni?
5. vaktában lehet-e vezérelt rakétat indítani?
Ezek nagyon fontosak lennének, mert tegnap repültem egy f15 ellen, és hosszú ideig kínosan kerülgettük egymást, mert nem tudtam a fegyvereket élesíteni.
Pleaseeeee segíts!!!
Itt keresd meg a Forgotten Battles-hez való nocd cracket. Mellesleg a gamecopyworld.com a világ legjobb creck adatbázisa. Nincs rajta vírus, és már a San Andreas-hoz is a feltörés napján volt crack. Add hozzá gyorsan a Kedvencekhez :-))
A sok használattól beszart az il2 forgotten 2-es cd-m .Valahogy sikerült feltelepítenem vinyórol de játszani ugye nem tudok vele mert pont a 2-es lemezt kéri ellenõrzésre , azt meg az istennek se olvassa már a cd-íróm ..Szal kellene hozzá egy nocd crack . Ha valaki tud valahol légyszi segítsen ! A crack oldalakat már végig néztem de nem találtam sehol sajna :-(((((
HELP
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
vagy az eredeti?