Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Valami csít, vagy módosítás, vagy hiba kihasználása a játékban talán 😊 de szerintem nagyon komolytalan.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szombaton délután lesz a BOP2 bejelentése. Ahhoz kapcsolódóan akarom majd "kiadni" 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Neuro. Please mikor lesz kész az új mig-29 skined?

nekem nem lenne idegzetem ilyen szösszmötölõs dolgokra

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Megnéztem énis a videót KAMU 😊) félretéve a viccet énis érdeklõdnék hogy a túróba repültél függõlegesen és hogyn ment oldalazva a gép......

Én a videót néztem, amikor a reptéren nyomultál az Ikarus ellen. A trackot még nem néztem meg. Öcsém nem semmi volt. Tisztára olyan volt a szuhoj mint egy helikopter. Vagy talán volt valami cheat is? :-)) Kérlek áruld el a titkodat.

Jóvan na van aki még nem látta és különben is szerintem szépek szal kuss!<#mf1>

A másik meg hogy 1280*1024 -ben (TFT powa<#nezze>) kicsinek tûntek szal sry! <#wilting>
sure
Méretezett képek:
B1B pilóta a pácban

Kabrió Su-27

😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
A videóra gondolsz? Mert ott volt egy kis "trükközés" (nem cheat!!!)

Nyilván "igazival" nem dobálnak kobrákat fél méteres magasságon...Itt ha odab*szom magam (és párszor oda is, mire elkészült...), az az igazi "Sex On The Beach"...😉

1.1-el vagy 1.02-vel nézted a tracket? Elsõsorban az érdekel, hogy technikailag mennyire lejátszható, mennyire (nem) cseszõdnek el a kameraállások stb., de persze egyéb kommentet (fika/dics) is szívesen látok.

Sanyix
Dehogy ilyen, igaziban más más 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Öccccsém<#wow2>

Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyenre is képes a szu-27-es. Ez nem semmi. Valóban ilyen lenne az igazinak is a repülési modellje?

Reaper
Továbbá méretezhetnéd is õket, mielõtt bevágod...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Új képeid nincsenek Cutter? Ezek már egy csöppet uncsik...<#bee1>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Üdv All!

Na bevágok én is egykét képet de én csak amolyan "szépérzék-teszt" <#idiota>jelleggel...

sure
Hola, látom mindenki itt nyomul, biztos ezért nincs mozgás a vmh59 fórumon.

Ölembe hullt egy flamingcliffs_setup.exe meg egy seasonspack.exe letöltés, de sajnos a StarFos védelmet nem sikerült meghekkelni. Sikerült azért egy hibridet összerakni: LOMAC 1.02_1

Su-25T nem repülhetõ, de megvannak az új Su-27/33 betöltõ képernyõk (fasza új képek), mûködnek az új Su-27/33 cockpitok (a botkormány jobban "belóg", pont kitakarja a trim állapot jelzõ lámpákat, de gondolom ez így "realisztikusab"), meg ez lehet, hogy csak "placebo" effekt, de mintha a Su-27 (ezt teszteltem eddig még csak érdemben) repmodellje változott volna (mintha kevésbé "kopna" a sebesség "belerántott", túlhúzott fordulókban).

A Seasons Pack teljesen kompatibilis 1.02-vel is - baromi jól néz ki a havas táj, de az õsz/tavasz is mûködik, ha átnevezzük õket bemásolás után.

Arra volnék kíváncsi, hogy a hibriddel készített trackek mennyire 1.02/1.1 kompatibilisek - itt tán akad mindkét verzió használója. (kameraállások, lassítás stb.):
Sex On The Beach

Kis ízelítõ:

(Ikarus bus fixációm megmaradt, itt is kap szerepet, akárcsak a videóban - aki nem látta még: Ikarus vs Su-27

nem müxik nem érzékeli a progi 😞

options - controls

nah akkor kérdezek még hadd legyen a top10-ben ez a topic 😊))

A függõleges vezérsíkot hogy lehetne a joyra rányomni? mert il2-ben müxik, de itt nem veszi az adást 😞 és nagyon kellene...joyom: wingman extreme digital 3d

Sanyix
Ja lockonban eléggé földhöz lehet vágni a gépet leszálláskor, mégse lesz baja 😊

