Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet a játékban tankerrõl tankolni mert ez a kép a 6ezredik amin ezt latom!

ha lehet akkor hogy ???
Seaweed
Talan az egyetlen nyugati tipus aminek orulnek ha megjelenne repulheto tipuskent az a Hornet....(nah jo meg talan a Mirage 2000 (asszem az utobbival par csigazabalo is rendesen szimpatizalna <#vigyor>))....
Seaweed

Seaweed
<#vigyor>
Amugy szépek a mig-29-rõl a képek !
a tréning mission-ok között nincs olyan ami az uzemagyag utantoltést mutaTJabe?
+ olyan ami a repülõgép hordozóról való fel-le szállást tanítja ?
Ha Egerben jársz legközelebb vendégem vagy egy pohár borra 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

THX
Seaweed
De nem is volt ott! A regi Garmin 150-eseket es ezeket is kivettek/szik normal hazai kikepzorepules alkalmaval...igy murepnel is..minek is lett volna benne 😉
grotesk
tök mindegy, mert abban a kabinban, már úgy sincs ott. 😄

repvez
Nem is azért irtam!Csak ha jobban bele lehetne nyulni a játékba akkor mindenki a saját szája ize szerint tökéletesithetné az adott modellt ugy mint az FS-be. amugya képen is látszik a szegény ember vizzel fözz esete a helikopterekben is ezt GPS-t használják.

Ha minden hibát kijavit neuro a skinen az övé lesz a legtökéletesebb utánzat<#wave>
Seaweed
Jah igen es a lerx-en levo sotetszurke burkolatok le vannak festve(elozo, utolso kep jobb also sarka):

Seaweed
Par kep meg adaleknak.

Seaweed
Jah es ahogy most nezem a stabilizator mintazata sem jo.
Seaweed
..\Lock On\Bazar\TempTextures\
A letöltött skineket melyik könyvtárba kell bemásolni?
Ti biztos tuDJátok !<#fejvakaras>
Seaweed
Ez egy tok egyszeru kezi Garmin GPS ezkoz..bemesz a boltba aztan veheszt ilyet...nekem valahogy nem hianyzik a muszerfal jobb felso reszerol...
A tobbi elferne tolem...de most nem ez legyen a legnagyobb bajod? <#smile>
Seaweed
Jah hat ha ezen mulik akkor talalok en meg hibat 😄DD

Itt nem illeszkedik jol az also es az oldalso tectura. (Mindket oldalt)

A torzsfeklap a valosagban nem megegyezo meretu az az also es a felso resz! Az also hoszabb. Ez nem latszodik (bar ez 3Dmodell hiba is, de egy panel vonallal lehet korrigalni)

eredeti:

A "Lerx" velepoelen nem jo a panelezes.

ezen a kepen jol kiveheto:

Az infracsapda kiveto burkolo lemezen van egy tores a sikjaban! Ez akkor kell ha a vedoburkolo lemez (bekeidoben) a kiveto foglalatat vedi!

itt jol kiveheto:

Vagy ha a burkolo lemez le van veve, es a foglalatba be van helyezve a kiveto, akkor igy kell kineznie (ai megintcsak kisse hibas 3D modellt eredmenyez, hisz ez enyhen elore dolo, es "cikk-cakkos" kialakitasu!):

elozo hibak itt is jol lathatoak:

A hajtomu beomlonyilas/szivocsatorna rozsdamentes edzett acel belepoelet nem csak belul de "kivul" se festik le!

...ezeken a kepeken jol kiveheto:

A gepagyu kivezeto nyilasanal levo burkolat sincs lefestve alulrol.

..itt jol kiveheto:

A gep "hatan" itt hianyzik egy panelvonal a gyorszarsor kozott:

..ezen a mar emlitett kepen is jol latszik ez:

..igaz ez a gep masik oldalara is!

Hirtelen csak enyit talaltam bocsi <#vigyor3>
repvez
Kár hogy nagyon nem modolhato a lomac.Mert akkor már a 29-es kabinjába be lehetne a GPSt és ha jol tudom az IFF-et is applikálni ahogy a mellékelt képen a jobb ill bal felsö részen Magyar 29-es kabin
repvez
A dobozos postaköltséggel honnan rendelve ennyi?Akivel én beszéltem annak 70€ volt a belgáktol mire készhez kapta.
Egy kicsit más.A lomacban lehet coopban campányt végigvinni helyi hálozatban ugy mint sturmoban ,hogy vannak AI-k is mellettünk?
A joynál még nem jöttem rá hogyan tudom a shift gombot használni hogy több funkciot adjak egy gombnak.
Negatív $30 a letöltõs... <#pardon1>

$40 a dobozos és ott már van postaköltség... <#nezze>
Ezeket én is észrevettem. Van még kettõ, de azt nem mondom meg hogy hol. Aki kitalálja mind a kettõt, kap valami ajándékot 😊

Seaweed
Neuro!
ha nem haragszol meg talatam 3 hibat meg magyar skinben! (amugy nagyon jol sikerult <#eljen>)

Bucser
+posta ugye😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

30$...
Sanyix
Hát az 1.1 nem 2000-2500, hanem 10000 körül van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
Igen, a kérdés, hogy benne lesz-e az 1.1 (akkor fikáznak az 1.1-et megvevõk), vagy nem (akkor meg az 1.1-et megnemvevõk anyáznak).

