Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Valaki írja már le milyen bittorent címrõl lehet "rendelni" 1.1-et!
😉

Vagy az 1.1 demót esetleg be lehet valahogy az eredeti gámába "építeni"?

Sajna a Hyperlobbyn már szinte mindeki csak ezt használja;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

THX!!!
Hello mindenkinek. Még soha sem rendeltem külföldrõl semmit neten keresztül így nem tudom hogy pontosan hogy kell fizetni.Ezt lécci mondjátok meg mert nem vágom.

1.02-ben lehet avi-t rögzíteni menet közben
a readme-ben le van írva hogy milyen módon, de lehet hogy rendelni kell hozzá billentyût az options-ben

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

narazzino
milyen videot?

Hi! Kérnék egy kis segítséget! Hogyan lehet játék közben a videó felvételt elindítani? Elõre is köszönöm.

narazzino
akkor ezt inkább kihagynám 😊

repvez
39€ ellenében minden gond nélkül!<#finom>
narazzino
onnan le lehet tölteni?

narazzino
"érdekelnek a modern gépek" -akarom mondani

narazzino
én sajnos az il-2-t nem ismerem, de engem amúgyis jobban érdekelnekgépek mint a a 2. vh-sak. egyébként a lockon-ban sem mindig rakétét használok. Fõleg ha Szu-25-tel vagy A-10-zel megyek 😊

Sanyix
Hát persze 😊
Nekem jobban bejön, ha a repcsi fegyver, és nem egy repülõ rakétakilõvõ állvány <#idiota>
De lock on is tetszik, csak valahogy nagyon zavarnak a hibái.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Izlések és pofonok, nekem a Lock-On jobban bejön, mint az IL-2....

Miután felteszem azzal akartad összehasonlítani.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyix
Legjobb vadászgépszimulátor nem ez, csak a legjobb !modern! vadászgép szimulátor.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

42nd Intruder
lockon.ru <#wave>

narazzino
azért tökéletesnek nem mondanám a lock on-t de mindenféleképpen a legjobb vadászgép szimulátor

Ez van sajna, ezért aztán a szimulátor eladások a 90-es évektõl kezdve folyamatosan mélyrepülésben vannak... hiába tökéletes játék a LockOn vagy a Forgotten Battles a saját stílusán belül, ha nem veszik õket a vásárlók a kiadók elpártolnak a stílustól.
Egy repülõgépszimulátor kifejlesztése ráadásul sokkal több idõbe és pénzbe kerül mint egy átagos, licencelt motoros fps-é vagy rts-é.
Hiába dícsérik az újságírók a LockOn-t: magas költségek + kevés bevétel = pénzügyi bukás.

Sanyix
Átlaggémer csak a háelrõl meg dúmról hall...

narazzino
hát akkor majd megpróbálom letölteni valahonnan, ha lehet

Kiss "átlaggémer" Józsika valószínûleg soha nem hallott az ED-rõl vagy a LockOn-ról. És a kiadóknak (SAJNOS!) csak ez számít, mert ebbõl van bevételük.

Reaper
Nem is azt mondtam, de azért nem nevenincs...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Az ED-t nem lehet egy lapon emlegetni a nagy kiadókkal és fejlesztõkkel, akármennyire is ismertek szimes körökben.

Reaper
Hát azért a neve nincs egy kicsit erõs az SSI/ED kapcsán😊

Reaper
NEM lehet másolni... Mi USA-ból rendeltük a dobozost, ezzel nincs semmi problem. Nem kell aktíválni és nincs vele gond.

Szerintem is jó lenne, de ettõl függetlenül nem lesz kapható itthon
Egyszerûen nem éri meg a magyar forgalmazóknak hogy szimulátorokat hozzanak be és honosítsanak. Elég ha csak a lassan másfél éve megjelent AEP-re gondolsz, pedig azt egy multi az UBI Soft adta ki, nem egy neve nincs orosz független fejlesztõ csapat.

narazzino
miért? szerintem jó lenne ha lenne...

repvez
De Akkor mi értelme van a starforcenak ha vigan készithetek belöle másolatot, és nem zavar bele semmibe?Mert ha egyszer lemásolhatom akkor többször is megtehetem vagy nem.Igy csak egy embernek kéne megvenni az eredetit a többi lehetne teljes lemez másolat is az eredeti sorozatszámmal.
Valaki elmagyarázhatná hogyan müködik ez az egész procedura.
Szerintem kizárt dolog, hogy valaha is behozzák Magyarországra.

narazzino
és valamikor kapható lesz majd?

Sanyix
Most ez az 1.1-ez egy javított lockon külön??

Itt egy lista ha nem akarsz Oroszországba pénzt utalni 😊

http://www.lockon.ru/index.php?lang=en&end_pos=823&scr=default

Nem lehet kapni Magyarországon.

De innen tudsz rendelni: http://www.lockon.ru/index.php?lang=en

Hellosztok az elõbbi hozzászólást kicsit tényleg elcsesztem mert nem néztem meg hogy amire válaszoltam az már 2 éves -D.Most az lenne a kérdésem hogy a Lock On 1.1-et lehet e itt Magyarországon kapni és ha igen akkor hol? Ha nem akkor pedig honnan és hogyan tudom megszerezni legálisan az eredetit?

bevallom lsuta voltam visszaovlasni, és igy max msfligh2k4-be illet volna ez a röffenés nem pedig ide 10 év késéssel 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egyébként erre ment a válasz - csak egy pár év késéssel:

2003. ápr. 20. 14:47 #92

"A Tu-144 meg a proto program vegen leallt mert nem volt "szuksege" az oroszoknak ra!"

