Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal a Goldban benne van 1.1 is de hogy itthon kapható lesz e or not azt nem tudom...
Arrol se almodj hogy ha megis kiadjak, hogy nalunk kaphato lesz, ugyanis nalunk csak a nagy kiadok es azok se minden jatekat aruljak a disztributorok! (lasd IL2FB:AEP esete...es a valos valasztek szempotjabol csak nezz meg egy kulfoldi boltot, pl a Simware-t..es kezd el osszehasonlitgatni azzal, hogy nalunk mit lehet kapni es mit nem!)
Ebben bent van az 1.1 vagy nincs?Mert ezen az oldalon mindegyikröl olvasni, hogy csak 1.02-es a másik szerint 1.1.A másik kérdés ezzel kapcsolatban , hogy ezt is csak kintröl lehet megrendelni vagy ez már eljut hozzánk is a boltokba?Mert ha ebben az árban az eredeti és a flaming Cliff is bennt van akkor az már elfogathato összeg érte.
" az AFM pedig egy ugyan ilyen teszt a köv. szimben szerplõ repmodellhez..."
Ami ujabb 5 év mulva jön ki?
Hat nemfogjak a repszim kozosseg szivebe lopni magukat a fejlesztok az biztos!
Erdekes...bar nem csoda hisz Flanker-ben ez a foldi mod tobb mint nevetseges volt!
Azt azert remelem hogy pl a Mig-29 avionikaja vegre realis lesz es nem MFD-kent fog mukodni! (mint most)
"2) it will be very realistic, even more hardcore then Su-25T. They contacted with Ka-50 pilots and you wouldn't believe how many technical details are discussed last month. I'm afraid that even most hardcore simmers will have to use some arcade options to skip away all that ramp-start mess.
3) all 6 axis of head movement in cockpit are already introduced
4) true collimation HUD are announced
5) _clickable_ cockpit mentioned, but not officially featured. "
A többi gép nem kap AFM -et azt a Lock On utódja ként számon tartott szimben szeretnék....
Az F/A-18 radarjának van földi módja ugye?? Mert ha igen akkor azért...<#wilting>#wilting> Lock On (vagyis a Flanker) engine nem képes lekezelni ezt az almódot... Az F/A-18 egyébként azért lett ilyen szépen kidolgozva mert egy teszt volt mintegy elõfutára a Su-25T -nek, az AFM pedig egy ugyan ilyen teszt a köv. szimben szerplõ repmodellhez...
Képek predatorról...

Lehet bekelene az Eagle Dynamics-nak ajanlani egy jo marketingest!<#rolleyes>#rolleyes>
Az 1.11 -ben sokat javítanak a radrok mûködésén (földi és fedélzeti egyaránt) ezen kívül jópár fegyver modelljét cserélik ki sokkal részletesebbre! Ja és mégvalami: valszeg belekerül a Predator is az összes földi kiszolgálójármûvel együtt...
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
És ezen mi az újdonság?? <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
<#mf1>#mf1>
Isten nem bottal, hanem VMware.
Virtual Tunderbirds
Dear users and coustomers,
Here is official position of Eagle Dynamics, which is oriented to prevent any future speculations for this issue:
There were no plans to include 1.1 FC in Lock On Gold until one week ago; previous statements by Eagle, and its distributors, Natural Point, Simware, and RC Simulations regarding inclusion of 1.1 in Lock On Gold have all
been true. Ubisoft licensed Lock On 1.01 to Evolved Games but Evolved Games mistakenly thought that included 1.1. It did not. As such, Evolved Games advertised Lock On Gold with 1.1. Not until a week ago did TFC/Eagle
negotiate an agreement with Evolved Games to include 1.1 in Lock On
Gold.
There is no conspiracy and no dishonesty.
Na ez azért van, mert amikor megjelent a Flanker 2, akkor megszerváltam warezosba, kipróbáltam qrvára tetszett és megvettem eredetibe, majd kijött hozzá a 2.5 javítócsomag INGYEN és az is nagyon tetszett. Azt hiszem a Flanker az jó vétel volt számomra. Akkor még fejlesztõk is tisztességesen álltak a játék iránti érdeklõdés fenttartásához. A Lok-on-t amikor megjelent ugyanúgy warezosba megszereztem. Hát el is ment a kedvem az egésztõl, met egy b*szott nagy bug halmaz volt az 1.02-es patch-ig. Uttána kiadják az 1.1-es verziót 35$-ért, amihez itthon hozzájutni szinte lehetetlen normális formában(CD/DVD). Nem is beszélve arrol, hogy nem soká jön az 1.2-es patch szintén jósok dollárért. Ezek után senki nevárja azt, hogy egy épelméjû ember erre a progira súlyos összegeket fog áldozni minden javítócsomag megjelenésekor, úgy hogy boltba se lehet kapni. Én személyszerint akkor fogom megvenni, (bármennyire hihetetlen tervezem a megvásárlását) ha megjelenik egy normális GOLD verzió ami tartalmazza a javítócsomagokat és az eredeti játékot, nem letöltõsbe hanem CD/DVD formába.
Bocs, hogy ennyit írtam, de ez már nagyon kikívánkozott belõlem.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
namost ha a 3.3.xxx verziot megtörték vagy rájöttek a nyitjára (vagyis tulképp nem is a törés számit hanem pl a mini image meg ahsonlo modszerek) akkor azt a többi gamenál is emg lehet oldani , szal szép dolog a modul védelem de azért ha egy verzioval megy a mini image összes oylanal fog vagy az alattival (amugy vagy egy pontos verziószám amitõl nem megy csak az usb-s modszer de ezt nem tom fejbõl 😛) a törés-ben emg tény hogy számit az hogy hány fileba van benne etc, de nem ez a fõ gond hanem hogy nem foglalkoznak vele 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Thanatos!
Lehet nem tudom én csak a DVD -s verzióval találkoztam <#idiota>#idiota>.. Ehhez tuti nem lesz...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF