Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narazzino
szerintetek melyik a jobb mûszerfal?
ez: vagy az eredeti?

Találós kérdés: Vajon mi hiányzik a képrõl? :-))

grotesk
patchot hol lehet letölteni?

narazzino
a gázkart be kell dugni a joy oldalába. ha nem kell egyszerûen kihúzod

f2d
Ha nem kell a gáz kar pl. nem repszimhez, akkor kituom-e iktatni a gázkart?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

42nd Intruder
Gázkar nélkül érdekes lenne 😊

repvez
Csak simán feltettem a két patchet és nem crackeltem egyiket sem.
repvez
A kialakitása hasonlo az X-45-höz tehát alapbol két részböl áll gázkar+joy.Egyébként ezeket én is csak onnan tudom mert nálam is tervbe van véve a vásárlása és pár infot már beszereztem rola.Tehát nem tudok a második kérdésedre érdemben válaszolni.
Most egy haldoklo F-23U-val szenvedek.
f2d
Értelek.
Még két kérdés: lelehet-e választani róla a gázkart vagy egyben van az egész?
Repszimen kívül más játékokban pl Steel Beasts milyen?

f2d
Ha másolt Lockon-od van, akkor telepítsd fel a gépedre, ha nem akkor is. NE CSINÁLJ VELE SMMIT, HANEM EGYBÕL TELEPÍTSDRÁ AZ 1.02 PATHC-et.

És hogy raktad fel a patchokat? 1.0 --> 1.01 --> 1.02
Vagy 1.0 --> 1.02?

repvez
Nem ezt komolyan mondom.Nekem is másolt van.
Ezt nem értem. Az 1.02-es patchban van lockon.exe. Akkor nem írja felül a crack ikont?

repvez
Hamár kiadsz érte annyi pénzt akkor szvsz az jobban megéri.Föleg ha sokat használod,mert az X-45-nek egy idö után kikopik a tengelye mivel müanyag.
Bucser
Flaming cliffs Starforce-os ugyhogy sajnos úgy néz ki csak megvásárolhatós...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Neked másolt van?

Mert nekem se kellett az alapot crackelni, mert már a cd-n meg volt crackelve. Vagy csak viccként mondod, mert neked eredeti van :-))

f2d
Nincs fent sehol.
Az 1.02-höz nem kell semmi, csak az alapjáték (akár másolt is lehet)

repvez
Probáld ki ugy telepiteni,hogy felteszed az alapot +1.01+1.02.Nekem igy ment crack nélkül.Igaz hogy nekem az alapot se kell crackkelni.
f2d
A tartósságáról akartam kérdezni egy-két dolgot, de alább már meg is kaptam a válszt.

f2d
Akkor azt mondod, hogy inkább az X52?

Sziasztok!

Nem tudtok egy címet, ahol fent van a Lock On 1.1 Flaming Cliffs?
Ja, és nem tudtok Lock On 1.02-eshez cracket?
Nagyon fontos lenne!

Üdv!

repvez
Ja, bocsi én ezekböl arra gondoltam:
"a pedálokat a gázkarra helyezték" "hogy a gázkart kell csavargatni"

az ATC modrol nem tudsz valamit?
narazzino
kb. 3 hónapja használom

repvez
Egyébként az X52 "csak"3-4 ezerrel kerül többe és ahogy hallottam egy kicsivel tartossabb szerkezet mert fémböl van bent pár alkatrész és a potija is optikai ha jol tudom.A joy elötti védökeretet és a világitást tényleg lehagyhatták volna igy nem néz ki olyan komoly repülös joynak.
narazzino
de õ a trim-rõl beszélt, hogy azt kell csavargatni, nem az oldalkormányról. Egyébként a trim is csak beállítás kérdése, én pl nem a gázkart hanem a joystickon az egyik nemtommit használom

repvez
Nem a gázkart kell csavargatni, hanem a gázkaron van két gomb amit oldalkormányként tudsz használni.
f2d
Azt olvastam a joy-ról,hogy a pedálokat a gázkarra helyezték. A trim-nél nem zavaró, hogy a gázkart kell csavargatni. A gázkar miatt nekem is tetszik. Az X52 is frankó, csak szerintem túlzottan hi-tech giccsben szenved (világít mindenhol, digitális kijelzõ, stb). Az X45-öt mióta használod?

repvez
Használta már valaki az ATC modot?Hogyan kell elinditani hogy lássam a gépeket rajta?Odág eljutottam hogy kiválasztom valamelyik oldalt és megjelenik a térkép de nem látszanak a gépek.Elinditottam a lockont csináltam servert és betöltöttem egy pályát utánna Ctrl+esc kiléptem a winbe de nem látszott semmi a lash képernyon.
f2d
Navigációs fényeket a ctrl+L billengyûvel tudod bekapcsolni, alt+L futómû fények, L szimplán fények.
A kabintetõt kilehet nyitni a ctrl+c billentyû lenyomásával. (nálam csak a 1.02-nél mûködik)

grotesk
két kérdésem van: a navigációs fényeket hogy tudom kitenni, és a kabintetõt hogy lehet kinyitni (már ha lehet ugye)?

