Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Starforce, ED meg egymás fikázása helyett (UFF! Mea Culpa...) inkább floodolok még egy kicsit képekkel (avagy adjunk egy pofont az esztétikának):

Kötelék

Érkombat (kedvenc Su-27 skinem a fekete után):

Su-17 leszáll

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Jah, SFP1 tényleg jó fíling! (igaz, ahhoz is kiadtak vagy 3 service packet már)

Sanyix
Nembaj, ott az il2, vagy lockon 1.02 😄 azis valami...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Hat jah <#vigyor5>
öregszünk 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
En viszont eldontottem mar egy joideje, hogy nem veszek 1.1-et! Csak a 25T miatt nekem nem eri meg ugy hogy manapsag szinte semmit se jatszok a geppel*...azert meg hogy a gyujtemenyembe ott porosodjon nem eri meg a raforditott energia...majd talan 1.2-t...talan...(SFP1-t nemreg vettuk meg Neuroval, nah az megeri, ugy hogy meg a gepembe se jart, es csak a gyujtemenybe vettem...mert azt kapni + csak 1-2K volt!)

*ha le is ulok ma mar 30 perc utan megunok mindent..es inkabb megyek makettezeni, filmet nezni, vagy dolgozni...vagy csak ugy szorfolok...ugylatszik a korral ez jar :|
Seaweed
Amugy mint azt mar sokszor mondtam ezzel magukat temettek el, es csodalkoznek ha nyereseges lenne a project! (De azert az is elarul am valamit a szimulatoros jatekok jovojerol* hogy legy Lock On szedett vedett, tobbeves kesessel kiadott, es meg uigy is ganyt kepviselo jatek nem volt az uborkaeknak nyereseges! Csak tudnam min csodalkoznak?!....* a jovo pedig az hogyvagy megcsinalva 100%-osan..es ugy kiadva...vagy bukta egy szim! Ennek a temanak nincs akkora bazisa/vevoretege ami elviselne az ilyen afferokat!)
pontosan... sh3-nál ugye dvd-t nemt duták emgtörni ahogy kijött a netes aktiválósdi még aznap volt crack cd-hez is ahoz is minden hez..., ennyi :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez a legviccesebb:

StarForce (Professional) Encryption & Protection Shell Features:

Multilevel encryption of application prevents copying, hacking and emulation.

Azaz elég hozzá egy regedit, hogy átmásold, majd vissza 😊

És ez a lényeg:

Four levels of sensitivity for changes of the end users' PC configuration:
depending on the type of the application and the typical user profile, the publisher can decide on which and how many hardware changes he wants to allow for one individual Serial Number.

Seaweed
Mellesleg ezek a talagatasok marhara tetszenek...nem kene inkabb elolvasni a starforce mukodesi elvet?
Seaweed
Neuronak van igaza...kizartnak tartom hogy barmi emlitesre melto relese-er team tunda az 1.1-rol hogy letezik! (nembeszelve arrol hogy mint irtatok a CD-s verzioval semmit se kell tenni...ergo azt aztan tenyleg nehez lenne "kiadni")
Az 1.0-át egy nagy kiadó dobta piacra, dobozos változatban olyan nagy boltokban mint a WalMart vagy Virgin. Az FC-nek pedig szinte csak netes letöltése van, boltban alig-alig kapható - valószínûleg a cracker csoportok még csak nem is hallottak róla. Mondjuk ez nem is baj, mert több pénz marad a fejlesztõk zsebében.

Hát ha nem is keveri bele a winfost+egyebet de a Hardware az tuti....
Az aktiválási kódot meg simán felfoghatod CD kulcsnak.. CD nélkül! <#idiota>
Reaper
Ezt nem tartom vszínûnek ld. Lock On 1.0...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

hardware+winfos+egyéb adatok alapján generálódik....

Ha ez így lenne akkor nem lenne értelme lementeni és visszarakni windows újrainstall vagy gépcsere sestnén 😊

szerintem egyszerûen azért nincs a neten belõle tört verzió mert nem a BF2-rõl van szó, henam egy rétegjátékról

persze ez igaz, de a lényeg akkor is az, hogy ezt mind megoldhatták volna cdkulccsal is, és akkor nem kellene aktiválni, registry-t menteni stb.stb.

