Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lehet akkor hogy ???
+ olyan ami a repülõgép hordozóról való fel-le szállást tanítja ?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ha minden hibát kijavit neuro a skinen az övé lesz a legtökéletesebb utánzat<#wave>#wave>
Ti biztos tuDJátok !<#fejvakaras>#fejvakaras>
A tobbi elferne tolem...de most nem ez legyen a legnagyobb bajod? <#smile>#smile>
Itt nem illeszkedik jol az also es az oldalso tectura. (Mindket oldalt)
A torzsfeklap a valosagban nem megegyezo meretu az az also es a felso resz! Az also hoszabb. Ez nem latszodik (bar ez 3Dmodell hiba is, de egy panel vonallal lehet korrigalni)
eredeti:
A "Lerx" velepoelen nem jo a panelezes.
ezen a kepen jol kiveheto:
Az infracsapda kiveto burkolo lemezen van egy tores a sikjaban! Ez akkor kell ha a vedoburkolo lemez (bekeidoben) a kiveto foglalatat vedi!
itt jol kiveheto:
Vagy ha a burkolo lemez le van veve, es a foglalatba be van helyezve a kiveto, akkor igy kell kineznie (ai megintcsak kisse hibas 3D modellt eredmenyez, hisz ez enyhen elore dolo, es "cikk-cakkos" kialakitasu!):
elozo hibak itt is jol lathatoak:
A hajtomu beomlonyilas/szivocsatorna rozsdamentes edzett acel belepoelet nem csak belul de "kivul" se festik le!
...ezeken a kepeken jol kiveheto:
A gepagyu kivezeto nyilasanal levo burkolat sincs lefestve alulrol.
..itt jol kiveheto:
A gep "hatan" itt hianyzik egy panelvonal a gyorszarsor kozott:
..ezen a mar emlitett kepen is jol latszik ez:
..igaz ez a gep masik oldalara is!
Hirtelen csak enyit talaltam bocsi <#vigyor3>#vigyor3>
Egy kicsit más.A lomacban lehet coopban campányt végigvinni helyi hálozatban ugy mint sturmoban ,hogy vannak AI-k is mellettünk?
A joynál még nem jöttem rá hogyan tudom a shift gombot használni hogy több funkciot adjak egy gombnak.
$40 a dobozos és ott már van postaköltség... <#nezze>#nezze>
ha nem haragszol meg talatam 3 hibat meg magyar skinben! (amugy nagyon jol sikerult <#eljen>#eljen>)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mondjuk az 1.1 is már egy annyira szûk rétegnek szól csak...
A "honnan lehet letöltenit" kérdezõ fazonnak :
Bazz, 2000-2500 Ft-ért igenis tessék megvenni. Ez nem egy irreális összeg egy olyan játékért, amivel biztos, hogy hónapokat, de lehet hogy éveket fogsz játszani...Egy GTA SanAndreasért vagy nyomi NFS Undergroundért a 11 rugó húzós.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nekem is van egy gáma fenn a gépemen, ami bazik elindulni, és ha elindulna végre valszeg én is mindenhova beírnám.
Bár annak a topicnak nem kell reklám, mert olyan sokan írnak bele. Többek között gondolom, mert a világ legbugosabb progijáról van szó😉)))
ON
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ORVOSSÁG: 1.02 PATCH
A PEOBLEMA OKÁT NEM TUDOM, DE FOLTETTEM AZ 1.02 ES PATCH-ET ÉS LÁSS CSODÁT NEM INDUL UJRA A GÉPEM !!!!!!!!!!<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Szvsz ne remenykedj!
Akkor rásznok egy napot hogy belöjem magamnak a gombokat.
Az 1.2 különállö kieg lesz vagy 1.1 után kell feltenni?Tehát 1.0->1.1->1.2 vagy 1.0->1.2
Remélem az ára sokkal barátib lesz és kicsit szélesebb körben lehet hozzájutni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
repvez hát készíthetsz is magadnak... nem egy nagy dolog...
- Teljesen kidolgozott Ka-50 (lesz indítási procedúra is)
- TrackIR 6 vektor támogatás (kérdéses, hogy a Ka-50-en kívül a többire is meglesz e csinálva)
- Tovább finomított HUD.
- elképzelhetõ (nem tuti) a clickable_cockpit, magyarán lehet majd mûködtetni a kapcsolókat, tekerõket a kabinban.
- AFM-et sajnos nem kapja meg a többi gép továbbra sem, de tovább finomítanak ezeken is.
Kb. a fontosabbak ezek. Részletes feature list nagyjából szeptember-október magasságában lesz várható, szerintem.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
köszike
ON
Tud valaki egy részletes feature listát az 1.2 patch-röl?Lassan itt lesz az ideje annak is.
Azért megér egy próbát (kösz a tippppet)!!!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Az autómatikus ujraíndítást azért kikapcsoltam hatha gondom lenne.
MEGEGYSZER KÖSSZ A SEGÍTSÉGET!!!!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>