Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
http://www.virtual-jabog32.de/atc/ATC_85.swf

42nd Intruder
vagy a PF 😊

Ez is kihalásra volt itélve, de elkeztünk irogatni, és visszacsábítottuk az embereket. Menj át az il2:fb fórumába, linkelj be pár képet, irogass össze egy két hülyeséget, benne lesz a fórum a top10-ben, utána már megse ál az emberekben a szófosás. Szóval irány az sg il2:fb fóruma.

vki tud egy "élõ" il2 forgotten battles fórumot?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

grafgab
Sziasztok
Neuro hogy és mivel pingálod ki a gépeket?
én is probálkoztam de sehogysem ment.

Vagy élethû lenne, ha mondjuk hajtómûtüzet is rajzolnál.<#bee1>

A 02-es oldalszám már nem aktuális<#bee1>
Történelmileg nem élethû<#bee1>

Az oldalszámot a program automatikusan generálja a gépekre.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

grotesk
az hogy lehet hogy az új magyar festés van fenn a gépeden, és mégis piros az oldalszám?

Igaz, hiányzott egy panelvonal:

A mai utolsó kép:

Seaweed
A gep orran, a kabin mellett jobb oldalt, a repszesz tartaly fedele/panele nem jo.

f2d
Csúcs!

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
<#eljen><#eljen><#eljen><#finom>
Új képek, javítva a kért terület 😊

huu ez elég paráztatós volt..

Seaweed
Reaper
Na azé!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Mi épült az övére? Köze nincs hozzá...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Hat nekem mivel vege a szezonnak..es majd augusztusban kezdodik alapozas, bajnoksag meg oktoberben..igy gyak nyar vegeig tokre raerek...
Nem is veletlen hogymar vagy 3 hete minden nap hajnal 4-kor fekszek es delben kelek fel 😄DDDD
Danke!
Milyen idõbeosztásban dolgozol mostanában? Délelõttönként 8tól 2ig szerintem minden nap ráérek mostanában fogalalkozni a bop-al.

repvez
Ja arra vigyázni kell, hogy a lockon nem szereti a 77.89-es drivert a GT-vel.Minden játék tökéletesen megy vele, de lockon alatt egyszerüen kékhalállal ujraindul.
f2d
Ez már csk is pénz kérdése, ki mennyit tud, akar a gépébe beleinvesztálni.
Nekem jó az ami van ezen is élvezhetõ.

repvez
A tesom is GT-vel nyomul megy mint a szemét neki élsimitással full grafikán.Igaz hogy 64bites 3000+os procival.Én meg alig tudom a 9600-osommal a médium also határán játszani.
Intruder, nem tudod véletlenül, hogy az elõzõ évi Jetfly szimulátor bajnokságban mik voltak a pntos beállítások a Lock On-ban. Úgy értem a map editorban mit kellett beállítani az elõdöntöre. Vagy megvan valakinek az a Mission fájl?

Szeretném csak próbaképp kipróbálni.

DJviolin

f2d
Megérdeklõdtem a Gt-t, azt mondja az ismerõsöm, hogy nála a 9800-nál egy kicsit jobb teljesítményt nyút a 6600GT. 4xAA-val földközeli repülésekben azért ez is beszaggat, viszont légiharcaban tuti. (Neki 1GB RAM van a gépébe)

Seaweed
Neuro a cucc fentvan! Egeszsegedre! <#wink>
Én 80ra számítottam :-( Akkor még gyüjtenem kell.

Seaweed
Draga...par eve is 50-80K volt..most szerintem tobb mint 100K...de pontos naprakesz arat nemtudok.
Valaki repül LHJK-n, úgyértem a valóságban pilóta-e Jakabszálláson. Szeretném tudni a vitorlázóárakat. Mármint oktatásban.

f2d
Én ehhez LÁMA vagyok, mert csak széken ülve és monitoron keresztül "vezettem" pixel repülõgépet. Biztos úgy van, ahogy mondod.

mi van ma itt? meglódult a forum?😊
Seaweed
"Nem, Kecskeméten dolgozik"

bocs de ezt nem hagyhatom ki:

En is kecskemeten dolgozom..sooot kecskemeti vagyok <#bee1>

Nah de felre a trefat! Nem akarok senkik megteriteni, se kioktatni, de leallni vitatkozni se vele..most se kedvem se erom se semmim nincs hozza...

Ok biztos igazad van <#ravasz1>
f2d
Azaz,hogy: nem, Kecskeméten dolgozik

f2d
Nem Kecskeméten dolgozik. Azért kérdeztem meg Tõle, mert ez a réggebbi részekben is benne volt és kiváncsi voltam rá, hogy tényleg így van.

Seaweed
Zsir! 😉
Ezt írtam a bopos fórumra:
Itthon leszek egy-két hétig táppénzen, kezdjük el az új oldalt (plusz repüljünk is napközben 😊)

Seaweed
Tuzer? <#idiota> Mert az is katona <#bee1>

Mellesleg nem kell nagy esz hozza hogy ha valaki tisztaban van azzal mit jelent az instabil aerodinamikaju sarakany szerkezet, hogy trimmeles nelkul nem fog meg egy fix megszabott (ami ugye soha sincs!) sebessegen magassagon, egyvonalban repulo a gep!
f2d
Ezt katona mondta!

f2d
Magasság stabilizáció, ha megnyomod a H billengyût. Akkor se le se föl nem tudod kibillenteni a gépet. Azt hallotta valójában ha elengeded a botot, akkor egyenesen repül tovább.

Seaweed
jarbak=jarnak
Seaweed
"Volt"? Van! Kis aerodinamikai ismeret! azon belul is az instabil aerodinamikaju sarkanyok viselkedeset ajanlom figyelmedbe! (Amugy van "segitseg" jatekban "H" bill) Valosagban ezert trimmelik a gepet.
most jut eszembe kéne vmi megoldás arra hogy lehetne azt kiküszöbölni>> pl a mig folyamatosan fölfele menne és elõre kell nyomnom a botkormányt (ez a valóságba is így volt?) nincs magasság stabilizáló ?

Seaweed
neuro:
Kopoltyuk kornyeke kopik a legjobban, foleg a kopoltyuvedo miatt. de ott "jarbak" a legtobbet is rajta. A KSZA ter kornyeke(htan a ket hajtomu "dudor" kozott-felett..ahol a segedlevego beomlo van) is igen sok kopasnak van kiteve.
mondjuk eddigis nagy simulatoros voltam csak il-2 FB-be de asszem megvan a köv generáció 😊))

f2d
A bop-on van magyar.
Magyar skinekhez pedig olvass vissza, megvan mind a kéettõ belinkelve.

Seaweed
"Par" ??? egy sincs...
Talan nezz el az alairasomban/sunkban levo sitera...
ha netan nem talanad meg:
http://bop.agria.hu/download/lomac_keyboard_layout_hun.pdf
Srácok meglepõ ez a pörgés<#banplz>

kellene pár magyar lock on site link pl billkiosztáshoz stb

f2d
Ok, szeptembertõl én is BP-en leszek, rohanok is a boltba, de addig kölcsön kell egyet kunyerálnom, mert az elvonási tünetek jelentkeznek.

ez a loman egy nagyon kiru progi az eddigi betöltés ami 4 perc volt most 5 mp, és full szaggatásmentesen megy mediumon. Ahogy Cartmen mondaná süti...😊
Viszont kellene pár kafa magyar skin migre és ha van a-10-re ilyen cápás aminek ilyen száj van az elején 😊