narazzino
nekem X45 van. Szerintemtem teljesen megéri. Nekem eddig semmi bajom nem volt vele. És nekem valahogy nagyon bejön ez a küön gázkaros téma 😊. Azért az X52-t is szívesen kipróbálnám.

f2d
Én kényszerûségbõl egy pár hete billengyûzetrõl játszom, mert megadta magát a joy-om. (Mondjuk a SU-25-öt felejtsd el billengyûzetrõl.) Nem bírom ki addig amíg össze gyûjtök egy új X45-re. Egyébként, ha ismered jól a bill. kiosztást, akkor ligiharcászkodni korlátozottan lehet vele (én már lõttem le Phantomot így).
Ha komolyan belemerülsz, akkor mindeféleképpen kell hozzá egy komolyabb bot.
Ez úton szertném megkérdezni azokat akik X45-öt használnak, hogy érdemese beruházni rá. (Drágábbat ne ajánljatok, mert nálam árban ez a felsõ küszöb.)

42nd Intruder
Sorry tévedtem! Most szóltak rám, hogy Reaper teljesen újra csinálta.

sõt! nekem multkor tök jol ment mortal 4 is joy-al haver ellen 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
billentyûzetet felejtsd el... Ez szimulátor....

Ha pedig nem is csak ezért a gameert áldozol rá érdemes még az il-2FB, AEP, Pacific fighters háérmasért áldozni egy Joystickra de csak akkor ha komolyan gondolod...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hy!
most jutottam a játékhoz, és grafika hang teccik, csak azt szeretném tudni, hogy billentyûzettel is lehet-e jáccani a játékot? mert eddig, bár nem sokat játszottam vele, nem igazán sikerült. a tréninget nem volt kedvem végignézni, németet tanultam, ez meg ugye angol. kérdés, hogy azért éerdemes-e megnéznem, mutatnak-e benne jó dolgokat. meg hogy csak nálam ilyen a billentyûvel az irányítás? mondjuk még a gombok funkcióit sem igazán találtam meg.
vegyek joystickot? érdemes erre áldozni csak ezért a gémért?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

42nd Intruder
BVR (tehát látóhatáron túli célok) leküzdéséhez használd a "2"-es és az "i" gombot. Ekkor kapcsolod be lényegében a radart. A szálkeresztet amivel a célokat kijelölöd a "," "." "-" "é" gombokkal tudod mozgatni. A célokat a TABULÁTOR gombbal tudod be- kifogni. Ha már manõverezõ légiharc folyik akkor ajánlom az "5"-ös üzemmódot a sisakcélzót. Hasznos egy jószág. Vaktában csak akkor lehet indítani, ha "alt+w"-t nyomsz, de akkor csak elmegy a cs-be a rakéta.
Ja és már nem 42-es, hanem 59th, csak nincs kedvem újraregelni.... 😊

Bucser
A cd-n van egy manual ami elég hosszú ott keesd ki az idevonatkozó részeket és egybõl világos lesz😊 Igaz angol de több mint a semmi...

grotesk
na szóval ez a név alapján való beillesztés már magas nekem egy kicsit

Intruder kérlek segíts nekem, ha jól látom a nevedben, akkor a 42-esekhez tartozól. Szóval jó rég játszottam utoljára a Lock on-nal, és jó pár dolgot elfelejtettem:
1. Hogyan tudok ellenfelet "megjelölni"?
2. Melyik radarfunkcióval (1,2,3,4,5,6,7,8,9) tudom a légiharc, és a nagyhatótávolságú rakétákat aktiválni?
3. És hogy indítok rakétát?
4. Hogy tudok egy célt deszelektálni, vagy helyette másikat kijelülni?
5. vaktában lehet-e vezérelt rakétat indítani?

Ezek nagyon fontosak lennének, mert tegnap repültem egy f15 ellen, és hosszú ideig kínosan kerülgettük egymást, mert nem tudtam a fegyvereket élesíteni.

Pleaseeeee segíts!!!

Én is... :S

http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_il2_sturmovik.shtml

Itt keresd meg a Forgotten Battles-hez való nocd cracket. Mellesleg a gamecopyworld.com a világ legjobb creck adatbázisa. Nincs rajta vírus, és már a San Andreas-hoz is a feltörés napján volt crack. Add hozzá gyorsan a Kedvencekhez :-))

42nd Intruder
Bocsi elvesztettem a fonalat..... :S

grotesk
már (akarom mondani)

grotesk
jaj, ez mér magas

42nd Intruder
Ezt még a régi gépemen csináltam és erre az egy képre raktam fel majdnem mindent medium-ra 😄

42nd Intruder
Név alapján illeszti be. Ha másik skin nevét adod meg.

grotesk
és azt be lehet-e állítani valahol, hogy az új festést melyik helyére tegye fel?

narazzino
il-2 topikban érdeklõdj sztem.

lac coo
Srácok !!!
A sok használattól beszart az il2 forgotten 2-es cd-m .Valahogy sikerült feltelepítenem vinyórol de játszani ugye nem tudok vele mert pont a 2-es lemezt kéri ellenõrzésre , azt meg az istennek se olvassa már a cd-íróm ..Szal kellene hozzá egy nocd crack . Ha valaki tud valahol légyszi segítsen ! A crack oldalakat már végig néztem de nem találtam sehol sajna :-(((((

HELP

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!