Mondjuk az 1.1 is már egy annyira szûk rétegnek szól csak...

A "honnan lehet letöltenit" kérdezõ fazonnak :

Bazz, 2000-2500 Ft-ért igenis tessék megvenni. Ez nem egy irreális összeg egy olyan játékért, amivel biztos, hogy hónapokat, de lehet hogy éveket fogsz játszani...Egy GTA SanAndreasért vagy nyomi NFS Undergroundért a 11 rugó húzós.

Isten nem bottal, hanem VMware.

NEXUS6
Nem kell teleordibálni, hogy nem kell teleordibálni a topikot😉

Nekem is van egy gáma fenn a gépemen, ami bazik elindulni, és ha elindulna végre valszeg én is mindenhova beírnám.
Bár annak a topicnak nem kell reklám, mert olyan sokan írnak bele. Többek között gondolom, mert a világ legbugosabb progijáról van szó😉)))

ON

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
azert nem kell teleordítani a topicot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fr3ddy14
kiprószálom a gamet

HA VALAKI EZT TAPASZTALJA : A GÉP UJRA INDUL JÁTÉK KÖZBE VAGY KILÉPÉSKOR.

ORVOSSÁG: 1.02 PATCH
MINDENT FULRA TOLVA SINCS GOND JOL FUT UGYHOGY MEGYEK IS LOCK ON-OZNI !!!!
MOSTANTOL CSAK LOCK ON !!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHA MEGY A LOCK ON NEM INDUL UJRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A PEOBLEMA OKÁT NEM TUDOM, DE FOLTETTEM AZ 1.02 ES PATCH-ET ÉS LÁSS CSODÁT NEM INDUL UJRA A GÉPEM !!!!!!!!!!<#wave><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Seaweed
"Remélem az ára sokkal barátib lesz és kicsit szélesebb körben lehet hozzájutni."

Szvsz ne remenykedj!
repvez
Thx!
Akkor rásznok egy napot hogy belöjem magamnak a gombokat.
Az 1.2 különállö kieg lesz vagy 1.1 után kell feltenni?Tehát 1.0->1.1->1.2 vagy 1.0->1.2
Remélem az ára sokkal barátib lesz és kicsit szélesebb körben lehet hozzájutni.
Sanyix
Hangdriver is lehet, pl nforce2-es lapoknál egybõl hangdrivert kell cserélni, mert a hozzáadott bugos -> kék halál, fagyás, stb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja, én is csináltam magamnak... 😊

Bucser
hát mint az 1.1 volt😊 szal kieg...

repvez hát készíthetsz is magadnak... nem egy nagy dolog...

narazzino
az 1.2 path vagy kieg.?

Reaper
Amúgy nagy vonalakban:

- Teljesen kidolgozott Ka-50 (lesz indítási procedúra is)
- TrackIR 6 vektor támogatás (kérdéses, hogy a Ka-50-en kívül a többire is meglesz e csinálva)
- Tovább finomított HUD.
- elképzelhetõ (nem tuti) a clickable_cockpit, magyarán lehet majd mûködtetni a kapcsolókat, tekerõket a kabinban.
- AFM-et sajnos nem kapja meg a többi gép továbbra sem, de tovább finomítanak ezeken is.

Kb. a fontosabbak ezek. Részletes feature list nagyjából szeptember-október magasságában lesz várható, szerintem.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Lassan, kb. decemberre...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

repvez
Bocs az off-ért,de itt talán többen járnak mint a hardware forumban.Mert ott már kérdeztem hogy van-e valakinek profilja Cyborg3D platinum joyhoz sturmo és lomack alá,de eddig még nem nézet oda senki.
köszike
ON
Tud valaki egy részletes feature listát az 1.2 patch-röl?Lassan itt lesz az ideje annak is.
intruder más játéknál is volt ez és ott nem segített a videókartya driver!
Azért megér egy próbát (kösz a tippppet)!!!
Seaweed
Seaweed
...mert nem akartam berakni a flakon topicba...

42nd Intruder
Videókártya driver?

A K_RVA GE_IBE MEGINT !!!!! CSAK MOST NEM INDULT UJRA..... HANEM BEJOTTT A KÉK HALÁL DE NEM ÍR SEMMILYEN HIBA UZENETET KI!!!!
<#violent><#violent><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
SANYIX ÉS BOXI kösz a tippet még eddig nem indult ujra ,de ha majd mégis ujraindulna akkor írok ! Amugy más is mondta, hogy memoriatól is lehet !!
Az autómatikus ujraíndítást azért kikapcsoltam hatha gondom lenne.
MEGEGYSZER KÖSSZ A SEGÍTSÉGET!!!!!!<#taps><#taps>
42nd Intruder
CD Galaxis.....