Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kötelék
Érkombat (kedvenc Su-27 skinem a fekete után):
Su-17 leszáll

Isten nem bottal, hanem VMware.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
*ha le is ulok ma mar 30 perc utan megunok mindent..es inkabb megyek makettezeni, filmet nezni, vagy dolgozni...vagy csak ugy szorfolok...ugylatszik a korral ez jar :|
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
StarForce (Professional) Encryption & Protection Shell Features:
Multilevel encryption of application prevents copying, hacking and emulation.
Azaz elég hozzá egy regedit, hogy átmásold, majd vissza 😊
És ez a lényeg:
Four levels of sensitivity for changes of the end users' PC configuration:
depending on the type of the application and the typical user profile, the publisher can decide on which and how many hardware changes he wants to allow for one individual Serial Number.
Az aktiválási kódot meg simán felfoghatod CD kulcsnak.. CD nélkül! <#idiota>#idiota>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha ez így lenne akkor nem lenne értelme lementeni és visszarakni windows újrainstall vagy gépcsere sestnén 😊
szerintem egyszerûen azért nincs a neten belõle tört verzió mert nem a BF2-rõl van szó, henam egy rétegjátékról
neuro!
Az az igazság hogy nem tudom de ha mûködne már lenne a neten registry kulcs hozzá szóval nem valószínû... <#wilting>#wilting>
Egyébként ez a kulcs úgy tudom a hardware+winfos+egyéb adatok alapján generálódik....
-Legalabbis en jot derultem rajta! 2005-ben!

A CD-romos verziónál a bennkellenni a CD ellen találták ki többek közt a StarFuck-ot meg a Starforce Drive Removal tools-t (ami _hivatalos_ kiadású)
Lehet ezt csûrni-csavarni, de kicsengetek 40 dolcsi+postaköltséget egy Add-Onért (+az eredetiért X összeget), ahogy olvasom meg tapasztalom, az 1.02 hiányosságainak nagy része ugyanúgy benne van, és akkor még bûvészkedni kelljen a gépen, hogy ha 2-3 év múlva is esetleg akarok még játszani vele, akkor menjen, az azért nincs egészen rendben. Lehet mondani, hogy "Jaj, azok a szegény orosz srácok, kenyéren és vízen társadalmi munkában csinálták", de a végén még megsajnálja õket valaki.
Ez az egyész aktiválósdi úgy mûködik hogy egyszer aktiválod elsõ telepítésnél és csinálsz a registryrõl egy másolatot és utána ha azt szeretné hogy aktiváld valamiért vagy esetleg újrahúzod a rendszert akkor csak egyszerûen importálod a kulcsot és jé megy... Ha meg alaplap csere akkor aktiválsz még egyszer (-2 aktiváció a négybõl de azért nem cserélsz havonta rendszert tehát nem vészes...) A másik meg az hogy állítólag a hivatalos 4 aktiváció nem 4 hanem 16...
Itt most a letöltõsrõl beszélünk! A CD -s verziónál NINCS aktiválás csak bent kell lenni a CD -nek a ROM -ban...
Remélem nagyjából érthetõ...
Ez még mindig fáking ikszpenzív. Ha legalább normál krézikönyvet adnának hozzá (amit mondjuk vonatozás közben is lehetne tanulmányozni...)
De teszem azt tök új gépet veszek (mondjuk Intelrõl AMD-re váltok - vagy fordítva, mielõtt aszondjátok, az hülye, aki így tesz...😉 )
Arról nem is beszélve, hogy a letöltõs verzió ennyi pénzért még meg is szabja, hogy csak X-szer installálhatod, ill. ha teszem azt új videókártyát veszel, akkor pitizhetsz, hogy küldjenek új Activation Kódot? Az énanyámp*csáját...
Vajh az 1.2-ben benne lesz az 1.1 is cuzammen, vagy elõször meg kell venni az 1.1-et (mostmár diszkontosan tán 30 USD körül ide is adják), és csak utána újabb 40 USD körülért lehet felkenni?
(OFF)
Merthogy a Lock-On 1.01 2500 HUF-ba került a MediaMarktban tavaly novemberben; 1.02 patch ugye ingyenes. Ez a 2.5k HUF egy olyan összeg, ami teljesen racionális egy szoftverért, ami "butított" DVD-tokban, .pdf manuallal érkezik, és boldogan adnék ennyi pénzt _minden_ olyan játékért, amivel szívesen játszom. De 10-11-megmégamennyi ezer HUF-ok az új cuccokért, én kérek elnézést, húzzák magukat a halál f*szára, és csodálkozzanak csak, miért népszerûek a fájlcserélõk. Dettó ugyanez a "mûsoros" audió CD-kkel is; 2000-2500 HUF-ért szerintem sokan szívesen megvennék az eredetit.
(ON)
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
európában lehet valahol kapni dobozos verziót?
Na ez megszûnt!!!
Összességében nagyon jó lesz az 1.2 csak még kicsit odébb van...
(csak ezért nem repülöm a német MiG-29-et, valahogy nem áll rá az agyam a csomóban számolásra)
Mig-29 kötelék
Készült:
LO 1.1 (full high, 16x aniso, 8x aa)
59th_Reaper low visibility skin
Bye