Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
ok kösz

dc, bittorent, emule, etc etc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

drop
csá ezt hol lehet letöltenni

Sanyix
10bõl 2szer van memóriával gond, szóval ritkább.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Köszi ezt jó tudni...
Mindenesetre én amikor kicserélgettem a ramokat azóta kutya baja.
Ez a "szinte sohasem" így ebben a formában nem...!
De a kivétel....
Sanyix
Jajaj mindíg ez a memóraiapróbléma. Szinte sohasem a memóriával van baj, egyszerüen a vinfosnak van valami driverrel baja, azér indítgatja újra magát.
Ki kell kapcsolni az automatikus újraindítást a vezérlõpult/rendszer/speciális/indítás és helyreállításnál, és akkor amikor megint gond van, ottmarad a kék képernyõ, és ott írja mivel van baja, aztán jöhet a manuális reset.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem bõvítettél mostanában memóriát?
Ha igen, akkor lehet hogy mem kompat probléma,legalább is nálam ugyan ezt csinálta amikor bõvítettem.
HELP!! HELP !!! HELP !!!!
VAN EGY KIS GONDOMA LOCK ON-AL VALAKI SEGÍTSEN MINÉL HAMARABB !!!!
JÁTÉK KÖZBE FOGJA MAGÁT A GÉP ÉS UJRAINDUL, DE VAN OLYAN IS HOGY AMIKOR KI AKAROK LÉPNI AKKOR INDUL UJRA <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>!!!
BORZALMAS ÉS NAGYON IDEGESÍTÕ !!!
repvez
Bocsi most nézem lejjebb ott vannak.
repvez
Ez a kifuto pálya textura honnan van vagy melyik reptéren?És a magyar szöveg forditás, linket tudsz roluk?
köszi
sure
Jessz, bocs, elvesztem a részletekben...bár mostanra már mindenki megnézte a valériádat sztem, akit érdekelt...😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Kösz...! Mindenkinek

Naaaa..most!!!
Bucser
nem hanem ne a kiskép tulajdonságait nézd hanem a nagyképét. kattints rá a kisképre és a nagyképen nyomj egy jobb gombot és tulajdonságok. utána pedig az url-t másold vágólapra a tulajdonságok ablakból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem lehet, hogy a fájl formátumot /ami nekem jpg/ csak gif-be lehet elküldeni?

"Szerintem?" mindent úgy csinálok ahogy írtad.
Ha most se sikerül, fölmegyek az egyik géppel 10 000 m magasra és kiugrok...
Persze, ernyõ nélkül!!!

Próbáljátok megdönteni a dinamikus csúcsmagasságot! <#hehe>
Jó móka a 30'000 méter fölötti magasságok döntögetése... Igaz nem túl egyszerû de nem is nehéz annyira! <#idiota>
Kíváncsi vagyok ki milyen magasra tud menni! A tipus szabadon választott én Su-27 -el és Su-33 -al is 32'000 fölött voltam egy- kétszáz méterrel...<#nezze>

Majd ha hazaértem linkelek screenshot -ot... <#email>
sure
Igaz, igaz...leírva olyan komplikáltnak tûnik ez a cucc...

Amúgy kipróbáltam tegnap a Mach2+ dolgot, tényleg...10000 méter körül is el lehet érni, csak _baaaaromi_ lassan gyorsul 1.6 M fölött már.

Nincs semmi gond...
"Sajnos, nem ez az egyetlen dolog amit nem tudtam eddig"
De, azért kösz a segítséget..!
narazzino
az az URL sor a tulajdonságokban van

sure
Bocs, nem lefikázásból, csak meglepõdtem, hogy annak, aki skineket fabrikál, meg LockOnt magyarít, ismeretlen a "thumbnails" fogalma meg a link bevágása (BTW "Miniatûrök"-nek lett magyarítva)

Szóval feltételezve, hogy XP-Explorer kombinációt használsz (bár vsz. más opr./böngi esetén is hasonlóan mûxik).
Belépsz a fórumba, a galériádba. Megnyitsz egy másik Explorer ablakot is, ott meg elkezded megkomponálni a hozzászólásodat. A galériába a kívánt "miniatûrre" kattintva megnyílik nagyban. Erre a megnyílt nagy képre jobb klikkelve az URL/Address sort (a http://-vel kezdõdõen, az egészet) kijelölöd az egérrel, majd "CTRL+C"/illetve jobbklikk->másolás-sal másolod (bekerül a WIndows clipboard-jára/vágólap). ALT+TAB-bal visszaváltasz a hozzászólásodhoz, itt a szöveg alatt van a szmájlik/makrók/url/kép lehetõség; a képet választva feldob egy ablakot "Add meg a beszúrandó kép URL-jét". Itt most nyomsz egy CTRL+V-t, és OK-zod.

megtaláltam de sajnos nem hozza be a linket....nagyon megköszönném ha elküldenéd a magyar kézikönyvet az e-mail-ra....elõre is köszönöm

[email protected]

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

© maniac001 2005. feb. 03. 09:07 | Galéria | Válasz | #2749

Magyar kézikönyv

A fórum 14. oldalán található!
Ha nem sikerül esetleg e-mailen elküldöm.

vki tudna rendelkezésemre bocsátani egy !magyar! Lock On manualt? (leírást)

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

narazzino
németül meg nem értek...

narazzino
ez a virtual-jabog, ez németül van.

sure
Hát nekem spec. nem (angol megy, rep. szleng meg olyan nagyon nem érdekel).

"Thumbnail"-nek azokat a kicsi képeket nevezik, amikre ha rákattintasz, megjelenik nagyban a kép.

Ez nekem sok, azt sem tudom mit jelent a thumbnail???
Ha lehetne újra...?
Kösz... Próbálkozom!
A kifutót innen letudod tölteni: http://www.virtual-jabog32.de/
Jól jönne egy kis segítség angolból és repülési szlengbõl?
Biztos többen játszanának vele.
sure
Hm, a kifutópálya-mod is saját kreáció? Engem az érdekelne. A többi is frankó, a magyarításért lehet, hogy sokan hálásak lesznek. (ha meglesz rendesen, mert gondolom ez még kezdeti fázis)

narazzino
ez a legegyszerûbb

sure
Nézem a valériád; biztos lehet másképp is, én úccsinálom, hogy a galeriben klikk a thumbnail-re, megnyílik új ablakban, jobb klikk az újablakon, az "address" sor kijelöl+copy, itt az üzenetírásnál klikk a "kép"-re, és ahol kéri az URL-t, oda bemásol.

sure
Köszi, gondoltam hogy én bénáztam (RTFM kellene egyszer alaposan, de pl. ezért hiányolom a "rendes" kézikönyvet, mert .pdf-ben olvasgatni monitoron nem szeretek. Igen, tudom, ki lehet nyomtatni, és szépen beköttetni), ennyire magasan nem szoktam kolbászolni. A "semmilyen magasságon"-t persze nem úgy értettem, hogy földközelben...

Hali!
El tudná magyarázni valaki hogy lehet, mondjuk a galériámból ide a fórumba képet beszúrni? Persze lépésrõ-lépésre! Elolvastam a makrók beszúrása c. útmutatást, de ez rajtam nem segített. Elõre is kösz...
Szerintem lenne pár érdekes skin, kívácsi lennék mit szóltok hozzá...!
narazzino
na még egyszer 😄

elõször a 20000 méter:

majd a 2,2 mach:

narazzino
most gyorsan fölmentem 20000-re, aztán onnan már nem volt nehéz a 2,2 mach

narazzino
na igen, a Szu-27 elég nehéz téma, de meg lehet vele csinálni. én már 23 ezer méteren is voltam vele, aztán onnan gyorsítottam és úgy jóval át lehet lépni 2 machot. de csak ha 16 ezerre mész fel vele akkor is meg lehet csinálni. A mig-29 jól megy, azzal könnyû nagyon.

sure
A Su-27 meg a MiG-29 elvileg bõven Mach 2 fölött kéne, hogy teljesítsen, de a Su-27-et sem sikerült nagyon 1.6 fölé tornázni (fegyverzet nélkül, alig üzemanyaggal, semmilyen magasságon). Ez el van kuffantva, vagy én csinálok valamit nagyon rosszul?

sure
...továbbá Checksix, SimHQ, és számtalan más, googolj le és válogass. Csatlakozz fórumokhoz, olvasd õket, jáccá sokat, és így teljesedik ki az addikció!

www.lomacfiles.com

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hi mindenkinek most vettem meg a Lock On-t !!!! A demoval már játszottttam és nagyon jó volt !!!!!! Honnan szeditek ezeket a k_rva jó skineket ???
Amugy 1 hiba azert van a játékban EXTRA NAGY GÉPIGÉNY !!!!!
Bucser
Bocsi de muszáj minden topicot teleszemetelned a hozzászólásoddal?? az a szerencséd, hogy nem oldalt reklámozol...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szasztok!

Akinek kell Top Gun Sountrack, az nézze meg a Vitorlázórepülés fórumot, és a jubileumi 100. hozzzászólásomat. :-))

DJviolin

sure
Akkó' nesze, itt egy köteléknyi belõle😉 <#bee1>

Bucser
hát szerintem ez messze jobb mint a fekete.. véleményem szerint az ótvar ronda volt😊

repvez
Hogyan lehetne hozzájutni szigoruan otthoni használatra az 1.2 bétához?Ezt az 1.1-re kell telepiteni?Egy kicsit részletezd mi lesz bennt ujdonság.Ebbe a bétában már minden benne van csak még javitani kell rajt.A kamov repülhetö benne?