Na szal a registry témához van segédprogi is meg egy patch is ami az uninstallálás folyamán csinálja meg a mentést...

neuro!

Az az igazság hogy nem tudom de ha mûködne már lenne a neten registry kulcs hozzá szóval nem valószínû... <#wilting>
Egyébként ez a kulcs úgy tudom a hardware+winfos+egyéb adatok alapján generálódik....
sure
Ha valaki kicsengeti érte a sok pénzt, nem fogja közkinccsé tenni a registry-jét...szerintem.

Ha mûködik ez a registry mentõs dolog, akkor mi értelme van a Starforce-os védelemnek? Ha valaki felrakja az 1.1-et és szerez hozzá egy mentett registry-t akkor elvileg már repülhet is, nem?

Seaweed
Hat azert eleg mulatsagos ez a registry mentegetos moka 😄
-Legalabbis en jot derultem rajta! 2005-ben!
sure
És van hozzá registry-mentõ program, vagy ezt Neked kell megcsinálnod manuálisan (ha akarod)? Mer ha az ember egyszerû mezei felhasználó, és nem ért a Windowshoz, akkor azért nem kéne a registrybe belebuzerálni.

A CD-romos verziónál a bennkellenni a CD ellen találták ki többek közt a StarFuck-ot meg a Starforce Drive Removal tools-t (ami _hivatalos_ kiadású)

Lehet ezt csûrni-csavarni, de kicsengetek 40 dolcsi+postaköltséget egy Add-Onért (+az eredetiért X összeget), ahogy olvasom meg tapasztalom, az 1.02 hiányosságainak nagy része ugyanúgy benne van, és akkor még bûvészkedni kelljen a gépen, hogy ha 2-3 év múlva is esetleg akarok még játszani vele, akkor menjen, az azért nincs egészen rendben. Lehet mondani, hogy "Jaj, azok a szegény orosz srácok, kenyéren és vízen társadalmi munkában csinálták", de a végén még megsajnálja õket valaki.

Na akkor ködösítsünk....

Ez az egyész aktiválósdi úgy mûködik hogy egyszer aktiválod elsõ telepítésnél és csinálsz a registryrõl egy másolatot és utána ha azt szeretné hogy aktiváld valamiért vagy esetleg újrahúzod a rendszert akkor csak egyszerûen importálod a kulcsot és jé megy... Ha meg alaplap csere akkor aktiválsz még egyszer (-2 aktiváció a négybõl de azért nem cserélsz havonta rendszert tehát nem vészes...) A másik meg az hogy állítólag a hivatalos 4 aktiváció nem 4 hanem 16...

Itt most a letöltõsrõl beszélünk! A CD -s verziónál NINCS aktiválás csak bent kell lenni a CD -nek a ROM -ban...

Remélem nagyjából érthetõ...
sure
Közbe látom, még mindig 40 dolcsi (+posta)

Ez még mindig fáking ikszpenzív. Ha legalább normál krézikönyvet adnának hozzá (amit mondjuk vonatozás közben is lehetne tanulmányozni...)

sure
Szóval aszondod, a CD-s vörzsönt akárhányszor újrarakhatod? Mostanság mit kóstál?

42nd Intruder
Mondjuk én ezért is vettem CD-s verziót

sure
Oké, videókaresz, RAM upgrade, alaplap.

De teszem azt tök új gépet veszek (mondjuk Intelrõl AMD-re váltok - vagy fordítva, mielõtt aszondjátok, az hülye, aki így tesz...😉 )

42nd Intruder
Tudtommal, ha csak 40%-ban változik a konfig akkor kell új aktiválás....

sure
Persze, nyilván relatíve nézve a dolgot.

Arról nem is beszélve, hogy a letöltõs verzió ennyi pénzért még meg is szabja, hogy csak X-szer installálhatod, ill. ha teszem azt új videókártyát veszel, akkor pitizhetsz, hogy küldjenek új Activation Kódot? Az énanyámp*csáját...

nem a programok/filmek/cdk árával van a gáz, hanem a magyar keresetekkel...

sure
Attól tartok, hogy az 1.02 és az 1.2 nem ugyanaz a mákostészta...