LOL LOL LOL, hát igen, olyan gépre senkinek nincs szüksége, ami egy laza fordulóban szétesik 😄DDD Vagy te nem láttad azt az ominózus légibemutató?? 😄DD Hát pótold be, haláli 😄D

Te még nem láttad a Tu-144-et a Lockon-ban? 😊

szerintem te topicot tévesztettél... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A Tu 144 dolog érdekes,de azért azt meg kell említeni,hogy míg a Concorde csak 2.01-2.03 Mach-al repült max. addig a Tu144 2.5 Mach-al repült.Vagyis a hangsebesség kettõ és félszeresével,tehát gyorsabb volt a Concorde-nál. Azt hogy a KGB meglovasította-e a terveket azt nem tudom de elképzelhetõ, viszont az oroszok már akkor elvitték párizsba aTu144 méretarányos makettjét amikor a franciák még csak beszéltek a concode-ról.Így már láthatták a franciák azt és egy jó tervezõ egy makett alapján is sokat megtud egy géprõl és a megoldások 1 részét lemésolhatja.Amúgy a Tu144 több utast is tud szállítani a Concorde-nál.A Tu144 pedig egy nagyon durva manõver miatt zuhant le ,ugyanis nem akart ütközni az õt filmezõ Mirage-al. Figyelj Freak ,ha legközelebb mész a malévval külföde akkor menj oda a piótahoz (ha tudsz)és kérd meg hogy tegye a hátára a 737-est
felszállás után háton repülve emelkedjen utazómagasságra,orsózzon, bukfencezzen vele.Kiváncsi vagyok hogy bírja.Amúgy a nagy LOL az az hogy az amcsik is akartak már akkor szuperszónikus utasszállítót (SST-program),de még egy szerencsétlen prototipusig se jutottak el a szerencsétlen kis balfaszok.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Tu 144 dolog érdekes,de azért azt meg kell említeni,hogy míg a Concorde csak 2.01-2.03 Mach-al repült max. addig a Tu144 2.5 Mach-al repült.Vagyis a hangsebesség kettõ és félszeresével,tehát gyorsabb volt a Concorde-nál. Azt hogy a KGB meglovasította-e a terveket azt nem tudom de elképzelhetõ, viszont az oroszok már akkor elvitték párizsba aTu144 méretarányos makettjét amikor a franciák még csak beszéltek a concode-ról.Így már láthatták a franciák azt és egy jó tervezõ egy makett alapján is sokat megtud egy géprõl és a megoldások 1 részét lemésolhatja.Amúgy a Tu144 több utast is tud szállítani a Concorde-nál.A Tu144 pedig egy nagyon durva manõver miatt zuhant le ,ugyanis nem akart ütközni az õt filmezõ Mirage-al. Figyelj freak ,ha legközelebb mész a malévval külföde akkor menj oda a piótahoz (ha tudsz)és kérd meg hogy tegye a hátára a 737-est
felszállás után háton repülve emelkedjen utazómagasságra,orsózzon, bukfencezzen vele.Kiváncsi vagyok hogy bírja.

arty
elvesztettem a fonalat 😊)

Forza.

Ubi? Annak nem sok köze van az 1.1-hez 😊
Valahol azt olvastam, hogy a registry-t kell lementeni és visszamásolni

Bucser
NEm ez eredetileg kezdetben volt csak így. Azóta az Ubi javította a hibát visszamenõleg is.. A Starforce volt rosszul beállítva.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ez sztem butaság, készíts egy másolatot a CD-rõl, ami még szabályos, és arról telepítsd fel a gamet a Nr. 2-esgépre. Aztán jó vadászatot :-)

Tegnapelõtt néztem meg a Su-27-es Aerobatics videot, nah az a pilóta sem volt szívbajos!

arty
8/16 aktiválás? ez vicc? és ha 2 havonta cserélek hardvert a gépben, uj winxp fel, akkor 1, másfél év mulva kukában a pénzem?

aki ezek után megveszi, az megérdemli. az ilyen "kiadó" haljon éhen.

Forza.

repvez
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ezzel a starforce-al kapcsolatban, hogyha én megveszem vagy letöltöm a Lomac 1.1-et akkor ugy olvastam valahol , hogy a cd-s változatot 16 a letöltöset 8 szor lehet aktiválni.Namármost mi történik ha ennél többször aktiválom?Vagy ha kiirom vagy átmásolom a teljes cd-t akkor más gépen is tudom majd használni?És egy utolso kérdés ha helyi hálozatban ugyan arrol a lemezrol telepitem fel a játékot minden gépre akkor az müködni fog vagy ez lehetetlen?Mert családon belül csak nem fogom kétszer megvenni, hogy hálozatba nyomuljunk egymással.
köszi
narazzino
meghalt a topic?

narazzino
szerintem mondjuk nem akkor van 6g-s túlterhelés ha a függõleges vezérsík van döntve (félreértés ne essék: a fej-láb irányuló túlterhelésrõl beszélek)

narazzino
ezért csak nézõpont kérdése.

Félreértés elkerülése végett nem a géphez viszonyított helyzete változik, de nem is ez volt itt a kérdés <#nevetes1>

A függõleges vezérsíkot lehet dönteni méghozzá a joy segítségével! Minden típus képes erre. Egyszerûen csinálsz egy fordulót bármerre és a gép bedõlésével változik a függõleges vezérsík dõlése is természetesen ezt mindezt a joy-al ...
<#nyes>