Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉
Vagy az 1.1 demót esetleg be lehet valahogy az eredeti gámába "építeni"?
Sajna a Hyperlobbyn már szinte mindeki csak ezt használja;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a readme-ben le van írva hogy milyen módon, de lehet hogy rendelni kell hozzá billentyût az options-ben
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nekem jobban bejön, ha a repcsi fegyver, és nem egy repülõ rakétakilõvõ állvány <#idiota>#idiota>
De lock on is tetszik, csak valahogy nagyon zavarnak a hibái.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Miután felteszem azzal akartad összehasonlítani.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy repülõgépszimulátor kifejlesztése ráadásul sokkal több idõbe és pénzbe kerül mint egy átagos, licencelt motoros fps-é vagy rts-é.
Hiába dícsérik az újságírók a LockOn-t: magas költségek + kevés bevétel = pénzügyi bukás.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Egyszerûen nem éri meg a magyar forgalmazóknak hogy szimulátorokat hozzanak be és honosítsanak. Elég ha csak a lassan másfél éve megjelent AEP-re gondolsz, pedig azt egy multi az UBI Soft adta ki, nem egy neve nincs orosz független fejlesztõ csapat.
Valaki elmagyarázhatná hogyan müködik ez az egész procedura.
http://www.lockon.ru/index.php?lang=en&end_pos=823&scr=default
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2003. ápr. 20. 14:47 #92
"A Tu-144 meg a proto program vegen leallt mert nem volt "szuksege" az oroszoknak ra!"
LOL LOL LOL, hát igen, olyan gépre senkinek nincs szüksége, ami egy laza fordulóban szétesik 😄DDD Vagy te nem láttad azt az ominózus légibemutató?? 😄DD Hát pótold be, haláli 😄D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
felszállás után háton repülve emelkedjen utazómagasságra,orsózzon, bukfencezzen vele.Kiváncsi vagyok hogy bírja.Amúgy a nagy LOL az az hogy az amcsik is akartak már akkor szuperszónikus utasszállítót (SST-program),de még egy szerencsétlen prototipusig se jutottak el a szerencsétlen kis balfaszok.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
felszállás után háton repülve emelkedjen utazómagasságra,orsózzon, bukfencezzen vele.Kiváncsi vagyok hogy bírja.
Valahol azt olvastam, hogy a registry-t kell lementeni és visszamásolni
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnapelõtt néztem meg a Su-27-es Aerobatics videot, nah az a pilóta sem volt szívbajos!
aki ezek után megveszi, az megérdemli. az ilyen "kiadó" haljon éhen.
Forza.
Egy olyan kérdésem lenne ezzel a starforce-al kapcsolatban, hogyha én megveszem vagy letöltöm a Lomac 1.1-et akkor ugy olvastam valahol , hogy a cd-s változatot 16 a letöltöset 8 szor lehet aktiválni.Namármost mi történik ha ennél többször aktiválom?Vagy ha kiirom vagy átmásolom a teljes cd-t akkor más gépen is tudom majd használni?És egy utolso kérdés ha helyi hálozatban ugyan arrol a lemezrol telepitem fel a játékot minden gépre akkor az müködni fog vagy ez lehetetlen?Mert családon belül csak nem fogom kétszer megvenni, hogy hálozatba nyomuljunk egymással.
köszi
<#nyes>#nyes>