Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix

Ha bemész a DXdiag progiba, vedd le a hangkari gyorsítást (CMI kártyánál ne teljesen, mert el megy a hang) ez is jelent olyan 10%-ot FPS-ben.

Ez érdekes. Ha leveszed a hardveres gyorsítást éppen lassulnia kéne a gémnek, mivel a proci végzi a hanggal kapcsolatos mûveleteket nem? A hardveres gyorsítást azért van, hogy levegye a terhet a prociról, és a hangkari végezze.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én szerencsés helyzetben vok, mert Szegedrõl elég sokat járok Bp-re és boltban megvettem, nem kellet a postára várnom. Bosnyák tér 3. 29980 huf áfával!
Seaweed
Nah jolvan megkaphatod a legfeltve orzottebb cuccaimbol az ide vago reszeket..de valamit mondjal mar akkor BOP-ra! Jah es igen 63MB feltoltom ftp-dre!
NEXUS6
Ha megkérsz, elintézem neked, hogy a mûszakiak inhkább a te verziód szerint fessék le, és akkor nem kell veszõdnöd😉

Na mennyit érne meg?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Engem is. Ha ilyen tempóban haladunk egy hetet, akkor lenyomunk mindenkit :-))

NEXUS6
Ajánlom a kis csillagot a banner-en!😉
Így beteheted a kedvencek közé és nem kell 20 napra visszamaenõleg végignyálazni a fórumokat.

Bár ez a pezsgés engem is meglep.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

jaja tudok errõl a "területrõl" csak még nem raktam rá.
a magassági kormányok szürke belépõéle is hiányzik meg még sok apróság

ha van még ilyen közeli képed átküldhetnéd 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

NEXUS6
A hangkaritól is sok fûgg, én a jó kis ISA buszos SPPro kompatibilis Aztec gyártmányú karit szeretem a legjobban, igaz bûn rosszul szólt.
Sajna újabb gépekbe/oprendszerekbe már nem rakható.

A 6 csatornás CMI-is hangarim viszont úgy szól mint az angyalok kórusa, de 30%-al belassítja a játékot (sima sztereoban is), bármit teszek!!!!!!!!!
Szerencsére a mostani gépem integrált hangcsipje nem olyan rossz, és még szól is valahogy.

Seaweed
Tenyleg bop-al mi lesz? olvastad forumot? mi lenne ha osszedobnank zset egy evre?
Seaweed
Hibadzik! A ket hajtomu gondola kozott a segedhajtomu kiomlo nyolas melynek kornyezezete roszdamentes acel a kicsapodo langok miatt es ezert is kormos es fekete! A PTB-1500 tankon keresztul is megvan neki a nyilasa!

kep jobb felso sarka...
f2d
Réggebben mindig úgy kellet keresõvel kiturkálnom, és elég volt 4 naponta elovasni a hozzászólásokat.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

bop-on lesz fent de a linket berakom ide is

f2d
bop-on?

f2d
A hang ennyit jelent 10%? Egyébként ezt máshol is olvastam.
Nekem egy SB live vana gépembe (régi CT ver.) + alaplapon egy integrált, de én akármelyikkel próbálkoztam külömbséget nem vettem észre.

NEXUS6
Nem rossz😉
De nem látom, hogy ki ül a kabinban!😉

Habár egy századmásodpercre is, de elsõk voltunk.<#bee1>
Azért, mert az ask, meg a moderátorok fóruma mindig elöl van, ezért lényegében mi voltunk az elsõk!

Elkezdtem kicsit feltuningolni a régi magyar festést...
Kopások, lepattogzott festék az igénybevett területeken, olajfolyások stb.
A héten kész lesz aztán kirakom letöltésre.

Mondom éledjünk fel, gyerünk elsönek kell lennünk.

NEXUS6
Egy DX9 videokari télleg nagyon jól jön a gámához. (Mondhatni ég és föld)

Mivel én is ultralow konfiggal nyomulok kezdetnek a következõket ajánlom gyorsításnak:
Tükör: off (nem állandó jelleggel hátranézéshez bill kombinációval így is elõhívható!)
Textúra részletesség: közepes
Víz részletesség: közepes
A LOMAN progival további opciók is állíthatók, pl a fákat érdemes megritkítani (felére, negyedére), ez jelentõsen növeli a földközeli sebességet.
Ha bemész a DXdiag progiba, vedd le a hangkari gyorsítást (CMI kártyánál ne teljesen, mert el megy a hang) ez is jelent olyan 10%-ot FPS-ben.