Tabbal jelölöd ki és ctrl+tabbal szünteted meg a cél kijelölését. Elõzõ/következõ célpont pl mint az x-wingben itt nem igazán van sztem.
A-10nél a tekerentyûn asszem azt lehet állítani, hogy párosan, páratlanul meg milyen idõközönként oldja a bombákat.
2 féle bombaledobás jut eszembe hirtelen: ccrp amikor a hudon kijelölöd a célt, rárepülsz, a vonalon megindul lefele 1 biszbasz és ha minden klappol automatán old, és ccip amikor manual dobálod lefele a csomagokat a hudon lévõ kör közepibe.

repvez
Igy hirtelen fejböl csk az engine kérdésre tudom a választ.inditani 2*page up, leállitani 2*page down.Ezek az alapbeállitások.
Nah lenne pár kérdésem és hozzászólásom mielött meghalna ez a topic 😊
- mi a gombja? következõ/elõzõ célpont? mert nálam a beállítottakra nem változik a kis négyzet a repcsik körül, ugyanazon marad
- mivel lehet indítani /leállítani az engine-t?
- A-10nél a bomba ledobás fajtái melyik mit jelent a mûszerfalon egy tekerentyû 😊
- mire jó és mi a salvo mód?

És valóban pofon egyszerû lerakni itt a gépeket, nem úgy mint il-2-ben realistikon 😊

Sziasztok!

Akit érdekel a VALÓS vitorlázórepülés, az megnézheti az újonnan nyitott topikomat itt:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1119988626

Még nagyon kihalt, de igérem hogy fejlõdik. Fejlõdne, ha mondjuk több gyerek szólna hozzá. :-(

42nd Intruder
Le kell tölteni a Beta 3.0-ás verziót, ha jól tudom pár fájlt felül kell írni a letöltött csomagból az eredetikre, majd índítani egy szervert és ott IP cím alapján índítani. Azt hiszem, de ezzel az ATC II moddal kapcsolatban több infó itt.

repvez
Helyi hálozatban ezt hogy lehetne megvalositani?
42nd Intruder
Ha már kép kell..... Su-25T+MiG-29

42nd Intruder
Nem csak Neked 😊 Ha a Jabog szerveren vannak bent emberek (amit a HyperLobby-n keresztül tudtok nézni), akkor mint légi irányítók tudjátok nézni, a szerveren történõ eseményeket és kívülrõl irányítani a bent játszó társaidat.

Egyébként nagyjából kész a szkin, lehet fel is rakom valahová estefelé.

Csak két képet tudtam csinálni mielõtt ez a vacak program kifagyott... mára elég is volt belõle 😊

repvez
Gondolom ezt a linket nekem szántad.Ennek a flashnek az elinditásáig én is eljutottam,de nem tudom a játékbol hogyan fognak rajt látszodni a gépek.Hogyan kell a játékot inditani hozzá.
Neuro, kérlek ments meg minket, és ajándékozz meg néhány képpel az új festésbõl.<#worship>

akkor probálkozz a saját topicjában... <#szomoru2><#sniffles><#rolleyes><#whatever>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valóban egyetértek TÖBB életet és képeket

nah errõl a gémrõl szeretnék több infót.
IL-2 Sturmovik: Ace Expansion

Huha. Kihaltunk, hol van már a pár estével ezelõtti nyüzsgés?

narazzino
skineket meg innen

grotesk
vagy igen?

grotesk
sztem gépeket nem nagyon lehet.

Darukezelő
hali!
biztos 100x kérdezték már,de honnan lehet a játékhoz gépeket,skineket letölteni?
köszi!

grafgab
megvan

grafgab
Hol lehet megtalálni ez a Loman-t p

grafgab
Kösz a választ Neuro
valamit összehozok megmutatom oke

grotesk
alább már válaszoltál hogy a lomac generálja

Melyik milyen program?

Tudom hogy igazából sötétszürkének kellene lenni a számoknak, de a Lomac a számokat magától generálja.

grotesk
milyen program ez egyébként?

grotesk
jó. csak mert ami nekem megvan mint mostani mig festés, ott kék az oldalszám, de igazából fekete.

Nem, automatikus.

grotesk
aha. akkor a színt nem te adod meg neki?

Photoshop-ot használok. Hasonlóan az IL-2-es szkinekhez itt is csinálni kell elõtte egy alap PSD-t a panelvonalakkal, majd jöhet rá a festés és az effektelés.