Vajh az 1.2-ben benne lesz az 1.1 is cuzammen, vagy elõször meg kell venni az 1.1-et (mostmár diszkontosan tán 30 USD körül ide is adják), és csak utána újabb 40 USD körülért lehet felkenni?

(OFF)
Merthogy a Lock-On 1.01 2500 HUF-ba került a MediaMarktban tavaly novemberben; 1.02 patch ugye ingyenes. Ez a 2.5k HUF egy olyan összeg, ami teljesen racionális egy szoftverért, ami "butított" DVD-tokban, .pdf manuallal érkezik, és boldogan adnék ennyi pénzt _minden_ olyan játékért, amivel szívesen játszom. De 10-11-megmégamennyi ezer HUF-ok az új cuccokért, én kérek elnézést, húzzák magukat a halál f*szára, és csodálkozzanak csak, miért népszerûek a fájlcserélõk. Dettó ugyanez a "mûsoros" audió CD-kkel is; 2000-2500 HUF-ért szerintem sokan szívesen megvennék az eredetit.
(ON)

1.02 <> 1.2

sure
Ha a német MiG-29-et, F-15-öt vagy A-10-et repülöd, nem is lehet másra állítani, mint mérföldre.

jah az optionsba metricen van de akkor is elállítódott a HUD-on a sebességkijelzõ de ha külsõ nézetben tolom akkor a speedbaron meg km/h-ban van

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

õõõõ. lehet hogy vmit elnéztem de nekem 1.02-es patchom van és nem béta

Finlander intézte (ezer hála<#worship>)de nem volt semmi gáz viszon aktiválni kell és vanna hülyeségei (CD -nek nincsenek ilyen téren) és olyankor szeretné ha újra-aktiválnám ilyenkor vagy mégse-megint indít, mégse-megint indít... amíg el nem indul vagy reboot. Igaz nem csinálja túl gyakran de azért csinálja CD -s ugye nem... <#wilting>
A letöltõs verzióval nem volt semmi gond? Az átutalás könnyen ment?

Lehet venni de meg kell kérdeznem mert én letöltõset vettem... Viszont egyik srác dobozost vett asszem dánoktól de ez nem tutti..
lehet mégis érdemes lenne akkor rendelni egyet az 1.1-bõl...
európában lehet valahol kapni dobozos verziót?

Az az igazság hogy már 1.1 ben is eléggé jól fut zárt felhõzet mellett csak olyan furcsa érzése van az embernek mert 30 fps mellett is rángat a kép...<#confused>

Na ez megszûnt!!!
Az 1.2 sebessége hogy változik? Látom hogy overcast felhõk vannak, amivel az 1.02 gyakorlatilag játszhatatlan.

Nos az igazság az hogy a kép nem 1.1 bõl van hanem az 1.2 korai bétájából amit tesztelésre kapott az ezred szigorúan belsõ használatra... Tehát a füstölés sem 1.1 sem kondenz... Egyenlõre nagyon igéretesnek tûnik a dolog a repmodell ismét változott pozitív irányban ezen kívül az áramláslevállás is hihetetlenül jól fog kinézni.. Hálisten a skin kompatibilis viszont javították mert a számok formátumát és színét is tetszés szerint lehet változtatni!

Összességében nagyon jó lesz az 1.2 csak még kicsit odébb van...
sure
...csak úgy esik a fény, hogy szürke-feketének látszódik

sure
Szerintem magasság kérdése (kondenzcsík)

A füstölõ hajtómûvek 1.1-es feature?

sure
Próbálkozz az options-ban a "cockpit"-nál asszem, tán "Imperial" elnevezéssel fut a mérföld.

(csak ezért nem repülöm a német MiG-29-et, valahogy nem áll rá az agyam a csomóban számolásra)

sure
Látom, sikerült azért kibuherálni a sötétszürke számozást...

haverommal próbálgattuk a migeket

ha már a kötelékrepülésrõl van szó...:

valahogy sikerült elállítanom a HUD-on a sebességkijelzést km/h helyett mp/mérföld van, mivel lehet visszaállítani?

Na itten van egy kép ni:

Mig-29 kötelék

Készült:
LO 1.1 (full high, 16x aniso, 8x aa)
59th_Reaper low visibility skin

Bye