Szerintem ezek a leglényegesebb opciók, amivel már játszható sebességre gyorsíthatjuk a progit. Vannak más ötletek is ha szeretsz bíbelõdni érdemes a fansite-okat nézegetni. Az emberek 99%-a hasonló problémákkal kûzd;(

Szimulátorosok. Éledjünk fel. Sokan vagyunk, de nem elegen, Ha még több szimes jönni, akkor sikerülne lenyomni a San Andreas fórumát is. Na jó, azt talán nem :-))

f2d
Bakker ma én is ledöbbentem ezen a pörgõ életen. Úgylátszik éledezik a szimulátor közösség.

f2d
Nálam nem sokat ér.
A GT-rõl, majd megkérdezem az egyik havert Õ egy olyannal gyûri, eddig nem panaszkodott.

Gyerünk emberek, mi vagyunk a 6. fórum a listán. Mikor volt utoljára a Lock On fórum toplistás?

tényleg és a lomannal nem lehet mahinálni vmicskét a jobb futás érdekében?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

geforce 6600 GT-t szeresse ez a játék?

depo.hu pl...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

f2d
Ok. Hol lehet ilyet venni és mennyiért?

f2d
Hasonló konfigom volt régebben (nem Celeron), kicseréltem a vga-t egy 9800-asra és megjelentek a játékba a hegyek, felhõk, efektek. Egyszóval erõsen vga igényes a game.

ha nem az akkoris..., lockon nem a ultra low gépigényérõl hires 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanyix
ha az az intel 2ghz az celeron, akkor mindent megmagyaráz...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hi all!
intel 2Ghz-es proci, Geforce 4 Ti 4200 128 mb, 512 RAM, ASUS alaplap, alatt zötykölõdik a játék és arra lennék kíváncsi mivel lehetne felgyórsítani a game-t, mert a minimum gépigénye jóval ez alatt van mégis érdekesen megyeget a játék.

x52-nél ha zavar a vílágítás kikapcsolhatod a control panel menüben, és már nincs is hi-tech, giccs érzésed. Nekem négy hónapja van, de nem bántam meg ennyi pénzt adni érte! Ha megtanultad kezelni, a billentyûzetett nem is nagyon kell használnod.
repvez
A lockonba is lelehet.Probáld ki nagyobb városok fõ utján.Csak ovatosan tedd le a gépet.
f2d
A Flanker 2.5-ben úttestre lelehetet szállni.

repvez
A locon forumárol töltöttem le a mod részbol Az ATCII Béta3 részét.A jabog32_zillion félét.A 3493 as hozzászolásban leirtam meddig jutottam.Lehet hogy a lomannal kéne telepiteni?
42nd Intruder
Melyik érdekel? Van 2 féle is. Bár sajna én egyiket se tudom most hírtelen megnézni, mert ahoz a szolgáltatómmal portot kéne nyitatnom a router miatt...

repvez
Tudsz nekem egy kis sgitséget addni az ATC moddal kapcsolatban?Láttam az oldalatokon egy-ketten néztétek már.
A nyereményed!!!!!!!
tam-tatam-tatam<#vigyor>

Az, hogy megnézhetted a képet, és egy hatalmas gratula tõlem!

Egyébként, hogy magamat dicsérjem, már kilométerekkel elõtte katapultáltam, és egészen idáig elvitorlázott :-))

repvez
Mi a nyereményem és hol vehetem át?<#wink>
Sehogy. Ez a felvétel pár másodperccel az elsõ kerék földetérése és a gép felrobbanása elõtt készült. Nemtom miért, de minden adott volt a sikeres leszálláshoz, de a lock on-t úgy írták meg, hogy bármennnyire tökéletesen teheted le a gépet tallóra, akkor is felrobban. Leszállni csak a repülõtérre lehet.
Meg lehet az is közrejátszott, hogy nem volt benne pilóta. :-))

f2d
Ez hogy szállt le pilóta nélkül a fûre?

És nyertél! Hiányzik a kabintetõ, de leginkább a pilóta.

Gratula :-))

repvez
A kabin tetõ hijánzik rola, de lehet hogy a pilota bácsi is máshol van belöle.Stip-stop én nyertem<#nevetes1>
42nd Intruder
Nem rossz ez a mod-olt kabin, de engem a végén már idegesített, mert a rajzolt tükrözõdéstõl nem láttam pár mûszert rendesen.

Nem talált :-))

Tessék mindenkinek próbálkoznia, hátha valaki eltalálja :-))

narazzino
nincs mit

f2d
A felhõk.

f2d

f2d
Na erre voltam kiváncsi.
Köszönöm.